2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah annesi maşallah hep seni örnek alıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da bizede işallahhh....
Bizde bu haftaları görürüz...İlk etapta bir korku oluyor tabii ikiz diyince ama geçen haftasonu kap atışını duyunca tüm korkularım geçti...İçim çok serin herşey Rabbimden....

Evde olanlara bende özeniyorum bazen yaaa cocuklar öylesine yoruyor ki keske evde olsam diyorum bazen de evdeyken vakit gecmiyor iyiki calisiyorum diyorum

Ben bahcelievler medicalparka gidiyorum canim orada yapicam insaAllah nasipse dogumu ama fiyat konusmadim henuz.. bidahaki gitmeme bi sorucam bakalim baska yer dusunmesemde..

Kizlar bende birşey sorucam bu cleaxsan göbek iğnesi ben bugüne kadar hep göbekten vurguluyorum bebeğe zararı olurmu acaba artık.bacaktan falanmi vurulsam ??

İş baya yorucu kaç kat in çık bütün gün ayakta. Evde olmak daha mı iyi acaba

Benim esimde isi birak deyip duruyor, universite bittiginden beri calisiyorum isi birakma fikri korkutucu geliyor ama kuzularin sagligini dusundugumde hersey degisiyor tabiki. Hala cok kararsizim

Benim esimde isi birak deyip duruyor, universite bittiginden beri calisiyorum isi birakma fikri korkutucu geliyor ama kuzularin sagligini dusundugumde hersey degisiyor tabiki. Hala cok kararsizim
Ben bırakamam en fazla rapor alabilirim ama iyi olalım da çalışalım ins

Ben bahcelievler medicalparka gidiyorum canim orada yapicam insaAllah nasipse dogumu ama fiyat konusmadim henuz.. bidahaki gitmeme bi sorucam bakalim baska yer dusunmesemde..
Sorduğunda bana da yazarsan sevinirim.artık karar vermem lazım çünkü ne zaman ne olacağı hiç belli değil en azından hastane belli olsun.

Bende artık bir hafta sonra bırakıyorum 13 yıllık işimi ve çok tuhaf hissediyorum.Ama bu haftalarda okdr ağırlaştım ki yürüyemiyorum yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum ve kasılmalarım olmaya başladı ve korkuyorum birşey olacak diye.

Benim isimde masa basi, insan kaynaklarinda calisyorum cok yogun degil am sortun hergun neredeyse 3 saat araba kullaniyorum o beni cok yoruyor. Bide 10 ve 3.5 yasinda iki oglumda da var eve dondugumde onlarla ilgileniyorum. Ama yeterince dinlenmedigim icin bebeklerime birsey olursa asla kendimi affetmem.

Ya zaman ne kadar çabuk geçiyor. İzinler mi başlıyor... Hadi hayırlısı bakalım. :)

maşallah. çok az kaldı. umarım herşey yolunda ve zamanında olur.

Sorduğunda bana da yazarsan sevinirim.artık karar vermem lazım çünkü ne zaman ne olacağı hiç belli değil en azından hastane belli olsun.
28 mayista randevum ogrenince yazarim ama bi 5000 gibi rakamlardan bahsediliyodu biara.. burda bizim hastanede dogum yapan bir arkadas Makersgirl olabilir hatta.. sut uygulamasindan bahsetmisti o 1500 gibi bi rakama yapmis dogumu .. sut tan giris yapmayi denicem olmazsa be derlerse o olacak galiba..

Canim ben 5 aydır hep gobekten yapıyorum doktorum 7. Aya girdikten sonra bacak ve kollardan yapmaya devam edebilirsin dedi.

Benimkilerde arasi 3 gun var canim biri 14+2 digeri 13+6 biri 3 geriden geliyor geriden gelen senin kizmi haftasina uyumlu olan erkekmi canim yada cinsiyetleri nedir rabbim saglikla nasip etsin insallah

Bende 13+2 digeri 12+6 da basladim magnezyuma kramp car diye bu hafta sanki sertlesiyorlar cok erken degilmi canim 14+2 digeri 13+6 olduk kormaya basladim ikiz olduklari icinmi diyorum acaba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…