2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm bende de çıktı 50gramlık seker yuklemsnde çıktı doktoruma 100gramlık istemedğimi soyledm şeker var diye kabul ediyorum diyet yap dedi 3aylık şekerm normalmiş ama dun bakıldı son zamanlarda şerbetli tatlı ve boreklere çok duşmuştm onların yüzünden ben diyetsyene uyamıyorm o yüzden kendim dikkat edeceğim börek hamur işini bıraktm tatlıda yemiyorm meyveden de az tuketiyorm doktorm meyveleride çok yeme dedi sende dikkat et inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağmıza alır buyuturz

Canlar cok agir grip oldum bugun doktora gidecem insallah ikizlerimide gorrum rabbim saglikla gonlumdekini doktora soyletmeyi nasip etsin insallah... amin

1/8 orta boy dilim karpuzu 1 porsiyon mu kabul ediyorlarmis, resmen insafsizlik gunde 2dilim yedigim oluyorda benim

:) bende ona üzüldüm gerçekten. Karpuzu çok severim karpuz mevsimi yeni geldi ve ben istediğim gibi yiyemeyeceğim
ama ne yapalım. Uzun süre yiyebilmek için şimdi biraz kısıtkayacağız artık :)

maalesef dikt etmiz lazım benn diyet listemi ekledim. Bir göz at istersen sende.

Selam hamişler bizimde aylik kontrolumuz vardi bugün. Hamdolsun bebisler ikiside iyiler onden gidiyorlar.ama 1 numaralu bebek gene edepini gösteremedi biz genede 2 oglan diye seviyorus.
Hamdolsun bende iyim sagalik olsun.ben bu ay 5kg almışım dr. Bisey demedi ama kendimi frenlemem lazim bakiyorum kizlar diyete başladı. Ben sabahlari ikindiye kadar iyim sonra aksam yemeği yedimmi cekirge gibi sisiyorum su gaz olmasa ne yesem hep gaz gaz..
Insallah bebekler gazlı olmaz.
Rabbim herkeze gonlune versin.kolaylik versin simdiden hayirli kandiller birbirimize dua edelim.

Uygulayayim bari ya yoksa durum vahim
Günaydın kızlar Hayırlı cumalarımız olsun.Benim bugün iş'te son günüm.artık dinlenmeye çekiliyorum evde.çok bi tuhaf hissediyorum yıllarca çalışıp şimdi evde oturacak olmak
Merak etme simdi oldugundan daha fazla yorulacaksin ve hic vaktin olmayacak
Kizlar bugun doktora gidiyorum, benim icin dua edin.
Insallah iyi haberler alirsinnn
Selam kızlar bugün perinataloğumuzla randevumuz var. Umarım kızlarım arasındaki kilo farkı %15'in altına düşmüştür ve suları normal seviyedir.Hepimizin güzel haberler duyması dileğiyle...
Insallah canim yaInsallah
1/8 orta boy dilim karpuzu 1 porsiyon mu kabul ediyorlarmis, resmen insafsizlik gunde 2dilim yedigim oluyorda benim
Bence de ya yaz geldi artik karpuz yerim diyordum tuh ya zaten seker hastalarina cok onerilmiyor karpuz
:) bende ona üzüldüm gerçekten. Karpuzu çok severim karpuz mevsimi yeni geldi ve ben istediğim gibi yiyemeyeceğim
ama ne yapalım. Uzun süre yiyebilmek için şimdi biraz kısıtkayacağız artık :)
Aynrn ya kalici sorunlar olmasin da. Birakicaz mecburen karpuzu

Doktora giden arkadaslar hayirli sonuclarla donsunler bebisleri guzel guzel buyusunler ☺

Diyet deyince bu ara cok acikiyorum cok sık yiyorum bende ama hayret bi sekilde kilo alimim normal gidiyo 4kg ustune henuz cikmadik ama boyle yemeye devam edersem o 4 cok gecmeden 8 olacak gibime geliyo

Merhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??

bende şimdiden 4 kilo aldım bile(( acaba çok mu bilmiyorum. birde tam tuzsuz diyetim var ve mümkün olduğu kadar uymaya çalışıyorum diyetime. tatlı sadece haftada 1 yada 2 porsiyon tüketiyorum... bunun üstüne 11 kilo hakkım kaldı....((( ama sanırım başaramıcam ve geçicem ben o kiloyu

Canim bizimkilerin cinsiyetini 12.haftada söylemişti doktorumuz sonra da değişmedi.
hayırlı olsun seninde cinsiyetleri ne peki seninkilerin birde bulantım aşırıydı benim 10. haftaya girdim azaldı 2 gündür acaba normalmi bunlarda bazen niye bulanmıyorum gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…