2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kızlar mide ağrısı yaşayan var mı yanma değil gaz deil kivrandiracak bi ağrı yaşıyorum. Yaşayan varsa ne kullanıyor ne yapiyor
Canim oncelikle hayirli olsun saglikla al ins bebeklerini kucagina mide agrisi bende 8 haftalarda yasamistim cok korkunctu benimki ama eger seni ciddi sekilde rahatsiz ediosa ve coraspin kullaniosan ondan kaynaklanio olabilir ben 4 gun boyunca cektim geceleri yatamiodum agridan kivraniodum drum ilaci kesmemi soledi deilse miden bile delinebilir dedi her bunye kabul etmiomus biraktim hic biseyim kalmamisti

Canim benimde cok oluyor midem agrim zaten gastritim de oldugu icin bu kacinilmaz bir sonuc sanirim yedigin seylere bir goz at istersen neden olabilir diye bide sut gecici bir sure bastiriyor evet ama sanirim yogurt daha etkili cunku sut sonradan asidi arttirip daha beter yapabilir. Bol su ic ve yogurt biraz rahatlatir umarim seni de

Gecmis olsun canim .. hemen kontrol altina alinmak istemesi iyi olmus ama .. bakalim bizde ne cikicak seker konusunda bende tedirginim cikolata seket cok tuketmesemde meyveye duskunum belki ondan sebep olabilir

Gecmis olsun canim .. hemen kontrol altina alinmak istemesi iyi olmus ama .. bakalim bizde ne cikicak seker konusunda bende tedirginim cikolata seket cok tuketmesemde meyveye duskunum belki ondan sebep olabilir

meyve veriyor canım.Tabi porsyonlu vede saatli :) bende pek tatlı falan yememiştim ancak kilo alışı biraz hızlı olmuştu.

meyve veriyor canım.Tabi porsyonlu vede saatli :) bende pek tatlı falan yememiştim ancak kilo alışı biraz hızlı olmuştu.
vnm ne kadar kilo almistin. bende meyveyi cok tuketiyorum buara tatlida yiyorum seker cikmadi ama yinrde tedirginim. bikez cikmadi diye garantisi yok sonucta

Canım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.

vnm ne kadar kilo almistin. bende meyveyi cok tuketiyorum buara tatlida yiyorum seker cikmadi ama yinrde tedirginim. bikez cikmadi diye garantisi yok sonucta

15 kilo aldım şuana kadar canım. Almam gerekenden 2 kat fazla gibi yani. Ancak dün hastanede hamile bir bayanla tanıştım.Şeker yükle günüydü pek kilo almamış. Ancak şekeri bende fazla çıktı. Yani bellide olmuyor sanırım.

Belli olmuyo demekki hamilelikte canim vucudun nasil reaksiyon verecegi.. bebeklerimiz iyi olsunda napalim ☺

Aynen. Aslında bunu bir uyarı gibi almak gerekiyomuş ileriki zamanlar için. Yani ben olumlu anlamda aldım. doktor ileride şekerle ilgili sorun yaşayabileceklerin gebelikde sorun yaşayabileceğini söyledi. Bebeklerim beni ileride şeker hastası olmamam için uyardı gibi düşünüyorum :)

Canım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.
Ben baya arastirdim da canim doğum sonrasi 8 hafta. Sanirim sadece dogum sonrasi olan izni kullanabilcem bebekler 3.5 aylikken nasil birakip okula baslicaksam el insaf yani

Benim doktorum da 8. haftada çift yumurta demişti ancak 11. haftada perinataloğa gittiğimde o tek yumurta dedi ve onunki doğru çıktı canım. Hakkında hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak

oturacak olmak geçici bir süre için belki evet :) sonradında pek oturabileceğimizi sanmıyorum :) Hayırlısı olsun canım.

Günaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak

Canim bende aynisini yapacagim. Benimicinde cok zor olacak ama cocuklarim icin herseyi feda ederim. Simdiden kitaplar alamaya basladim hatta bebek battaniyesi ormeyi dusunuyorum. Bebekler dogdugunda dusunmeye bile firsatin olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…