2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ayni haftalardaiz sanirim ayni haftalarda dogururuz canim seninkiler arkali onlü gidio sanirim basta benimkilerin arasinda bi hafta vardi ama dengelenmisler 500 er grm dilar gecwn hafta kontrolumuzde

Canım ben şuan 14 kilo falan aldım. Düşün yani. Ki aslık bu haftalardan sonra başlıyor asıl kilo alma. Artık ben 30 kiloyla falan bitiririm sanırım :)
Ben sendende beterim canim 24 haftadaim ve 14 kilo aldim gecen hafta doktorum sekerime bakti cok kilo almissin dedi cok şukur seker cikmadi biraz dikkat et dedi bi haftadir dikat ediyorum 72 yim hala sanirim meyveyi ve cikoltayi abartiodum cikolatayi kestim meyveyi azalltm simdilik 72de kaldim bole iki uc hafta ilerletsem die dusunuyorum yoksa 30a dayanacagim

masallah cimcimelere ne guzel haber bu. 12 hazirana kadar kocaman olurlar. bizimkilerde iki kız ::)

merhaba canım bende seninle aynı durumdayım. ben zaten çok geç hissettim daha bir hafta oldu sadece göbeğimin üzerinde bir noktada pıt pıtları duyuyorum o da oğluşumun ayaklarıymış. ama sol tarafımda duran kızçemden hala ses seda yok benimde ikisinin arasında 50 gr var acaba ondan mı diye bende düşünüyorum. sözde kızlar daha erken hissedilirmiş ve daha hareketli olurmuş valla benimki hiç öyle değil.

Aynen hissrtmeye baslayanlarin kizlari mi erkeklerimi daha hareketli kilolariyla alakasi var mi acaba bi el atsinlar☺☺

Canım benim kızım sol tarafımda kilosu oğluşumdan 100 gr fazla ve daha hareketli.Oğluşum daha tembel.

Demek birazcik kiloyla alakasi var☺ benimde kizim tembel.. gerci tembel diye diye bugun bi burdayim anne bi sus diyo aralarda☺☺ benimde 5 mayista ayrintilida kizim 358gr oglum 437 gr .. zaten bastan beri oglum hep 1 hafta onde gidiyodu.. soyle kuvvetli tekmeler bekliyoruz artik. ☺☺

Gunaydin kizlar tansiyon ve nabiz ne durumda sizde.benim oyle bi sorunum yoktu 2 gundur nabzim 95 -100 de ve tansiyon buyuk 9 kucuk 6 başım zonkluyor biseye stres ettiğim de yok .gebelikte normal diyo ama insan evde tek basina olunca korkuyor.

Benim bikac hafta once basagrim oluyodu migren dolayisiyla tansiyonum 9 12 dr normal dedi.. nabzim da 110 eczaci fazla dedi ama dr bisey demedi bi hemsire arkadasimda ikiz gebrliklerde normal dedi telas yapmamak lazim ama dr. Una sor yinede

kızlar benimde tansiyon 13 -8 çıktı eczanede 3,4 saat dinlendim elim ayağımın şişi çok geçmedi şimdi acildeyiz, tansiyon 12 -8 idrar, kan aldılar, bekliyoruz. Bide memlekete geldik, kendi drmuz yok.

kızlar benimde tansiyon 13 -8 çıktı eczanede 3,4 saat dinlendim elim ayağımın şişi çok geçmedi şimdi acildeyiz, tansiyon 12 -8 idrar, kan aldılar, bekliyoruz. Bide memlekete geldik, kendi drmuz yok.

Gecmis olsun canim.. sonuclarin tertemiz ciksin insaAllah..

Benmde aynı iki gündür yüksek en fazla 14-9 oldu şuanlık takipteym 12-6 11-7 inşallah bidaha yukselmez doktorm olmazsa ilaca başlıycaz dedi 24.haftadan sonra başlar gebelikte tansiyon yukselmesi dedi sendedikkat et

Benmde aynı iki gündür yüksek en fazla 14-9 oldu şuanlık takipteym 12-6 11-7 inşallah bidaha yukselmez doktorm olmazsa ilaca başlıycaz dedi 24.haftadan sonra başlar gebelikte tansiyon yukselmesi dedi sendedikkat et
evet bende takipe başladım, gebelik zehirlenmesi korkutuyor, Rabbim kimseye yaşatmasın.

aynen canım, işte de nasıl olacak bilmiyorum ama. Akşama otur sonra 45 dk servise bin. Rabbime emanet canımız, çocuklarımız.
Evet canim Rabbim bize yavrularimizi nasip edecekse hicbiri sebep degil.. Biz O'na teslimiz.. Rabbim zahmetini cektirmedigi seyin nimetini vermez diye okumustum bi yerde .. dogru .. zahmetinide sevicez artik ucunda onlari saglikla kucagimiza almak nasip olsun insaAllah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…