- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.401
O nedir ki kızlar ne işe yarıyor... Kalp atışlarını duymak için mi??Ilgincmisssnerrden almistin ki acaba heves ettim
Evet kalp atisini duymak icin canimO nedir ki kızlar ne işe yarıyor... Kalp atışlarını duymak için mi??
Ilgincmisssnerrden almistin ki acaba heves ettim
Evet canim kulaklikla kalp atisi dinliyorlarmisO nedir ki kızlar ne işe yarıyor... Kalp atışlarını duymak için mi??
Anladim canim simdi bu ay o kadar masraf var ki ayrıntılı ultrason falan derken artik sabir kontrole kadar onalr iyi ben biliyorum zatenevde surekli dinleyip birde bulamazsam paranoyak olurum ben.umuttttt bana arkadasim verdi ben yurdisindayim ya burda cok çeşit var.
ay bende 4 kilo aldim çok diye kendimi yiyorum icimi rahatlatiinMerhabalar arkadaşlar. Şimdi 16 haftadan sonra zaten bebeler dublu buyumeye basliyor bizde kilo almamız normal zaten karnimiz plasenta su bebek derken 4 kg vardir goguslerimiz baya büyüdü 2 kg saydak e 2 kg biz ek olarak aldiysak bence cok dgildir kilolarimiz.bende 7kg aldim .
Geceler evet cok zor oliyor zor geçiyor bi sola bi sağa bende sola rahat ediyorum ama bi zaman sonra hemen sol göğsüm alti bi sislik ve ağrım oliyor kasiklarim desen gene ağrıyor. Sizde de oliyormu. Bide yürüyüş yavsiye etmiyor dr. Disardayken bile yorulunca hemen oturup dinlenmek gerek.Rabbim kolaylik versin 2 trimester iyi gecer derlerdi ama git gide zorlasiyo .artik hersey bebislerimiz icin rabbim bu canlari korusun. Sevgiler arkadaşlar hep pozitif olun
Doktorum hizli kilo aldigim icin onerdi canim tamamen kesip.meyveyide azalt dedi
valla kızlar bende 15 gündür 0 tuz diyetindeyim. hem sağlam bir diyet listem var. hemde tek tuzlu yediğim şey EKMEK:))))
ki ben inannılmaz tuzlu yiyen bir insandım ama insan herşeye alışıyorrrrr....
Canim.ekmekten falan yine alicaz ama yemeklere atmayın diyor doktor o bile cok zor ogel yemegi okulda yeniyor imkansiz yani bu durum.ben 6 kilo aldim canim daha simdiden dusun yani doktor ilerisini goremedi bence meyveyi ben biraz abartttim sanki o yuzden oyle dedi bence. Gunde 1 2 tane ile sinirli kalmali ben her ara ogunde meyve yedim hep tatli canim istemesin diye ama ondada seker orani yuksek olunca hamielelikte ters tepiyormus. Aslinda bir nevi canan karatay ci olmal.gerekiyor her me kadar goruslerine katilmasam daBen hamilelerde tuzu tamamen kesmenin doğru olmadığını okumuştum da o yüzden sordum. Meyveyidemi azaltacaksın
Canım tam olarak kaç kilo aldın. bende pek fena değilimde o yüzden sordum :)
Çok geçmiş olsun canım. İkinci bi göz olsun diye başka dr gidiyoruz ama bu seferde saçma sapan şeyler yapıyorlar iyimi yapıyoruz kötümü bende anlamadım. Gitmesek hep soru işareti nasıl olcak bu işler. Rabbim sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza aldırsın inşallah.
Çok sgln kızlar.ikinci bir kontrol olsun diye gidiyoruz ama ikisi farklı konuşunca daha stresli oluyoruz.çok şükür birseyi yokmuş bebislerimin.cnm çok geçmiş olsun işin ehli doktor olmazsa medipolda olsa fak etmez. kendini doktrunu dinle sen kafa karıştırma
Canim.ekmekten falan yine alicaz ama yemeklere atmayın diyor doktor o bile cok zor ogel yemegi okulda yeniyor imkansiz yani bu durum.ben 6 kilo aldim canim daha simdiden dusun yani doktor ilerisini goremedi bence meyveyi ben biraz abartttim sanki o yuzden oyle dedi bence. Gunde 1 2 tane ile sinirli kalmali ben her ara ogunde meyve yedim hep tatli canim istemesin diye ama ondada seker orani yuksek olunca hamielelikte ters tepiyormus. Aslinda bir nevi canan karatay ci olmal.gerekiyor her me kadar goruslerine katilmasam da
Canim.ekmekten falan yine alicaz ama yemeklere atmayın diyor doktor o bile cok zor ogel yemegi okulda yeniyor imkansiz yani bu durum.ben 6 kilo aldim canim daha simdiden dusun yani doktor ilerisini goremedi bence meyveyi ben biraz abartttim sanki o yuzden oyle dedi bence. Gunde 1 2 tane ile sinirli kalmali ben her ara ogunde meyve yedim hep tatli canim istemesin diye ama ondada seker orani yuksek olunca hamielelikte ters tepiyormus. Aslinda bir nevi canan karatay ci olmal.gerekiyor her me kadar goruslerine katilmasam da
Çok sgln kızlar.ikinci bir kontrol olsun diye gidiyoruz ama ikisi farklı konuşunca daha stresli oluyoruz.çok şükür birseyi yokmuş bebislerimin.
Sorma canım o gece zaten o olayın korkusuyla karnım dah açok kasıldı :) özel hastaneler iyice ticarethaneye çevirdiler işi neyazıkki.Çok şükür şuan iyiyim haftaya salı kontrolüm var.Haftayada işi bırakıyorum artık doğum iznine kdr yıllık iznim vardı onu kullanacağım.canım çok geçmiş olsun. Yinede şükür ki sonucu güzel bitti. Hengamesi tabi sana kar kaldı ama olsun artık ne yapalım.
canım ben kilo almadım daha henüz başından beri 3 kilo aldım. ama tansiyonum yükseliyordu arada doktor o yüzden korktu. kilo alırsam çok tansiyon daha problem olur diye direk tuzu kesti.Canım sendemi kilo alışların yüzünden kestin tuzu? Sen kaç kilo aldın?
canım ben kilo almadım daha henüz başından beri 3 kilo aldım. ama tansiyonum yükseliyordu arada doktor o yüzden korktu. kilo alırsam çok tansiyon daha problem olur diye direk tuzu kesti.
sen kaç kilo aldın ki?
Canim doktorum demedi ama usg de goruluyor 8+2 burda tatlim senindemi boyleydi ayy cok merak ediyorum kiz olmalarini cok istiyorum iki ogluma iki kiz saglikla nasip etsin rabbim insallah cumlemize saglikla nasip etsin .. amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?