2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

günaydın arkadaşlar önceki gece bel ağrısından baya rahatsız oldum, bu gece sağıma soluma polar örtüyü katlayıp karnımın altına gelecek şekilde koydum, döndüğümde iki tarafta da rahat oldu, polar yomuşak bide istediğim şekile giriyor, sizde deneyin belki faydası olur

Hoşbulduk canım dün doktora gittim üçüz olmuş benim keseler biri bölünmüş ama gelişmemiş gelişebilir mi dedim yüzde dört dedi :) kanama içinde çok normal dedi bebişlerimin kalpleride atıyor Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ve Allah kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaslar.. benim de biri 8+2 diğeri 8+4.. doktor çift yumurta ikizi gibi dedi.. kesin mi dedim.. kesin gibi dedi. Guven vermedi. Ne zaman anlasiliyor. Bi de ben ankaradayim.. daha doktor karar veremedim. Nereye gidiyorsunuz. Bana yardimci olun lutfen. Bi de ilk mesajim acemiyim arkadaslar.

Canim o zaman ilerledikce bebisler buyudkce netlesir ama tek yumurta olsa tek kese olurdu sende 2 ayri kese var demekki dokrorun cift yumurta demis. Ikizlerde mutlaka 2 3 doktor bul en icine sinene devam et ama arada vaska doktora da git. Insallah saglikla lucagina alirsin

Canim çok teşekkür ederim. Çok stresliymis. Ozeller cok pahali. Devlettede referansli gitmek lazimmis.. hayirlisi ya.

Benim de geceleri kol el uyusmasi yüzünden uyanmalarim artmisti..kansizliktan olabilir dedi aile hekimi test yapmıştı..yesillik limonla cok ye dedi cayi 1 bardak iciyordum icme dedi..bir de bebikler cok hareketli bazen onlar uyandırıyor beni..sürekli kipirdaniyorlar bi yerden bi yere geçiyor gibiler disardan bakinca..sizde nasil

Slm kizlar tecrubeleronize ihtiyacim var.mide bulantilariniz ne zaman basladi ve ne gibi cozumler buldunuz yada bulabildinizmi? Ben bugun baya bir mide bulantisiyla basladim gune. Nasil olcak bilmiyorum. Birde zayif olan varmi benim gibi ben 45 kilo civarindayim:) nasil tasicam diye dusunuyorum:)

Evet canim minnaklara sut hazirligi basliyor canim :)
Galiba
Benim 7.haftada bulanti 8 de kusma basladi ac kalmamak gerkeiyor canim yatagin absina kraker koy kalkmadan 2 tane ye karlkarssan perisan olunuyor. Hemen kahvalti yapmak gerkeiyor ben eger kalkar kalkmaz 15 dk icinde kahvalti yazmassam ne var ne yok gidiyor hala o moddayim. Leblebi surkeli bulundur o biraz bastiriyor. Ama ne önemlisi sık sık yemek ac kalmamak. 16 17 de hafifledi ama hala uzun sure ac kalirsam yada gec kahvalti edersem kusuyorum malesef

canım benim bulantılarım dördüncü haftada başladı ama altıda yoğunlaştı artı istifralarım başladı havuç iyi geliyor bana şuan yiyorum :) ve bende 45 kilo ile hamile kaldım Rabbim nasip ettiyse kolaylığını da nasip eder diye düşünüyorum istifradan dolayı kilo alamadım daha inşallah biran önce geçer de tadını çıkarmaya başlarız

Canim ben 16 haftanin icindeyim hala bulantilarim cok kotu birde 14 haftada mide yanmalarida buna eklendi. Ama bircok kisinin 12 hafta bitiminde geciyor. Hergulun bir dikeni oldugu gibi, ikiz annesi olmak kadar harika birseyin kotu yanlarida bunlar.

arkadaşlar merhaba. Bugün yine hastaneye gittim. Şeker yüklememde 2. saat değerim referansın biraz üzerinde çıkmıştı bu sebeple doktorum endoKRONOLOJİYE YÖNLENDİRDİ. hOrMON TAHLİLLERİM VE GERİYE DÖNÜK 3 AYLIK ŞEKER DEĞERİM KONTROL EDİLDİ. ayrıca diyetisyene yönlendirdi. 1 hafta boyuncada açlık tokluk şekerlerimi takip etmem için bir aparat verdi. nasıul birşey henüz bilmiyorum yarın alacağım. yarın itibari ilede diyetisyenin verdiği diyete başlıyorum. Hayatımın ilk diyetini hamileliğimde yaşayacağımda hiç aklıma gelmezdi.:) özet olarak kilo alımı benim gibi hızlı olanlar öncelikli olarak hepinize tavsiyem yediklerinize ekstra dikkat edin. hamilelikte şeker bebkte su fazlası, erken doğum, iri doğum vs sebep olabiliyormuş. Tabi kilo almamış olsanızda çıkabilir. Dikkat etmek gerekiyor

Canim oncelikle gecmis olsun sanirim diyet yapmaya baslamaliyiz bende hizli kilo aliyorum. Diyet listesi aldiysan bizimle payalsir misin

Gecmis olsun.tuz seker un uc beyaza dikkat etmek sart.aman diyet listesine harfiyen uy.etrafimizdakiler sen iki can tasiyosun onuda ye bunuda ye biraz daha ye gazlariyla alip basimizi gitmeyelim bize daha simdiden ye nasil tasican diyip duruyolar benim gibi daha yolun basinda olan arkadaslara iyi bir ornek:)

Kızlar mide ağrısı yaşayan var mı yanma değil gaz deil kivrandiracak bi ağrı yaşıyorum. Yaşayan varsa ne kullanıyor ne yapiyor

Kizlar tesekkur ederim.leblebi yedim butun gun bulandikca valla:) saglikla dunyaya gelsinlerde biz cekeriz cilesini.
Benim cantamim vazgecilmezi oldu artikama sadece yerken faydali yemeyi birkainca geri basliyor benim.malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…