- 15 Şubat 2012
- 242
- 296
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.721
Doğru diyosun aslında pekde sıkılmaya zaman bulacağımı sanmıyorumoturacak olmak geçici bir süre için belki evet :) sonradında pek oturabileceğimizi sanmıyorum :) Hayırlısı olsun canım.
Canım hayırlı haberlerle dön inşaAllah.Kizlar bugun doktora gidiyorum, benim icin dua edin.
Canm bende de çıktı 50gramlık seker yuklemsnde çıktı doktoruma 100gramlık istemedğimi soyledm şeker var diye kabul ediyorum diyet yap dedi 3aylık şekerm normalmiş ama dun bakıldı son zamanlarda şerbetli tatlı ve boreklere çok duşmuştm onların yüzünden ben diyetsyene uyamıyorm o yüzden kendim dikkat edeceğim börek hamur işini bıraktm tatlıda yemiyorm meyveden de az tuketiyorm doktorm meyveleride çok yeme dedi sende dikkat et inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağmıza alır buyuturzarkadaşlar merhaba. Bugün yine hastaneye gittim. Şeker yüklememde 2. saat değerim referansın biraz üzerinde çıkmıştı bu sebeple doktorum endoKRONOLOJİYE YÖNLENDİRDİ. hOrMON TAHLİLLERİM VE GERİYE DÖNÜK 3 AYLIK ŞEKER DEĞERİM KONTROL EDİLDİ. ayrıca diyetisyene yönlendirdi. 1 hafta boyuncada açlık tokluk şekerlerimi takip etmem için bir aparat verdi. nasıul birşey henüz bilmiyorum yarın alacağım. yarın itibari ilede diyetisyenin verdiği diyete başlıyorum. Hayatımın ilk diyetini hamileliğimde yaşayacağımda hiç aklıma gelmezdi.:) özet olarak kilo alımı benim gibi hızlı olanlar öncelikli olarak hepinize tavsiyem yediklerinize ekstra dikkat edin. hamilelikte şeker bebkte su fazlası, erken doğum, iri doğum vs sebep olabiliyormuş. Tabi kilo almamış olsanızda çıkabilir. Dikkat etmek gerekiyor
Geçmiş olsun canım.Hadi bakalım hayırlısı ile kızlarının müjdesini alırsın inşaAllah.Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin
Amin insallah amin rabbim cumlemize nasip etsin gonullerdekiniGeçmiş olsun canım.Hadi bakalım hayırlısı ile kızlarının müjdesini alırsın inşaAllah.
1/8 orta boy dilim karpuzu 1 porsiyon mu kabul ediyorlarmis, resmen insafsizlikEki Görüntüle 1835360
Eki Görüntüle 1835361
Eki Görüntüle 1835362
Eki Görüntüle 1835363
benim listem böyle canım.
1/8 orta boy dilim karpuzu 1 porsiyon mu kabul ediyorlarmis, resmen insafsizlikgunde 2dilim yedigim oluyorda benim
Canm bende de çıktı 50gramlık seker yuklemsnde çıktı doktoruma 100gramlık istemedğimi soyledm şeker var diye kabul ediyorum diyet yap dedi 3aylık şekerm normalmiş ama dun bakıldı son zamanlarda şerbetli tatlı ve boreklere çok duşmuştm onların yüzünden ben diyetsyene uyamıyorm o yüzden kendim dikkat edeceğim börek hamur işini bıraktm tatlıda yemiyorm meyveden de az tuketiyorm doktorm meyveleride çok yeme dedi sende dikkat et inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağmıza alır buyuturz
Uygulayayim bari ya yoksa durum vahimEki Görüntüle 1835360
Eki Görüntüle 1835361
Eki Görüntüle 1835362
Eki Görüntüle 1835363
benim listem böyle canım.
Merak etme simdi oldugundan daha fazla yorulacaksin ve hic vaktin olmayacakGünaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak
Insallah iyi haberler alirsinnnKizlar bugun doktora gidiyorum, benim icin dua edin.
Insallah canim yaInsallahSelam kızlar bugün perinataloğumuzla randevumuz var. Umarım kızlarım arasındaki kilo farkı %15'in altına düşmüştür ve suları normal seviyedir.Hepimizin güzel haberler duyması dileğiyle...
Bence de ya yaz geldi artik karpuz yerim diyordum tuh ya zaten seker hastalarina cok onerilmiyor karpuz1/8 orta boy dilim karpuzu 1 porsiyon mu kabul ediyorlarmis, resmen insafsizlikgunde 2dilim yedigim oluyorda benim
Aynrn ya kalici sorunlar olmasin da. Birakicaz mecburen karpuzu:) bende ona üzüldüm gerçekten. Karpuzu çok severim karpuz mevsimi yeni geldi ve ben istediğim gibi yiyemeyeceğim
ama ne yapalım. Uzun süre yiyebilmek için şimdi biraz kısıtkayacağız artık :)
Canim bizimkilerin cinsiyetini 12.haftada söylemişti doktorumuz sonra da değişmedi.Merhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
hayırlı olsun seninde cinsiyetleri ne peki seninkilerin birde bulantım aşırıydı benim 10. haftaya girdim azaldı 2 gündür acaba normalmi bunlarda bazen niye bulanmıyorum gibi düşünüyorumCanim bizimkilerin cinsiyetini 12.haftada söylemişti doktorumuz sonra da değişmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?