2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Maşallah kızlara Rabbım hep boyle guzel haberler aldırsın cnm cok sevındım senın adına dualarım seninle ve tüm annelere

Hep güzel haberler al inş saglıkla buyusun yavruların cnm

maşallah canım benim ne güzel haberler bunlar.. prensesler büyümüş kocaman olmuşlar..

Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin evlatlarımızı inşallah canım rahim ağzı ölçümünü alttanmı yaptı yoksa karındanmı

Selam kızlar, bugaboo donkey ikiz arabasını full aksesuarlarıyla birlikte kaça aldığınızı paylaşabilir misiniz?

Massallah annesi erkekmi 520 grm kiz 470 grm cok iyi gidiyorlar annesi 23 haftanda insallah 36 haftayida gorursun cumlemizede 36 haftayi gormeyi nasip etsin rabbim saglikla kalin

Şu an 3,500 TL civarında ancak aksesuarları ayrıca almak lazım. O zaman ne kadar mal olacak acaba :s
6500 ü buluyor sanırım biz herşeyiyle 3500 e almıştık indirimleri takip edersen sende yakalarsın joker de sık sık indirim oluyor bizim aldığımız Zaman her 300 TL alışverişe 150 TL hediye vardı o hediye parayı kullanırkende hediye para kazanıyordun o sayede hepsini uygun fiyata aldık

Arkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
valla süpermiş gerçektennn... allah bizede nasip etse keşke.... ama 38,5 haftaya kadar nasıl durmuşlar... maşallah... doktorlar tehlikeli olabilir diyorlar ya ondan

Arkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
Massalah canim benim arkadas 36+10 gun olunca gece acile gitmislee sezaryana almislar iki kizi oldu 2.400 digeri 2.600 dogmuslar massalah 37 gorsek sukur deriz :) kirk binkere massalah canim

Canim ne guzel iyi buyuyorlar masaAllah miniklerin☺ saglikla gelsin yavrularimiz insaAllah .. ☺☺

Ya kizlar benim oglusum masaAllah suphanAllah hareketli ama kızçem daha sakin daha az hissediyorum onu.. yine tedirgin olcak bisey buluyorum bu sebepten.. kizcem 5 mayista ayrintilida 358gr oglusum 437gr di sizce daha zayif oldugundan mi az hareketli ki acaba

Ay ben ekmek yemeden doymuyorum kiiii ehrgunde yuruyus yapiyorum yarim saat dusun yani ama bazen meyveyi falan iyi yiyorum napalim artik ya sagligimiz bozulmasin bebeklerde saglikli olsunda. 66 ile basladim suan 72 yim hatta dun sabah 71 geldim. Ama cok su iciyorum ondan kontrolde hep fazla cikiyor
Aslında benim aldığım kilo senden de fazlaydı şimdi düşündüm de :) hatta seninki bana normal geldi şuan.. Aylık 1 kilo dan 1 kilo fazla :) Demekki senin doktorun beni görse bittim ben :)
Benim doktorum cok asiri hareketli olmam gerektigini dusunuyor ki zaten ogretmenim mecburen hareketliyim. Ben sagliklinolsunda diyorum gecen kuafore gittim kiz zayif 20 aylik bebgi varmis ve hamielleikte 29kilo almis hepsi gitti 1 yilda diyor. Onu gorunce rahatladim zatem doktorum ikiz gebelikte ne kdar sinirlasak ta kilo alimi hizli oluyor diyor. Simdi aylik 1kilo 6.aydan sonra 2 ser alsak bari 15 16 ile tamamlasak diyorum ama nasip bakalim bebisler sagliklinolsund
Canım ben şuan 14 kilo falan aldım. Düşün yani. Ki aslık bu haftalardan sonra başlıyor asıl kilo alma. Artık ben 30 kiloyla falan bitiririm sanırım :)
Benim verdigim ornege gore ikiz gebelik te 30 gayet iyi
Ay banada tek kese gibi geldi bu
Oyyy masallah kuzualra suan en guvenli yerdeler birak dursunlar biraz daha... Sen bu gidisle normal dogum vaktini gorcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…