2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

bu günlerin kıymetini bil. Senin haftalarında benimde yoktu birden bir pırtladı şu an doğuma giden bir kadın gibiyim

Aman bebeklerimiz saglikli bir sekilde dogup buyusunlerde ne baskalarinin dedikleri, nede mide bulantilari ve kusmalar umrumda. Allah onlari bize bagislasin.

Arkadaşlar sizin her kontrolde rahim ağzı uzunluğuna bakiliyor mu normalde ne kadar olması lazım uzunluğu?

CAnim benimde aksamalari cok sert ama gunduz nornale dönüyor bunu okumustum normal diye biliyorum ben. Ama sorun su ki ilk gunden beri midem de karnimla beraber büyüyor ikiside ayni hizada resmen.
Aynen benimde. Hatta geçen gün yeğenim midemi gösterip bebeğin biri burda göbeğimi gösterip diğeri de burda dedi :)

Merhaba ben suanda hastanedeyım cuma gunu birden kanamam oldu. Ptesıye kadar doktor yatış dedi. Sızdede boyle kanamalar oluyomuydu?
Can'ım benim iki kez kanamam oldu. İlki kahverengiydi doktor ilaç ve istirahat verdi 10 gün. Dinlenince azaldı bitti. İkinci kanamam kırmızıydı. Doktor yatış yaptırdı. 2 gün yattım. Proluton iğne vuruldum haftada bir. Birkaç gün sonra bitti kanamam.

Kızlar herkese iyi haftalar;

sanırım boğazlarımı üşütmüşüm. nasıl batıyor anlatamam. Yutkunurken acıyorateşimde çıkacak diye korkuyorum. Ne yapabilirim bileniniz var mı??
Geçen hafta öyleydim ben de. Strepsils pastil (günde en fazla 3), andorex sprey (günde en fazla 3 kez) ve Ateş için parol ( günde 2 ) kullandım. Ama az kullanmaya çalıştım. Mesela parolu 1 gün kullandım. 1 haftada ancak geçti

Kızlar merhaba. Clexane kullananlara bir sorum olacak. Kollarım mosmor oldu, şimdi de semsert oldu. Dün doktora sordum. Bana göbekten vurabilirsin dedi. Derinin altında yağ tabakası var birşey olmaz dedi ama bugün yaparken korkarak yaptım. Sanki delip geçip bebeklere gelecek gibi saçma bir hisse kapıldım. Kollarımda yer kalmadı. Ne dersiniz siz nereye yapıyorsunuz clexane'ı.

Benim enox ignem ama ikiside aynı kan sulandirici. Ben hep gobekten yapıyorum göbek deliğinin 4 parmak uzağından morariyor beze oluyor. Hala beceremiyorum sanırım ama çok acımıyor. Kan pıhtılaşmasi için testin var mı cnm senin yoksa önlem amaçlı mi sadece?

Amin cnm inşallahhh darısı bize... maşallah sana ve kızlarına:)

Yok canim normal ultrasonla olculur ama bazen vajinal da bakilabilirmis
Arkadaşlar sizin her kontrolde rahim ağzı uzunluğuna bakiliyor mu normalde ne kadar olması lazım uzunluğu?
Canim 2.5 un altina duserse sorun dedi benim doktor her kontrolde ölçüyor
Aynen benimde. Hatta geçen gün yeğenim midemi gösterip bebeğin biri burda göbeğimi gösterip diğeri de burda dedi :)
Ayyy sanirkm bende buna maruz kalicam niye oyle oluyor ki...

Slm kızlar.istanbul avrupa yakasında hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz fiyatları ile ilgili bilgi aldınızmı ???Ben haftaya hastaneye karar vermem gerekiyor medical park bahçelievler - aile hastanesi bahçelievler ikisinden birini istiyorum ama fiyatları nedir sgk lı olarak bilmiyorum.fiyat alanlar paylaşırsa sevinirim.

Bende yapiyorum cnm hep göbekten hafif yaklastirip yan basiyorum yagili bolgede ve hiç acımıyor morarmiyor da gobekten hemen 3 santim yana. Kolda tek basina nasil yapiyorsun? Ordada baya omuzda gene yağlı bolgede yapiyorum bazen o da eşim kolumu sıkıyor bende iğne vuriyorum ...
Bebislere igne gitmez şimdi korkma bende 25 aydan sonra hepten kola veya bacağıma yaparim dedim gobek esner buyurse tutamam diye...
Geçmiş olsun.

Ben nisa hastanesi yada meltem tam karar veremedim.
Nisa 1500tl sgk normal 3000tl
Meltem 750tl sgk normal 1500 tl
Sezeryan yani.

kızlar

amin canım inşallah.. ne güzel haftalar onlar öyle maşallah:))

cumartesi günü kontrole gittim geçtiğimiz hafta 2 hafta önden gidiyolar çok normal değil diye korkutmuştu doktorum bu hafta başka bir doktora gittim biri haftasıyla uyumlu diğeri de 4 gün geri çıktı anlayamadım:) ben ama olsn şükür sağlıklılar ya.. karnım çok sert oluyo kasılma gibi dedim baktı magnezyum kullan dedi. sanırım doğuma kadar bir de o eklenmiş oldu.

,
Canım bende şimdi doktorumu aradım pastil ve gargara kullanabileceğimi söyledi. Dünden beri adaçayı gargara yapıyorum... sen çalışıyormusun bilmiyorum ama ben birde işe geliyorum iyice zor oluyor...

AYYYY ne güzel maşallah sizlere... allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. Ve darısınıda hepimizin başına nasip etsinnnn:))))

Canım her gittiğimizde farklı çıkıyor aynısı bana oldu son gittiğimde bir hafta ileri çıkmışlardı ondan öncesinde gittiğimdeyse 4-5 gün geride çıkmışlardı.Dediğin gibi sağlıklı olsunlarda.Bu arada ben magnezyumu nerdeyse 12.haftadan bu yana kullanıyrum kramp ve kasılmalara gerçekten iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…