- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.521
Canım çok geçmiş olsun.Bol kivi ve erik ye şekeri düşürüyor diye biliyorum.birde meyvelerini süt ve yoğurtla ye.Diyetisyen bana öyle demişti.ya bende hafta sonu şeker üklememi yaptırdım. şekerim yğüksek çıktı. Doktoruma göndericem birazdan sonuçları ama bende diyate başlayacağım sanırımHiç aklıma gelmezdi şeker çıkacağı bende ...
hoşbulduk canim. aminnmm insallahGünaydınlar güzel annelerrr ve onların minnakları.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Rabbim sıkıntısız ağrısız gebelik nasib etsin hepimize inşaAllah.
Canım çok geçmiş olsun.Bol kivi ve erik ye şekeri düşürüyor diye biliyorum.birde meyvelerini süt ve yoğurtla ye.Diyetisyen bana öyle demişti.
aslında şeker çıksada çıkmasada bizimde dikkat etmemiz gerekenleri saymışsın.Ben şeker çıkmadı diye meyvenin dibine vurdum e haliyle kilonunda dibine vuruyosun.beni meyve konusunda sağlık ocağında ki hemşerede uyarmıştı aslında kendi dr da uyarmıştı.tabi dinleyene :)))Sağol canım.. Şimdi gönderdim doktora sonuçları. öğlenden sonra falan ara sanırım. Ama intyernetten baktım biraz evet diyet diyorlar öncelikli. Dikkat etmeye başladım. Her işde bir hayır vardır. Kilomu kontrol etmiş olacağım ister istemez :) Tatlı, patates, şeker, tatlı meyve hepsini kestim birden napalım..
Çok komikti bir tarafa toplanmalari benim daha erken değil mi?Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bende de oluyor iki doktora gidiyorm aynı soruyu ikisine de sordm biri kasılma dedi diğer doktor ise bebek poposu toplanması dedi eğerki kasılma olursa tüm karında kas katı olur en az 5-10 dk da geçmez dedi benm de oğlumun olduğu yerde gün içinde oluyor 5-10 saniyeye duzeliyor
Hoşgeldin arkadaşım gerçekten nerelerden geldik buralara geçen sene ki topikteki arkadaşların çoğu doğum yaptı iki üç kişi kaldı onları da yakın şimdi sıra bizde Rabbim bize de nasip etsin insallahmerhaba güzel ikiz anneleri... bende araniza katilmak istedim. benim kadar yeni hamiş yok sanirim aranizda, son sayfalara baktim biraz epey yol almiışsiniz bende tecrübelerinizden faydalanirm insallah
İnşallah benimkiler de biri sağ biri solda olur çünkü ikisi bir yere toplanmalarindan korkuyorum çünkü ara ara da olsa kanama oluyorbenim bebişler ilk haftalar soldaydı, komik görünüyodu. şimdi biri sağda biri solda.
Sen kaç haftalik oldun canimBenim kızların biri sağ altta diğeri sol üstte ve aynı bu şekilde bir toplanma söz konusu:) sürekli değil mi son Zaman'larda daha sık yaşadığım bişi:) bariz şekilde sağda ve solda toplanma oluyor:)
Canim rabbim bebeklerini korusun kafan cok karisti biliyorum ikinci bir doktora gorun tatlim rabbim bebeklerini korusun insallah saglikla kalinArkadaşlar ikiz bebeklerimden birinin kesesi bastan beri biraz küçüktu sonra büyüdü ama kalp atislari da biraz yavasti.gecen Perşembe kontrolüm vardi küçük olan bebegimin kesesi var kendisi yok dr um kaybolmuş dedi. şuan tek var dedi. böyle bişey olabilir mi ya cok üzüldüm. bir hafta önce kalbi yavaş da olsa atıyordu yavrumun.
Diğer bebeğim içinde 6 gün geriden geliyor dedi bu normal mi kizlar. Tüp bebekle hamile kaldim 7 yılın sonunda cok korkuyorum bişey olacak diye.
Canım avrupa yakasında olanmı anadolu yakasında olanımı soruyorsun???İstanbul da olup Medipol hastanesıne gıden var mı kızlar ?
