2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

O nedir ki kızlar ne işe yarıyor... Kalp atışlarını duymak için mi??
Evet canim kulaklikla kalp atisi dinliyorlarmis
umuttttt bana arkadasim verdi ben yurdisindayim ya burda cok çeşit var.
Anladim canim simdi bu ay o kadar masraf var ki ayrıntılı ultrason falan derken artik sabir kontrole kadar onalr iyi ben biliyorum zatenevde surekli dinleyip birde bulamazsam paranoyak olurum ben.

ay bende 4 kilo aldim çok diye kendimi yiyorum icimi rahatlatiin buarada benimde sol göğsümün altı çok acıyor gece yatarken baya zorlanıyorum rahim büyüdüğü için organlar kaburgalara baskı yapıyormuş ondan mış. .Allah hepimize kolaylıklar versin ileriki zamanlar dahada zorlasicak

Doktorum hizli kilo aldigim icin onerdi canim tamamen kesip.meyveyide azalt dedi

Ben hamilelerde tuzu tamamen kesmenin doğru olmadığını okumuştum da o yüzden sordum. Meyveyidemi azaltacaksın
Canım tam olarak kaç kilo aldın. bende pek fena değilimde o yüzden sordum :)

valla kızlar bende 15 gündür 0 tuz diyetindeyim. hem sağlam bir diyet listem var. hemde tek tuzlu yediğim şey EKMEK:))))
ki ben inannılmaz tuzlu yiyen bir insandım ama insan herşeye alışıyorrrrr....

Canım sendemi kilo alışların yüzünden kestin tuzu? Sen kaç kilo aldın?

Ben hamilelerde tuzu tamamen kesmenin doğru olmadığını okumuştum da o yüzden sordum. Meyveyidemi azaltacaksın
Canım tam olarak kaç kilo aldın. bende pek fena değilimde o yüzden sordum :)
Canim.ekmekten falan yine alicaz ama yemeklere atmayın diyor doktor o bile cok zor ogel yemegi okulda yeniyor imkansiz yani bu durum.ben 6 kilo aldim canim daha simdiden dusun yani doktor ilerisini goremedi bence meyveyi ben biraz abartttim sanki o yuzden oyle dedi bence. Gunde 1 2 tane ile sinirli kalmali ben her ara ogunde meyve yedim hep tatli canim istemesin diye ama ondada seker orani yuksek olunca hamielelikte ters tepiyormus. Aslinda bir nevi canan karatay ci olmal.gerekiyor her me kadar goruslerine katilmasam da

cnm çok geçmiş olsun işin ehli doktor olmazsa medipolda olsa fak etmez. kendini doktrunu dinle sen kafa karıştırma
Çok sgln kızlar.ikinci bir kontrol olsun diye gidiyoruz ama ikisi farklı konuşunca daha stresli oluyoruz.çok şükür birseyi yokmuş bebislerimin.

Canım bende senin gibiyim. Biraz fazla kilo aldım. şuan kilo artışım 14 kilo oldu. Doktorum düşük kilo ile hamileliğe başlayanlarda daha fazla kilo alışının olduğunu söyledi. benden karbonhidratı pek tüketmememi istedi. Fazla ödemim yok ayak bileklerim harici belki o yüzden tuz olayına girmedi bilmiyorum. Uzun bir zaman herşeyimize dikkat etmemiz gerekiyor tontişler için naapalım :)

Aslında benim aldığım kilo senden de fazlaydı şimdi düşündüm de :) hatta seninki bana normal geldi şuan.. Aylık 1 kilo dan 1 kilo fazla :) Demekki senin doktorun beni görse bittim ben :)

canım çok geçmiş olsun. Yinede şükür ki sonucu güzel bitti. Hengamesi tabi sana kar kaldı ama olsun artık ne yapalım.
Sorma canım o gece zaten o olayın korkusuyla karnım dah açok kasıldı :) özel hastaneler iyice ticarethaneye çevirdiler işi neyazıkki.Çok şükür şuan iyiyim haftaya salı kontrolüm var.Haftayada işi bırakıyorum artık doğum iznine kdr yıllık iznim vardı onu kullanacağım.

Canım sendemi kilo alışların yüzünden kestin tuzu? Sen kaç kilo aldın?
canım ben kilo almadım daha henüz başından beri 3 kilo aldım. ama tansiyonum yükseliyordu arada doktor o yüzden korktu. kilo alırsam çok tansiyon daha problem olur diye direk tuzu kesti.
sen kaç kilo aldın ki?

canım ben kilo almadım daha henüz başından beri 3 kilo aldım. ama tansiyonum yükseliyordu arada doktor o yüzden korktu. kilo alırsam çok tansiyon daha problem olur diye direk tuzu kesti.
sen kaç kilo aldın ki?

Canım ben şuan 14 kilo falan aldım. Düşün yani. Ki aslık bu haftalardan sonra başlıyor asıl kilo alma. Artık ben 30 kiloyla falan bitiririm sanırım :)

Canim doktorum demedi ama usg de goruluyor 8+2 burda tatlim senindemi boyleydi ayy cok merak ediyorum kiz olmalarini cok istiyorum iki ogluma iki kiz saglikla nasip etsin rabbim insallah cumlemize saglikla nasip etsin .. amin

arkadaşlar merhaba ;
bende ikiz annesi olucam insallah konuştugunuz konu ilgimi cekti benimde 9 biri digeri 9+3 günlük ultrason görüntülerim var yan yanan mi altüstümü anlayamadım hatta benim tek kesem var gibi bi bakarmısınız anlıyorsanız eger .
teşekkür ederim şimdiden :)

Eklentiler

• 13219947_1065989100139730_2091905026_n.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 13219995_1065989096806397_2104418758_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…