- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.321
Amin cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.Massalah minnaklarina canim sagliklilar cok sukur cinsiyet degistimi yoksa son kararmiydi iki erkek canim saglikla kalin insallah
Ayy bu sene hep erkekmi ne bizim üçüzler topiğindede çoğunluk erkek benimde 2 si erkekAmin cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Evet iki erkek hala :) ama kordon var detayliyi bekliyorum:)
Amin cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Evet iki erkek hala :) ama kordon var detayliyi bekliyorum:)
Masallah canim kac gr olmuslar dedi mi?boylari kacar cm? Benim detayli 28 inde cok var daha benimkiler de en son hareketsizdi ben sinir olmustun kiz hep hareket ederdi cunku. Sanirim normalArkadaşlar çok şükür ben de bebısler de iyiyiz. Çok teşekkürler dualarınız için.
Çok hareketsiz benim bebeklerim doktor bişi demiyor kalp atışlarını duyduk çok şükür. Suları iyi dedi alttan muayene etti rahim ağzı uzunluğuna baktı iyi dedi.
Stres yapıyorum dedim elimde değil. Kaybım olduğu için normal diyor stres dr ama bakarsın kontrolde iyi bir gün sonra Allah korusun bir şey olmuş. Kapalı kutu. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah. Hissetmiyor oluşun normal dedi bol bol dinlen dedi. Bir sürü şey dedi bunlar ilk aklıma gelenler :)
Ben ozelde 400 e yaptiricam prof a canim ama universitelerse falan 150 tlymisArkadaşlar 4 D detayli ultrason yaptiran varmı fiyat bilgisi almak istiyorum.sigorta karsiliyormu?
Önce 1 kız 1 erkekAyy bu sene hep erkekmi ne bizim üçüzler topiğindede çoğunluk erkek benimde 2 si erkek
Haha cnm ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) eşimi biliyorsun onun o konuşmalarına Allah 2 kız nasip eder diyordum da Rabbim bana acıdı sanırım çok şükür en azından biri erkek dedim. Şimdi 2 erkek diyor dr bakalım detaylıda ne diyecek dr :)Aaa cok sevindim ☺☺ diyorum ki esin bebekleriniz dogunca kardesini sevemezse kayinvaliden orta yerinden catlayabilir☺☺
Au bizde kiz ismi bulmakta zorlaniyoruz erkek te isim cok bulduk ..bizim hic degismedi masallah hep 1 kiz 1 erkekÖnce 1 kız 1 erkek
Sonra 2 kız
Sonra yine 1 kız 1 erkek
Ve son 2 erkek :)
Ayrıntılı ultrasona kadar tam emin olamicam cnm :)
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Erkek ismi bulmak çok zor :)
Esin ne diyor bu duruma ben en cok onu merak ettimHaha cnm ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) eşimi biliyorsun onun o konuşmalarına Allah 2 kız nasip eder diyordum da Rabbim bana acıdı sanırım çok şükür en azından biri erkek dedim. Şimdi 2 erkek diyor dr bakalım detaylıda ne diyecek dr :)
Cnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0Masallah canim kac gr olmuslar dedi mi?boylari kacar cm? Benim detayli 28 inde cok var daha benimkiler de en son hareketsizdi ben sinir olmustun kiz hep hareket ederdi cunku. Sanirim normal
Ben ozelde 400 e yaptiricam prof a canim ama universitelerse falan 150 tlymis
Erkek ismi önerilerinizi alabilirim :)Au bizde kiz ismi bulmakta zorlaniyoruz erkek te isim cok bulduk ..bizim hic degismedi masallah hep 1 kiz 1 erkek
Esin ne diyor bu duruma ben en cok onu merak ettim
Şimdide sorun şu kardeşi abisine çok benziyor çocukları o kadar Benzemez çünkü annesine de benzer diyorlar :)Aaa cok sevindim ☺☺ diyorum ki esin bebekleriniz dogunca kardesini sevemezse kayinvaliden orta yerinden catlayabilir☺☺
Amin Cnm çok geçmiş olsun. Demek ki tek doktorla sınırlı kalmamak lazım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallahCanlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Bence bir kiz bir erkek gibi olucak gibime geliyor hayirlisi olsun senin icin canim :)Önce 1 kız 1 erkek
Sonra 2 kız
Sonra yine 1 kız 1 erkek
Ve son 2 erkek :)
Ayrıntılı ultrasona kadar tam emin olamicam cnm :)
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Erkek ismi bulmak çok zor :)
hastanenin bize verdiği sgk anlaşmalı fiyat bu dediğiniz olmuyor mu zaten yoksa ayrı bir şey mi merak ettim?Cok detayli bilmiyorum o arkadasin anlattigi kadariyla.. cevremde bilende yok. Buradaki arkadasin ozel bi hastanede dogum yaptigi halde hastanenin belirledigi rakam degilde girisini suttan yaptirdiginda devletin belirledigi bi dogum rakami oduyosun diye biliyorum .. yani dogum daha uyguna geliyo.. hatta arkadas aralarda erken dogum riskiyle hastaneye yaptigi yatislardada ayni uygulamadan faydalanmis ..
Fl boy oluyor tatlim biri 28.1 digerin boyuda 27.0 cmCnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)
19+1 olanmi bence kiz kordon olan hangisinde acaba genelde kucuk olan kiz duydum bakalim nolcekCnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)
Haha cnm ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) eşimi biliyorsun onun o konuşmalarına Allah 2 kız nasip eder diyordum da Rabbim bana acıdı sanırım çok şükür en azından biri erkek dedim. Şimdi 2 erkek diyor dr bakalım detaylıda ne diyecek dr :)
Benimde kiz oglandan zayif hep☺ detayliya 20+4 girdik oglusum 437 gr kizimda 358 gr olmustu19+1 olanmi bence kiz kordon olan hangisinde acaba genelde kucuk olan kiz duydum bakalim nolcek
İnşallah cnm çok teşekkür ederim. Ah ah neler yaşıyorum anlatmakla bitmez ama işte ya sabır diyorum :) Rabbim bebeklerimizi korusun ins.☺☺☺ ama cok sevindim insaAllah degismez degisirsede bir kız bir erkek olur insaAllah.. hayirlisi olsun☺ Rabbim cok buyuk iste.. cok cok sevindim neler yasadigini anlatmistn canim ondan bu sevincim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?