- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.261
Doktorum bana 7. Aya kadar gobekten yapmaya devam edebilirsin demişti canim. Daha sonra kol ve bacağa gecmemi istemişti.Kizlar bende birşey sorucam bu cleaxsan göbek iğnesi ben bugüne kadar hep göbekten vurguluyorum bebeğe zararı olurmu acaba artık.bacaktan falanmi vurulsam ??
Ayy benim gibi iki pasan var bunlar ikisi kizdir insallah saglikla nasip etsin rabbim cumlemizin gonlundekini ve icinden banada .. aminBenim isimde masa basi, insan kaynaklarinda calisyorum cok yogun degil am sortun hergun neredeyse 3 saat araba kullaniyorum o beni cok yoruyor. Bide 10 ve 3.5 yasinda iki oglumda da var eve dondugumde onlarla ilgileniyorum. Ama yeterince dinlenmedigim icin bebeklerime birsey olursa asla kendimi affetmem.
Sağol canım cuma sorucamDoktorum bana 7. Aya kadar gobekten yapmaya devam edebilirsin demişti canim. Daha sonra kol ve bacağa gecmemi istemişti.
Ay maşaAllah canım senin iki oğluşunda varmış.Benim evimle iş arası çok kısa 10 dk o yüzden çok stres yaşamadım ve en önemlisi eve gider gitmez hep yattım.Sen haklısın bu konuda uzun yol oğluşların senin için daha yorucu geçer.Rabbim hayırlısı ile sorunsuz hamilelik nasib etsin.Benim isimde masa basi, insan kaynaklarinda calisyorum cok yogun degil am sortun hergun neredeyse 3 saat araba kullaniyorum o beni cok yoruyor. Bide 10 ve 3.5 yasinda iki oglumda da var eve dondugumde onlarla ilgileniyorum. Ama yeterince dinlenmedigim icin bebeklerime birsey olursa asla kendimi affetmem.
canım doktordan doktora ölçüm fark ediyor benim de devlet hastanesi doktoru hep farklı ölçüyordu düzenli gittiğim doktor daha itinalı ve uzun bakıyor onun daha doğru olduğunu düşünüyorum zaten kendisi perinatolog aynı zamanda. doktorum bazen ölçümü yaptıktan sonra uygun pozisyona göre ikinci kez ölçüyor "hah şimdi daha iyi pozisyon bu ölçümüm daha doğru sonuç verecek filan diyor". çünkü bu ölçümleri ultrasondaki konumdan doktorun aldığı ölçülere göre hesaplama yapıyo cihaz. doktorum %10 oynama payı var ölçümlerin demişti.cumartesi günü kontrole gittim geçtiğimiz hafta 2 hafta önden gidiyolar çok normal değil diye korkutmuştu doktorum bu hafta başka bir doktora gittim biri haftasıyla uyumlu diğeri de 4 gün geri çıktı anlayamadım:) ben ama olsn şükür sağlıklılar ya.. karnım çok sert oluyo kasılma gibi dedim baktı magnezyum kullan dedi. sanırım doğuma kadar bir de o eklenmiş oldu.
Ya evet canım daha çok kısa zaman önce neleri konuşuyorduk şimdi alş vrş ler ve izinlerden konuşuyoruz:))) inşaAllah bebişlerimizin kilolarını uykularını nasıl tatlış olduklarını konuşacağımız günler gelecekYa zaman ne kadar çabuk geçiyor. İzinler mi başlıyor... Hadi hayırlısı bakalım. :)
Bende araştırayım canım sut ile ilgili.Bende aldığım fiyatları paylaşırım haftaya inş.28 mayista randevum ogrenince yazarim ama bi 5000 gibi rakamlardan bahsediliyodu biara.. burda bizim hastanede dogum yapan bir arkadas @Makersgirl olabilir hatta.. sut uygulamasindan bahsetmisti o 1500 gibi bi rakama yapmis dogumu .. sut tan giris yapmayi denicem olmazsa be derlerse o olacak galiba..
Doktorum bana düzenli olmadığı ve saatte 4-5 kere olmazsa sıkıntı yok dedi ama inan benimde içim hiç rahat değil.haftasonu çok kasıldı iki gündür iyiyim ama yrn yinede yakın bir dr gidip baktıracağım.bende merak ediyorum aslında ikiz oldukları için daha fazla hissediyor olabilirmiyiz diye.Bende 13+2 digeri 12+6 da basladim magnezyuma kramp car diye bu hafta sanki sertlesiyorlar cok erken degilmi canim 14+2 digeri 13+6 olduk kormaya basladim ikiz olduklari icinmi diyorum acaba canim
Bende araştırayım canım sut ile ilgili.Bende aldığım fiyatları paylaşırım haftaya inş.
