2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Cnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)
Canim ben gideli 10 gun oldu en son kiz 185 gr 17.5 cm oglan 193 gram 19.5 cmdi. benimde aralarında 3 gun var
Biz yigit alp mete ruzgar aras gibi isimler arasinda dusunuyoruz canim hala karar veremedik çocuğumuz hic niye adim bu demesin istiyoruz ama insallah karar verebiliriz.
Şimdide sorun şu kardeşi abisine çok benziyor çocukları o kadar Benzemez çünkü annesine de benzer diyorlar :)
Ben de dua ediyorum dışlari babalarına içleri bana benzesin ins diye :)
Canim benim dikkatimi ceken birsey var ilk cocuklar hep babaya benziyor nedense cevremde esin cok degisecek ama ne olacak bilmiyorum cocuklar dogunca
Ayyy canim bosuna sizide bebekleride strese sokmuş yaaa sinir oldum suan. Ya sen bosuna tedavi gorseydin allahtan hersey yolundaymis canim ya iyiki aramissin doktorunu
Benimde kiz oglandan zayif hep☺ detayliya 20+4 girdik oglusum 437 gr kizimda 358 gr olmustu
Benimde hep kizim geride
Canim ultrasonda kiz hareketli benim hep oglan oyle tembel tembel yatiyor... Ama hissetmeye gelince soluma yatinca pit pit kizimdan 3 geliyorsa oglumdan bir geliyor.

Canim ultrasonda kiz hareketli benim hep oglan oyle tembel tembel yatiyor... Ama hissetmeye gelince soluma yatinca pit pit kizimdan 3 geliyorsa oglumdan bir geliyor.

Benim oglum cok.hareketli gibi geliyo bana .. cok hareketli derken aman aman tekmeler almiyorum suan☺☺ minik pıtpıtlar sadece☺☺

Benim oglum cok.hareketli gibi geliyo bana .. cok hareketli derken aman aman tekmeler almiyorum suan☺☺ minik pıtpıtlar sadece☺☺
Benimde sadecce soluma yatinca boyle pit pit ediyorlar. Acaba tekmeler ne zaman gelecek? Ayaktayken de hissediyor musun artik? Ben hissetmek istiyorum ya sanki o zaman dhaa rahat olucam

Benimde sadecce soluma yatinca boyle pit pit ediyorlar. Acaba tekmeler ne zaman gelecek? Ayaktayken de hissediyor musun artik? Ben hissetmek istiyorum ya sanki o zaman dhaa rahat olucam
Ben ayaktayken degilde yayilmis vaziyette otururken hissediyorummm daha cok☺☺☺ bizim hissettigimiz pıt pıt oldugu icin ayaktayken hissedemeyebiliriz canim gucsuz cunku☺.. ama belki tekmeleri hissederiz ayaktaykende☺ tekmeleri detam olarak ne zaman hissederiz.bilmiyorum ama 24ten sonra daha iyi hissedicez gibi geliyo bana.daha buyucekler guclenicek yavrularimiz insaAllah☺

Sen hissesincce bizede soyleseninde suan hissettigin pit pit kalp atisi gibi demi? Ben bazen solda bazen sagda hissediyoru. Ayirt edebiliyorum ikisini. Bir teknsola yatinca.dun hissedeyim diye kac kasik nutella yedim yaaa

Sen hissesincce bizede soyleseninde suan hissettigin pit pit kalp atisi gibi demi? Ben bazen solda bazen sagda hissediyoru. Ayirt edebiliyorum ikisini. Bir teknsola yatinca.dun hissedeyim diye kac kasik nutella yedim yaaa

Nutella deyince gecen ayrintilida birinin bebrgi oynamamis sanirim cikti cikolata yedi .. ☺☺ demekki ise yariyo☺☺
Sola yattigimdada hissediyorum bazen .. bende ayirt edebiliyorum bu cok iyi oluyo oteki sesleniyorum hareketlensin diye ama dinleyenmi var☺☺☺ kizim solda oglum sagda insaAllah☺ dedigin gibi kalp atimi gibi ama birazcik daha kuvvetlisi onun .. cok.guzel bi duyguymus bu kadari bile..☺ tekmeleri dusunemiyorum .. az kaldi onlarida duyucaz canim insaAllah

