- 14 Eylül 2015
- 58
- 18
- 38
- 47
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Teşekkür ederim inşallah Allah gönlünüze göre versinHayırlı uğurlu bebekler olsun inşallah. Benim de bir tanesi erkek diğeri göstermedi bir türlü çok merak ediyorum
Cnm bende ilaç kullanıyorum ama bnm tsh yuksrlmişti.onu ilaçla düşürdük.şimdi 0.008 lerde ama t3 t4 normal sınırlar içinde olsugu için endogrinolog bu şekilde devam ettiriyor.yani t3 t4 ün normalse sorun yok cnm.Bugun kan verdim t3 t4 normal tsh 001 cikti gene.20 gun oncede kan vermistim sonuc gene boyleydi.de um ilac vermedi.20. Haftaya kadar boyle olabilir.1ay sonra gene gel.20.25.haftalarda boyle olursa ozmn dusuk dozda ilac veriyoruz dedi.insalah degerim normale doner.kizlar tsh sorunu yasayan varmi aranizda.
canım benim de tek yumurta ikizi arada zar var yani monokoryonik diamniyotik ama doktorum tek cinsiyet olur dediKızlar bugün doktor kontrolüm vardı
13 haftalığım.
Bebekler Allaha şükür büyümüş. Geçen ay 1,5 santimlerdi. Bu ay 7 şer santim olmuşlar. Çok güzellerdiii kıpır kıpırlardı. Burun kemikleri ve ense kalınlıklarına bakıldı. Burun kemikleri çok güzel. Ense kalınlıkları biri 0.80 diğeri 1.3 bunlarda iyiymiş sanırım.
Benimki tek plesenta 2 farklı kese. Tek yumurta ikizine benziyor dedi. Biri kıza benziyor dedi. Ötekinde çıkıntı var ama iki kız gibi geliyor dedi.
13 haftada 2,5 kg aldım. Yavaşla dedi.
Açlık tokluk kan şekerime baktı.
Açlık 94
Tokluk 166
Tokluğun 140 üzerinde olmasını istemiyorum dedi. 15 gün diyet sonra gene kan vericem gene yüksek çıkarsa dahiliyeye yollayacakmış.
Böyle işte kızlar yorumlarınızı bekliyorum..
benimde öyle oluyo canım sabah daha yumuşak bi karnım var akşama doğru iyice geriliyo yatmaya yakın patlıcak gibi oluyorum bazen. ben yediğimiz içtiğimizden dolayı gaz oluyodur diye düşünüyorum ondan fark oluyodurMerhaba kizlar. Bir sey sorucam. Benim aksamlari karnim tas gibi oluyor. Sabah olunca geciyor aksam ustu tekrar basliyor sertlesmeyeinternette 30lardan sonra dogum hazirligi icin olur diyor. Ben daha 20yi bu hafta tamamliycam sizde de oluyor mu. Kontrolume daha iki hafta var
canım ben 16.haftada başladım hissetmeye ara ara atıyolar pıt pıt minnak tekmeleriniKizlar merhaba bebeklerinizi hissettinizmi.ben 14. Haftamdayim onceden ani hareket yaptimmi aci agri olurdu simdi yok.oksurunce acirdi kasiklarim oda yok.insallah bir sorun yoktur
BeneginIin hareketlerini kacinci haftada hissettiniz
Hayırlı olsun kızlar kuzularinız. Bnde 9 haftaligim ikizlerime. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Doktor hep soldan bakıyo sol kasigim agriyo sizin nasildiHayırlı uğurlu bebekler olsun inşallah. Benim de bir tanesi erkek diğeri göstermedi bir türlü çok merak ediyorum
O daha şimdi görünmediği için bastıra bastıra bakıyordur :) korkma daha o kadar küçücükler ki bişey olmaz o bastırmadan :)Hayırlı olsun kızlar kuzularinız. Bnde 9 haftaligim ikizlerime. Cinsiyetini çok merak ediyorum. Doktor hep soldan bakıyo sol kasigim agriyo sizin nasildi
