- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.341
Canim ben gideli 10 gun oldu en son kiz 185 gr 17.5 cm oglan 193 gram 19.5 cmdi. benimde aralarında 3 gun varCnm boylarını bilmiyorum 240 ve 275 gram adete göre 18+3 usg ye göre 19+1 ve 19+3 dedi dr. FL yazan yerde 28.1 ve 27.0
Senin bebısler kaç gram? :)
Biz yigit alp mete ruzgar aras gibi isimler arasinda dusunuyoruz canim hala karar veremedik çocuğumuz hic niye adim bu demesin istiyoruz ama insallah karar verebiliriz.Erkek ismi önerilerinizi alabilirim :)
Eşim seviniyor ilk öğrendiğimizde bir iki gün farklı iyi davrandı sonra yine tam gaz devam eski hali. Çok kötü değil ama istediğim gibi de değil. Şuan tek istediğim şey bebeklerim sağlıklı olsun beni birakmasinlar sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.. eşime alıştım. Huylu huyundan vazgeçmiyor ki cnm
Canim benim dikkatimi ceken birsey var ilk cocuklar hep babaya benziyor nedense cevremde esin cok degisecek ama ne olacak bilmiyorum cocuklar doguncaŞimdide sorun şu kardeşi abisine çok benziyor çocukları o kadar Benzemez çünkü annesine de benzer diyorlar :)
Ben de dua ediyorum dışlari babalarına içleri bana benzesin ins diye :)
Ayyy canim bosuna sizide bebekleride strese sokmuş yaaa sinir oldum suan. Ya sen bosuna tedavi gorseydin allahtan hersey yolundaymis canim ya iyiki aramissin doktorunuCanlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Benimde hep kizim gerideBenimde kiz oglandan zayif hep☺ detayliya 20+4 girdik oglusum 437 gr kizimda 358 gr olmustu
Canim ultrasonda kiz hareketli benim hep oglan oyle tembel tembel yatiyor... Ama hissetmeye gelince soluma yatinca pit pit kizimdan 3 geliyorsa oglumdan bir geliyor.Kizlaaar birsey soracagim.. benim oglum 1 hafta onden gidiyo kizim bi iki gun onden gidiyor.. ve ben oglusumu daha cok hissediyorum minik pıtpıtlaryla ve ozellikle karnimi doyurdugumda..☺☺ kizim daha sakin onu daha az hissediyorum .. sizde durumlar nasil oglanmi kizmi daha hareketli oluyor genelde
Canim ultrasonda kiz hareketli benim hep oglan oyle tembel tembel yatiyor... Ama hissetmeye gelince soluma yatinca pit pit kizimdan 3 geliyorsa oglumdan bir geliyor.
Massalah minnaklarina tatlim saglikla kalin insallahBenimde kiz oglandan zayif hep☺ detayliya 20+4 girdik oglusum 437 gr kizimda 358 gr olmustu
Benimde sadecce soluma yatinca boyle pit pit ediyorlar. Acaba tekmeler ne zaman gelecek? Ayaktayken de hissediyor musun artik? Ben hissetmek istiyorum ya sanki o zaman dhaa rahat olucamBenim oglum cok.hareketli gibi geliyo bana .. cok hareketli derken aman aman tekmeler almiyorum suan☺☺ minik pıtpıtlar sadece☺☺
Ben ayaktayken degilde yayilmis vaziyette otururken hissediyorummm daha cok☺☺☺ bizim hissettigimiz pıt pıt oldugu icin ayaktayken hissedemeyebiliriz canim gucsuz cunku☺.. ama belki tekmeleri hissederiz ayaktaykende☺ tekmeleri detam olarak ne zaman hissederiz.bilmiyorum ama 24ten sonra daha iyi hissedicez gibi geliyo bana.daha buyucekler guclenicek yavrularimiz insaAllah☺Benimde sadecce soluma yatinca boyle pit pit ediyorlar. Acaba tekmeler ne zaman gelecek? Ayaktayken de hissediyor musun artik? Ben hissetmek istiyorum ya sanki o zaman dhaa rahat olucam
Sen hissesincce bizede soyleseninde suan hissettigin pit pit kalp atisi gibi demi? Ben bazen solda bazen sagda hissediyoru. Ayirt edebiliyorum ikisini. Bir teknsola yatinca.dun hissedeyim diye kac kasik nutella yedim yaaaBen ayaktayken degilde yayilmis vaziyette otururken hissediyorummm daha cok☺☺☺ bizim hissettigimiz pıt pıt oldugu icin ayaktayken hissedemeyebiliriz canim gucsuz cunku☺.. ama belki tekmeleri hissederiz ayaktaykende☺ tekmeleri detam olarak ne zaman hissederiz.bilmiyorum ama 24ten sonra daha iyi hissedicez gibi geliyo bana.daha buyucekler guclenicek yavrularimiz insaAllah☺
