- 10 Aralık 2015
- 401
- 294
- 103
- 42
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.241
Canlarım merhaba bugün 8. Ayımızı uğurladık kızlarımla 9. Ayımıza Hoşgeldin dedikbugüne bizi kavuşturan Rabbim zamanlı hayırlı sağlıklı doğumla bebeklerimle beni kavuştursun inşallah hepinize göstersin bugünleri sağlıkla
Slm kızlar.istanbul avrupa yakasında hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz fiyatları ile ilgili bilgi aldınızmı ???Ben haftaya hastaneye karar vermem gerekiyor medical park bahçelievler - aile hastanesi bahçelievler ikisinden birini istiyorum ama fiyatları nedir sgk lı olarak bilmiyorum.fiyat alanlar paylaşırsa sevinirim.
İş baya yorucu kaç kat in çık bütün gün ayakta. Evde olmak daha mı iyi acaba
Ben bırakamam en fazla rapor alabilirim ama iyi olalım da çalışalım insBenim esimde isi birak deyip duruyor, universite bittiginden beri calisiyorum isi birakma fikri korkutucu geliyor ama kuzularin sagligini dusundugumde hersey degisiyor tabiki. Hala cok kararsizim
Ben de gobekten vuruyorum cnm sorun olacak olsa dr derdi diye düşünüyorumKizlar bende birşm ey sorucam bu cleaxsan göbek iğnesi ben bugüne kadar hep göbekten vurguluyorum bebeğe zararı olurmu acaba artık.bacaktan falanmi vurulsam ??
Aynen ben de... ama korkuyorum bebeklerim için. İnş sorunsuz kucağımıza aliriz bebeklerimiziEvde olanlara bende özeniyorum bazen yaaa cocuklar öylesine yoruyor ki keske evde olsam diyorum bazen de evdeyken vakit gecmiyor iyiki calisiyorum diyorum
Sorduğunda bana da yazarsan sevinirim.artık karar vermem lazım çünkü ne zaman ne olacağı hiç belli değil en azından hastane belli olsun.Ben bahcelievler medicalparka gidiyorum canim orada yapicam insaAllah nasipse dogumu ama fiyat konusmadim henuz.. bidahaki gitmeme bi sorucam bakalim baska yer dusunmesemde..
Bende artık bir hafta sonra bırakıyorum 13 yıllık işimi ve çok tuhaf hissediyorum.Ama bu haftalarda okdr ağırlaştım ki yürüyemiyorum yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum ve kasılmalarım olmaya başladı ve korkuyorum birşey olacak diye.Benim esimde isi birak deyip duruyor, universite bittiginden beri calisiyorum isi birakma fikri korkutucu geliyor ama kuzularin sagligini dusundugumde hersey degisiyor tabiki. Hala cok kararsizim
ne iş yapıyorsun canım... Valla ben son ana kadar çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyordum ama 7 aylık olunca nasıl gidip gelicem şuandan düşünmeye başladım....İş baya yorucu kaç kat in çık bütün gün ayakta. Evde olmak daha mı iyi acaba
Bende artık bir hafta sonra bırakıyorum 13 yıllık işimi ve çok tuhaf hissediyorum.Ama bu haftalarda okdr ağırlaştım ki yürüyemiyorum yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum ve kasılmalarım olmaya başladı ve korkuyorum birşey olacak diye.
hanımlar rahim uzunluğuna göbekten bakılabiliyor. 2 nin altına düşmemeliymiş. muayene sırasında doktorunuza hatırlatın.Benim doktorum her muayenede gobekten bakiyo.. ama su kadar olmasi gerekiyo felan demedi .. belli bi sınırın altina dusseydi soylerdi sanirim..
Bende artık bir hafta sonra bırakıyorum 13 yıllık işimi ve çok tuhaf hissediyorum.Ama bu haftalarda okdr ağırlaştım ki yürüyemiyorum yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum ve kasılmalarım olmaya başladı ve korkuyorum birşey olacak diye.
Canlarım merhaba bugün 8. Ayımızı uğurladık kızlarımla 9. Ayımıza Hoşgeldin dedikbugüne bizi kavuşturan Rabbim zamanlı hayırlı sağlıklı doğumla bebeklerimle beni kavuştursun inşallah hepinize göstersin bugünleri sağlıkla
28 mayista randevum ogrenince yazarim ama bi 5000 gibi rakamlardan bahsediliyodu biara.. burda bizim hastanede dogum yapan bir arkadasSorduğunda bana da yazarsan sevinirim.artık karar vermem lazım çünkü ne zaman ne olacağı hiç belli değil en azından hastane belli olsun.
Canim ben 5 aydır hep gobekten yapıyorum doktorum 7. Aya girdikten sonra bacak ve kollardan yapmaya devam edebilirsin dedi.Kızlar merhaba. Clexane kullananlara bir sorum olacak. Kollarım mosmor oldu, şimdi de semsert oldu. Dün doktora sordum. Bana göbekten vurabilirsin dedi. Derinin altında yağ tabakası var birşey olmaz dedi ama bugün yaparken korkarak yaptım. Sanki delip geçip bebeklere gelecek gibi saçma bir hisse kapıldım. Kollarımda yer kalmadı. Ne dersiniz siz nereye yapıyorsunuz clexane'ı.
Benimkilerde arasi 3 gun var canim biri 14+2 digeri 13+6 biri 3 geriden geliyor geriden gelen senin kizmi haftasina uyumlu olan erkekmi canim yada cinsiyetleri nedir rabbim saglikla nasip etsin insallahcumartesi günü kontrole gittim geçtiğimiz hafta 2 hafta önden gidiyolar çok normal değil diye korkutmuştu doktorum bu hafta başka bir doktora gittim biri haftasıyla uyumlu diğeri de 4 gün geri çıktı anlayamadım:) ben ama olsn şükür sağlıklılar ya.. karnım çok sert oluyo kasılma gibi dedim baktı magnezyum kullan dedi. sanırım doğuma kadar bir de o eklenmiş oldu.
Bende 13+2 digeri 12+6 da basladim magnezyuma kramp car diye bu hafta sanki sertlesiyorlar cok erken degilmi canim 14+2 digeri 13+6 olduk kormaya basladim ikiz olduklari icinmi diyorum acaba canimCanım her gittiğimizde farklı çıkıyor aynısı bana oldu son gittiğimde bir hafta ileri çıkmışlardı ondan öncesinde gittiğimdeyse 4-5 gün geride çıkmışlardı.Dediğin gibi sağlıklı olsunlarda.Bu arada ben magnezyumu nerdeyse 12.haftadan bu yana kullanıyrum kramp ve kasılmalara gerçekten iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?