Bende aynı ilaçları kullandım canım 12.haftada bıraktırdı doktorum kendini iyi hissetmene bağlı tabi şimdi hiboru haftada iki gün kullanıyorum magnezyumla demir ilacım var. Ama bozma moralini bende neden bukadar ilaç kullanıyorum diye araştırdım genelde bi sorun yaşadıktan sonra kullanmış çoğu kişi ama önceden tedbirini almak daha iyi bence çok şükür bisorun yaşamadım kanama vs gibi hiborda kan sulandırıcı iki bebeğe kan akışı iyi sağlandın gelişimleri iyi olsun diye kullanıyoruz dedi doktrm ve maşallah kızlarımda çok iyi. Mide bulantında varsa bileklikler var bence çok faydasını gördüm onu tavsiye ederimHangi ilaçları kullanıyosun cnm? Ya ben şuanda o kadar çok ilaç kullanıyorum ki acaba ne zaman azaltıcaklar yada bitiricekler çok meral ediyorum da. Hibor, folio, coraspin, estrofem, proluton depot/crinone jel dönüşümlü. Herkes bu kadar çok kullanıyomu
:) Ayy inşallah canim yaa. Çok heyecanlıyım herseyden korkuyomO daha şimdi görünmediği için bastıra bastıra bakıyordur :) korkma daha o kadar küçücükler ki bişey olmaz o bastırmadan :)
Erkekler sardı her yanımızı. Sağlıkla gelsin bebişlerin bizde 2 erkeğizKızlar merhaba bugün kontrol vardı Bebeklerimin ikisi de erkek .protulon iğne progestan hap devam edecek Bir de kan hapı eklendi
Teşekkür ederim sizin de sağlıklı bir şekilde doğsunlar bebislerinizErkekler sardı her yanımızı. Sağlıkla gelsin bebişlerin bizde 2 erkeğiz
İstanbul da mısın? Detaylıyı usg yi nerde yaptın merak ettimMerhaba kızlar benimde bu sabah kontrolum vardı ikiside kiz dedi doktor gelişimleri güzelmiş gününde gidiyormuş biri 180 gr diğeri 172 gr dedi 20. Haftada detaylı ultrason verdi .. ilaç olarakta magnorm decavit ve demir ilacı başlattı sizde durumlar nasıl
İstanbul da mısın? Detaylıyı usg yi nerde yaptın merak ettim
Ay süper ben hemen o bilekleri araştırıp alıyım. Benim de çok şükür hiç kanamam vs olmadı bende ilaçlara bağlıyorum sanırım herşey için ilaç kullanıyomuşum gibi geliyo. Daha çok başındayım hala da inanamıyorum ikizlere:) hayırlısıyla kucağımıza alırız cnm inşallah hepimizBende aynı ilaçları kullandım canım 12.haftada bıraktırdı doktorum kendini iyi hissetmene bağlı tabi şimdi hiboru haftada iki gün kullanıyorum magnezyumla demir ilacım var. Ama bozma moralini bende neden bukadar ilaç kullanıyorum diye araştırdım genelde bi sorun yaşadıktan sonra kullanmış çoğu kişi ama önceden tedbirini almak daha iyi bence çok şükür bisorun yaşamadım kanama vs gibi hiborda kan sulandırıcı iki bebeğe kan akışı iyi sağlandın gelişimleri iyi olsun diye kullanıyoruz dedi doktrm ve maşallah kızlarımda çok iyi. Mide bulantında varsa bileklikler var bence çok faydasını gördüm onu tavsiye ederim
Bakırköyde Ahmet Gül mü? Bende Şişli de Recep has tan aldım bugün. En erken randevu 1 ay sonra Doktorum ona yönlendirdiği için Oray'a gidicem. 750 tlEwt istanbuldayım henüz cekilmedim 20. Haftada dedi doktor gittiğim hastahane de 850 fiyat verdiler doktorda Bakırköy de bi yeri tavsiye etti oda 600 dedi araştırıyorum daha uygun bir yer
Bakırköyde Ahmet Gül mü? Bende Şişli de Recep has tan aldım bugün. En erken randevu 1 ay sonra Doktorum ona yönlendirdiği için Oray'a gidicem. 750 tl
Mrbb yeni katildimmmmHerkese Merhaba. Tüp bebekle ikiz bebeklerime hamileyim. şuan 9+0'dayım. Tabiki tarifi imkansız duygular içindeyim. çok zor aşamalardan geçtim. ve çok güzel çok anlamlı bir yolda olduğum kadar çok da zorlu bir yolda olduğumu düşünüyorum. Bu yolda yaşadıklarımızı, deneyimlerimizi, sıkıntılarımızı, umarım hiç başımıza gelmez üzüntülerimizi, mutluluğumuzu ve hiç bitmeyecek heyecanımızı birlikte paylaşalım istiyorum. Umarım 2016 ikiz annesi sadece ben değilimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?