2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hastaneden hastaneye bebek kılosu farklı cıkarmı sızce ıki hafta once 1800 cıkmıslardı bı hafta sonra baska yere gıttık 1600 cıktılar

Canim benim rendavum haftaya pazartesi gunu, inan gunler gecmek bilmiyor. Bebeklerin hareketlerini erken hissetmekte kotu hissetmeyince strese giriyorsun. Anca ozzaman ogrenicegim cinsiyetlerini. Suan hala bir kiz, bir erkek.

Yok Canm çalışmıyorum bana kalırsa 30 dan sonra daha dikkatli olunmalı birde her hamilelik farklıdır aslında bunun cevabını en iyi ve doğru sen verebilirsin benim ağırlaşmalarım hep bi anda oldu yavaş yavaş başlamadı

Hastaneden hastaneye bebek kılosu farklı cıkarmı sızce ıki hafta once 1800 cıkmıslardı bı hafta sonra baska yere gıttık 1600 cıktılar

evet farkediyor canım maalesef bende geçen gittiğimde 2 hafta 200 gr önde çıkmışlardı sonra başka bi doktor bi hafta geriler dedi. sürekli tek doktor aynı cihazla bakılması en mantıklısı kafa karışmaması açısından.

Canim insalah farki kapatir kuzularin ama 200gr cok degil rahat ol 37. Haftayi görürüz insallah benim doktorum ara 500 gr kadar acilirsa sorun demisti.dualarla insalah hiv bisey olmaz ikizlerde illa biri biraz fazla oluyor.hayirlisiyla bu 4,5 haftayi tamamlariz

zuzmaalwost: 46548933 .!.:
Evet canim ben iki özel hastaneye gittim farkli.ciktilar sordum doktora makinalrdan farkediyor dedi rahat ol hakaten her doktor her hastane baska hayirlisiyla alalim kuzularimizi kucaklarimiza seninle ayni günmüsüz hadi bakalim bekleyelim vaktinde gelsinler insallah

ben çıkabileceğini dusunuyorum, makina farki olabilir doktordan doktora odaklanma farki olabilor biliyorsun cihaz direk kilo vermiyor doktor alan secimi yapiyor ona gore cikiyor sonuc.

29 haftada yattım hastanede cıger gelistirıcı yapıldı ozaman bı haftaa yattım hastanede sonra ozele gıttık bır suru ılac verdi sımdı evımde yatıyorum
Canım hıc korkma ablama 32 de sanırım sancı 85 ti Dr cok beklemez bebek dedı bı kac gunhastane de yattı yegenım Allahın izniyle 38+3 de doğdu sen duanı et Allahım korur onları

Aynen canım Allahım isterse hemen duzelir ara.inş bebişkolarımız hepimizin dayanır saglıkla kucagımıza alırız zaman yaklaştıkça heyecan basıo :)

Canım ben calısıodum 30 da izne ayrıldım oturarak calısıodum bende bir aksilik cıkmadı Dr um herhangi bı problem hissetmedikce calısabılırsın demıstı allaha sukur cok ii gectı is zamanım inşallah sende cok cok guzel geçirirsin işe geri dönmeyi dusunuosan bana sorarsan 30 a kadar dur doğum izni devletin doğumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 haf taymıs ikizlerde.allahım saglıkla kucagına Aldırsın evlatlarını

Canım hıc korkma ablama 32 de sanırım sancı 85 ti Dr cok beklemez bebek dedı bı kac gunhastane de yattı yegenım Allahın izniyle 38+3 de doğdu sen duanı et Allahım korur onları
zuzum000 ve Bebilerim sancı 80,85 falan diye yazmışsınız ya ben daha yeni nst ye girmeye başladım tam bilmiyorum,nst kağıdının alt kısmında yukarı doğru olan çıkıntıların ölçüsü mü bunlar

ıcım rahatladı canım sagolasın ınslh oyle olur artık heran korku var 34 u bı gecsek gerısnı luks kabul.edıcem

Ben bilmiyorum cnm ablamın basına gelmişti sanırım hemşire soyluo yukseldiğini
Usttekı kap.atısı 120 ıle 160 arası alttakıde sancı.oluyo canım gunde dort kez gırıyodum hastanede nst ye ustası oldum cogunlukla 20 lerde gezıodu sora 40 60 80 allah ne verdıyse

Usttekı kap.atısı 120 ıle 160 arası alttakıde sancı.oluyo canım gunde dort kez gırıyodum hastanede nst ye ustası oldum cogunlukla 20 lerde gezıodu sora 40 60 80 allah ne verdıyse
hımm sağ ol ben de öğrenmiş oldum :) ya benm geçen hafta 100e çıkmış serum verdiler tekrar baktılar normale döndü. Geçici bi sıkıntıydı demekki.

Selal arkadaşlar ben de bu hafta aşırı bi şekilde alerji oldum acile gitmek zorunda kaldım. Doktorum nöbetçiymiş beni nstye de bağladı ben ara ara kasılmam var sankş deyince. Nitekim ara ara sancım 30-40lara çıktı ama doktor normal bu zamanlarda dedi. Serum bağlattı ve iki saat sonra tekrar bağlattı cihaza ve neredeyse sıfıra düştü ara ara da 15-20 filan oldu. Doktorum bol bol su tüketmemi önerdi bir de dinlenmemi söyledi. Rahim ağzı açıklığı filan da iyi dedi. Bu zamanlardan sonra kendimizi yormamız lazım ve sıvı tüketiminş ciddiye almak lazım. Benzer kasılmaları olanlar için paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…