2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Massalah minnaklarina canim sagliklilar cok sukur cinsiyet degistimi yoksa son kararmiydi iki erkek canim saglikla kalin insallah
Amin cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Evet iki erkek hala :) ama kordon var detayliyi bekliyorum:)

Amin cnm rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah.
Evet iki erkek hala :) ama kordon var detayliyi bekliyorum:)

Aaa cok sevindim ☺☺ diyorum ki esin bebekleriniz dogunca kardesini sevemezse kayinvaliden orta yerinden catlayabilir☺☺

Masallah canim kac gr olmuslar dedi mi?boylari kacar cm? Benim detayli 28 inde cok var daha benimkiler de en son hareketsizdi ben sinir olmustun kiz hep hareket ederdi cunku. Sanirim normal
Arkadaşlar 4 D detayli ultrason yaptiran varmı fiyat bilgisi almak istiyorum.sigorta karsiliyormu?
Ben ozelde 400 e yaptiricam prof a canim ama universitelerse falan 150 tlymis

Ayy bu sene hep erkekmi ne bizim üçüzler topiğindede çoğunluk erkek benimde 2 si erkek
Önce 1 kız 1 erkek
Sonra 2 kız
Sonra yine 1 kız 1 erkek
Ve son 2 erkek :)
Ayrıntılı ultrasona kadar tam emin olamicam cnm :)
Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Erkek ismi bulmak çok zor :)

Aaa cok sevindim ☺☺ diyorum ki esin bebekleriniz dogunca kardesini sevemezse kayinvaliden orta yerinden catlayabilir☺☺
Haha cnm ya beni güldürdün Allah ta seni güldürsün :) eşimi biliyorsun onun o konuşmalarına Allah 2 kız nasip eder diyordum da Rabbim bana acıdı sanırım çok şükür en azından biri erkek dedim. Şimdi 2 erkek diyor dr bakalım detaylıda ne diyecek dr :)

Au bizde kiz ismi bulmakta zorlaniyoruz erkek te isim cok bulduk ..bizim hic degismedi masallah hep 1 kiz 1 erkek
Esin ne diyor bu duruma ben en cok onu merak ettim

Cnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)

Au bizde kiz ismi bulmakta zorlaniyoruz erkek te isim cok bulduk ..bizim hic degismedi masallah hep 1 kiz 1 erkek

Esin ne diyor bu duruma ben en cok onu merak ettim
Erkek ismi önerilerinizi alabilirim :)
Eşim seviniyor ilk öğrendiğimizde bir iki gün farklı iyi davrandı sonra yine tam gaz devam eski hali. Çok kötü değil ama istediğim gibi de değil. Şuan tek istediğim şey bebeklerim sağlıklı olsun beni birakmasinlar sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.. eşime alıştım. Huylu huyundan vazgeçmiyor ki cnm

Şimdide sorun şu kardeşi abisine çok benziyor çocukları o kadar Benzemez çünkü annesine de benzer diyorlar :)
Ben de dua ediyorum dışlari babalarına içleri bana benzesin ins diye :)

Canlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((

Amin Cnm çok geçmiş olsun. Demek ki tek doktorla sınırlı kalmamak lazım. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah

Bence bir kiz bir erkek gibi olucak gibime geliyor hayirlisi olsun senin icin canim :)

hastanenin bize verdiği sgk anlaşmalı fiyat bu dediğiniz olmuyor mu zaten yoksa ayrı bir şey mi merak ettim?

Cnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)
19+1 olanmi bence kiz kordon olan hangisinde acaba genelde kucuk olan kiz duydum bakalim nolcek

☺☺☺ ama cok sevindim insaAllah degismez degisirsede bir kız bir erkek olur insaAllah.. hayirlisi olsun☺ Rabbim cok buyuk iste.. cok cok sevindim neler yasadigini anlatmistn canim ondan bu sevincim☺

Kizlaaar birsey soracagim.. benim oglum 1 hafta onden gidiyo kizim bi iki gun onden gidiyor.. ve ben oglusumu daha cok hissediyorum minik pıtpıtlaryla ve ozellikle karnimi doyurdugumda..☺☺ kizim daha sakin onu daha az hissediyorum .. sizde durumlar nasil oglanmi kizmi daha hareketli oluyor genelde

☺☺☺ ama cok sevindim insaAllah degismez degisirsede bir kız bir erkek olur insaAllah.. hayirlisi olsun☺ Rabbim cok buyuk iste.. cok cok sevindim neler yasadigini anlatmistn canim ondan bu sevincim☺
İnşallah cnm çok teşekkür ederim. Ah ah neler yaşıyorum anlatmakla bitmez ama işte ya sabır diyorum :) Rabbim bebeklerimizi korusun ins.
Ikra meyra cnm doktor erkek diyor ama hayırlısı bende küçük diye kız diyorum zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…