- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.621
doktorum rahim ağzı uzunluğu ölçüp iyi diye bilgi verir hep ama banada boyle birseyden bahsetmedi. burda arkadaslarda duyunca arastırdım, serklaj nedir ne zaman yapılır diye. sonra demek sorun yokki doktorum soylemedi diye dusundum. sonuçta her gebenin durumu rahim uzunlugu ve öyküsü bir degil, daha önce kayıpların olup olmadıgı falan önemli, yada kimi insan evde full yatarak ancak riski atlatıyor kimi insan sürekli çalışsa da birşey olmuyor, neden?çünkü hepimizin durumu kendine özel.. bence kendimizi birbirimizle karşılaştırmak yerine doktorlarımıza güvenelim.doktoruna güveniyorsan yaptır , vardır bir bildiği ama benim gibi doktorları henüz böyle böyle birşeyi önermemiş arkadaslarda evham yapmasın bence. sonuçta serklaj bir operasyon ve onunda erken doğumu tetikleme riski var, çoğu doktorda bunu ancak çok kısalma ve açılma olması halinde öneriyor. inşallah hepimiz sıkıntısız 36. haftaya ulaşırız.arkadaşlar aranizda önlem amaçlı serklaj yaptiran var mi? bende rahom ağzıyla ilgili teşhis konulmuş bir sıkıntı yok daha öncede böyle bir şey yasamdim ama tüp bebek doktorum yapsak iyi olur diyor sonuçta riskli gebelikdaha 14.haftada yapariz diyor ama bende kararsizim sonrasi felan sıkıntılı olur mu diye
ne guzel inşallah hep böyle devam edeerlerİyi dilekleriniz için tşk ederim canlar.çok şükür bebislerim 1 kiloyu geçti serviks uzunluğuda çok iyi çıktı.dr iyi gidiyoruz dedi ama geldiğimde yine akıntımda leke vardı(( sdce o beni korkutuyor birazcık.
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişlerin evet buradaki birçok arkadaşta ve bendede oldu hatta normal kanama bile oldu korkma herzaman doktorunu haberdar etki sana ilacını versin Allah'ım evlatlarımızı sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 6+6 haftayım şimdi tuvalete gittim crinone jelin kalıntıları ile birlikte kırmızı akıntı geldi doktor kanaman olsada telaş yapma dedi ikiz gebeliklerde çok görülüyormuş ama korktum açıkçası.. Benim durumumu yaşayan oldu mu ?
arkadasim dedigin gibi herkesin doktoru da izledigi yolda hatta hamileliklerde farkli evham yapilacak bir durum yok bence.bende tüp bebek tedavisinde takilirdim ilk tedavimde. kullandigim ilactan kacinci gün embruyosu olduguna felan herseye yani karsilastirma yapardim ama sonraki tedavilerimde hic umursamadim. baktim ki doktorlarin gittigi yollar farkli. ben daha önceki tedavide hamile kaldim ama 8.haftada malesef gelisim durmustu kürtaj oldum. yani bu dogru düzgün yasadigim ilk hamilelik ve ikiz biraz acemiyim haliyle. sadece bilgi almak istedimdoktorum rahim ağzı uzunluğu ölçüp iyi diye bilgi verir hep ama banada boyle birseyden bahsetmedi. burda arkadaslarda duyunca arastırdım, serklaj nedir ne zaman yapılır diye. sonra demek sorun yokki doktorum soylemedi diye dusundum. sonuçta her gebenin durumu rahim uzunlugu ve öyküsü bir degil, daha önce kayıpların olup olmadıgı falan önemli, yada kimi insan evde full yatarak ancak riski atlatıyor kimi insan sürekli çalışsa da birşey olmuyor, neden?çünkü hepimizin durumu kendine özel.. bence kendimizi birbirimizle karşılaştırmak yerine doktorlarımıza güvenelim.doktoruna güveniyorsan yaptır , vardır bir bildiği ama benim gibi doktorları henüz böyle böyle birşeyi önermemiş arkadaslarda evham yapmasın bence. sonuçta serklaj bir operasyon ve onunda erken doğumu tetikleme riski var, çoğu doktorda bunu ancak çok kısalma ve açılma olması halinde öneriyor. inşallah hepimiz sıkıntısız 36. haftaya ulaşırız.
