- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 35
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.381
Duam surekli bu canim... Aynen elimi koymadan da hissesebildigum bir pitpit bu. Cok guzel bir duyguNutella deyince gecen ayrintilida birinin bebrgi oynamamis sanirim cikti cikolata yedi .. ☺☺ demekki ise yariyo☺☺
Sola yattigimdada hissediyorum bazen .. bende ayirt edebiliyorum bu cok iyi oluyo oteki sesleniyorum hareketlensin diye ama dinleyenmi var☺☺☺ kizim solda oglum sagda insaAllah☺ dedigin gibi kalp atimi gibi ama birazcik daha kuvvetlisi onun .. cok.guzel bi duyguymus bu kadari bile..☺ tekmeleri dusunemiyorum .. az kaldi onlarida duyucaz canim insaAllah
Bi dua edelim ☺
ALLAHIMMM ISTEYEN ÇABA SARFEDEN TEDAVI OLAN OLAMAYAN EL AÇİP HERGÜN ALLAHA YALVARAN HERKESE TEZ ZAMANDA YASATSIN INSAALLAH
AMİİİİİNNNN
Su saglik ocagindaki cihazdan mi canim benimde alasim geliyor bazen yaaa benim biri solda biri sagda ayri takiliyorlar simdilikIkra meyra umuttttt benimki meselâ daha cok solda yanyanalar en son ultrasonda karşı karsiya bacak baca dersinki maç oynuyordu. ..bende de tekme yokda pit pit var bide dinleme cihazı var kullaklikla dinliyorum arkadasim verdi oyle dinliyorum onları .o zaman da gelir kizlar...
Canim bende senin gibiyim 6 kilo aldim ve asiri yemiyorum ama ben meyve cok tuketiyordum hamiellikte seker oalrak meyve bile fazla geliyormus...birde doktor kesinlikle tuz yok dedi ama tuzda olmazsa ben hic yiyemem ki...Günaydın arkadaşlar diğer topiğe yazdım burayada yazayım en son 3 gün önce yazmıştım rahim ağzı uzunluğu 25 mm çıktı diye dün dayanamadım kendi doktoruma gittim vajinal usg ile ölçtü 37 mm çıktı ne yapacağımızı kime inanacağımızı şaşırdıkdikkat etmeye devam edeceğim.
birde arkadaşlar ben toplamda 10 kg almışımnasıl başardım bende bilmiyorum hani homiligırtlak herşeyi yesem anlarımda sürekli iştahsızım canım hiçbirşey istemiyor yediklerimi zorla yiyorum. yani hamile kalmadan önce yediklerimin ancak yarısını iyiyorum neden böyle oldu bir anlam veremedim.
Canim benimki tam tersine cok hareketli ol bol yuruyus yap diyo. Bacak ağrılarının sebebi hep hareketsizlik diyor. Hergun en az 1 saat yuruyus diyor dinlenerek te olsa hegun yuruyorum ben.Arkadaslar doktor fiziksel aktivitelerinizi kisitlamanizi istedi mi? Ucuz anneleri gurubunda siklikla okuyorum, doktorlar kesinlikle yuruyus yapmalarini bile istemiyor. Ikiz anneleri icinde benzer durum soz konusu olmali? Benim doktorum birsey demedi, sizlere ne dediler?
Soda da mi etkili yaaa ben hergun iciyorum ssade soda tuzu kesmemi bana da soyledi doktor. Ama tamamen kesemedim.ya nasil.yapicaz ki bunu.Kızlar kilo alımıyla ilgili birşeyler yazıcam. Canınızı sıkmak için değil önlem olsun diye yazıyorum. Moralinizi bozarsam affola. Benim çok sıkıntım olduğu için doktor bana normalden fazla kilo alırsan yani az Yemen'e rağmen kilo alımın hala artarsa gel demişti. Çünkü vücutta ödem oluşabiliyormuş. Bunu önlemek için tuzu tamamen kesmek gerekiyor. Birde tansiyonunuza lütfen dikkat edin. Tansiyon yükselince vücut su tutuyor. Yani kilo almıyor vücudunuz su topluyor olabilir. Tuzu kesin, ayakları yukarı kaldırın ve bol bol dinlenin. Kola soda türü asitli içecekleri de kesmek gerekiyor.
