2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

V vera nur canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha o korkuları yaşatmasın sertleşme var diye mi gitmiştin doktora sen?
Sağol canım.Aslında cumartesi pazar karnımda çok sertleşme olmuştu çarşamba günüde tiroit testlerimi ve idrar testi vermek için gittim gitmişkende bebişler iyimi baktırayım dedim.Ultrasonda herşey güzel çıktı kızım 1,000 gr olmuş oğluşum 900 gr suları vs herşey iyi görünüyordu kasılmalarım oldu deyincede nst ye soktu zaten sonrası karıştı :)))kendi dr ma gidince tekrar nst vs çok şükür birşey çıkmadı işe geri döndüm.gerçekten 27-28.haftalardan sonra sanırım daha zorlaşacak.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşaAllah sizlerde dikkatli olun yormayın kendinizi.

benimde kasılmalar gibi sertleşiyor dediğimde daha çok erken bunlar kasılma olamaz diye rahatlatmıştı beni magnezyum verdi o rahatlattı şükür biraz beni.. evet artık yorulmamamız gerekiyor..

maşallah kızçelere annelerini hiç üzmesinler

Doğru söylüyorsun canım Sıcaklarda etkiliyor sanırım. ben hava sıcak olunca sanki daha halsis olduğumu hissediyorum. Bencede bu haftalar artık dahada zorlayacak. Ayrıca zamanda daralıyor. Bakıyorum hala bitmeyen birsürü şey var. Şunu yapalım bunu yapalım derken zamanda hızlı akıyor sanki. Dün artık eşime yetişebilecekmiyiz dedim. ki ben birçoğunu internetten halletmeme rağmen :)

Hay masaAllah onlara ☺ ne guzelde kilo aliyorlar saglikla kucagina gelsin kuzularin canim ☺ ve insaAllah bizim kuzularimizda☺

Ben tek kese icinde iki bebis goruyorum ama diger resimlerde ayri ayri gordum demekki iki kese icinde bebislerin canim doktoruna sor tek yumurtami cift yumurtami cvp verir bilgilendirir senin saglicakla nasip etsin rabbim insallah

Massalah prenseslere annesi 12 hazirana 1 ay var ve 1 kilo daha alirlar massalah rabbim sizi korusun saglikla kalin hepiniz ...

dr umuz ikiside ayrı kesede bu iyi bişey demişti :) ama kagıda bakıyorum bakıyorum kafam karısıyor 2sinin göründügü resimde sanki ayni kese gibi... sanırım biri altta biri ustte duruyolar yan yana degiller degilmi :)

Ben tek kese icinde iki bebis goruyorum ama diger resimlerde ayri ayri gordum demekki iki kese icinde bebislerin canim doktoruna sor tek yumurtami cift yumurtami cvp verir bilgilendirir senin saglicakla nasip etsin rabbim insallah
dr umuz ikiside ayrı kesede bu iyi bişey demişti :) ama kagıda bakıyorum bakıyorum kafam karısıyor 2sinin göründügü resimde sanki ayni kese gibi... sanırım biri altta biri ustte duruyolar yan yana degiller degilmi :)

maşallah canım size.... allah sağlıklı sıhatli olarak kucağına almayı nasip etsin kızlarını...bu arada isimleri ne olacak kızların?? benimde 2 kızım olacak ya ondan merak ettim

Canim bir kesede gorunuyorlar gibi alt ust olmaz onda yan yana olurlar buyudukce doktor ayri kesede dediyse oyledir canim :)

Maşallah Prenseslerine inşallah acil bir durum olmazda Zaman'ında alırsın bebişlerini kucağına ve inşallah bizlerde hayırlısıyla geliriz bu haftalara sağ selamet

benimde kasılmalar gibi sertleşiyor dediğimde daha çok erken bunlar kasılma olamaz diye rahatlatmıştı beni magnezyum verdi o rahatlattı şükür biraz beni.. evet artık yorulmamamız gerekiyor..
İlk hamilelik olunca bebek hareketleriyle kasılmaları karıştırıyorda olabiliriz ama her an erken doğum korkusu bizi hep dikkatli olmaya sevk ediyor.zaten bundan sonraki kontrollerde nst ye bağlayacakları için biraz daha rahat oluruz inşaAllah. Ben haftaya işten çıkınca yatıcam artık.sanırım ne kdr dinlenirsek okdr bizimle kalacak bebişlerimiz.

Canım çok mutlu oldum senin adına.ne güzel bebişlerin nekdr seninle kalırsa iyidir.Rabbimin izni ile acil bir durum olmaz planlı programlı gidersin inşaAllah.

Teyzoskolar biz randevudan çıktık. Birimiz 520 birimiz 470 gr 30cm olumsuz . doktor stres yapma gayet iyi dedim. Aklındaki tüm soruları kağıda yazdım tek tek sordum. Normalde adetime.gore eylül 10 olan doğum o tek gebeliklerde 40/hafta dedi sen 15 ağustos inşallah ozamana kadar gelirsin dedi. 1-15 ağustos düşün dedi... Rahim ağzı ölçümü iyi dedi sıvı testi istedim. Öyle bi sizma olsa suyun azalır suyun gayet iyi dedi magnezyum ve omega 3 yazdı. Bizde haberler böle:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…