- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.701
Canim oncelikle hayirli olsun saglikla al ins bebeklerini kucagina mide agrisi bende 8 haftalarda yasamistim cok korkunctu benimki ama eger seni ciddi sekilde rahatsiz ediosa ve coraspin kullaniosan ondan kaynaklanio olabilir ben 4 gun boyunca cektim geceleri yatamiodum agridan kivraniodum drum ilaci kesmemi soledi deilse miden bile delinebilir dedi her bunye kabul etmiomus biraktim hic biseyim kalmamistiKızlar mide ağrısı yaşayan var mı yanma değil gaz deil kivrandiracak bi ağrı yaşıyorum. Yaşayan varsa ne kullanıyor ne yapiyor
arkadaşlar merhaba. Bugün yine hastaneye gittim. Şeker yüklememde 2. saat değerim referansın biraz üzerinde çıkmıştı bu sebeple doktorum endoKRONOLOJİYE YÖNLENDİRDİ. hOrMON TAHLİLLERİM VE GERİYE DÖNÜK 3 AYLIK ŞEKER DEĞERİM KONTROL EDİLDİ. ayrıca diyetisyene yönlendirdi. 1 hafta boyuncada açlık tokluk şekerlerimi takip etmem için bir aparat verdi. nasıul birşey henüz bilmiyorum yarın alacağım. yarın itibari ilede diyetisyenin verdiği diyete başlıyorum. Hayatımın ilk diyetini hamileliğimde yaşayacağımda hiç aklıma gelmezdi.:) özet olarak kilo alımı benim gibi hızlı olanlar öncelikli olarak hepinize tavsiyem yediklerinize ekstra dikkat edin. hamilelikte şeker bebkte su fazlası, erken doğum, iri doğum vs sebep olabiliyormuş. Tabi kilo almamış olsanızda çıkabilir. Dikkat etmek gerekiyor
Gecmis olsun canim .. hemen kontrol altina alinmak istemesi iyi olmus ama .. bakalim bizde ne cikicak seker konusunda bende tedirginim cikolata seket cok tuketmesemde meyveye duskunum belki ondan sebep olabilir
vnm ne kadar kilo almistin. bende meyveyi cok tuketiyorum buara tatlida yiyorum seker cikmadi ama yinrde tedirginim. bikez cikmadi diye garantisi yok sonuctameyve veriyor canım.Tabi porsyonlu vede saatli :) bende pek tatlı falan yememiştim ancak kilo alışı biraz hızlı olmuştu.
Canım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.Canım ben calısıodum 30 da izne ayrıldım oturarak calısıodum bende bir aksilik cıkmadı Dr um herhangi bı problem hissetmedikce calısabılırsın demıstı allaha sukur cok ii gectı is zamanım inşallah sende cok cok guzel geçirirsin işe geri dönmeyi dusunuosan bana sorarsan 30 a kadar dur doğum izni devletin doğumdan once 10 hafta dogumdan sonra 10 haf taymıs ikizlerde.allahım saglıkla kucagına Aldırsın evlatlarını
Gunaydinn Hayirli Cumalar Canimm☺Günaydın güzel anneler tatlı bebisler. Cumamiz hayrolsun.
meyve veriyor canım.Tabi porsyonlu vede saatli :) bende pek tatlı falan yememiştim ancak kilo alışı biraz hızlı olmuştu.
vnm ne kadar kilo almistin. bende meyveyi cok tuketiyorum buara tatlida yiyorum seker cikmadi ama yinrde tedirginim. bikez cikmadi diye garantisi yok sonucta
Günaydın güzel anne adayları ve tatlı bebişleri cumamız mübarek olsun Allah'ım evlatlarımızı bizlere bağışlasın bu mübarek günde hep hayırlı haberler alalım inşallah Amin
Belli olmuyo demekki hamilelikte canim vucudun nasil reaksiyon verecegi.. bebeklerimiz iyi olsunda napalim ☺
Canım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.
Ben baya arastirdim da canim doğum sonrasi 8 hafta. Sanirim sadece dogum sonrasi olan izni kullanabilcem bebekler 3.5 aylikken nasil birakip okula baslicaksam el insaf yaniCanım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.
Canim oncelikle gecmis olsun sanirim diyet yapmaya baslamaliyiz bende hizli kilo aliyorum. Diyet listesi aldiysan bizimle payalsir misin
Benim doktorum da 8. haftada çift yumurta demişti ancak 11. haftada perinataloğa gittiğimde o tek yumurta dedi ve onunki doğru çıktı canım. Hakkında hayırlısı olsun.Merhaba arkadaslar.. benim de biri 8+2 diğeri 8+4.. doktor çift yumurta ikizi gibi dedi.. kesin mi dedim.. kesin gibi dedi. Guven vermedi. Ne zaman anlasiliyor. Bi de ben ankaradayim.. daha doktor karar veremedim. Nereye gidiyorsunuz. Bana yardimci olun lutfen. Bi de ilk mesajim acemiyim arkadaslar.
Günaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak
Günaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?