2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Guzel haberlerin hep devam etsin canim bu arada bende su anda Ankara'dayim hangi dr a gidiyorsun ve memnun musun?
Yeni gelen tum arkadaslar hayirli olsun ins saglikla kavusursunuz evlatlariniza :)
Umuttt senin pozitifligin bize de yansiyor herkesten hep iyi haberler gelir ins sonuna kadar :)

Günaydın canlarımmm.Bugün öğleden sonra kontrolüm var bebişlerimi görmeye gideceğim.Dualarınızı eksik etmeyin emi bizden.Bu arada dün iki kere akıntımda kahverengi leke gibi birşey vardı birazcık korktum açıkcası acaba erken doğum olcak nişan dedikleri şeymi geliyor diye.o yüzden biran önce gidip iyi haberler almak istiyorum.

Ankaradaki arkadaslar hangi hastaneye kime gidiyorsunuz acaba bana da fikir verirseniz cok iyi olur :)

Canim rabbim bebeklerini korusun kafan cok karisti biliyorum ikinci bir doktora gorun tatlim rabbim bebeklerini korusun insallah saglikla kalin

bugün başka bi dra gidicem inşallah iyi haberler aliriz. cok teşekkür ederim ilgine.

Canim korkma geriden gelip toparlayan bebisler var .. Rabbim bebeginin saglikli haberlerini aldirsin insaAllah

inşallah bugun iyi haberler alirim başka birine gidicem. cok teşekkür ederim.

bu arada bursada KEMAL KOROGLUNA ya da SERBULENT ORHANER e giden varmi

canım cinnah caddesinde prof dr. özgür deren hocaya gidiyorum.

Canim hayirli haberlerle gel insaAllah

canim bende bursa daym. simdilik tüp bebek doktorumda devam ediyorum ama malesef maddiyat düsündüruyor beni. zor sartlar altinda tup bebek tedavisi denedik iki defa. bir taraftan baska doktor hastane arastiriyorum arkadaslarin tavsiyesi olirsa bende bekliyorum

Rabbim saglikli haberlerle donmeni nasip etsin insallah canim saglikla kalin minnaklarinla insallah

Canim naptiniz insallah guzel haberlerle donersin tatlim

Herşeyin hayırlısı sizi çok iyi anlıyorum ben de 22.haftamdayken ikizlerimi kaybettim,nedensiz yere suları çoğalıyordu iki doktor da bulamadı.perinatolog herşey yolunda dedikten bi kaç gün sonra erken doğum yaptim.yani olacağı varsa oluyor kaderin önüne geçilmiyor.geleceğe ümitle bakıyorum iki küçük kuşum cennete gitti,ben inanıyorum ki herşey güzel olacak...siz de üzülmeyin zaman herşeyin ilacı rabbim sabrını veriyor..

Kizlar bu gece sag tarafimda karnimin altina kramp girdi 1 dk surdu sanirim.. soluma donemedim hissettigim agridan... boyle bisey yasayan var mi ? Bi ikigundur magnezyum icmeyi atladim acaba ondan m? Doktorum limonlu soda icebilirsin demisti magnezyum icin.. bende dun limonlu soda ictim yada onunla alakasi varmidir ki

cnm kramplar olabilir karin degilde brnimde bacagima cok giriyordu. magnezyumu ihmal etmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…