Daha belli değil canım bu hafta ici kontrole gidecem bakalım gösterecekler mi ..evet diğer arkadaslarla watsap grubumuz var hala görüşüyoruz maşallah hepsinin çok tatlı bebekleri oldu ikizleri olanlar olduHoşgeldin arkadaşım gerçekten nerelerden geldik buralara geçen sene ki topikteki arkadaşların çoğu doğum yaptı iki üç kişi kaldı onları da yakın şimdi sıra bizde Rabbim bize de nasip etsin insallah
A arzm61 evet arkadasim cidden nerelerden geldik. aslinda ayni zamanda tedavilerimiZ denk geldi ama ben ohss olunca transfer ertelenmisti nasip bu zamanaymıs.
gecen seneki arkadaslar kavustu yavrularina insallah bizde kavusuruz. cinsiyetleri ne bebislerinin
benim nerdeyse 1 kilo olacaklar oğlum çok hareketli ciddi ciddi sarsıcı tekmeler alıyorum:) ama kızım daha durgun ultrasondan yerini tespit edebildiğim kadarıyla.. o yüzden hiç korkmayın.
Arkadaşlar ikiz bebeklerimden birinin kesesi bastan beri biraz küçüktu sonra büyüdü ama kalp atislari da biraz yavasti.gecen Perşembe kontrolüm vardi küçük olan bebegimin kesesi var kendisi yok dr um kaybolmuş dedi. şuan tek var dedi. böyle bişey olabilir mi ya cok üzüldüm. bir hafta önce kalbi yavaş da olsa atıyordu yavrumun.
Diğer bebeğim içinde 6 gün geriden geliyor dedi bu normal mi kizlar. Tüp bebekle hamile kaldim 7 yılın sonunda cok korkuyorum bişey olacak diye.
saglikli olsunlarda öğrenirsin insallahDaha belli değil canım bu hafta ici kontrole gidecem bakalım gösterecekler mi ..evet diğer arkadaslarla watsap grubumuz var hala görüşüyoruz maşallah hepsinin çok tatlı bebekleri oldu ikizleri olanlar oldu
Vallahi süpersin 36'ya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun? Şu an yasal olarak izne ayrılabilirsin aslında. Ben o kadar ağırlaşmaya başladım ki bir de işe gelince bunalım geçiriyorum maksimum 30 a kadar çalışabilicem sanırımSelamlar yeni katilan arkadaslar hoşgeldiniz..ben de her zaman giremiyorum bu son 2_3 haftadir ellerimde uyusma kollarimda agri sislik var.norologa gittim karpal tunel sendromu dedi..geceleri agri cok oluyor..izne de ayrilmama daha var bakalim merhem vb.bir seylerden bahsetti dr..ayaklarim da şisiyor artik.Insallah 36.haftaya kadar idare edebilirim..bebekler bu aralar cok hareketli ve karnim geriliyor o da zorluyor...
Ben yaşıyordum ancak lekeyi gördüğüm anda doktora gidiyordum hiç randevuyu beklemedim. Çünkü bu leke yüzeysel de olabilir kese etrafından da gelebilir. Ultrasondan bakıp ona göre yönlendiriyordu. İlk lekemde kese etrafında kanama gördü progestan ve iğne kullandım. İkinci lekelenmede kese etrafı temizdi sadece progestana devam ettim 3. aya kadarİlk haftalarda lekelenme yaşayan oldu mu acaba? Benim 4 haftalıkken olmuştu ilk, sonra Progestan kullaninca düzeldi. Ancak Progestan'a devam etmeme rağmen 2 gundur yine lekelenmem oluyor çok üzülüyorumyarın doktor kontrolum var inşaallah kötü bir haber almam...
Aynen dediğin gibi herkes soruyor bende benim önceliğim sağlıklı olşunlar da cinsiyetleti gecte öğrenebilirim diyorumsaglikli olsunlarda öğrenirsin insallah
Üzülme diyecem biliyorum üzülmek elde değil benimde ilk gebeliğim aynı kese vardı bebek yoktu Rabbim hayırlısı versin inşallah yakın zaman da tekrar hamile kalırsın canımHerkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
Rabbim sizlere hayırlı doğum nasip etsin, saglikli bebekler versin insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?