- 18 Şubat 2016
- 156
- 280
- 18
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.161
Canım birsey soracağım hiç belinde karnında ağrı oluyormu?ben dünden beri çok kötüyüm karnım ciddi anlamda kasiliyor ve belimde ağrı var yan dönmek yataktan kalkmak kabus gibi.ama düzenli olmadığı için dr aramadim.Kızlar normal mıs dun sorduğum hareketler bebişlerimin korkma dedj Dr saglıklılae hersey yolunda cok şükür.ANneler gunumuz kutlu olsun ne mutlu hepımıze Rabbım kucagımıza aldırsın seneye inşallah bebişlerimiz ile kutlayalım
CAnim benimde aksamalari cok sert ama gunduz nornale dönüyor bunu okumustum normal diye biliyorum ben. Ama sorun su ki ilk gunden beri midem de karnimla beraber büyüyor ikiside ayni hizada resmen.Karnım hep sert midem karnımdan daha şiş. Bu haftalardan geçen arkadaşlar normal mi bu?
Canim aSen benden öndesin ya biseyi soracaktim 30. Haftadan sonra ikizler pek kilo alamiyorlar deniliyor ya yerden dolayi seninkilerin kilosu nasil haftasinla uyumlu mugeeci saglikli olsunlarda sadece merak ettim[/QUOTE][QUOTEaenller, post: 46400860, member: 657284"]Günaydın
Benim midem dahaçok cnm ya top gibi oldum şimdidenCAnim benimde aksamalari cok sert ama gunduz nornale dönüyor bunu okumustum normal diye biliyorum ben. Ama sorun su ki ilk gunden beri midem de karnimla beraber büyüyor ikiside ayni hizada resmen.
Canım öncelikle gecmiş olsun benım basıma gelmedi istersen bı dr unu ara.ya bebişler büyüo artık ondan olabılır yataktan kalkmak.Canım birsey soracağım hiç belinde karnında ağrı oluyormu?ben dünden beri çok kötüyüm karnım ciddi anlamda kasiliyor ve belimde ağrı var yan dönmek yataktan kalkmak kabus gibi.ama düzenli olmadığı için dr aramadim.
Bu sorunu cuma günü unutmazsam cevaplıyayım çünkü cuma ölçümlerimiz var normalde geçen cumaydı doktor izinliymiş şimdiye kadar normal gitti hatta tek gebelikte ki gbi kilo aldılar şükür ki :)[/QUOTE]Canim aSen benden öndesin ya biseyi soracaktim 30. Haftadan sonra ikizler pek kilo alamiyorlar deniliyor ya yerden dolayi seninkilerin kilosu nasil haftasinla uyumlu mugeeci saglikli olsunlarda sadece merak ettim
ben 6 kilo aldı canım doktor meyveyi tuzu tamamen kes dedi. ama mümkün olmuyor ki. bu gidişle baya kilo gelicek. yürüyüş yapmaya çalışıyorm inşallah faydası olurBenim midem dahaçok cnm ya top gibi oldum şimdiden
Oldu canim benim iki kere hemde Allahin izniyle bisey olmaz insallah ikiz gebeliklerde cogunlukla oluyor dua ediyorum senin icin insallah bir an önce kanaman kesilir saglikla devam eder hamileliginMerhaba ben suanda hastanedeyım cuma gunu birden kanamam oldu. Ptesıye kadar doktor yatış dedi. Sızdede boyle kanamalar oluyomuydu?
geçmiş olsun canım, benim de oldu 3-4 defa, benim dr evde istirahat verdi, ayaklarını kaldırıp yattım, cirinone jel kullanıyordum günlük, haftada bir pruloton iğne, kanama oluncada progestan iğne oldum. 14. Haftadan sonra olmadı hamdolsunç inşallah seninde geçer.Merhaba ben suanda hastanedeyım cuma gunu birden kanamam oldu. Ptesıye kadar doktor yatış dedi. Sızdede boyle kanamalar oluyomuydu?
Benimde ayni sorunum var. Herkez bana gobegin belli olmuyo cok kucuk diyorlar haftasi icin stress oluyorum.34. Hafta +11 kilo çok kilo Bebekler için iyi diye bir kaide yok dr bebeklerin iyi diyorsa kimseyi dinleme şuan bile benim etrafım da yok çok zayıfsın tek bebekte bile nasıldık bilmem ne diyen dolu acınası gözlerle bakıyorlar bana çökmüşüm sözde yemeliymişim falan filansalla gitsin doğumdan sonra aa bu kiloları basıl verdin diye peşinden koşacaklar ama
Canım daha 14. Haftandasın Nasıl bir göbek hayal ediyorlarmış pardonBenimde ayni sorunum var. Herkez bana gobegin belli olmuyo cok kucuk diyorlar haftasi icin stress oluyorum.
Canım daha 14. Haftandasın Nasıl bir göbek hayal ediyorlarmış pardon6. Ayımda çıktı benim göbeğim doktorumda her Zaman maşallah dedi bna demekki doğru olan dengeli ve Bebek odaklı beslenme. dinleme sen etrafını birde daha yolun başındasın daha neler neler duyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?