2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Merhaba kızlar benimde bu sabah kontrolum vardı ikiside kiz dedi doktor gelişimleri güzelmiş gününde gidiyormuş biri 180 gr diğeri 172 gr dedi 20. Haftada detaylı ultrason verdi .. ilaç olarakta magnorm decavit ve demir ilacı başlattı sizde durumlar nasıl

Bugun kan verdim t3 t4 normal tsh 001 cikti gene.20 gun oncede kan vermistim sonuc gene boyleydi.de um ilac vermedi.20. Haftaya kadar boyle olabilir.1ay sonra gene gel.20.25.haftalarda boyle olursa ozmn dusuk dozda ilac veriyoruz dedi.insalah degerim normale doner.kizlar tsh sorunu yasayan varmi aranizda.

Cnm bende ilaç kullanıyorum ama bnm tsh yuksrlmişti.onu ilaçla düşürdük.şimdi 0.008 lerde ama t3 t4 normal sınırlar içinde olsugu için endogrinolog bu şekilde devam ettiriyor.yani t3 t4 ün normalse sorun yok cnm.

Herkese merhabalar keyifler yerindedir inşallah

canım benim de tek yumurta ikizi arada zar var yani monokoryonik diamniyotik ama doktorum tek cinsiyet olur dedi
benimde öyle oluyo canım sabah daha yumuşak bi karnım var akşama doğru iyice geriliyo yatmaya yakın patlıcak gibi oluyorum bazen. ben yediğimiz içtiğimizden dolayı gaz oluyodur diye düşünüyorum ondan fark oluyodur
Kizlar merhaba bebeklerinizi hissettinizmi.ben 14. Haftamdayim onceden ani hareket yaptimmi aci agri olurdu simdi yok.oksurunce acirdi kasiklarim oda yok.insallah bir sorun yoktur
BeneginIin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
canım ben 16.haftada başladım hissetmeye ara ara atıyolar pıt pıt minnak tekmelerini hatta geçen c.tesi idi ilk hissettiğim gün evde oturmuş tek başıma onlarla konuşuyodum bi hareket etsenizde anneniz sizi hissetse demiştim aradan yarım saat geçti geçmesi biri sol alttan biri sağ üstten iki pıt pıt yedim çok acaipti ikisi aynı anda var 5-6 kere

Hayırlı uğurlu bebekler olsun inşallah. Benim de bir tanesi erkek diğeri göstermedi bir türlü çok merak ediyorum
Hayırlı olsun kızlar kuzularinız. Bnde 9 haftaligim ikizlerime. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Doktor hep soldan bakıyo sol kasigim agriyo sizin nasildi

Hayırlı olsun kızlar kuzularinız. Bnde 9 haftaligim ikizlerime. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Doktor hep soldan bakıyo sol kasigim agriyo sizin nasildi
O daha şimdi görünmediği için bastıra bastıra bakıyordur :) korkma daha o kadar küçücükler ki bişey olmaz o bastırmadan :)

Benim bugün 20 haftalık oldu hala sürpriz yumurtamın cinsiyetini öğrenemedim şanslıysan gösterirler benimkinin biri zar zor gösterdi öteki daha göstermedi

Bende aynı ilaçları kullandım canım 12.haftada bıraktırdı doktorum kendini iyi hissetmene bağlı tabi şimdi hiboru haftada iki gün kullanıyorum magnezyumla demir ilacım var. Ama bozma moralini bende neden bukadar ilaç kullanıyorum diye araştırdım genelde bi sorun yaşadıktan sonra kullanmış çoğu kişi ama önceden tedbirini almak daha iyi bence çok şükür bisorun yaşamadım kanama vs gibi hiborda kan sulandırıcı iki bebeğe kan akışı iyi sağlandın gelişimleri iyi olsun diye kullanıyoruz dedi doktrm ve maşallah kızlarımda çok iyi. Mide bulantında varsa bileklikler var bence çok faydasını gördüm onu tavsiye ederim

İstanbul da mısın? Detaylıyı usg yi nerde yaptın merak ettim

Bugün kontrolüm vardı Allaha şükür herşey yolunda bugün banada magnorm verdi doktor decavit coraspin progestan ve iğnesini kullanıyorum 18+3 günlüğüz bitanesi göstermiyordu oda erkekmiş biri kız biri erkek Allahın izniyle rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız doktorlar korkutuyorlar riskli dikkat et ikizde her an her şeye hazırlıklı olmak lazım gibi ama Allah büyük rabbimden diler rabbimden isterim hayırlısıyla inşallah hepimizi tamamına erdirsin yüce Yaradan..

Ay süper ben hemen o bilekleri araştırıp alıyım. Benim de çok şükür hiç kanamam vs olmadı bende ilaçlara bağlıyorum sanırım herşey için ilaç kullanıyomuşum gibi geliyo. Daha çok başındayım hala da inanamıyorum ikizlere:) hayırlısıyla kucağımıza alırız cnm inşallah hepimiz

Ewt istanbuldayım henüz cekilmedim 20. Haftada dedi doktor gittiğim hastahane de 850 fiyat verdiler doktorda Bakırköy de bi yeri tavsiye etti oda 600 dedi araştırıyorum daha uygun bir yer
Bakırköyde Ahmet Gül mü? Bende Şişli de Recep has tan aldım bugün. En erken randevu 1 ay sonra Doktorum ona yönlendirdiği için Oray'a gidicem. 750 tl

Bakırköyde Ahmet Gül mü? Bende Şişli de Recep has tan aldım bugün. En erken randevu 1 ay sonra Doktorum ona yönlendirdiği için Oray'a gidicem. 750 tl

Ewt Bakırköy de ki ahmet gül cnm internette özel Güngören hastahanesini gördüm aradım 300 dedi cektireceginiz gün gelin dedi randevu lu değilmiş bende orda cektiririm büyük ihtimal

Mrbb yeni katildimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…