Hayirli olsun hosgeldin aramiza.. panik yapma canim 10 12. Haftaya kadar ara ara kanama kahverengi lekelenme bendede oldu.. doktorumda 4.aya kadar bunlar bekledigimiz seyler problem yok derdi hep.. canini sıkma doktorun ne diyosa o.. dikkatli ol dinlen yorma kendini..Merhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 6+6 haftayım şimdi tuvalete gittim crinone jelin kalıntıları ile birlikte kırmızı akıntı geldi doktor kanaman olsada telaş yapma dedi ikiz gebeliklerde çok görülüyormuş ama korktum açıkçası.. Benim durumumu yaşayan oldu mu ?
bende tupu istanbulda mustafa acete yaptırdım ama kontrole bursada soranus tüp bebek merkezine Serbülent beye gidiyorum. Serbülent bey cok az bilgi verdiği için dün de kemal Köroğlu na gittim. Kemal bey süper cok güzel anlatti herseyi. 12. haftaya kadar ikisine de gidicem inşallah. sen kime gidiyorsun tüpü nerde yaptirdin.canim bende bursa daym. simdilik tüp bebek doktorumda devam ediyorum ama malesef maddiyat düsündüruyor beni. zor sartlar altinda tup bebek tedavisi denedik iki defa. bir taraftan baska doktor hastane arastiriyorum arkadaslarin tavsiyesi olirsa bende bekliyorum
Canim naptiniz insallah guzel haberlerle donersin tatlim
ben jinemedde yaptirdim canim iki defa denedik ikiside ayni yerde ddvam ettim. doktorum murat erdemir. tek doktorlu merkez herseyle kendisi ilgileniyor. arada aklima takilan durumlar olsada memnunum ama maddiyat dusunduruyor. birde hastane degil merkez bilemiyorum ne yapacagimi. herhangi bir dogum doktoruna da gitmek istemiyorumbende tupu istanbulda mustafa acete yaptırdım ama kontrole bursada soranus tüp bebek merkezine Serbülent beye gidiyorum. Serbülent bey cok az bilgi verdiği için dün de kemal Köroğlu na gittim. Kemal bey scok güzel anlatti herseyi. 12. haftaya kadar ikisine de gidicem inşallah. sen kime gidiyorsun tüpü nerde yaptirdin.
canim cok şükür cok iyi haberler aldik. yavrum gayet iyi kalp atışlarına baktık hareketlerine baktik ben cok anlayamıyorum da eşim farkediyor sağolsun. dun 9+2 olması gerekirken 8+1 çıktı yine ama dr adet guniyle transfer günü arasında geçen süreden kaynaklandığını sıkıntı olmadığını söyledi.
bende tupu istanbulda mustafa acete yaptırdım ama kontrole bursada soranus tüp bebek merkezine Serbülent beye gidiyorum. Serbülent bey cok az bilgi verdiği için dün de kemal Köroğlu na gittim. Kemal bey süper cok güzel anlatti herseyi. 12. haftaya kadar ikisine de gidicem inşallah. sen kime gidiyorsun tüpü nerde yaptirdin.
canim cok şükür cok iyi haberler aldik. yavrum gayet iyi kalp atışlarına baktık hareketlerine baktik ben cok anlayamıyorum da eşim farkediyor sağolsun. dun 9+2 olması gerekirken 8+1 çıktı yine ama dr adet guniyle transfer günü arasında geçen süreden kaynaklandığını sıkıntı olmadığını söyledi.