Sen hissesincce bizede soyleseninde suan hissettigin pit pit kalp atisi gibi demi? Ben bazen solda bazen sagda hissediyoru. Ayirt edebiliyorum ikisini. Bir teknsola yatinca.dun hissedeyim diye kac kasik nutella yedim yaaa
Amin insallah cumlemize yasatsin ... canim senin keseler yan yanamiydi bazen kese alt ust oluyormus yada iki kese solda ust uste oluyomus bazende sagda ust uste oluyomus keseler benim ilk usg keseler yan yana tam ortadaydi merak ettim biri sagda biri solda deyince sen :)Nutella deyince gecen ayrintilida birinin bebrgi oynamamis sanirim cikti cikolata yedi .. ☺☺ demekki ise yariyo☺☺
Sola yattigimdada hissediyorum bazen .. bende ayirt edebiliyorum bu cok iyi oluyo oteki sesleniyorum hareketlensin diye ama dinleyenmi var☺☺☺ kizim solda oglum sagda insaAllah☺ dedigin gibi kalp atimi gibi ama birazcik daha kuvvetlisi onun .. cok.guzel bi duyguymus bu kadari bile..☺ tekmeleri dusunemiyorum .. az kaldi onlarida duyucaz canim insaAllah
Bi dua edelim ☺
ALLAHIMMM ISTEYEN ÇABA SARFEDEN TEDAVI OLAN OLAMAYAN EL AÇİP HERGÜN ALLAHA YALVARAN HERKESE TEZ ZAMANDA YASATSIN INSAALLAH
AMİİİİİNNNN
Canim cok gecmis olsun baya strrsli gün gecirmissin Allahtan doktorua gitmissin.Rabbim korusun yavrularimiziCanlarrrr çok kötü bir gün geçiTabbmedipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Senin iki kizmi canim rabbim saglikla nasip etsin insallah aralarinda gun farki varmi tatlim saglikla kalin minnaklarinlaIkra meyra umuttttt benimki meselâ daha cok solda yanyanalar en son ultrasonda karşı karsiya bacak baca dersinki maç oynuyordu. ..bende de tekme yokda pit pit var bide dinleme cihazı var kullaklikla dinliyorum arkadasim verdi oyle dinliyorum onları .o zaman da gelir kizlar...
Canim cinsiyetini ogrendigimiz 15.haftada yani birinin sag tarafimda birinin sol tarafimda oldugunu soyledi doktor yanyanaysa seninde buyuyunce sag ve sola yerlesicek olabilir canimAmin insallah cumlemize yasatsin ... canim senin keseler yan yanamiydi bazen kese alt ust oluyormus yada iki kese solda ust uste oluyomus bazende sagda ust uste oluyomus keseler benim ilk usg keseler yan yana tam ortadaydi merak ettim biri sagda biri solda deyince sen :)
Canlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Canim doktorum demedi ama usg de goruluyor 8+2 burda tatlim senindemi boyleydi ayy cok merak ediyorum kiz olmalarini cok istiyorum iki ogluma iki kiz saglikla nasip etsin rabbim insallah cumlemize saglikla nasip etsin .. aminCanim cinsiyetini ogrendigimiz 15.haftada yani birinin sag tarafimda birinin sol tarafimda oldugunu soyledi doktor yanyanaysa seninde buyuyunce sag ve sola yerlesicek olabilir canim
Sen bikaç hafta sonra gör o minik pıt pıt ları :)Benim oglum cok.hareketli gibi geliyo bana .. cok hareketli derken aman aman tekmeler almiyorum suan☺☺ minik pıtpıtlar sadece☺☺
Sen bikaç hafta sonra gör o minik pıt pıt ları :)
3 keredir gidiyorum erkek diyor biri kesin de öteki mualla.. bakalim detayli ultrason da ne görecekler. Ama hamdolsun sağlıklı olsun Rabbim ne dilerse o olur. Biri 17 biri 17 +4 önde .Senin iki kizmi canim rabbim saglikla nasip etsin insallah aralarinda gun farki varmi tatlim saglikla kalin minnaklarinla
Evet doğum tarihlerimiz aynıymış ne güzel. Canım bende yok yok. Pazartesi ayrıntılıya gittim doktor asistanlarına beni gösterdi riskli gebelik görün diye. Tüp bebek, hipotiroit, gebelik şekeri, yüksek tansiyon, pıhtılaşma sorunu ve birkaç kez de kanamam oldu. Ayrıca 24 saatlik idrarda protein çıktı. Şimdiye kadar iki kez hastanede yattım. Allah daha kötüsünden korusun.merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. neyin var. doğum tarihlerimiz .aynı.inşaallah herşey yoluna girer. çalışan anne olunca yatmak bize yasak.
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun. neyin var. doğum tarihlerimiz .aynı.inşaallah herşey yoluna girer. çalışan anne olunca yatmak bize yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?