Ay maşaAllah canım senin iki oğluşunda varmış.Benim evimle iş arası çok kısa 10 dk o yüzden çok stres yaşamadım ve en önemlisi eve gider gitmez hep yattım.Sen haklısın bu konuda uzun yol oğluşların senin için daha yorucu geçer.Rabbim hayırlısı ile sorunsuz hamilelik nasib etsin.
Ben yeni gittim doktora canim sen gidersen ogrenirsen benide bilgilendirirmisin bu sertlesme neden oluyorDoktorum bana düzenli olmadığı ve saatte 4-5 kere olmazsa sıkıntı yok dedi ama inan benimde içim hiç rahat değil.haftasonu çok kasıldı iki gündür iyiyim ama yrn yinede yakın bir dr gidip baktıracağım.bende merak ediyorum aslında ikiz oldukları için daha fazla hissediyor olabilirmiyiz diye.
Benimkilerde arasi 3 gun var canim biri 14+2 digeri 13+6 biri 3 geriden geliyor geriden gelen senin kizmi haftasina uyumlu olan erkekmi canim yada cinsiyetleri nedir rabbim saglikla nasip etsin insallah
tabiki canım yrn sbh gideceğim sanada yazarım dönünce.Ben yeni gittim doktora canim sen gidersen ogrenirsen benide bilgilendirirmisin bu sertlesme neden oluyor
Evet testlerim var. Benim Faktör V Leiden, MTHFR 677 ve MTHFR 1298 testlerim heterozigot çıktı. Hem clexane kullanıyorum hem coraspin kullanıyorum. Senin pıhtılaşma sıkıntın var mı?Benim enox ignem ama ikiside aynı kan sulandirici. Ben hep gobekten yapıyorum göbek deliğinin 4 parmak uzağından morariyor beze oluyor. Hala beceremiyorum sanırım ama çok acımıyor. Kan pıhtılaşmasi için testin var mı cnm senin yoksa önlem amaçlı mi sadece?
Rabbim dağına göre kar verir diye bi söz var demek ki bizden başkası ikiz Bebek annesi olamıcak ki Rabbim bizlere bahşetti çok şükür :)Maşallah annesi maşallah hep seni örnek alıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana da bizede işallahhh....
Bizde bu haftaları görürüz...İlk etapta bir korku oluyor tabii ikiz diyince ama geçen haftasonu kap atışını duyunca tüm korkularım geçti...İçim çok serin herşey Rabbimden....
Cok detayli bilmiyorum o arkadasin anlattigi kadariyla.. cevremde bilende yok. Buradaki arkadasin ozel bi hastanede dogum yaptigi halde hastanenin belirledigi rakam degilde girisini suttan yaptirdiginda devletin belirledigi bi dogum rakami oduyosun diye biliyorum .. yani dogum daha uyguna geliyo.. hatta arkadas aralarda erken dogum riskiyle hastaneye yaptigi yatislardada ayni uygulamadan faydalanmis ..
Koldan yaparken Omuzdan 4 parmak aşağı, dirsekten 4 parmak yukarıyı ölçüp bu araya yapmak gerekiyormuş. Ayrıca bu arada kalan bölüm kolun ön yüzü değil arka yüzü olmalıymış. Bana öğreten hemşire böyle söyledi. Ayrıca koldan vuracağın o bölgeyi iki parmakla sıkıştırıp öyle yapmalısın. 1 ay öncesine kadar bende göbekten yapıyordum. Şimdi tekrar göbeğe dönücem sizin sayenizde. Bi de komik olan şey dün ayrıntılı ultrasona girdim iki bebişin kafası da tam göbek deliğimin oradaydı. Bugün korktum o yüzden.Bende yapiyorum cnm hep göbekten hafif yaklastirip yan basiyorum yagili bolgede ve hiç acımıyor morarmiyor da gobekten hemen 3 santim yana. Kolda tek basina nasil yapiyorsun? Ordada baya omuzda gene yağlı bolgede yapiyorum bazen o da eşim kolumu sıkıyor bende iğne vuriyorum ...
Bebislere igne gitmez şimdi korkma bende 25 aydan sonra hepten kola veya bacağıma yaparim dedim gobek esner buyurse tutamam diye...
Geçmiş olsun.
Massalah bebislerine annesi saglikla gelsin kilo sonrada alirevet canım haftasıyla uyumlu olan erkek kızım minyon olacak sanırım.. Amin cümlemize sağlıkla nasip etsin inşallah
Çalışıyorum ama şu an raporluyum. Galiba doğuma kadar da raporlu olucam. Çok geçmiş olsun.,
Canım bende şimdi doktorumu aradım pastil ve gargara kullanabileceğimi söyledi. Dünden beri adaçayı gargara yapıyorum... sen çalışıyormusun bilmiyorum ama ben birde işe geliyorum iyice zor oluyor...
Insallah saglikli guzel haberler alirsin canimtabiki canım yrn sbh gideceğim sanada yazarım dönünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?