2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İlk haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu acaba? Benim 4 haftalıkken olmuştu ilk, sonra Progestan kullaninca düzeldi. Ancak Progestan'a devam etmeme rağmen 2 gundur yine lekelenmem oluyor çok üzülüyorum yarın doktor kontrolum var inşaallah kötü bir haber almam...

Canım aynı problem bende de var atel kullanıorum geceleri az da olsa faydası oluyor istersen bi arastır bana Dr verdi

merak etme benim de epey sürdü kanamam,zannediyorum 15-16.haftaya kadar aralıklı devam etti ve sonunda tamamen bitti.3 iğne kullanmıştım. Progestanı hala kullanıyorum, bu haftalara geldik şükür

merak etme benim de epey sürdü kanamam,zannediyorum 15-16.haftaya kadar aralıklı devam etti ve sonunda tamamen bitti.3 iğne kullanmıştım. Progestanı hala kullanıyorum, bu haftalara geldik şükür
Çok tesekkur ederim sağolun. Bebeklerime kötü birşey olmadığını bilsem içim rahatlayacak ama elimde olmadan üzülüyorum sabah kontrolum var stresten uyuyamiyorum. Allah herkese sağlıklı, hayırlı hamilelik versin inş.

Izine ne zaman cikacaksin? Bence kendini iyi hissetmiyorsan rapor yada normal izin al. Biz anneler canimizin kiymetini hic bilmiyoruz.

ya bende hafta sonu şeker üklememi yaptırdım. şekerim yğüksek çıktı. Doktoruma göndericem birazdan sonuçları ama bende diyate başlayacağım sanırım Hiç aklıma gelmezdi şeker çıkacağı bende ...

Kasılmayı bana doktorum karnın beton gibi olması diye tarif etti.. İlk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım tek ve ikiz çok farklıymış :) ama kasılma olunca karnına hafif bastırdığında hiç içine çökmemesi gerekirmiş yani kas katı bir göbek

Aynen hissrtmeye baslayanlarin kizlari mi erkeklerimi daha hareketli kilolariyla alakasi var mi acaba bi el atsinlar☺☺

benim nerdeyse 1 kilo olacaklar oğlum çok hareketli ciddi ciddi sarsıcı tekmeler alıyorum:) ama kızım daha durgun ultrasondan yerini tespit edebildiğim kadarıyla.. o yüzden hiç korkmayın.

hemşehrime hoş geldin demek isterim.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.. Maşallah 3 kızda tadından yenmez.

benim doktorum da rahatsızlandı işi bıraktı bende şu haftada doktorsuz kaldım kötü bi durum..

benim de lekelenmem 10.haftada olmuştu kötüye yorma açık kırmızı değilse doktorlar aktif kanama değil diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…