- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.641
İyiyim Canm aşırı Ağrım olmuyor ağırlıktan dolayı biraz zor hareket ediyorum ama yine de bomba gibiyim şükür kiGünaydın canım nasılsın.Son zamanların artık ben bile heycanlanıyorum senin için.çok fazla ağrın sızın oluyormu.ben dün hastaneye karar verdim.acil bir durum olursa sıkıntıya düşmemek için.ama inşaAllah senin gibi 37 leri görürüz.doğuma giderken bizlerede dua edersen çok sevinirim.
Amin Canm benim nasipse ilk benim Prensesler gelecek sonra sizin kuzuları görcez sırayla inşallah :) sağlıkla gelsinlerAy canım Allahım saglıkla aldırsın kucagına kızlarını hep cok cok guzel gecsın gunlerin sonuna kadar dayansın bebişlerin içerde inşallah sen ilksin somra kısmetse yavas yavas peşinden gelcez
sorun yok, hepimuz bilgi almak icin yaziyoruz zaten. Benzer durumu yasayan arkadaslar sana oneride bulunmys zaten arkadasim ben kendim ve diger arkadaşlar adina bu notu dusmek istedim?, cunku emin ol bircok kişinin aklindan dojtoruma sorsamda bendemi yaptirsam dusuncesi anlikta olsa gecmistir :) ikiz gelebelik biraz boyle birsey :)arkadasim dedigin gibi herkesin doktoru da izledigi yolda hatta hamileliklerde farkli evham yapilacak bir durum yok bence.bende tüp bebek tedavisinde takilirdim ilk tedavimde. kullandigim ilactan kacinci gün embruyosu olduguna felan herseye yani karsilastirma yapardim ama sonraki tedavilerimde hic umursamadim. baktim ki doktorlarin gittigi yollar farkli. ben daha önceki tedavide hamile kaldim ama 8.haftada malesef gelisim durmustu kürtaj oldum. yani bu dogru düzgün yasadigim ilk hamilelik ve ikiz biraz acemiyim haliyle. sadece bilgi almak istedim
masallah ne guzel gidiyorsun sen hepimize umut oluyorsun :)Günaydın kızlar günümüz hayırlı sağlıklı musmutlu geçsin inşallahbu hafta tatile denk geliyor kontrol haftaya artık kızlarımla haftaya görüşcez nasipse belki doğum için kesin tarih verir doktorumuz belli mi olur
Önce Rabbime sonra kendinize ve bebeklerinize inanın ben en başından beri bana erken olcak diyenlere hayır kızlarım bekleyecek biliyorum gelmek yok erkenden diyordum ve bebeklerime de inanıyordum hep pozitif olunMasallah canim ya az kadikca heyecan artiyor hadi bakalim hayirlisiyla tarih alirsin swnden sonra bizlerde görürüz 37 haftayi insallah
Allah razı olsun canım inşallah sizde bu haftaları göreceksinizmasallah ne guzel gidiyorsun sen hepimize umut oluyorsun :)
Cok sukur rabbim mucizeni sana bagisladi saglikli cok sukur canim bebegin ilerki gunlerde atak yapar haftasini yakalar tatlim canim guzel haberler devam etsin boyle canim mucize bu iste :)bende tupu istanbulda mustafa acete yaptırdım ama kontrole bursada soranus tüp bebek merkezine Serbülent beye gidiyorum. Serbülent bey cok az bilgi verdiği için dün de kemal Köroğlu na gittim. Kemal bey süper cok güzel anlatti herseyi. 12. haftaya kadar ikisine de gidicem inşallah. sen kime gidiyorsun tüpü nerde yaptirdin.
canim cok şükür cok iyi haberler aldik. yavrum gayet iyi kalp atışlarına baktık hareketlerine baktik ben cok anlayamıyorum da eşim farkediyor sağolsun. dun 9+2 olması gerekirken 8+1 çıktı yine ama dr adet guniyle transfer günü arasında geçen süreden kaynaklandığını sıkıntı olmadığını söyledi.
