2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Duam surekli bu canim... Aynen elimi koymadan da hissesebildigum bir pitpit bu. Cok guzel bir duygu
Su saglik ocagindaki cihazdan mi canim benimde alasim geliyor bazen yaaa benim biri solda biri sagda ayri takiliyorlar simdilik
Canim bende senin gibiyim 6 kilo aldim ve asiri yemiyorum ama ben meyve cok tuketiyordum hamiellikte seker oalrak meyve bile fazla geliyormus...birde doktor kesinlikle tuz yok dedi ama tuzda olmazsa ben hic yiyemem ki...
Canim benimki tam tersine cok hareketli ol bol yuruyus yap diyo. Bacak ağrılarının sebebi hep hareketsizlik diyor. Hergun en az 1 saat yuruyus diyor dinlenerek te olsa hegun yuruyorum ben.
Soda da mi etkili yaaa ben hergun iciyorum ssade soda tuzu kesmemi bana da soyledi doktor. Ama tamamen kesemedim.ya nasil.yapicaz ki bunu.

Kıslar Merhaba;
Benimde bugün kontrolüm vardı. maşşallah ikiside sağlıklılar biri tam haftasıyla uyumlu; bir 3 gün geriden geliyor.ve ikiside KIZ:))
Massalah kizcelerine darisi bana insallah benimde biri 3 gun geriden geliyor :) iki kizim olur rabbim nasip etsin banada yaaaa duygulandim saglikla nasip etsin insallah saglikla kalin tatlim

BİZİM KIZLARDAN BİRİ BİR HAFTA GERİDEN GELİYOR AMA KİLO FARKI YOK DENECEK KADAR AZ
bir sıkıntı yokmuş zaten geriden gelmesinde.kiloları birbirlerine yakın zaten..ama ilk iş sağlıklı olsunlarda mesele bu... allahtan şimdilikte sağlıklı görünüyorlar. 4 boyutlu ulturasona ne zaman giriliyor benim daha var sanırım dimi

20 haftada diye biliyorum canim

Canım çok geçmiş olsun. Hayret yani gerçekten. Ne alaka kasılma var diyorlar anlamıyorum. Kasılma bu ya vardır yada yoktur. Bu kadar saçma iş mi yapıyorlar ya. Neyseki doktorunu aramayı düşünmüşsün o panikle. Yoksa boşu boşuna sıkıntı yaşatacaklarmış sana.. Çok geçmiş olsun bizlerede küpe olsun.

umuttttt tuzu kesmek çok zor maalesef. Yediğim hiçbir şeyin tadını alamıyorum hala. Önerebileceğim bir şey yok tuzu kesmek için. Ben tansiyonum çıktığı için korkudan kesebildim

Çok geçmiş olsun canım. İkinci bi göz olsun diye başka dr gidiyoruz ama bu seferde saçma sapan şeyler yapıyorlar iyimi yapıyoruz kötümü bende anlamadım. Gitmesek hep soru işareti nasıl olcak bu işler. Rabbim sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah.

bu kasılmalar nasıl bir şey ya ben de gelirde anlamazsam diye korkuyorum :)

cnm çok geçmiş olsun işin ehli doktor olmazsa medipolda olsa fak etmez. kendini doktrunu dinle sen kafa karıştırma

Merhaba ben kanamam kesildi cok şükür sımdı evde dinleniyorum sabah akşam progestan iğne yaptırıyorum progestan benı mahfetti saga sola yatamaz oldum her yerım şişti ödem oldu morardı. İnşaallah çekilen tum sıkıntılara deger. Ptesı hastanede tekrar kal atışlarına bakıldı ama biri atıyordu diğeri rahım duvarına yakın oldugundan kalp atısı görülmedi. Doktor ya kalbı durmuştur yada rahım duvarına yakın oldugu icin görünmüyor olabılır dedı. Acaba sızdede böyle bir durum oldu mu?

Kıslar Merhaba;
Benimde bugün kontrolüm vardı. maşşallah ikiside sağlıklılar biri tam haftasıyla uyumlu; bir 3 gün geriden geliyor.ve ikiside KIZ:))
Ayy masallahhhh iki kiz superrrsaglikla gelsin melekler...
Canim bize 20.hafta 21.hafta arasina randevu verdiler 24 uncu haftaya kadar yapılır dediler
umuttttt tuzu kesmek çok zor maalesef. Yediğim hiçbir şeyin tadını alamıyorum hala. Önerebileceğim bir şey yok tuzu kesmek için. Ben tansiyonum çıktığı için korkudan kesebildim
Ay ayni durumdayim canim bazen atmiyorum hic tat olmuyor napicam bilemedim bir yandan da bebisler icin mecburum sanirim zorlamalitim kendimi

canım neden tuzu kesmek istiyorsun?

benimde tansiyonum çıkıyor.. tiroidimde olduğu için sürekli endokrin doktoru kontrolündeyim. doktorum direk kesti tuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…