2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Arkadaşlar meraba. 2016 ikiz annelerini merak ettim var mıdır acaba konu açılmış mıdır diye :) biraz geç kalmış olsam da sevindim bulduğuma:) uzun zamandır yazışmalarınız olmuş çok fazla olunca okuyamadım direk dalış yaptım kusura bakmayın:) Ben Eskişehir'liyim. Temmuzda 4 yaşına girecek bir kızım var ellerinizden öper:) kardeş almak istedik ve kızımın duaları ile benim önceden çok istemem ile sürpriz ile karşılaştık ikizlere hamileyim. Doğal yolla hamile kaldım. Şuan tam 28 haftalık ikiz kızlar:) 3 kız annesi oluyorum inşallah:)
Sizlerden de ikiz Bebek doğuran yada doğuracak arkadaşları tebrik ediyorum:) tanışalım istedim..

ayy bende eskişehirliyim memleketimde çok uzakta olsam da bir ayagım orada :))) benmde 1 kızım 1 oğlum olacak rabbm nasip ederse :)

ayy bende eskişehirliyim memleketimde çok uzakta olsam da bir ayagım orada :))) benmde 1 kızım 1 oğlum olacak rabbm nasip ederse :)

Ay ne güzel sağlıkla doğsunlar inşallah :) şimdi hangi şehirdesin? Eskişehir'i seviyorum doğma büyüme buralıyım:) başka Eskişehir'li arkadaşlar var mı ki?

Hayirli olsun canim benimde iki oglum olacak insallah 8 yildir yollarini gözledigim.Rabbim hepimizin kuzularini sag salim kucagimiza almak nasp etsin

Hayırlı olsun Hoşgeldin aramıza

Bi kaç kişinin ödemler ile ilgili sorunu olduğunu okudum ama önerileri görmedim. Bir kaç şey biliyorum bilginiz yoksa faydalı olur umarım. Hamilelikte ananas çok faydalıymış ödemlerden kurtardığı gibi bebişlere de faydalıymış günde 1 dilim ananas tüketelim tabi bol su içmek lazım. Dün bi ikiz annesi ile konuştum bebişlerini 37. Haftada birini 3.150- 3.250 kg doğurmuş şaşırdım. Çok iştahı yokmuş yeşillik,muz,ceviz,ananas ve süt önerdi. Bilginize

Hoşgeldin aramıza canım inşallah evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin yüce Rabbim Amin

Ay ne güzel sağlıkla doğsunlar inşallah :) şimdi hangi şehirdesin? Eskişehir'i seviyorum doğma büyüme buralıyım:) başka Eskişehir'li arkadaşlar var mı ki?
Alanya da yim.canim. bende oyle orada dpgdum okudum orada buyudum ama simdi uzagim malesef...

Kızlar karnınız yamuluyor mu galiba benim iki bebeğim de sağ tarafa topladılar
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bende de oluyor iki doktora gidiyorm aynı soruyu ikisine de sordm biri kasılma dedi diğer doktor ise bebek poposu toplanması dedi eğerki kasılma olursa tüm karında kas katı olur en az 5-10 dk da geçmez dedi benm de oğlumun olduğu yerde gün içinde oluyor 5-10 saniyeye duzeliyor

Arkadaslar bebeklerimiz haftasina göre mi yoksa önde gidiyorlarsa o haftaya göremi dogar bi bilginiz varmi zaten illa erken.olur deniyor ya hangisine göre hesapliyacagiz.bu arafa ben.ikisininde kafasi rahime dogru doktor normlade olur dedi benim doktorum degil gerci ilk defa gitmistim.yarin baska bi doktora gidicem.bakalim o ne diyecek.doktorum son zaman ayrildi hastaneden cok zor oldu benim icin

Selamlar yeni katilan arkadaslar hoşgeldiniz..ben de her zaman giremiyorum bu son 2_3 haftadir ellerimde uyusma kollarimda agri sislik var.norologa gittim karpal tunel sendromu dedi..geceleri agri cok oluyor..izne de ayrilmama daha var bakalim merhem vb.bir seylerden bahsetti dr..ayaklarim da şisiyor artik.Insallah 36.haftaya kadar idare edebilirim..bebekler bu aralar cok hareketli ve karnim geriliyor o da zorluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…