Bi dua edelim ☺
ALLAHIMMM ISTEYEN ÇABA SARFEDEN TEDAVI OLAN OLAMAYAN EL AÇİP HERGÜN ALLAHA YALVARAN HERKESE TEZ ZAMANDA YASATSIN INSAALLAH

AMİİİİİNNNN

Amin insallah cumlemize yasatsin ... canim senin keseler yan yanamiydi bazen kese alt ust oluyormus yada iki kese solda ust uste oluyomus bazende sagda ust uste oluyomus keseler benim ilk usg keseler yan yana tam ortadaydi merak ettim biri sagda biri solda deyince sen :)

Canim cok gecmis olsun baya strrsli gün gecirmissin Allahtan doktorua gitmissin.Rabbim korusun yavrularimizi

Senin iki kizmi canim rabbim saglikla nasip etsin insallah aralarinda gun farki varmi tatlim saglikla kalin minnaklarinla

Canim cinsiyetini ogrendigimiz 15.haftada yani birinin sag tarafimda birinin sol tarafimda oldugunu soyledi doktor yanyanaysa seninde buyuyunce sag ve sola yerlesicek olabilir canim

Canim cok sukur isin asli cikmis ortaya.. bence gerekmedikce doktorundan baskasina gitme... cok kafa karistiriyolar can sıkıyolar felan.. kendini yorma bebislerini uzme .. dinlen bolca

Canim cinsiyetini ogrendigimiz 15.haftada yani birinin sag tarafimda birinin sol tarafimda oldugunu soyledi doktor yanyanaysa seninde buyuyunce sag ve sola yerlesicek olabilir canim
Canim doktorum demedi ama usg de goruluyor 8+2 burda tatlim senindemi boyleydi ayy cok merak ediyorum kiz olmalarini cok istiyorum iki ogluma iki kiz saglikla nasip etsin rabbim insallah cumlemize saglikla nasip etsin .. amin

Eklentiler

• 20160329_162842-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 54
Senin iki kizmi canim rabbim saglikla nasip etsin insallah aralarinda gun farki varmi tatlim saglikla kalin minnaklarinla
3 keredir gidiyorum erkek diyor biri kesin de öteki mualla.. bakalim detayli ultrason da ne görecekler. Ama hamdolsun sağlıklı olsun Rabbim ne dilerse o olur. Biri 17 biri 17 +4 önde .
Cok tesekkur ederim hepimizinki inşallah sağa salim olsun. Ikra meyra

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. neyin var. doğum tarihlerimiz .aynı.inşaallah herşey yoluna girer. çalışan anne olunca yatmak bize yasak.
Evet doğum tarihlerimiz aynıymış ne güzel. Canım bende yok yok. Pazartesi ayrıntılıya gittim doktor asistanlarına beni gösterdi riskli gebelik görün diye. Tüp bebek, hipotiroit, gebelik şekeri, yüksek tansiyon, pıhtılaşma sorunu ve birkaç kez de kanamam oldu. Ayrıca 24 saatlik idrarda protein çıktı. Şimdiye kadar iki kez hastanede yattım. Allah daha kötüsünden korusun.
İş yerim çok stresli iyi ki raporluyum rapor almasam kendimi düşünemiyorum. Genellikle yatıyorum. Bebekler iyi olsun da hepsi geçer. İnşallah sende sıkıntı yoktur.
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. neyin var. doğum tarihlerimiz .aynı.inşaallah herşey yoluna girer. çalışan anne olunca yatmak bize yasak.

Günaydın arkadaşlar dün sabah yine kanama vardı bu kez bildiğin adet kanı gibiydi ayağa kalktığında wc gittiğimde oluyor Dr yatacaksin dedi bu defa hiç birşey vermedi ilaç olarak inşallah biran önce gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…