- 18 Şubat 2016
- 156
- 280
- 18
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.441
Maşallah kızlara Rabbım hep boyle guzel haberler aldırsın cnm cok sevındım senın adına dualarım seninle ve tüm annelereHayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Hep güzel haberler al inş saglıkla buyusun yavruların cnmTeyzoskolar biz randevudan çıktık. Birimiz 520 birimiz 470 gr 30cm olumsuz . doktor stres yapma gayet iyi dedim. Aklındaki tüm soruları kağıda yazdım tek tek sordum. Normalde adetime.gore eylül 10 olan doğum o tek gebeliklerde 40/hafta dedi sen 15 ağustos inşallah ozamana kadar gelirsin dedi. 1-15 ağustos düşün dedi... Rahim ağzı ölçümü iyi dedi sıvı testi istedim. Öyle bi sizma olsa suyun azalır suyun gayet iyi dedi magnezyum ve omega 3 yazdı. Bizde haberler böle:*
Hayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım rahim ağzı ölçümünü alttanmı yaptı yoksa karındanmıTeyzoskolar biz randevudan çıktık. Birimiz 520 birimiz 470 gr 30cm olumsuz . doktor stres yapma gayet iyi dedim. Aklındaki tüm soruları kağıda yazdım tek tek sordum. Normalde adetime.gore eylül 10 olan doğum o tek gebeliklerde 40/hafta dedi sen 15 ağustos inşallah ozamana kadar gelirsin dedi. 1-15 ağustos düşün dedi... Rahim ağzı ölçümü iyi dedi sıvı testi istedim. Öyle bi sizma olsa suyun azalır suyun gayet iyi dedi magnezyum ve omega 3 yazdı. Bizde haberler böle:*
Massallah annesi erkekmi 520 grm kiz 470 grm cok iyi gidiyorlar annesi 23 haftanda insallah 36 haftayida gorursun cumlemizede 36 haftayi gormeyi nasip etsin rabbim saglikla kalinTeyzoskolar biz randevudan çıktık. Birimiz 520 birimiz 470 gr 30cm olumsuz . doktor stres yapma gayet iyi dedim. Aklındaki tüm soruları kağıda yazdım tek tek sordum. Normalde adetime.gore eylül 10 olan doğum o tek gebeliklerde 40/hafta dedi sen 15 ağustos inşallah ozamana kadar gelirsin dedi. 1-15 ağustos düşün dedi... Rahim ağzı ölçümü iyi dedi sıvı testi istedim. Öyle bi sizma olsa suyun azalır suyun gayet iyi dedi magnezyum ve omega 3 yazdı. Bizde haberler böle:*
3500 e geldi indirimden almıştımSelam kızlar, bugaboo donkey ikiz arabasını full aksesuarlarıyla birlikte kaça aldığınızı paylaşabilir misiniz?
Şu an 3,500 TL civarında ancak aksesuarları ayrıca almak lazım. O zaman ne kadar mal olacak acaba :s3500 e geldi indirimden almıştım
6500 ü buluyor sanırım biz herşeyiyle 3500 e almıştık indirimleri takip edersen sende yakalarsın joker de sık sık indirim oluyor bizim aldığımız Zaman her 300 TL alışverişe 150 TL hediye vardı o hediye parayı kullanırkende hediye para kazanıyordun o sayede hepsini uygun fiyata aldıkŞu an 3,500 TL civarında ancak aksesuarları ayrıca almak lazım. O zaman ne kadar mal olacak acaba :s
Arkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
nereden almıştın indirimden çok iyimiş 3500 fiyatı3500 e geldi indirimden almıştım
valla süpermiş gerçektennn... allah bizede nasip etse keşke.... ama 38,5 haftaya kadar nasıl durmuşlar... maşallah... doktorlar tehlikeli olabilir diyorlar ya ondanArkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
Joker dennereden almıştın indirimden çok iyimiş 3500 fiyatı
Massalah canim benim arkadas 36+10 gun olunca gece acile gitmislee sezaryana almislar iki kizi oldu 2.400 digeri 2.600 dogmuslar massalah 37 gorsek sukur deriz :) kirk binkere massalah canimArkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
