2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hamilelikte cikio canim şeker ben tatliyi allahtan sevmiirum sevsem sanirim sekerde cikardi kilomda ne klhalde olurdu bilemem sekeri 25 haftafami yukluolar tatliyi azalltigin zaman ve meyveyide kistigin zaman kilo dengede gidio canim

Kizlar dun gece iki defa bas donmesi yasadim ve bayilacak gibi oldum bugun doktora gittim hersey normaldi bas donmesi yasayan oldumu bu haftalarda 24 haftamdaim

Merhaba 7 ci haftadan sonra ikiz supriziyle basladik gune bugunumuze cok sukur:) gecen hafta tek olan kalp atisi bugun ikiye cikti. Bir bakayim sayfa varmi dedim ve burayi buldum.Allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ayy masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn
Yok 36 ya kadar calismiyorum..yani 36 ya kadar bebekler dogmaz gelisir insallah..28deyim en fazla 3 hafta daha calismayi düşünüyorum..zaten sonra bize tatil oluyor..izinden faydalanamiyorum
Canim ogretmen misin merak ettim tatile giriyoruz deyince

Hamilelikte cikio canim şeker ben tatliyi allahtan sevmiirum sevsem sanirim sekerde cikardi kilomda ne klhalde olurdu bilemem sekeri 25 haftafami yukluolar tatliyi azalltigin zaman ve meyveyide kistigin zaman kilo dengede gidio canim

24 ile 28. haftalara hapıyorlarmış yüklemeyi. Evet bende çayı şekersiz içiyorum h.sonundan beri. Pasta börek vs yok artık. :)
dediğin gibi meyveyide ayarında tüketirsem sanırım sıkıntı olmaz

Canlar geldik doktordan... Ilk kez bu kdar duygusal bir muayene geçirdik o kadar tatli o kadar guzellerdi ki... Oglusum hep hareketsizdi ama bu kez o da hareketliydi hemde ne hareket doktor yandiniz cok hareketli bir bebek dedi. Ayy bizim sipalar birbirlerini ittiriyorlar ayaklariyla bir görseniz..geldigimden beri videoyu izliyorum. Simdiden kavga var aralarinda ikiside altta kalmiyor...4 boyutlu foto verdi bildigin gülüyor oglusum nasil tatli yaaa masallah nazar degiricem kizim 275 gr oglum 270 gr ikiside aynilar 2 haftada 100 gr almislar ayy kizlar bugun oyle garip hissettim ki yaaa icim kipir kipir bu nasil buyuk bir mucize hayirlisi ile kucagimiza alalim insallahhh.... Tum organlari kemikleri hepsi yien detayli ile bakildi cok sukur ki hic bir sorun cikmadi.

Maşallah canım senin bebişlere darısı bizlerin başına insallah

Herkes hep boyle guzel haberlerle gelsin.. minislerimiz tatli tatli buyusun insaAllah canim bende hissetmeye basladigimdan beri cok heyecanli olmaya basladi bu durum.. Rabbime sukurler olsun bugunlere geldik.. insaAllah sonuda hayirla saglikla kucagimiza almak olsun☺

Canim bence bir doktora daha gitmeni tercih et gerci doktorun kurdaja girmeden bir kez daha baksin ultrasondan rc et yada bir doktora daha git devlete arastirma hastanesine falan git canim soylicek soz bulamiyorum rabbim saglikli gebelik saglikli bebekler tez vakitte nasip etsin insallah... amin

Tesekkur ederim canım Allah razı olsun... Doktorum kurtajdan önce yine son kez muayene edeceğini soyledi.

umuttttt hade hayırlısı ne guzel haberler bunlar hep boyle pozitif ol bize de cok yansiyor sen genel kontrolemi gittin yoksa detayli ultrasonami hersey iyi organlar diyince...
Bende özel bi nedenden dolai 20 haftaya gitmek istiyorumda one alabilirsem rande umu hatta 19 haftanin içinde oliyorsa...
Senin icin ve bebislerin icin cok sevindim. Bende artik detayliya girsem iyi olacak oluşumu seviyorum ama oteki nedir bilemedik sakliyor arasını .iyi haberlerle tekrar inşallah.

Onlar bana zaten mucize gibi gelmisti canım... Umudum yok ama Rabbimden ümit kesilmez tabii... Sagolasin
cyd86 canim gecmis olsun.
Bende oyle bir durum yaşadım. Once biri sonra otekini ...sonra aldirmak gerek diyo...arastirmadan sonra kan pihtilasmasi çıktı simdi hamdolsun ikzlere gene hamileyim.seni iyi anliyorum herseyin zamani var .uzulme rabbim bundan daha hayirlisini verir imtihan işte.

Maşallah canım senin bebişlere darısı bizlerin başına insallah
Aminn canim hep guzel haberler insallahhhh
Aminn canim gercekten hissetmek daha bir ayri yaaa giderek guzellesiyor herseyinsallah sonu da güzel olur böyle... Görelim o guzel gunleri de.
Ben de eskisehirliyim arkadaşlar kismet olursa ben de ikiz annesi olucam :)
Topragimmmmmmmm
Ben normal muayeneye gittim canim benim doktorun her muayenesi ayrintili ultrason 28 inde randevu almıştık ama doktorumuz bundan farkli birsey yapilmayacak siz bilirsinz dedi. Cok sukur 45 dk bakti bir sorunda gorulmedi bizde kararsiziz bakalim karar vericez o zamana kadar. Gostermiyorsa kesin kizdir bizde bugun kizin yuzunu goremedik doktor tam yakaliyor 4 boyutu aciyor kiz donuveriyor arkasini..ay gozumin onunden gimiyorlar cok fenalar

Kızlar size bir sorum olacak sanki bebişlerim aşağı inmiş gibi sizdede oluyomu böyle şeyler sanki dışarı çıkacaklar gibi lütfen cevap yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…