- 17 Nisan 2016
- 45
- 88
- 3
- 36
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.141
Bence ultrasonda 2 kese gibi gozukuyor. Hayirlisi olsun isallah.Merhabalar... Henuz 5 haftalik hamileyim. Son 1 haftam çok kötü geçti Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş dedi doktor hatta Cuma gunu icin kurtajdan bile bahsedildi. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Muhtemelen ikiz annesi olacagim yani inşaallah öyle olur.
Rabbim hayırlısı ile gonlundekileri versin. Hayat gercekten mucizelerle dolu. Tam umutlar tükendi derken bi bakiyorsun beklentinden daha da güzeli oluyor. Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yıllarca tedavi gördüm umutla hamileligi beklerken birde ikiye bölündüğünü öğrendim. Bin şükür...Merhabalar... Henuz 5 haftalik hamileyim. Son 1 haftam çok kötü geçti Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş dedi doktor hatta Cuma gunu icin kurtajdan bile bahsedildi. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Muhtemelen ikiz annesi olacagim yani inşaallah öyle olur.
Masallah canim bebiklere. Benimde biri hep digerine gore kucuk kaliyordu ama suan ikiside birbirni yakaladi gibi hala 4 gun fark var aralarinda...bence sende icini ferah tut hersey cok guzel olacak...Arkadaşlar merhaba ikizlerim 8. haftada şuan iki gün önce 7+4 de dr a gittik kalp atışları icin. gördük de çok şükür. ama baştan beri birinin kesesi küçüktü zaten küçük olanin kalp atışları diğerine göre daha yavaş dedi. 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi. niye böyle oluyo acaba. ikizlerde kese küçük olunca gelişim de böyle farkliliklar olabiliyo mu. şimdiden çok teşekkür ederim tecrübeli ikiz anneleri
Masallah canim bebiklere. Benimde biri hep digerine gore kucuk kaliyordu ama suan ikiside birbirni yakaladi gibi hala 4 gun fark var aralarinda...bence sende icini ferah tut hersey cok guzel olacak...
ay banada aynı cümmleleri kurdular yaaa :))) ama ben hiç takmadım ikiside benmle olacak dedim :)umuttttt teşekkür ederim. dr ilk muayenede de iki tane var ama biri küçük demişti sağlıksız olabilir devam etmeyebilir falan demişti sonra ki gittiğimde ohoo tamam büyümüş ufaklık da dedi.
baştan korkutuyorlar insanı o yüzden artik ufaklikla ilgili söylediğine hic bakmıyorum dr un
ay banada aynı cümmleleri kurdular yaaa :))) ama ben hiç takmadım ikiside benmle olacak dedim :)
Evet canim tup bebek kuzularim sukur ki 2.denemede benimleler saglikla gelmelerini bekliyorumhadi yaaa :) :) ahhhh bu doktorlar ahhh
tüp mü sizin bebisler de benimkiler gibi
Tesekkur ederim sağolun... Evet özellikle benim doktorum hep böyle kesin konusmuyorum vs vs :)Bence ultrasonda 2 kese gibi gozukuyor. Hayirlisi olsun isallah.
Ayni seyi yasadim. Benimde senin gibi 2. Kese ihtimali var dedi ama kesin konusmadi. Ah su kesin konusmayan doktorlar. Heves edip uzullmeyelim diye temkinli yaklasiyorlar sanirim.
Maasallah Rabbim hayırlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin...Rabbim hayırlısı ile gonlundekileri versin. Hayat gercekten mucizelerle dolu. Tam umutlar tükendi derken bi bakiyorsun beklentinden daha da güzeli oluyor. Bende tek yumurta ikizlerine hamileyim. Yıllarca tedavi gördüm umutla hamileligi beklerken birde ikiye bölündüğünü öğrendim. Bin şükür...
canım öncelikle geçmiş olsun.4.ayda öğrenmişti oda ikiz degildi onun.yatak istirihati verilmişti. 2004 yılıydi tam hatırlamıyorum oda hatırlamıyor fazla 15 gün kadar hastanede yatmisti hamileyken tansiyon yüzünden .31 yada 32 .haftada almamız lazım dediler riske atmamak için.bebek kucuk prematüre olcağından yeni doğan ünitesi olan bir hastanede yapıldı sezeryan ama hiç kuvoze girmedi yegenim.2100 gr doğdu 1800 é düştü sonra toparlamaya başladı. 1 yada 2 gece kalındı hastanede normal doğum gibi. Hic hasta olmadı şükür çok kısa zamanda yakaladı diğer bebekleri. simdi 12 yaşında coknguzel bir ergen:) drn çok yüksek değil demiş kendini strese sokma .tansiyonu en çok oynatan sey biliyosun ki ..Canım merhaba. Benim tansiyonum yüksek. Şu an ilaç kullanıyorum normale döndü. 2 hafta önce 24 saatlik idrarda proteinim 353 çıktı üst sınır 350 idi. Doktora sorduğumda proteinin çok yüksek olmadığını söyledi. İnşallah olmaz Rabbim hepimizi korusun, ama bende preeklemsi olacakmışım gibi geliyor. Ablan ne Zaman doğum yaptı, hastanede ne kadar yattı, bebekler kaç kilo doğdu, bebeği hastanede kaç gün yattı, bir de preeklemsi olduğunu ne zaman anladı yani benim 16. Haftada protein çıktı bence çok erken o ne zaman öğrendi? Çok soru sordum kusura bakma
Maşallah yeğenine. Böyle güzel şeyler duyunca moralim düzeliyor. Verdiğin bilgiler için sağol, inşallah hepimiz sıkıntısız hamilelikler geçirir sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz. Tavsiyelerin de harika.çok sağol.canım öncelikle geçmiş olsun.4.ayda öğrenmişti oda ikiz degildi onun.yatak istirihati verilmişti. 2004 yılıydi tam hatırlamıyorum oda hatırlamıyor fazla 15 gün kadar hastanede yatmisti hamileyken tansiyon yüzünden .31 yada 32 .haftada almamız lazım dediler riske atmamak için.bebek kucuk prematüre olcağından yeni doğan ünitesi olan bir hastanede yapıldı sezeryan ama hiç kuvoze girmedi yegenim.2100 gr doğdu 1800 é düştü sonra toparlamaya başladı. 1 yada 2 gece kalındı hastanede normal doğum gibi. Hic hasta olmadı şükür çok kısa zamanda yakaladı diğer bebekleri. simdi 12 yaşında coknguzel bir ergen:) drn çok yüksek değil demiş kendini strese sokma .tansiyonu en çok oynatan sey biliyosun ki ..
Tuz alımına çok dikkat et üzüntüden stresten uzak dur
.ve naçizane tavsiyem cok arastirma..kurdukca kuruyor insan.. saglikl hamilelikler hepimize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?