2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

cnım ben baştan beri göbekten yapıyorum. hiç başka yere vurmadım. elini yumruk yap göbek deliğinin üzerine koy yumrugun çevresince vurabilirsin

magnezyumu bende kullanıyorum, 18.haftadan buyana. bacağıma kramp giriyor deyince vermişti doktor

dikkat et kendine canım fazla zorlama. alamıyorsan eğilme. aramızda fazla yok aslında ama erken değil mi agırlaşman için kendini motive et birşey olmayacağına

Merhaba kizlar. Ben de tup bebek tedavisi ile gebe kaldim bugun keseyi.gormeye.gittik 5+2 gunum ama doktor tek kese gordu. Ama degerlerim hep 3 kat 4 kat artimisti acaba sonrasinda baska kese de gorunur mu
Olabilir canim bidaki randevunda kesin sonuc alirsin rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah

Kızlar akıl verin nolur. Park yatak alanlar nerden aldılar. İnternetten sipariş verdim gelen ürün hasarlı çıktı iade ettim dahada alman netten. Ebebege baktım çok pahali 500 kusur ve yukarısı bir tanesi. İstanbulda nerden alınır gözüm görmeden almak istemiyorum

dikkat et kendine canım fazla zorlama. alamıyorsan eğilme. aramızda fazla yok aslında ama erken değil mi agırlaşman için kendini motive et birşey olmayacağına
Günaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.

Canım güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :)

ebebekte kraft park yatak 300 küsür tl gibi bi rakamdı indirimli bu hafta, bir de civilim.com da baya çeşit vardı en son canım. benim eşimin ablasından kalma var bi tane onu kullanıcaz. ha bir de istanbulda havuzlu han dedikleri yer var eminönünde bebekle ilgili herşey var orda çeşit çoktur diye düşünüyorum. civilin mağazaları da hemen her ilçede var.

Ben nisa hastanesi yada meltem tam karar veremedim.
Nisa 1500tl sgk normal 3000tl
Meltem 750tl sgk normal 1500 tl
Sezeryan yani.
nisa yı tavsiye etmem. 8 aylık bebeğin ayakları yok dediler. ultrasonları bozukmuş. kesin şekerin var insüline başlıcan dediler, şeker çıkmadı böyle biçok şey var. yine de sen bilirsin

İnş canım yalancıdır dua la rım senınle Dr undan guzel haberler al inş

Cok mi sık oluyor canim kasılmalar... Benimde boyle 1 haftadir gunde 2 3 defa karnim kasilmaya basladi sanirim kasilma dedikleri sey bu birsey sıkıyor gibi oluyor 3 4 sn surup geciyor. Bebekler cok mu hizli buyuyor ki acaba ondan mi oluyor? Insallah guzel haberlerle gelirsin.

ben kızımın park yatağını ve arabasını saraçhaneden almıştım. çok çeşit var. tavsiye ederim

Cnm tam emin diilim ama unkapınana gıderken bisikletçiler carsısı var orda envai cesit bebe arabası bu yataklar varmıs bi tanıdık soyledı istersen bır netten araştır doğruysa gıder bakarak alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…