- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.541
Herkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
Rabbim sizlere hayırlı doğum nasip etsin, saglikli bebekler versin insaallah.
Allah hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısından evlatlar versin canım. Çok üzüldüm. Başka bi dr daha gitseydin, kürtaj için çok mu acil dediHerkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
Tesekkur ederim, Allah razı olsun...Üzülme diyecem biliyorum üzülmek elde değil benimde ilk gebeliğim aynı kese vardı bebek yoktu Rabbim hayırlısı versin inşallah yakın zaman da tekrar hamile kalırsın canım
Amin, inşaallah.... Çok tesekkur ederim. 4sene beklemiştik bu sevinci ama yapacak birşey yok..Rabbim hakkında hayırlısını versin sabrını versin inşallah.. canım biliyorum ne kadar zor olduğunu bende 2 bebeğimi kaybettim. Allah acını unutturacak mutluluklar yaşatsın bundan sonra..
Beklemeye gerek yok dedi doktorum canım, alttan da muayene etti küçük olan 10mm'di 8'e dusmus. Diğeri 13mm geçen hafta ve şimdi de 13mm çıktı. İçinde beyaz bir nokta vardı onu sordum. Yolk sac oluşmaya başlamış ama olusmamis o da durmuş dedi. 4 haftalıkken de böyle birşey yaşadım aslında o zaman tek kese vardı ve gelişimi durmuş denmisti ama 1 hafta sonra gittigimde buyumustu. Kafam karmakarışıkAllah hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlısından evlatlar versin canım. Çok üzüldüm. Başka bi dr daha gitseydin, kürtaj için çok mu acil dedi
Öyle canım, yaşadığımız surece hep umut var. Rabbim sağlık versin yeter ki , yine olur nasipse...Cyd86 canim uzulmemek elde degil biliyorum bende su ana kadar yaklasik 3 bebek kaydettim ama Allah buyuk o istedikten sonra ne olmazki moralini yulsek tutmaya calis yine olur bide bakmissin ki ne evlatlar ne mutluluklar cikmis karsina9
çok geçmiş olsun. allah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. emin ol ben dahil burada olan yada olmayan birçok annenin başından böyle bir olay geçmiştir. zaman unutmak için en güzel çare. ama yola devam pes etmek yok. tedavide 5. gün embriyosu olan blast embriyo ile tedavini yaptır böylece bu gibi riskler çok aza iniyor.Herkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
Allah razı olsun canım çok tesekkur ederim. Benim tüp değildi Nisan'da aşılamaya karar vermişken kendiliğinden hamile kaldigimi öğrendim...çok geçmiş olsun. allah en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. emin ol ben dahil burada olan yada olmayan birçok annenin başından böyle bir olay geçmiştir. zaman unutmak için en güzel çare. ama yola devam pes etmek yok. tedavide 5. gün embriyosu olan blast embriyo ile tedavini yaptır böylece bu gibi riskler çok aza iniyor.
Bi kaç kişinin ödemler ile ilgili sorunu olduğunu okudum ama önerileri görmedim. Bir kaç şey biliyorum bilginiz yoksa faydalı olur umarım. Hamilelikte ananas çok faydalıymış ödemlerden kurtardığı gibi bebişlere de faydalıymış günde 1 dilim ananas tüketelimtabi bol su içmek lazım. Dün bi ikiz annesi ile konuştum bebişlerini 37. Haftada birini 3.150- 3.250 kg doğurmuş şaşırdım. Çok iştahı yokmuş yeşillik,muz,ceviz,ananas ve süt önerdi. Bilginize
Arkadaslar harika bir haberim var. Kuzenim ikizlere hamileydi, 38.5 haftada dogum yapti oglu 3.1kg ve kizi 2.9kg. Yogun bakima filanda girmediler. Hadi darisi hepimizin basina
Herkese cevapları için tek tek tesekkur ederim hanımlar. Bugün doktora gittim ve ne yazık ki kedilerden biri çok küçülmüş kaybolmaya yakın. Diğerinde ise hiç büyüme olmamış 1 haftadır ve bebek olusmamis. Çarşamba gunu kurtaj olacagim. Çok üzgünüm
cok geçmiş olsun. para almak için yapıyorlar bazen.Canlarrrr çok kötü bir gün geçirdim medipol hastanesi yüzünden.Bugün oraya gittim test yaptırmak için gitmişkende kasılmalarım vs var diye muayne olayım dedim.muaynede bebekler herşey yolunda göründü birde nst ye bağlayalım dediler sonra doktor bana 7 kd da bir düzenli kasılman var acil hasteneye yatman gerekiyor dedi.o korkuyla kendi dr mu aradım hemen gel bakalım dedi gittim bir saatde orda nst ye bağladılar ve hiçbirşey çıkmadı az daha beni boşu boşuna hastaneye yatırıp ciğer geliştirici iğne ve tokoliz tedavisi uygulaacaklardı(( ama çok şükür şuan işe geldim kendi dr haftaya tekrar görecek.Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın öğleden sonra olana kdr mafolduk eşimde bende ((
merhaba hanımlar
bizde haftasonu detaylı ultrasonumuzu olduk ankara da. ücret 600 tl peşin.
çok şükür herşey yolunda. doktorumun bana dediği birkaç öneriyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
ikiz gebelik olduğu için örneğin 5 aylık hamile bir kadın kendini 7 aylık gibi düşünmeliymiş. zaten bu karnımızın büyüklüğünden de anlaşılıyor.
ayrıca ikiz gebelikler ortalama 37. haftada doğururmuş. 27. ile 32 . haftalar arası tehlikeli haftalarmış.
o haftalar arasında kendimizi çok yormak yasak. doğum riski yüksek olurmuş o haftalarda.
30. haftadan önce doğan bebeklerin yaşatılması biraz zormuş ama iyi hastanelerde 30. haftadan sonra doğan bebekler yaşatılabilirmiş.
ayrıca ikiz gebelik olan annelerin her zaman bir B PLANI olmalıymış.
cuma günü 75 gr şeker yüklemesi de yapılmıştı bana . normal çıktı ama gittiğim prof dr. 75 gr da şeker çok belli olmaz dedi. ara ara örneğin 2 haftada bir açlık ve tokluk şekerinize baktırın dedi. bu da bir tavsiye.
yazılanların hepsini okuyamadım ama umarım herkes ve bebişleri iyidir. hoşçakalın
kanım kan değerlerin nasıldı hatırlıyor musun..artık yüksek miydi?Merhaba 7 ci haftadan sonra ikiz supriziyle basladik gune bugunumuze cok sukur:) gecen hafta tek olan kalp atisi bugun ikiye cikti. Bir bakayim sayfa varmi dedim ve burayi buldum.Allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Yok 36 ya kadar calismiyorum..yani 36 ya kadar bebekler dogmaz gelisir insallah..28deyim en fazla 3 hafta daha calismayi düşünüyorum..zaten sonra bize tatil oluyor..izinden faydalanamiyorumVallahi süpersin 36'ya kadar çalışmayı mı düşünüyorsun? Şu an yasal olarak izne ayrılabilirsin aslında. Ben o kadar ağırlaşmaya başladım ki bir de işe gelince bunalım geçiriyorum maksimum 30 a kadar çalışabilicem sanırım
Burdayım daha doğurmadımminicikeller den haberi olan varmı? hiç görünmemiş bugün? yoksa beni görmedim..
Burdayım daha doğurmadımbazen sadece mesajları okuyacak vaktim oluyor Canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?