- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.281
benim bakılıyor ama genelde rakam söylemeyip gayet iyi deyip geçiyor. ayrıntılıda 4e yakın demişlerdi. size söylemeselerde mutlaka bakıyorlardır doktorlarınızArkadaşlar sizin her kontrolde rahim ağzı uzunluğuna bakiliyor mu normalde ne kadar olması lazım uzunluğu?
cnım ben baştan beri göbekten yapıyorum. hiç başka yere vurmadım. elini yumruk yap göbek deliğinin üzerine koy yumrugun çevresince vurabilirsinKızlar merhaba. Clexane kullananlara bir sorum olacak. Kollarım mosmor oldu, şimdi de semsert oldu. Dün doktora sordum. Bana göbekten vurabilirsin dedi. Derinin altında yağ tabakası var birşey olmaz dedi ama bugün yaparken korkarak yaptım. Sanki delip geçip bebeklere gelecek gibi saçma bir hisse kapıldım. Kollarımda yer kalmadı. Ne dersiniz siz nereye yapıyorsunuz clexane'ı.
magnezyumu bende kullanıyorum, 18.haftadan buyana. bacağıma kramp giriyor deyince vermişti doktorcumartesi günü kontrole gittim geçtiğimiz hafta 2 hafta önden gidiyolar çok normal değil diye korkutmuştu doktorum bu hafta başka bir doktora gittim biri haftasıyla uyumlu diğeri de 4 gün geri çıktı anlayamadım:) ben ama olsn şükür sağlıklılar ya.. karnım çok sert oluyo kasılma gibi dedim baktı magnezyum kullan dedi. sanırım doğuma kadar bir de o eklenmiş oldu.
ne iş yapıyorsun cnm, asansör yok mu. ben ofiste ayakta olmuyorum ama yinede yoruluyor insan. neyse. 30.haftada izne ayrılırım zaten.İş baya yorucu kaç kat in çık bütün gün ayakta. Evde olmak daha mı iyi acaba
dikkat et kendine canım fazla zorlama. alamıyorsan eğilme. aramızda fazla yok aslında ama erken değil mi agırlaşman için kendini motive et birşey olmayacağınaBende artık bir hafta sonra bırakıyorum 13 yıllık işimi ve çok tuhaf hissediyorum.Ama bu haftalarda okdr ağırlaştım ki yürüyemiyorum yere düşen hiçbirşeyi alamıyorum ve kasılmalarım olmaya başladı ve korkuyorum birşey olacak diye.
Olabilir canim bidaki randevunda kesin sonuc alirsin rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallahMerhaba kizlar. Ben de tup bebek tedavisi ile gebe kaldim bugun keseyi.gormeye.gittik 5+2 gunum ama doktor tek kese gordu. Ama degerlerim hep 3 kat 4 kat artimisti acaba sonrasinda baska kese de gorunur mu
Sağol canım.cnım ben baştan beri göbekten yapıyorum. hiç başka yere vurmadım. elini yumruk yap göbek deliğinin üzerine koy yumrugun çevresince vurabilirsin
Günaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.dikkat et kendine canım fazla zorlama. alamıyorsan eğilme. aramızda fazla yok aslında ama erken değil mi agırlaşman için kendini motive et birşey olmayacağına
Günaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.
Guzel haberlerle gel hadiBen de doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins
ebebekte kraft park yatak 300 küsür tl gibi bi rakamdı indirimli bu hafta, bir de civilim.com da baya çeşit vardı en son canım. benim eşimin ablasından kalma var bi tane onu kullanıcaz. ha bir de istanbulda havuzlu han dedikleri yer var eminönünde bebekle ilgili herşey var orda çeşit çoktur diye düşünüyorum. civilin mağazaları da hemen her ilçede var.Kızlar akıl verin nolur. Park yatak alanlar nerden aldılar. İnternetten sipariş verdim gelen ürün hasarlı çıktı iade ettim dahada alman netten. Ebebege baktım çok pahali 500 kusur ve yukarısı bir tanesi. İstanbulda nerden alınır gözüm görmeden almak istemiyorum
nisa yı tavsiye etmem. 8 aylık bebeğin ayakları yok dediler. ultrasonları bozukmuş. kesin şekerin var insüline başlıcan dediler, şeker çıkmadıBen nisa hastanesi yada meltem tam karar veremedim.
Nisa 1500tl sgk normal 3000tl
Meltem 750tl sgk normal 1500 tl
Sezeryan yani.
İnş canım yalancıdır dua la rım senınle Dr undan guzel haberler al inşGünaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.
Cok mi sık oluyor canim kasılmalar... Benimde boyle 1 haftadir gunde 2 3 defa karnim kasilmaya basladi sanirim kasilma dedikleri sey bu birsey sıkıyor gibi oluyor 3 4 sn surup geciyor. Bebekler cok mu hizli buyuyor ki acaba ondan mi oluyor? Insallah guzel haberlerle gelirsin.Günaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.
ben kızımın park yatağını ve arabasını saraçhaneden almıştım. çok çeşit var. tavsiye ederimKızlar akıl verin nolur. Park yatak alanlar nerden aldılar. İnternetten sipariş verdim gelen ürün hasarlı çıktı iade ettim dahada alman netten. Ebebege baktım çok pahali 500 kusur ve yukarısı bir tanesi. İstanbulda nerden alınır gözüm görmeden almak istemiyorum
Cnm tam emin diilim ama unkapınana gıderken bisikletçiler carsısı var orda envai cesit bebe arabası bu yataklar varmıs bi tanıdık soyledı istersen bır netten araştır doğruysa gıder bakarak alırsın.Kızlar akıl verin nolur. Park yatak alanlar nerden aldılar. İnternetten sipariş verdim gelen ürün hasarlı çıktı iade ettim dahada alman netten. Ebebege baktım çok pahali 500 kusur ve yukarısı bir tanesi. İstanbulda nerden alınır gözüm görmeden almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?