2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat değil

22. Haftada aslında bebeklerin hareketleri hissedilebilir ama doktorum bana da demişti bazi kimseler çok gec hissediyor diye. Ben 17. Haftadan sonra hissetmeye başladım. 2 haftadir karnımdaki hareketler dışardan gözle görülür sekilde var hatta ben bazen videoya alıp eşime atıyorum

Ya bende 5.ayimdayim cok.sukur ama herkes gobegin yok benim tek bebekle kocamandi diyolar.. bende 3 kilo aldim suana kadar.. kontrollerde bebeklerin gelisimleride iyi .. bazen kafama takiliyo herkes gobegin kucuk dediginde .. ikiz oldugu icin herkesin beklentisi cok oluyo sanirim ondan

Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat degil

Canimm uzulme sakin .. bebek geride uzakta oluyo bazen ondan duyulmamistir panikleme doktorunla konus hemen

Minicikeller moral verdigin icin tesekkur ederim, cok tatlisin. Sen neler duydun, neler dendi merak ettim.
Sağol canm :) neler demiyorlar ki yok dondurma yeme beyni delinir çocukların yok yüzüme bakıp bakıp cık cık cık yapıyorlar acınası gözlerle noldu diyorum çökmüşsün sen çökmüş ye çocucum yee yemeden olmaz ikiz olduğuna emin misimiz diyen bile çıktı artık gülüyorum bütün bunlara sende Gül

Bebeklerin sağlıklıysa gerisi boş zaten kendine kilo almamak en iyisi

canim insallah yaniliyorlardir sen doktora git bir an once pozitif dusun canim rabbim seni ve minnaklarini korusun saglikla kalin haber ver canim guzel hayirli haberler alacagiz hep birlikte insallah

Canimm uzulme sakin .. bebek geride uzakta oluyo bazen ondan duyulmamistir panikleme doktorunla konus hemen

Sagolun arkadaşlar aletleri iyi değil diye diyulmamistir dedi dr. Çarşamba kontrolüm ins iyidirler . Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

canım sakın kafana takma benimkini de çok zor buldu. hem alet kötü hemde onlar bu konuda çok iyi değil. ilerleyen haftalarda dha net oluyor ama bu haftalarda zor duyuyoruz dedi banada. rahat ol...

canım sakın kafana takma benimkini de çok zor buldu. hem alet kötü hemde onlar bu konuda çok iyi değil. ilerleyen haftalarda dha net oluyor ama bu haftalarda zor duyuyoruz dedi banada. rahat ol...
Çok stresli hamilelik dönemi. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Çarşamba günü kontrolüm inşallah iyidir bebısler. Hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aldığımız günü görürüz inşallah.

Bebeklerin sağlıklıysa gerisi boş zaten kendine kilo almamak en iyisi
Canim hazırlıkların bittimi ? Ben geçen hafta Eminönü ne geçtim sole bi kaç bisi aldım hastane çıkışı badi tulum battaniye odasını beğendim ama sipariş vermedim daha sende bak illa şunu unutma dediğin bisi varmi

merhaba arkadaşlar bende hafta sonu detaylı ultrasyona girdim. bebişlerimizin biri kız diğerinin erkek olduğu kesinleşti. erkek olan bebeğimizin böbrekleri hafif büyük dedi doktor erkek bebeklerde olabiliyor endişelenecek bir şey yok ama takip edilsin dedi. en son rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 25 mm çıktı baya canımız sıkıldı. haftalık iğne verdi proluton depot başkada birşey demedi. tabi ben günlük hareketlerimi yarı yarıya kısıtladım. bilgisi olan var mı acaba aranızda, çok mu kısalmış bu rahim ağzı arttırmanın yolu yok mu iki gündür moralimiz çok bozuk buna takmış durumdayız.

merhaba canım bende az önce aşı için sağlık ocağındaydım o dandik oyuncak gibi cihazlara hiç güvenme zaten bakan personelde birşey bilmiyor. hiç canını sıkma o yüzden. ben baktırmadım ama orada beklerken bakılanları izledim tek bebeğin kalbini bulamıyorlar kaldı ki ikizi nasıl bulsunlar.

Sağolasın canım.. Çarşamba kontrolüm var bu hamilelik süreci tam bir stres :) Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi.

Sagolun arkadaşlar aletleri iyi değil diye diyulmamistir dedi dr. Çarşamba kontrolüm ins iyidirler . Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.

Aminnn insaAllah iidirler canim kotu dusunme hemsire arkadssima sordumda aletlerin cok detayli olmadigini bazende pozisyon dolayisiyla kalp atislarini alamadiklarini soyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…