Massalah kizcelerine darisi bana insallah benimde biri 3 gun geriden geliyor :) iki kizim olur rabbim nasip etsin banada yaaaa duygulandim saglikla nasip etsin insallah saglikla kalin tatlimKıslar Merhaba;
Benimde bugün kontrolüm vardı. maşşallah ikiside sağlıklılar biri tam haftasıyla uyumlu; bir 3 gün geriden geliyor.ve ikiside KIZ:))
bir sıkıntı yokmuş zaten geriden gelmesinde.kiloları birbirlerine yakın zaten..ama ilk iş sağlıklı olsunlarda mesele bu... allahtan şimdilikte sağlıklı görünüyorlar. 4 boyutlu ulturasona ne zaman giriliyor benim daha var sanırım dimiBİZİM KIZLARDAN BİRİ BİR HAFTA GERİDEN GELİYOR AMA KİLO FARKI YOK DENECEK KADAR AZ
20 haftada diye biliyorum canimbir sıkıntı yokmuş zaten geriden gelmesinde.kiloları birbirlerine yakın zaten..ama ilk iş sağlıklı olsunlarda mesele bu... allahtan şimdilikte sağlıklı görünüyorlar. 4 boyutlu ulturasona ne zaman giriliyor benim daha var sanırım dimi
Canlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Çok geçmiş olsun canım. İkinci bi göz olsun diye başka dr gidiyoruz ama bu seferde saçma sapan şeyler yapıyorlar iyimi yapıyoruz kötümü bende anlamadım. Gitmesek hep soru işareti nasıl olcak bu işler. Rabbim sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah.Canlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
bu kasılmalar nasıl bir şey ya ben de gelirde anlamazsam diye korkuyorum :)Günaydın canım.öyle birseyki ben 24.haftada gittim dr çok iyiydim.anlamadığım şekilde karnım büyüdü bu iki haftada hiç bel ağrım olmamıştı mesela benim bir kaç gündür o çıktı.kasılmalar bir anda başladı.ister istemez korkuyor insan.Son birkaç günüm zaten işten çıkacağım. Bakalım birazdan dr a gidecegim ne diyecek.inş yalancı kasılmalardır.dua edin bana.
cnm çok geçmiş olsun işin ehli doktor olmazsa medipolda olsa fak etmez. kendini doktrunu dinle sen kafa karıştırmaCanlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
Ayy masallahhhh iki kiz superrrsaglikla gelsin melekler...Kıslar Merhaba;
Benimde bugün kontrolüm vardı. maşşallah ikiside sağlıklılar biri tam haftasıyla uyumlu; bir 3 gün geriden geliyor.ve ikiside KIZ:))
Canim bize 20.hafta 21.hafta arasina randevu verdiler 24 uncu haftaya kadar yapılır dedilerbir sıkıntı yokmuş zaten geriden gelmesinde.kiloları birbirlerine yakın zaten..ama ilk iş sağlıklı olsunlarda mesele bu... allahtan şimdilikte sağlıklı görünüyorlar. 4 boyutlu ulturasona ne zaman giriliyor benim daha var sanırım dimi
Ay ayni durumdayim canim bazen atmiyorum hic tat olmuyor napicam bilemedim bir yandan da bebisler icin mecburum sanirim zorlamalitim kendimiumuttttt tuzu kesmek çok zor maalesef. Yediğim hiçbir şeyin tadını alamıyorum hala. Önerebileceğim bir şey yok tuzu kesmek için. Ben tansiyonum çıktığı için korkudan kesebildim
Ayy masallahhhh iki kiz superrrsaglikla gelsin melekler...
Canim bize 20.hafta 21.hafta arasina randevu verdiler 24 uncu haftaya kadar yapılır dediler
Ay ayni durumdayim canim bazen atmiyorum hic tat olmuyor napicam bilemedim bir yandan da bebisler icin mecburum sanirim zorlamalitim kendimi
valla kızlar bende 15 gündür 0 tuz diyetindeyim. hem sağlam bir diyet listem var. hemde tek tuzlu yediğim şey EKMEK:))))canım neden tuzu kesmek istiyorsun?
benimde tansiyonum çıkıyor.. tiroidimde olduğu için sürekli endokrin doktoru kontrolündeyim. doktorum direk kesti tuzuumuttttt tuzu kesmek çok zor maalesef. Yediğim hiçbir şeyin tadını alamıyorum hala. Önerebileceğim bir şey yok tuzu kesmek için. Ben tansiyonum çıktığı için korkudan kesebildim
bu kasılmalar nasıl bir şey ya ben de gelirde anlamazsam diye korkuyorum :)
Doktorum hizli kilo aldigim icin onerdi canim tamamen kesip.meyveyide azalt dedicanım neden tuzu kesmek istiyorsun?
Ilgincmisssnerrden almistin ki acaba heves ettimumuttttt sagalik ocaktaki cihazlari bilmiyorum hic gitmedim .benimki boyle bişey. Eki Görüntüle 1831304
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?