2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canım çok geçmiş olsun.Bol kivi ve erik ye şekeri düşürüyor diye biliyorum.birde meyvelerini süt ve yoğurtla ye.Diyetisyen bana öyle demişti.

Canım çok geçmiş olsun.Bol kivi ve erik ye şekeri düşürüyor diye biliyorum.birde meyvelerini süt ve yoğurtla ye.Diyetisyen bana öyle demişti.

Sağol canım.. Şimdi gönderdim doktora sonuçları. öğlenden sonra falan ara sanırım. Ama intyernetten baktım biraz evet diyet diyorlar öncelikli. Dikkat etmeye başladım. Her işde bir hayır vardır. Kilomu kontrol etmiş olacağım ister istemez :) Tatlı, patates, şeker, tatlı meyve hepsini kestim birden napalım..

aslında şeker çıksada çıkmasada bizimde dikkat etmemiz gerekenleri saymışsın.Ben şeker çıkmadı diye meyvenin dibine vurdum e haliyle kilonunda dibine vuruyosun.beni meyve konusunda sağlık ocağında ki hemşerede uyarmıştı aslında kendi dr da uyarmıştı.tabi dinleyene :)))

Çok komikti bir tarafa toplanmalari benim daha erken değil mi?
merhaba güzel ikiz anneleri... bende araniza katilmak istedim. benim kadar yeni hamiş yok sanirim aranizda, son sayfalara baktim biraz epey yol almiışsiniz bende tecrübelerinizden faydalanirm insallah
Hoşgeldin arkadaşım gerçekten nerelerden geldik buralara geçen sene ki topikteki arkadaşların çoğu doğum yaptı iki üç kişi kaldı onları da yakın şimdi sıra bizde Rabbim bize de nasip etsin insallah
benim bebişler ilk haftalar soldaydı, komik görünüyodu. şimdi biri sağda biri solda.
İnşallah benimkiler de biri sağ biri solda olur çünkü ikisi bir yere toplanmalarindan korkuyorum çünkü ara ara da olsa kanama oluyor
Sen kaç haftalik oldun canim

Arkadaşlar ikiz bebeklerimden birinin kesesi bastan beri biraz küçüktu sonra büyüdü ama kalp atislari da biraz yavasti.gecen Perşembe kontrolüm vardi küçük olan bebegimin kesesi var kendisi yok dr um kaybolmuş dedi. şuan tek var dedi. böyle bişey olabilir mi ya cok üzüldüm. bir hafta önce kalbi yavaş da olsa atıyordu yavrumun.
Diğer bebeğim içinde 6 gün geriden geliyor dedi bu normal mi kizlar. Tüp bebekle hamile kaldim 7 yılın sonunda cok korkuyorum bişey olacak diye.

Canim rabbim bebeklerini korusun kafan cok karisti biliyorum ikinci bir doktora gorun tatlim rabbim bebeklerini korusun insallah saglikla kalin

Hoşgeldin arkadaşım gerçekten nerelerden geldik buralara geçen sene ki topikteki arkadaşların çoğu doğum yaptı iki üç kişi kaldı onları da yakın şimdi sıra bizde Rabbim bize de nasip etsin insallah

A arzm61 evet arkadasim cidden nerelerden geldik. aslinda ayni zamanda tedavilerimiZ denk geldi ama ben ohss olunca transfer ertelenmisti nasip bu zamanaymıs.
gecen seneki arkadaslar kavustu yavrularina insallah bizde kavusuruz. cinsiyetleri ne bebislerinin

Daha belli değil canım bu hafta ici kontrole gidecem bakalım gösterecekler mi ..evet diğer arkadaslarla watsap grubumuz var hala görüşüyoruz maşallah hepsinin çok tatlı bebekleri oldu ikizleri olanlar oldu

benim nerdeyse 1 kilo olacaklar oğlum çok hareketli ciddi ciddi sarsıcı tekmeler alıyorum:) ama kızım daha durgun ultrasondan yerini tespit edebildiğim kadarıyla.. o yüzden hiç korkmayın.

Cok saol canim boyle duyunca daha bi rahat oluyorum☺☺ oglusum fena benimde hatta bazen gobisime baktigimda hareketlerini disardan goruyorum oglusumun cok minik oynama oluyo ☺☺ ama kizim dedigin gibi daha sakin☺ cok sukur bugunumuze☺ iyi olsunlarda tek☺

Canim korkma geriden gelip toparlayan bebisler var .. Rabbim bebeginin saglikli haberlerini aldirsin insaAllah

Vallahi süpersin 36'ya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun? Şu an yasal olarak izne ayrılabilirsin aslında. Ben o kadar ağırlaşmaya başladım ki bir de işe gelince bunalım geçiriyorum maksimum 30 a kadar çalışabilicem sanırım

Ben yaşıyordum ancak lekeyi gördüğüm anda doktora gidiyordum hiç randevuyu beklemedim. Çünkü bu leke yüzeysel de olabilir kese etrafından da gelebilir. Ultrasondan bakıp ona göre yönlendiriyordu. İlk lekemde kese etrafında kanama gördü progestan ve iğne kullandım. İkinci lekelenmede kese etrafı temizdi sadece progestana devam ettim 3. aya kadar

Herkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
Rabbim sizlere hayırlı doğum nasip etsin, saglikli bebekler versin insaallah.

Üzülme diyecem biliyorum üzülmek elde değil benimde ilk gebeliğim aynı kese vardı bebek yoktu Rabbim hayırlısı versin inşallah yakın zaman da tekrar hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…