Canın benım 30 a kadar hep aynıydı şimdi ara larında nerdeyse 200 gr fark varCanim seninle aramizda iki gün var bakalim insalah bizlerde görürüz 37haftayi.yavas yavas bebek müjdeleri gelecek insallah Allahin izniyle.birde bebeklerinin kilolari nasil haftasiyla uyumlu mu
Allah im herkese saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin canim. izlenen yol nasil olursasorun yok, hepimuz bilgi almak icin yaziyoruz zaten. Benzer durumu yasayan arkadaslar sana oneride bulunmys zaten arkadasim ben kendim ve diger arkadaşlar adina bu notu dusmek istedim?, cunku emin ol bircok kişinin aklindan dojtoruma sorsamda bendemi yaptirsam dusuncesi anlikta olsa gecmistir :) ikiz gelebelik biraz boyle birsey :)
Canım inşaAllah kapanır aralarındaki fark 37 leri görsün kuzucukların.Dualarımız seninle.Canın benım 30 a kadar hep aynıydı şimdi ara larında nerdeyse 200 gr fark vartek yumurta benım Dr fark acılmaya baslarsa sayet dedı 34 den sonra alırız dedi ama ben inanıorum bı daha kı kontrolde ara kapanacak dua edın sizde kızlar araları acılmasın
Süpersin valla canım seni takip ettikçe moralim düzeliyor inşallah biz de bu haftaları görebiliriz. Normalde çalışıyor muydun? Eğer çalışıyorsan kaçıncı haftada izine ayrıldın? Çalışmıyorsan sence masa başı bir işte kaçıncı haftaya kadar götürebiliriz :) Bu aralar bizimkiler kaçında izine çıkacaksın kaçında döneceksin sorularına başladı da...İyiyim Canm aşırı Ağrım olmuyor ağırlıktan dolayı biraz zor hareket ediyorum ama yine de bomba gibiyim şükür kihastaneye karar vermekle iyi yapmışsın canım Zaman hemencik geçiyor çünkü Rabbim hepimize zamanlı sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah sizde bu haftaları göreceksiniz
Süpersin valla canım seni takip ettikçe moralim düzeliyor inşallah biz de bu haftaları görebiliriz. Normalde çalışıyor muydun? Eğer çalışıyorsan kaçıncı haftada izine ayrıldın? Çalışmıyorsan sence masa başı bir işte kaçıncı haftaya kadar götürebiliriz :) Bu aralar bizimkiler kaçında izine çıkacaksın kaçında döneceksin sorularına başladı da...
O zaman 30. haftaya kadar heyet raporu mu alacaksın ?Ayni soru benimde bastan beri kafamda. Esimle karar verdik 27 haftada dogum iznine ayrilacagim ve evde dinlenicem. 2 yil boyunca calismaya ara verecegim, yoksa 4 cocuk ile calismak gercekten cok zor olacak.
Canim sen nasilsin gittinmi doktora randevun varmiydi bilmiyorum gerci ... arkadasin doktorundan bahsedecegim benim arkadas ikiz annesi 3 aylik olmuslar doktoru ikiz anneleri geneli cinsiyet yonunden 100/80 kiz erkek doguyormus en fazla kiz erkek dogumlari oluyormus canim iki kiz yada iki erkek cok az ihtimaldeymis yani 100/40 canim arkadasinda bir kiz bir erkek olucakmis onlarda iki kiz cok istiyorlardi bende kendimi cok merak etmeye basladim :) haftaya sali 16+2 digeri 15+6 olucagiz sende cinsiyet durumu degistimi cok merak ettim canim saglikla kalin :)Ayni soru benimde bastan beri kafamda. Esimle karar verdik 27 haftada dogum iznine ayrilacagim ve evde dinlenicem. 2 yil boyunca calismaya ara verecegim, yoksa 4 cocuk ile calismak gercekten cok zor olacak.
Ayyy insallah bebeklerin bekler rabbim saglikla nasip etsin canim ciger gelistirici igne filan yapilmismiydi canim ne zaman yapiliyor tatlim insallah biraz daha beklerler en azindan 34 haftani gorursun canim saglikla kalin insallahKızlar 30 haftadan sonra kasılmalarınız arttımı ben hastanede yattım bı hafta sancı 80lere cıktı
Günaydın kızlar günümüz hayırlı sağlıklı musmutlu geçsin inşallahbu hafta tatile denk geliyor kontrol haftaya artık kızlarımla haftaya görüşcez nasipse belki doğum için kesin tarih verir doktorumuz belli mi olur
29 haftada yattım hastanede cıger gelistirıcı yapıldı ozaman bı haftaa yattım hastanede sonra ozele gıttık bır suru ılac verdi sımdı evımde yatıyorumAyyy insallah bebeklerin bekler rabbim saglikla nasip etsin canim ciger gelistirici igne filan yapilmismiydi canim ne zaman yapiliyor tatlim insallah biraz daha beklerler en azindan 34 haftani gorursun canim saglikla kalin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?