- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.301
Canim taşınma olayları falan girdi araya kaç haftadır onunla uğraşıyorum. Çok şükür bitti bundan sonra bebelerime ve size ful konsantre insaallahpelit86 canım ayran mı ıctık ayrımı dustuk artık hıc goremeıyoruz
hayırlı olsun cnaım bu halde ev tasımakta cok zordur beee.. nasıl gıdıyor hamıslıkCanim taşınma olayları falan girdi araya kaç haftadır onunla uğraşıyorum. Çok şükür bitti bundan sonra bebelerime ve size ful konsantre insaallah
Canım dualarımız hepimizle beraber inşallah hayırlı haberlerle gel gelincede yaz mutlakaBen de doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Ben de doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Rabbim bebeklerimizi korusun ins
Massalah minnaklarina canim sagliklilar cok sukur cinsiyet degistimi yoksa son kararmiydi iki erkek canim saglikla kalin insallahArkadaşlar çok şükür ben de bebısler de iyiyiz. Çok teşekkürler dualarınız için.
Çok hareketsiz benim bebeklerim doktor bişi demiyor kalp atışlarını duyduk çok şükür. Suları iyi dedi alttan muayene etti rahim ağzı uzunluğuna baktı iyi dedi.
Stres yapıyorum dedim elimde değil. Kaybım olduğu için normal diyor stres dr ama bakarsın kontrolde iyi bir gün sonra Allah korusun bir şey olmuş. Kapalı kutu. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hissetmiyor oluşun normal dedi bol bol dinlen dedi. Bir sürü şey dedi bunlar ilk aklıma gelenler :)
Massalah minnaklarina canim sagliklilar cok sukur cinsiyet degistimi yoksa son kararmiydi iki erkek canim saglikla kalin insallah
14+3 digeri 14+0 olduk canim 16 haftayi bekliyorum canim sen ogrenmismiydi tatlim iki pasana iki kiz gelir saglikla insallah icinden banada .. aminMevhibe senin dr kontrolun ne zaman? Bebislerinin cinsiyeti icin ne diyecekler cok merak ediyorum. Benimki 23 Mayista. zaman gecmek bilmiyor.
14+3 digeri 14+0 olduk canim 16 haftayi bekliyorum canim sen ogrenmismiydi tatlim iki pasana iki kiz gelir saglikla insallah icinden banada .. amin
Evet saglikla nasip etsin diye ederim duami hayirsizsa hayra cevirip gondersin rabbim derim rabbim cumlemizin gonlundekini saglikla nasip etsin insallah canim senin kac haftalik oldular gun farki varmi tatlim saglikla sevgiyle kalinBende cok dua ediyorum iki kiz icin ama onemli olan saglikli olsunlarda gerisi onemli degil. Allah herkezin gonlune gore versin
her ilde farklı sanırım. ben ankarada yaptırıcam. ıkızler için 800-850 tl imiş. ama benim doktorum 650 tl ye peşin anlaştı klinikle.Arkadaşlar 4 D detayli ultrason yaptiran varmı fiyat bilgisi almak istiyorum.sigorta karsiliyormu?
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. neyin var. doğum tarihlerimiz .aynı.inşaallah herşey yoluna girer. çalışan anne olunca yatmak bize yasak.Çalışıyorum ama şu an raporluyum. Galiba doğuma kadar da raporlu olucam. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?