Günaydın canım nasılsın.Son zamanların artık ben bile heycanlanıyorum senin için.çok fazla ağrın sızın oluyormu.ben dün hastaneye karar verdim.acil bir durum olursa sıkıntıya düşmemek için.ama inşaAllah senin gibi 37 leri görürüz.doğuma giderken bizlerede dua edersen çok sevinirim.Günaydın kızlar günümüz hayırlı sağlıklı musmutlu geçsin inşallahbu hafta tatile denk geliyor kontrol haftaya artık kızlarımla haftaya görüşcez nasipse belki doğum için kesin tarih verir doktorumuz belli mi olur
ben jinemedde yaptirdim canim iki defa denedik ikiside ayni yerde ddvam ettim. doktorum murat erdemir. tek doktorlu merkez herseyle kendisi ilgileniyor. arada aklima takilan durumlar olsada memnunum ama maddiyat dusunduruyor. birde hastane degil merkez bilemiyorum ne yapacagimi. herhangi bir dogum doktoruna da gitmek istemiyorum
Cok sevindim canim☺
Rabbim guzel haberlerle evladini saglikla kucagina aldirsin insaAllah
canim ben doktorla daha konusmadim. bir daha gidisimde herseyi konusucam. daha önce ayni doktorda tedavi gören bir arkadasla görüstüm onun da ikizleri var dogumu oldu.merkezin . cevresinde en yakin rentip var orada olmus. sadece doguma 4000 vermis. 1, 5 ay kadar da o hastanedd yatti. 250 lira civarida günlük oda parasi. bunlarda beni düsündürüyor haliyle. allah korusun yatma söz konusu oldugunda o masrafin altindan kalkamayiz. diger yakin hastalerde de dovum yaptiriyormusnerde dogum yaptırıyor ne kadara yaptırıyor biliyor musun canimm
ami inşallah sağolasın canimm. hala bu sayfadayim ama ayrılamadım sizden
canim ben doktorla daha konusmadim. bir daha gidisimde herseyi konusucam. daha önce ayni doktorda tedavi gören bir arkadasla görüstüm onun da ikizleri var dogumu oldu.merkezin . cevresinde en yakin rentip var orada olmus. sadece doguma 4000 vermis. 1, 5 ay kadar da o hastanedd yatti. 250 lira civarida günlük oda parasi. bunlarda beni düsündürüyor haliyle. allah korusun yatma söz konusu oldugunda o masrafin altindan kalkamayiz. diger yakin hastalerde de dovum yaptiriyormus
Ay canım Allahım saglıkla aldırsın kucagına kızlarını hep cok cok guzel gecsın gunlerin sonuna kadar dayansın bebişlerin içerde inşallah sen ilksin somra kısmetse yavas yavas peşinden gelcezGünaydın kızlar günümüz hayırlı sağlıklı musmutlu geçsin inşallahbu hafta tatile denk geliyor kontrol haftaya artık kızlarımla haftaya görüşcez nasipse belki doğum için kesin tarih verir doktorumuz belli mi olur
hastanelerin dogum fiyatlari o civarda zaten canim. ben bir kactanesini aradim.belki ikiz takibi yapabilecek iyi bir doktor bulursam degistiririm. u konuda cookkk karmasiğimcanim dün bi arkadasim rentip da doğum yapti oradaki bi dr a gidiyordu zaten. 1500-2000 civarı bişey odediler. ama senin dr dışardan olduğu için hem kendisi hemde hastane ayri ücret alır
Masallah canim ya az kadikca heyecan artiyor hadi bakalim hayirlisiyla tarih alirsin swnden sonra bizlerde görürüz 37 haftayi insallahminicikeller .!.:Günaydın kızlar günümüz hayırlı sağlıklı musmutlu geçsin inşallahbu hafta tatile denk geliyor kontrol haftaya artık kızlarımla haftaya görüşcez nasipse belki doğum için kesin tarih verir doktorumuz belli mi olur
Canim seninle aramizda iki gün var bakalim insalah bizlerde görürüz 37haftayi.yavas yavas bebek müjdeleri gelecek insallah Allahin izniyle.birde bebeklerinin kilolari nasil haftasiyla uyumlu muGünaydın güzel anneler biz bugun ciğer geliştirici iğnemizin ilk dozunu vurulduk ikincisi kısmetse yarın inş gerek kalmaz kızlarım 36 37 ye kadar sabrederler.bol keyifli bi gün olsun hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?