2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aynen oyle hergun ayri stres
Canim benim doktorum surekli bakiyor 2.5 un altina düşerse dikis atilacak dmeisti. Sana dikisten bahsedildi mi. Dikis atilinca uzun sure ertelenebiliyor.

Aynen oyle hergun ayri stres

Canim benim doktorum surekli bakiyor 2.5 un altina düşerse dikis atilacak dmeisti. Sana dikisten bahsedildi mi. Dikis atilinca uzun sure ertelenebiliyor.
hayır canım dikişten filen bahsetmedi sadece haftalık iğne verdi. ilk defa gittiğim bir doktordu detaylı için gittim. başkada takibimi iki üç doktorda birden yaptırıyorum hiç biri bahsetmedi böyle bir sorundan. şimdiye kadar bakılıp bakılmadığı bile meçhul.

Kızlar herkese iyi haftalar;

sanırım boğazlarımı üşütmüşüm. nasıl batıyor anlatamam. Yutkunurken acıyorateşimde çıkacak diye korkuyorum. Ne yapabilirim bileniniz var mı??

sanırım boğazlarımı üşütmüşüm. nasıl batıyor anlatamam. Yutkunurken acıyorateşimde çıkacak diye korkuyorum. Ne yapabilirim bileniniz var mı??
ada çayı gargarası yap canım ılık ılık, ama içme ada çayı hamilelerde önerilmiyor.

Kizlar bebislerini hareketleri hissetmeye baslayanlar varmi?

Ben pıt pıtları hissediyorum artik hafiften.. aurekli degil ama aralarda bazen sadece oglum bazn sadece kizim ☺ ciddi tekmelerini bekliyorum simdi☺☺

Mercimeklerim ben hissediyorum, gerci cok erken olmasina ragmen hissediyorum, sanki minicik bir kelebek kanat cirpiyor gibi. Belkide bu ikinci hamileligim oldugu icin hissetmek daha kolay. allahim sana binlerce sukurler olsun bize bu duyguyu birkez daha tattirdigi icin.

2. Hamileliginin olmasindan galiba.. ne guzel☺ 14. Haftada hicbisey hissetmiyodum ben daha yani hissediyorum

Sagolun arkadaşlar aletleri iyi değil diye diyulmamistir dedi dr. Çarşamba kontrolüm ins iyidirler . Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Hiç korkma lütfen eminim bebişlerin pozisyonu dolayısıyla duyamadınız. Benim doktorum ultrasonda baktığında duyamamıştık ağlıcaktım heyecandan kalbi durmuş mu diye sordum saçmalama hareketlerini görmüyor musun sadece sırtını dönmüş yaramaz kızım :) Endişelenme ama için rahatlaması için de randevunu beklemeden dr una görün bence aradan alıversin seni

Bitti şükür beklemedeyiz artık :) özellikle diyeceğim bişey yok tipik ihtiyaçlar tek farkla x2 herşeyden

Hayırlı olsun öncelikle ikiz gebelik için riskli bi rakam ama dinlenme ve dikkat etmeyle inşallah üstesinden gelirsin şöyle bir durumda olabilir benim bi ölçümüm 30 mm çıkmıştı sonraki ölçümüm 42 mm çıktı iki bebeğe bağladım ben iki tane olduğu için ölçüm anında belki pozisyondan kaynaklı baskı olmuş olabilir diye düşünmüştüm tabi her zaman dikkatli olmakta fayda var

Bakmıştır canim ya bende 2 doktora gidiyorum ilk girdigimde hemen ona bakip bebeklere geçiyorlar. Benimde degisiyor surekli. Belki normaldir ondan dememistir doktorlar. Simdi sonuçları doktorlara gosterince belki bahsederler dikisten falan gerci dikis kac olunca gerkeiyor onu bilmiyorum ama sorun olmaz insallah rahat ol.

Canim ilik limonlu balli su ic surekli o cok cabuk yumusatiyor.
Ben sola donup yattığımda pit pit hissediyirum kipirdanislarini. Ozellikle kizim cok hareket ediyor. Ama oglum daha az hareket ediyor. Kalp atisi gibi pit pit diye siddetli degil ama giderek belirginlesir heralde

Kızlarrr bız tum hazırlıklarımızı bugun tamamladık bı yıkanıp utümüz kaldı.sonra nasipse kızlarımın haftasına kadsr beklemesi.bide bebek araba ve pusete karar verebilsem artık super olcak.dr bol bol dınlen dedı 37 leri gormek için cok yorma dedı haftasonu inş Rabbım o günlerimizi gosterir

sağolun kızlar biraz içim rahatladı. cuma günü gidip tekrar ölçtüreceğim. inşallah daha iyi çıkar. birde bu ölçümler için detaylı ultrasyon gerekmiyor normal ultrasyon ile ölçülebilir değil mi.

Kızlar benm bebişlerden oğlum 1hafta önde kızımda 4gun önde gidiyor ilerki haftalardada aynı devam edermiki sizce baştan beridr bu şeklde gelişimleri ilerliyor

Kızlar benm bebişlerden oğlum 1hafta önde kızımda 4gun önde gidiyor ilerki haftalardada aynı devam edermiki sizce baştan beridr bu şeklde gelişimleri ilerliyor
cnm benimkilerde önden gidiyor, ama bazen biri önde iken bazen diğeri öne geçiyor. ancak hep ikisi de sat hesaplamasına göre önde oluyor. hatırlayamadım en sonki haftalarını. ama kilolarını biliyorum biri 750 diğeri 800 gr a yaklaşmış kuzucuklarımın :)

Bugunlerdemi gttin de canm ben en son 22.haftada gtmiştm 650 grmdılar

Günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişleri herkese musmutlu hayırlı güzel bir gün diliyorum bugün randevumuz var çok heyecanlı inşallah bebişlerim sağlıklı büyüyorlardır dualarınızı bekliyorum Allah'ım hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…