2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

İyiyim Canm aşırı Ağrım olmuyor ağırlıktan dolayı biraz zor hareket ediyorum ama yine de bomba gibiyim şükür ki hastaneye karar vermekle iyi yapmışsın canım Zaman hemencik geçiyor çünkü Rabbim hepimize zamanlı sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Ay canım Allahım saglıkla aldırsın kucagına kızlarını hep cok cok guzel gecsın gunlerin sonuna kadar dayansın bebişlerin içerde inşallah sen ilksin somra kısmetse yavas yavas peşinden gelcez
Amin Canm benim nasipse ilk benim Prensesler gelecek sonra sizin kuzuları görcez sırayla inşallah :) sağlıkla gelsinler

sorun yok, hepimuz bilgi almak icin yaziyoruz zaten. Benzer durumu yasayan arkadaslar sana oneride bulunmys zaten arkadasim ben kendim ve diger arkadaşlar adina bu notu dusmek istedim?, cunku emin ol bircok kişinin aklindan dojtoruma sorsamda bendemi yaptirsam dusuncesi anlikta olsa gecmistir :) ikiz gelebelik biraz boyle birsey :)

masallah ne guzel gidiyorsun sen hepimize umut oluyorsun :)

Masallah canim ya az kadikca heyecan artiyor hadi bakalim hayirlisiyla tarih alirsin swnden sonra bizlerde görürüz 37 haftayi insallah
Önce Rabbime sonra kendinize ve bebeklerinize inanın ben en başından beri bana erken olcak diyenlere hayır kızlarım bekleyecek biliyorum gelmek yok erkenden diyordum ve bebeklerime de inanıyordum hep pozitif olun

Cok sukur rabbim mucizeni sana bagisladi saglikli cok sukur canim bebegin ilerki gunlerde atak yapar haftasini yakalar tatlim canim guzel haberler devam etsin boyle canim mucize bu iste :)

Son düzenleme:
Canim seninle aramizda iki gün var bakalim insalah bizlerde görürüz 37haftayi.yavas yavas bebek müjdeleri gelecek insallah Allahin izniyle.birde bebeklerinin kilolari nasil haftasiyla uyumlu mu
Canın benım 30 a kadar hep aynıydı şimdi ara larında nerdeyse 200 gr fark vartek yumurta benım Dr fark acılmaya baslarsa sayet dedı 34 den sonra alırız dedi ama ben inanıorum bı daha kı kontrolde ara kapanacak dua edın sizde kızlar araları acılmasın

Allah im herkese saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin canim. izlenen yol nasil olursa olsun

Canım inşaAllah kapanır aralarındaki fark 37 leri görsün kuzucukların.Dualarımız seninle.

Süpersin valla canım seni takip ettikçe moralim düzeliyor inşallah biz de bu haftaları görebiliriz. Normalde çalışıyor muydun? Eğer çalışıyorsan kaçıncı haftada izine ayrıldın? Çalışmıyorsan sence masa başı bir işte kaçıncı haftaya kadar götürebiliriz :) Bu aralar bizimkiler kaçında izine çıkacaksın kaçında döneceksin sorularına başladı da...

Ayni soru benimde bastan beri kafamda. Esimle karar verdik 27 haftada dogum iznine ayrilacagim ve evde dinlenicem. 2 yil boyunca calismaya ara verecegim, yoksa 4 cocuk ile calismak gercekten cok zor olacak.

Kızlar 30 haftadan sonra kasılmalarınız arttımı ben hastanede yattım bı hafta sancı 80lere cıktı

Ayni soru benimde bastan beri kafamda. Esimle karar verdik 27 haftada dogum iznine ayrilacagim ve evde dinlenicem. 2 yil boyunca calismaya ara verecegim, yoksa 4 cocuk ile calismak gercekten cok zor olacak.
Canim sen nasilsin gittinmi doktora randevun varmiydi bilmiyorum gerci ... arkadasin doktorundan bahsedecegim benim arkadas ikiz annesi 3 aylik olmuslar doktoru ikiz anneleri geneli cinsiyet yonunden 100/80 kiz erkek doguyormus en fazla kiz erkek dogumlari oluyormus canim iki kiz yada iki erkek cok az ihtimaldeymis yani 100/40 canim arkadasinda bir kiz bir erkek olucakmis onlarda iki kiz cok istiyorlardi bende kendimi cok merak etmeye basladim :) haftaya sali 16+2 digeri 15+6 olucagiz sende cinsiyet durumu degistimi cok merak ettim canim saglikla kalin :)

Kızlar 30 haftadan sonra kasılmalarınız arttımı ben hastanede yattım bı hafta sancı 80lere cıktı
Ayyy insallah bebeklerin bekler rabbim saglikla nasip etsin canim ciger gelistirici igne filan yapilmismiydi canim ne zaman yapiliyor tatlim insallah biraz daha beklerler en azindan 34 haftani gorursun canim saglikla kalin insallah

:) oo süper büyümüş bebekler.. 36 haftalık olmuşlar :) Haftaya hayırlı haberler alırız İnşallah :)

Ayyy insallah bebeklerin bekler rabbim saglikla nasip etsin canim ciger gelistirici igne filan yapilmismiydi canim ne zaman yapiliyor tatlim insallah biraz daha beklerler en azindan 34 haftani gorursun canim saglikla kalin insallah
29 haftada yattım hastanede cıger gelistirıcı yapıldı ozaman bı haftaa yattım hastanede sonra ozele gıttık bır suru ılac verdi sımdı evımde yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…