- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Canım allah dağına göre kar verir zorlansan da eminimki üstesinden gelebilirsin hem şu an herseyden önemlisi sağlıklı olmaları. Sen birine hazırdın zaten 2. Si süpriz olmuş ne güzel keşke bende böyle bir haber alsam..hem ilerleyen günlerde bazen bir kese küçülüp kayboluyormus bence bunun olmasını istemezsin bak bir arkadaşım bebeğinin ikizi gelişmedigi için aldırmak zorunda kaldı o kadar üzüldü ki anlatamam şimdi oğlu büyüdü 2 yaşında hala dilinden dusurmezhaklısın ama ben bi tanesine bile yetemem elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum ya bakamazsam
Amin gercekten de ben de dusunemiyorum grlecek gunleri. Simdiden boyleysek. Sirt ustu yatmaya korkuyorum ama saga donsem ayri agri sola donsem ayri agribüyük bir ihtimal magnezyumdandır canım. ahhh benimde uyku gözümden akıyor. dediğin gibi uyuyamıyorum. dön sağa dön sola sabahı ediyorum. sonra nasıl olduysa uyumuşum. 1 ay sonrasını düşünemiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Bende de var akinti onemsememistim ama sen boyle yazinca korktum bu hafta dr.a gidicem suyuna bakiyorlar zaten ama sen de gittigin zaman dr.un soyledigini yazar misinSelam duble anneler :) size bişey soracaktım ben 15+0 dayım bugün yaklaşık 4 gündür sarı sulu akıntı geliyor doktorumu ararım enfeksiyon diye düşünüp ilaç verdi ancak ben nedense korkuyorum karşı komşum akıntı yaşadı ve bebeğini kaybetti çünkü akıntıyla beraber suyu da sızıntı yapmış benim gibi yaşayan var mı bir au serpseniz yarına kadar sabredemiyorum
Canim ben aldım bir ay verdi doktor sonra bir ay daha uzatacak.. Bende öğretmenim :))Kızlar düşük riskinde heyet raporu ne kadar verilir öğretmenim ben cvp verirseniz sevinirim
Cnm ben aldım bende ogretmenim fakülteden verdiler bana bir ay sonra bir ay daha uzatacakKızlar düşük riskinde heyet raporu ne kadar verilir öğretmenim ben cvp verirseniz sevinirim
Biz bugün 16+5 olduk hala hissetmiyorum. 18-20. Hafta gibi diyorlar. Bakalım merakla bekliyorum.Kizlar merhaba bebeklerinizi hissettinizmi.ben 14. Haftamdayim onceden ani hareket yaptimmi aci agri olurdu simdi yok.oksurunce acirdi kasiklarim oda yok.insallah bir sorun yoktur
BeneginIin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
Bizi 11. Hafta tartmıştı doktorumuz 800 he almıştım. Ama iştahım açılmamıştı. Bu hafta 17. Haftamız olacak. Tekrar tartar bakalım ne alemdeyiz. Gören kilo almamışsın Nasıl ikizlere hamilesin diyor ama birden almaktan korkuyorum.Selam kızlar bende 2 düşükten sonra tüp bebek tedavisiyle önce hamile olduğumu sonrada 2 fasulyem olduğunu öğrendim9.haftamız Allahın izniyle yarın bitiyo. Hiç kusmadım ama içim sürekli dalga dalga bulanıyo. Ve kafamı tutamıyorum. Oturuyosam bile bi yere yaslama ihtiyacı hissediyorum. Böyle oluncada cnm hep içimi bastoracak şeyler yemek istiyo normalde günde 1 dilim (o da kahvaltıda) ekmek yiyen biriyim her öğün ekmeğe saldırıyorum yemekten çok. Şuana kadar kaç kilo aldığınızı merak ediyorum. Ben 1bçk kilo aldım 9. Haftamda ama ilk aylar hiç alınmıyo diye biliyorum. O yuzden korkuyorum çok kilo almaktan. 62 kiloyla başladım bakalım nolucak
Ben 11.haftada hissetmeye basladim 14.haftada bariz birinin soldan saga gectigini anladim ama benim 2.gebeligim 2.de daha onceden hissediliyor ona ragmen her hareketlerini hala hissetmiyorumKizlar merhaba bebeklerinizi hissettinizmi.ben 14. Haftamdayim onceden ani hareket yaptimmi aci agri olurdu simdi yok.oksurunce acirdi kasiklarim oda yok.insallah bir sorun yoktur
BeneginIin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
Bulantin bitene kadar yapacak bi sey yok bulantiyi bastiracak daha az kalorili seyler dene istersen zeytin limon gibi seyler de bastiriyor ben 22.hf.dayim 5 kg aldim yani benim durumum daha vahim gece 3de acliktan midem kazinirken uyanip yemeye usendigimde 6da tekrar uyanip istifra ettigimi biliyorum ben de istifra etmemek icin yiyordum bulantim gecti simdi de frenleyemiyorum kendimiSelam kızlar bende 2 düşükten sonra tüp bebek tedavisiyle önce hamile olduğumu sonrada 2 fasulyem olduğunu öğrendim9.haftamız Allahın izniyle yarın bitiyo. Hiç kusmadım ama içim sürekli dalga dalga bulanıyo. Ve kafamı tutamıyorum. Oturuyosam bile bi yere yaslama ihtiyacı hissediyorum. Böyle oluncada cnm hep içimi bastoracak şeyler yemek istiyo normalde günde 1 dilim (o da kahvaltıda) ekmek yiyen biriyim her öğün ekmeğe saldırıyorum yemekten çok. Şuana kadar kaç kilo aldığınızı merak ediyorum. Ben 1bçk kilo aldım 9. Haftamda ama ilk aylar hiç alınmıyo diye biliyorum. O yuzden korkuyorum çok kilo almaktan. 62 kiloyla başladım bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?