2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Benimde iştahım çok açıldı çabuk acıkıyorum birde.. gece krampları başladı bacak ve bazen belime giriyor.. çokta fazla ilaç almak istemiyorum zaten halihazırda 3tane vitamindir kan sulandırıcıdır kullanıyorum dayanıcam artık mecburen.. bebeklerimin hareketleri biraz daha belirginleşti şu son birkaç günde Rabbim o kadar büyük ki 24saati şükürle geçirsek şu nimetlerinin hakkını veremeyiz

Ya ne güzel işte şimdiye kadar almamışın cnm alsan bile çok alacağını düşünmüyorum. Peki bulantıların çok oldu mu yani yemeklerde koku hassasiyeti fln? Yiyebildin mi herşeyi

Kaçıncı haftada geçti bulantıların peki? Bide ben tüp bebekle hamile kaldığım için belki kullandığımız ilaçlar farklı olabilir ama proluton depot diye bi iğne oluyorum (yada progestan iğnesi olunuyo bunun alternatifi) sen kullandın mı mesela bu iğneyi kullandıysan kaçıncı haftaya kadar? Doğuma kadar olmasından çok korkuyorum

Hangi ilaçları kullanıyosun cnm? Ya ben şuanda o kadar çok ilaç kullanıyorum ki acaba ne zaman azaltıcaklar yada bitiricekler çok meral ediyorum da. Hibor, folio, coraspin, estrofem, proluton depot/crinone jel dönüşümlü. Herkes bu kadar çok kullanıyomu

Kizlar merhaba bebeklerinizi hissettinizmi.ben 14. Haftamdayim onceden ani hareket yaptimmi aci agri olurdu simdi yok.oksurunce acirdi kasiklarim oda yok.insallah bir sorun yoktur
BeneginIin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
Senin daha cok yeni hissetmemen normal. İlerleyen haftalardada her an hissetmiyorsun gun icinde bir kac kez sadece. Agrilarada takilma cunku rahim buyudukce rahmi tutan kaslar kasilip gevsiyor agri oluyor. Bazrn bakiuorsun hic olmuyor bazen gene oluyor. Ben de cok azaldi sanmistim iki gundur once sag tarafim simdi sol tarafimda agri var.

Ya ne güzel işte şimdiye kadar almamışın cnm alsan bile çok alacağını düşünmüyorum. Peki bulantıların çok oldu mu yani yemeklerde koku hassasiyeti fln? Yiyebildin mi herşeyi
Maşallah diyim kendime. Bulantım hiç olmadı. Yemekte koku hassasiyeti olmadı. Sadece büyük parça et yiyemiyorum. Döner , balık, lahmacun sorun yok. Ama parça et yiyemiyorum.

Tup bebek oldugu icin kullaniyorsun. Kullana ildigin kadar kullan. Progesteron iceren pruloton ve crinonu ben 15lere kadar kullandim sonra asiri tansiyon dusuklugu yuzunden biraktim ama son aylara kadar kullananlar var ozellikle rahim agzi yetmezligi olanlar. Corasprini sanirim doguma kadar kullanicaz tani diger kan sulandiriciyi da ama ben sadece coraspin kullaniyorum.Folik asitleri de bi 16lara kadar kullaniyorsun.

Kullanmadim gynoferro kullaniyorum o da cok bulanti yapiyor 1aydir azalarak yok oldu bulantilarim. Yine de ilaci icince cok fazla bekleyemiyorum bi seyler atistirmazsam yine bulaniyor midem

Kullanmadim gynoferro kullaniyorum o da cok bulanti yapiyor 1aydir azalarak yok oldu bulantilarim. Yine de ilaci icince cok fazla bekleyemiyorum bi seyler atistirmazsam yine bulaniyor midem
Ooo 20.haftaya kadar devam etti o zmn. Bende 16da bitiyomuş diye seviniyodum.

Ooo 20.haftaya kadar devam etti o zmn. Bende 16da bitiyomuş diye seviniyodum.
Benim birden bir başladı birden bire kesildi çok şükür. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor ama bitiyor korkma. Ama herkesin bünyesi farklı farklı. Tüm hamilelik boyunca yaşayan da var hiç bulantı yaşamayan da. Sabret inşallah çabuk geçer seninki

İnşallah cnm. Peki yürüyüş fln yapıyomusunuz. İkiz bebek olınca riskli diye izin vermiyolar mı yoksa. Siz benden daha tecrübeli olduğunuz için çok soru soruyorum.

İnşallah cnm. Peki yürüyüş fln yapıyomusunuz. İkiz bebek olınca riskli diye izin vermiyolar mı yoksa. Siz benden daha tecrübeli olduğunuz için çok soru soruyorum.
Ben senin haftalarda perinotologa başladım. Her gün yarım saat 45 dakika yürüyeceksin dedi. Genel riskleri anlattı. Her şey çok güzel gidiyordu çıkıyordum yürüyordum akşamları yüzmeye bile başlayacaktım falan derken 11. ve 12. haftamda kanamam oldu bu sefer herşey tam tersine döndü. Riskin yüksek yatacaksın gerekmedikçe fazla hareket etmeyeceksin merdiven inip çıkmayacaksın dediler :) Çok şükür o süreci de atlattım şimdi doktor ne yürü diyor ne yürüme. Sadece kendini yormamak kaydıyla nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et diyor. Yani kendini dinleyeceksin bir anın bir anını tutmuyor. İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin de bol bol yürürsün. Yürümeyi özlemezsin benim gibi :)

Ay inşallah cnm. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da artık onlarla bol bol yürürüz belki 20dk fln yapsam sorun olmaz ama yine de doktoruma bi soruyum bu hafta. Tedaviyle olduğu için benimkiler, yaşadığım o zor süreci bildiğim için o kadar herşeyden korkuyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…