- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.421
Sağol canım.Aslında cumartesi pazar karnımda çok sertleşme olmuştu çarşamba günüde tiroit testlerimi ve idrar testi vermek için gittim gitmişkende bebişler iyimi baktırayım dedim.Ultrasonda herşey güzel çıktı kızım 1,000 gr olmuş oğluşum 900 gr suları vs herşey iyi görünüyordu kasılmalarım oldu deyincede nst ye soktu zaten sonrası karıştı :)))kendi dr ma gidince tekrar nst vs çok şükür birşey çıkmadı işe geri döndüm.gerçekten 27-28.haftalardan sonra sanırım daha zorlaşacak.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşaAllah sizlerde dikkatli olun yormayın kendinizi.
Sağol canım.Aslında cumartesi pazar karnımda çok sertleşme olmuştu çarşamba günüde tiroit testlerimi ve idrar testi vermek için gittim gitmişkende bebişler iyimi baktırayım dedim.Ultrasonda herşey güzel çıktı kızım 1,000 gr olmuş oğluşum 900 gr suları vs herşey iyi görünüyordu kasılmalarım oldu deyincede nst ye soktu zaten sonrası karıştı :)))kendi dr ma gidince tekrar nst vs çok şükür birşey çıkmadı işe geri döndüm.gerçekten 27-28.haftalardan sonra sanırım daha zorlaşacak.Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşaAllah sizlerde dikkatli olun yormayın kendinizi.
maşallah kızçelereHayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Hayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Ben tek kese icinde iki bebis goruyorum ama diger resimlerde ayri ayri gordum demekki iki kese icinde bebislerin canim doktoruna sor tek yumurtami cift yumurtami cvp verir bilgilendirir senin saglicakla nasip etsin rabbim insallaharkadaşlar merhaba ;
bende ikiz annesi olucam insallah konuştugunuz konu ilgimi cekti benimde 9 biri digeri 9+3 günlük ultrason görüntülerim var yan yanan mi altüstümü anlayamadım hatta benim tek kesem var gibi bi bakarmısınız anlıyorsanız eger .
teşekkür ederim şimdiden :)
Massalah prenseslere annesi 12 hazirana 1 ay var ve 1 kilo daha alirlar massalah rabbim sizi korusun saglikla kalin hepiniz ...Hayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
arkadaşlar merhaba ;
bende ikiz annesi olucam insallah konuştugunuz konu ilgimi cekti benimde 9 biri digeri 9+3 günlük ultrason görüntülerim var yan yanan mi altüstümü anlayamadım hatta benim tek kesem var gibi bi bakarmısınız anlıyorsanız eger .
teşekkür ederim şimdiden :)
dr umuz ikiside ayrı kesede bu iyi bişey demişti :) ama kagıda bakıyorum bakıyorum kafam karısıyor 2sinin göründügü resimde sanki ayni kese gibi... sanırım biri altta biri ustte duruyolar yan yana degiller degilmi :)Ben tek kese icinde iki bebis goruyorum ama diger resimlerde ayri ayri gordum demekki iki kese icinde bebislerin canim doktoruna sor tek yumurtami cift yumurtami cvp verir bilgilendirir senin saglicakla nasip etsin rabbim insallah
maşallah canım size.... allah sağlıklı sıhatli olarak kucağına almayı nasip etsin kızlarını...bu arada isimleri ne olacak kızların?? benimde 2 kızım olacak ya ondan merak ettimHayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Canim bir kesede gorunuyorlar gibi alt ust olmaz onda yan yana olurlar buyudukcedr umuz ikiside ayrı kesede bu iyi bişey demişti :) ama kagıda bakıyorum bakıyorum kafam karısıyor 2sinin göründügü resimde sanki ayni kese gibi... sanırım biri altta biri ustte duruyolar yan yana degiller degilmi :)
Maşallah Prenseslerine inşallah acil bir durum olmazda Zaman'ında alırsın bebişlerini kucağına ve inşallah bizlerde hayırlısıyla geliriz bu haftalara sağ selametHayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
İlk hamilelik olunca bebek hareketleriyle kasılmaları karıştırıyorda olabiliriz ama her an erken doğum korkusu bizi hep dikkatli olmaya sevk ediyor.zaten bundan sonraki kontrollerde nst ye bağlayacakları için biraz daha rahat oluruz inşaAllah. Ben haftaya işten çıkınca yatıcam artık.sanırım ne kdr dinlenirsek okdr bizimle kalacak bebişlerimiz.benimde kasılmalar gibi sertleşiyor dediğimde daha çok erken bunlar kasılma olamaz diye rahatlatmıştı beni magnezyum verdi o rahatlattı şükür biraz beni.. evet artık yorulmamamız gerekiyor..
Canım çok mutlu oldum senin adına.ne güzel bebişlerin nekdr seninle kalırsa iyidir.Rabbimin izni ile acil bir durum olmaz planlı programlı gidersin inşaAllah.Hayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Amin Canım ikra ve Zehra olacak nasipse :)maşallah canım size.... allah sağlıklı sıhatli olarak kucağına almayı nasip etsin kızlarını...bu arada isimleri ne olacak kızların?? benimde 2 kızım olacak ya ondan merak ettim
Rabbim nasip etsin insallah saglikli uzun omurler olsun.. aminAmin Canım ikra ve Zehra olacak nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?