Teyzoskolar biz randevudan çıktık. Birimiz 520 birimiz 470 gr 30cm olumsuz . doktor stres yapma gayet iyi dedim. Aklındaki tüm soruları kağıda yazdım tek tek sordum. Normalde adetime.gore eylül 10 olan doğum o tek gebeliklerde 40/hafta dedi sen 15 ağustos inşallah ozamana kadar gelirsin dedi. 1-15 ağustos düşün dedi... Rahim ağzı ölçümü iyi dedi sıvı testi istedim. Öyle bi sizma olsa suyun azalır suyun gayet iyi dedi magnezyum ve omega 3 yazdı. Bizde haberler böle:*
AMİN CANIM AMİN DOKTORDA ÖYLE DEDI 36 DAN SONRASI BIZIM ICIN LÜKS DEDİMassallah annesi erkekmi 520 grm kiz 470 grm cok iyi gidiyorlar annesi 23 haftanda insallah 36 haftayida gorursun cumlemizede 36 haftayi gormeyi nasip etsin rabbim saglikla kalin
ARTIK KARINDAN YAPIYORAllah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım rahim ağzı ölçümünü alttanmı yaptı yoksa karındanmı
Ay ben ekmek yemeden doymuyorum kiiii ehrgunde yuruyus yapiyorum yarim saat dusun yani ama bazen meyveyi falan iyi yiyorum napalim artik ya sagligimiz bozulmasin bebeklerde saglikli olsunda. 66 ile basladim suan 72 yim hatta dun sabah 71 geldim. Ama cok su iciyorum ondan kontrolde hep fazla cikiyorCanım bende senin gibiyim. Biraz fazla kilo aldım. şuan kilo artışım 14 kilo oldu. Doktorum düşük kilo ile hamileliğe başlayanlarda daha fazla kilo alışının olduğunu söyledi. benden karbonhidratı pek tüketmememi istedi. Fazla ödemim yok ayak bileklerim harici belki o yüzden tuz olayına girmedi bilmiyorum. Uzun bir zaman herşeyimize dikkat etmemiz gerekiyor tontişler için naapalım :)
Benim doktorum cok asiri hareketli olmam gerektigini dusunuyor ki zaten ogretmenim mecburen hareketliyim. Ben sagliklinolsunda diyorum gecen kuafore gittim kiz zayif 20 aylik bebgi varmis ve hamielleikte 29kilo almis hepsi gitti 1 yilda diyor. Onu gorunce rahatladim zatem doktorum ikiz gebelikte ne kdar sinirlasak ta kilo alimi hizli oluyor diyor. Simdi aylik 1kilo 6.aydan sonra 2 ser alsak bari 15 16 ile tamamlasak diyorum ama nasip bakalim bebisler sagliklinolsundAslında benim aldığım kilo senden de fazlaydı şimdi düşündüm de :) hatta seninki bana normal geldi şuan.. Aylık 1 kilo dan 1 kilo fazla :) Demekki senin doktorun beni görse bittim ben :)
Benim verdigim ornege gore ikiz gebelik te 30 gayet iyiCanım ben şuan 14 kilo falan aldım. Düşün yani. Ki aslık bu haftalardan sonra başlıyor asıl kilo alma. Artık ben 30 kiloyla falan bitiririm sanırım :)
Ay banada tek kese gibi geldi buarkadaşlar merhaba ;
bende ikiz annesi olucam insallah konuştugunuz konu ilgimi cekti benimde 9 biri digeri 9+3 günlük ultrason görüntülerim var yan yanan mi altüstümü anlayamadım hatta benim tek kesem var gibi bi bakarmısınız anlıyorsanız eger .
teşekkür ederim şimdiden :)
Oyyy masallah kuzualra suan en guvenli yerdeler birak dursunlar biraz daha... Sen bu gidisle normal dogum vaktini gorcenHayırlı cumalar kızlar doktorumuzdan geldik bi Prensesim 2270 diğer Prensesim 2250 olmuşaralarındaki fark 1 gün olmuş doktorumuz haziran 12 ye kadar bekleyebiliriz dedi gittikçe uzuyor günümüz tabi acil bir durumla karşılaşmazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?