- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.181
Canım daha 14. Haftandasın Nasıl bir göbek hayal ediyorlarmış pardon6. Ayımda çıktı benim göbeğim doktorumda her Zaman maşallah dedi bna demekki doğru olan dengeli ve Bebek odaklı beslenme. dinleme sen etrafını birde daha yolun başındasın daha neler neler duyacaksın
Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat degil
Malum benim gobegim 9 aylık gibi kızlar beni görenler size küçük diyordur
Sağol canm :) neler demiyorlar ki yok dondurma yeme beyni delinir çocukların yok yüzüme bakıp bakıp cık cık cık yapıyorlar acınası gözlerle noldu diyorum çökmüşsün sen çökmüşMinicikeller moral verdigin icin tesekkur ederim, cok tatlisin. Sen neler duydun, neler dendi merak ettim.
Bebeklerin sağlıklıysa gerisi boş zaten kendine kilo almamak en iyisiYa bende 5.ayimdayim cok.sukur ama herkes gobegin yok benim tek bebekle kocamandi diyolar.. bende 3 kilo aldim suana kadar.. kontrollerde bebeklerin gelisimleride iyi .. bazen kafama takiliyo herkes gobegin kucuk dediginde .. ikiz oldugu icin herkesin beklentisi cok oluyo sanirim ondan
canim insallah yaniliyorlardir sen doktora git bir an once pozitif dusun canim rabbim seni ve minnaklarini korusun saglikla kalin haber ver canim guzel hayirli haberler alacagiz hep birlikte insallahSağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Endişelenme dedi ebe ama içim hiç rahat değil
Canimm uzulme sakin .. bebek geride uzakta oluyo bazen ondan duyulmamistir panikleme doktorunla konus hemen
zeynepzumra sırf bu yuzden sağlık oCagina gitme dedi benim drum
Ordaki.aletler genelde duyamiyomus kalp atışlarını üzülme senn. zaten evhhamlisin ruhunu teslim edersin orda hiç gerek yok dedi benim dr bende hiç gitmedim daha
canım sakın kafana takma benimkini de çok zor buldu. hem alet kötü hemde onlar bu konuda çok iyi değil. ilerleyen haftalarda dha net oluyor ama bu haftalarda zor duyuyoruz dedi banada. rahat ol...Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Çok stresli hamilelik dönemi. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Çarşamba günü kontrolüm inşallah iyidir bebısler. Hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza aldığımız günü görürüz inşallah.canım sakın kafana takma benimkini de çok zor buldu. hem alet kötü hemde onlar bu konuda çok iyi değil. ilerleyen haftalarda dha net oluyor ama bu haftalarda zor duyuyoruz dedi banada. rahat ol...
Canim hazırlıkların bittimi ? Ben geçen hafta Eminönü ne geçtim sole bi kaç bisi aldım hastane çıkışı badi tulum battaniye odasını beğendim ama sipariş vermedim daha sende bak illa şunu unutma dediğin bisi varmiBebeklerin sağlıklıysa gerisi boş zaten kendine kilo almamak en iyisi
merhaba canım bende az önce aşı için sağlık ocağındaydım o dandik oyuncak gibi cihazlara hiç güvenme zaten bakan personelde birşey bilmiyor. hiç canını sıkma o yüzden. ben baktırmadım ama orada beklerken bakılanları izledim tek bebeğin kalbini bulamıyorlar kaldı ki ikizi nasıl bulsunlar.Sağlık ocağında kalp atışı duyulmadı bebeklerimin bu yüzden aşı yapılmadı
Sağolasın canım.. Çarşamba kontrolüm var bu hamilelik süreci tam bir stres :) Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi.merhaba canım bende az önce aşı için sağlık ocağındaydım o dandik oyuncak gibi cihazlara hiç güvenme zaten bakan personelde birşey bilmiyor. hiç canını sıkma o yüzden. ben baktırmadım ama orada beklerken bakılanları izledim tek bebeğin kalbini bulamıyorlar kaldı ki ikizi nasıl bulsunlar.
Sagolun arkadaşlar aletleri iyi değil diye diyulmamistir dedi dr. Çarşamba kontrolüm ins iyidirler . Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Cok sukur canim iyiler insaAllah ..Bebeklerin sağlıklıysa gerisi boş zaten kendine kilo almamak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?