- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.581
Guzel haberlerin hep devam etsin canim bu arada bende su anda Ankara'dayim hangi dr a gidiyorsun ve memnun musun?merhaba hanımlar
bizde haftasonu detaylı ultrasonumuzu olduk ankara da. ücret 600 tl peşin.
çok şükür herşey yolunda. doktorumun bana dediği birkaç öneriyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
ikiz gebelik olduğu için örneğin 5 aylık hamile bir kadın kendini 7 aylık gibi düşünmeliymiş. zaten bu karnımızın büyüklüğünden de anlaşılıyor.
ayrıca ikiz gebelikler ortalama 37. haftada doğururmuş. 27. ile 32 . haftalar arası tehlikeli haftalarmış.
o haftalar arasında kendimizi çok yormak yasak. doğum riski yüksek olurmuş o haftalarda.
30. haftadan önce doğan bebeklerin yaşatılması biraz zormuş ama iyi hastanelerde 30. haftadan sonra doğan bebekler yaşatılabilirmiş.
ayrıca ikiz gebelik olan annelerin her zaman bir B PLANI olmalıymış.
cuma günü 75 gr şeker yüklemesi de yapılmıştı bana . normal çıktı ama gittiğim prof dr. 75 gr da şeker çok belli olmaz dedi. ara ara örneğin 2 haftada bir açlık ve tokluk şekerinize baktırın dedi. bu da bir tavsiye.
yazılanların hepsini okuyamadım ama umarım herkes ve bebişleri iyidir. hoşçakalın
Aa meraba yaşasın çok sevindimhemşehrime hoş geldin demek isterim.. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah.. Maşallah 3 kızda tadından yenmez.
Allah bağışlasın canım. 3 kız anası ve 3 oğlan anası desenemerhaba bebeklerin hayırlı olsun. benimde haziran da 4 yaşına girecek bir oğlum var ve 20 haftalık ikiz oğlanlara hamileyim. allah yardımcımız olsun.
Wuhuuuu yaşasın bir hemşerim dahaBen de eskisehirliyim arkadaşlar kismet olursa ben de ikiz annesi olucam :)
Aa meraba yaşasın çok sevindimhala Eskişehir'de misin? Haftalarımız da yakınmış:) hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kimmm?
Canim rabbim bebeklerini korusun kafan cok karisti biliyorum ikinci bir doktora gorun tatlim rabbim bebeklerini korusun insallah saglikla kalin
Canim korkma geriden gelip toparlayan bebisler var .. Rabbim bebeginin saglikli haberlerini aldirsin insaAllah
Guzel haberlerin hep devam etsin canim bu arada bende su anda Ankara'dayim hangi dr a gidiyorsun ve memnun musun?
Yeni gelen tum arkadaslar hayirli olsun ins saglikla kavusursunuz evlatlariniza :)
Umuttt senin pozitifligin bize de yansiyor herkesten hep iyi haberler gelir ins sonuna kadar :)
Günaydın canlarımmm.Bugün öğleden sonra kontrolüm var bebişlerimi görmeye gideceğim.Dualarınızı eksik etmeyin emi bizden.Bu arada dün iki kere akıntımda kahverengi leke gibi birşey vardı birazcık korktum açıkcası acaba erken doğum olcak nişan dedikleri şeymi geliyor diye.o yüzden biran önce gidip iyi haberler almak istiyorum.
canim bende bursa daym. simdilik tüp bebek doktorumda devam ediyorum ama malesef maddiyat düsündüruyor beni. zor sartlar altinda tup bebek tedavisi denedik iki defa. bir taraftan baska doktor hastane arastiriyorum arkadaslarin tavsiyesi olirsa bende bekliyorumbugün başka bi dra gidicem inşallah iyi haberler aliriz. cok teşekkür ederim ilgine.
inşallah bugun iyi haberler alirim başka birine gidicem. cok teşekkür ederim.
bu arada bursada KEMAL KOROGLUNA ya da SERBULENT ORHANER e giden varmi
Rabbim saglikli haberlerle donmeni nasip etsin insallah canim saglikla kalin minnaklarinla insallahGünaydın canlarımmm.Bugün öğleden sonra kontrolüm var bebişlerimi görmeye gideceğim.Dualarınızı eksik etmeyin emi bizden.Bu arada dün iki kere akıntımda kahverengi leke gibi birşey vardı birazcık korktum açıkcası acaba erken doğum olcak nişan dedikleri şeymi geliyor diye.o yüzden biran önce gidip iyi haberler almak istiyorum.
Tesekkur EEderim .malesef eskisehirde yasamiyorum urfada gorev yapiyorum.17 haftalik oldyk ikisi erkek :)Wuhuuuu yaşasın bir hemşerim dahakaç haftalık? Hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsun? Hayırlı olsun canım bu arada :)
Canim naptiniz insallah guzel haberlerle donersin tatlimbugün başka bi dra gidicem inşallah iyi haberler aliriz. cok teşekkür ederim ilgine.
inşallah bugun iyi haberler alirim başka birine gidicem. cok teşekkür ederim.
bu arada bursada KEMAL KOROGLUNA ya da SERBULENT ORHANER e giden varmi
Herşeyin hayırlısı sizi çok iyi anlıyorum ben de 22.haftamdayken ikizlerimi kaybettim,nedensiz yere suları çoğalıyordu iki doktor da bulamadı.perinatolog herşey yolunda dedikten bi kaç gün sonra erken doğum yaptim.yani olacağı varsa oluyor kaderin önüne geçilmiyor.geleceğe ümitle bakıyorum iki küçük kuşum cennete gitti,ben inanıyorum ki herşey güzel olacak...siz de üzülmeyin zaman herşeyin ilacı rabbim sabrını veriyor..@cyd86 canim gecmis olsun.
Bende oyle bir durum yaşadım. Once biri sonra otekini ...sonra aldirmak gerek diyo...arastirmadan sonra kan pihtilasmasi çıktı simdi hamdolsun ikzlere gene hamileyim.seni iyi anliyorum herseyin zamani var .uzulme rabbim bundan daha hayirlisini verir imtihan işte.
Evet canim ogretmenimAyy masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinnnnn
Canim ogretmen misin merak ettim tatile giriyoruz deyince
cnm kramplar olabilir karin degilde brnimde bacagima cok giriyordu. magnezyumu ihmal etmemek gerekKizlar bu gece sag tarafimda karnimin altina kramp girdi 1 dk surdu sanirim.. soluma donemedim hissettigim agridan... boyle bisey yasayan var mi ? Bi ikigundur magnezyum icmeyi atladim acaba ondan m? Doktorum limonlu soda icebilirsin demisti magnezyum icin.. bende dun limonlu soda ictim yada onunla alakasi varmidir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?