- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.501
Biz daha küçüğüz canım :) :)merhaba güzel ikiz anneleri... bende araniza katilmak istedim. benim kadar yeni hamiş yok sanirim aranizda, son sayfalara baktim biraz epey yol almiışsiniz bende tecrübelerinizden faydalanirm insallah
Canım aynı problem bende de var atel kullanıorum geceleri az da olsa faydası oluyor istersen bi arastır bana Dr verdiSelamlar yeni katilan arkadaslar hoşgeldiniz..ben de her zaman giremiyorum bu son 2_3 haftadir ellerimde uyusma kollarimda agri sislik var.norologa gittim karpal tunel sendromu dedi..geceleri agri cok oluyor..izne de ayrilmama daha var bakalim merhem vb.bir seylerden bahsetti dr..ayaklarim da şisiyor artik.Insallah 36.haftaya kadar idare edebilirim..bebekler bu aralar cok hareketli ve karnim geriliyor o da zorluyor...
İlk haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu acaba? Benim 4 haftalıkken olmuştu ilk, sonra Progestan kullaninca düzeldi. Ancak Progestan'a devam etmeme rağmen 2 gundur yine lekelenmem oluyor çok üzülüyorumyarın doktor kontrolum var inşaallah kötü bir haber almam...
Çok tesekkur ederim sağolun. Bebeklerime kötü birşey olmadığını bilsem içim rahatlayacak ama elimde olmadan üzülüyorummerak etme benim de epey sürdü kanamam,zannediyorum 15-16.haftaya kadar aralıklı devam etti ve sonunda tamamen bitti.3 iğne kullanmıştım. Progestanı hala kullanıyorum, bu haftalara geldik şükür
:) süpermiş valla. Normalmi sezeryan mı oldu canım?
Izine ne zaman cikacaksin? Bence kendini iyi hissetmiyorsan rapor yada normal izin al. Biz anneler canimizin kiymetini hic bilmiyoruz.Selamlar yeni katilan arkadaslar hoşgeldiniz..ben de her zaman giremiyorum bu son 2_3 haftadir ellerimde uyusma kollarimda agri sislik var.norologa gittim karpal tunel sendromu dedi..geceleri agri cok oluyor..izne de ayrilmama daha var bakalim merhem vb.bir seylerden bahsetti dr..ayaklarim da şisiyor artik.Insallah 36.haftaya kadar idare edebilirim..bebekler bu aralar cok hareketli ve karnim geriliyor o da zorluyor...
Ben sendende beterim canim 24 haftadaim ve 14 kilo aldim gecen hafta doktorum sekerime bakti cok kilo almissin dedi cok şukur seker cikmadi biraz dikkat et dedi bi haftadir dikat ediyorum 72 yim hala sanirim meyveyi ve cikoltayi abartiodum cikolatayi kestim meyveyi azalltm simdilik 72de kaldim bole iki uc hafta ilerletsem die dusunuyorum yoksa 30a dayanacagim
Hoşbuldum canım. Aminnnn inşallah sağlıkla alalım bebişleri:)Hoşgeldin aramıza canım inşallah evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin yüce Rabbim Amin
Sağlık olsun canım herkes aynı yerde kalamıyor yeter ki huzurun olsunAlanya da yim.canim. bende oyle orada dpgdum okudum orada buyudum ama simdi uzagim malesef...
Benim kızların biri sağ altta diğeri sol üstte ve aynı bu şekilde bir toplanma söz konusu:) sürekli değil mi son Zaman'larda daha sık yaşadığım bişi:) bariz şekilde sağda ve solda toplanma oluyor:)Kızlar karnınız yamuluyor mu galiba benim iki bebeğim de sağ tarafa topladılar
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bende de oluyor iki doktora gidiyorm aynı soruyu ikisine de sordm biri kasılma dedi diğer doktor ise bebek poposu toplanması dedi eğerki kasılma olursa tüm karında kas katı olur en az 5-10 dk da geçmez dedi benm de oğlumun olduğu yerde gün içinde oluyor 5-10 saniyeye duzeliyor
Aynen hissrtmeye baslayanlarin kizlari mi erkeklerimi daha hareketli kilolariyla alakasi var mi acaba bi el atsinlar☺☺
Cok sukur bin şükür bu halimizeee....
Sağlık olsun canım herkes aynı yerde kalamıyor yeter ki huzurun olsun
Arkadaşlar meraba. 2016 ikiz annelerini merak ettim var mıdır acaba konu açılmış mıdır diye :) biraz geç kalmış olsam da sevindim bulduğuma:) uzun zamandır yazışmalarınız olmuş çok fazla olunca okuyamadım direk dalış yaptım kusura bakmayın:) Ben Eskişehir'liyim. Temmuzda 4 yaşına girecek bir kızım var ellerinizden öper:) kardeş almak istedik ve kızımın duaları ile benim önceden çok istemem ile sürpriz ile karşılaştık ikizlere hamileyim. Doğal yolla hamile kaldım. Şuan tam 28 haftalık ikiz kızlar:) 3 kız annesi oluyorum inşallah:)
Sizlerden de ikiz Bebek doğuran yada doğuracak arkadaşları tebrik ediyorum:) tanışalım istedim..
bizde büyüyecegiz insallah... canim lekelenmeden bahsetmistsin benim gecen hafta kanamam oldu bir miktar dinlendim sükür gecti. bebeislerim de gayet iyiydiBiz daha küçüğüz canım :) :)
Arkadaslar bebeklerimiz haftasina göre mi yoksa önde gidiyorlarsa o haftaya göremi dogar bi bilginiz varmi zaten illa erken.olur deniyor ya hangisine göre hesapliyacagiz.bu arafa ben.ikisininde kafasi rahime dogru doktor normlade olur dedi benim doktorum degil gerci ilk defa gitmistim.yarin baska bi doktora gidicem.bakalim o ne diyecek.doktorum son zaman ayrildi hastaneden cok zor oldu benim icin
canim dünya kücük kk daha kücük bak yine ayni yerdeyiz yine karsilastikKızlar karnınız yamuluyor mu galiba benim iki bebeğim de sağ tarafa topladılar
İlk haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu acaba? Benim 4 haftalıkken olmuştu ilk, sonra Progestan kullaninca düzeldi. Ancak Progestan'a devam etmeme rağmen 2 gundur yine lekelenmem oluyor çok üzülüyorumyarın doktor kontrolum var inşaallah kötü bir haber almam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?