- 27 Aralık 2011
- 158
- 62
- 68
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.741
canım seninde hayırlı olsun stres olma bence kaç kiloyka hamile kaldın şuanda kaç kilosun benimde kilom var biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum bazende edemiyorum tek onlar sağlıklı doğsunlarda inşallah sıkıntı yaşamaz hiç bir hamilebende şimdiden 4 kilo aldım bile(( acaba çok mu bilmiyorum. birde tam tuzsuz diyetim var ve mümkün olduğu kadar uymaya çalışıyorum diyetime. tatlı sadece haftada 1 yada 2 porsiyon tüketiyorum... bunun üstüne 11 kilo hakkım kaldı.... ((( ama sanırım başaramıcam ve geçicem ben o kiloyu
canım ben 73 kilo ile hamile kaldım. Şuan 77 kiloyum... ve tansiyon problemmim de çıktı o yüzden hem endokrin hem kadındoğuma gidiyorum. ve ikiside fazla kilo almammı istemiyorlarcanım seninde hayırlı olsun stres olma bence kaç kiloyka hamile kaldın şuanda kaç kilosun benimde kilom var biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum bazende edemiyorum tek onlar sağlıklı doğsunlarda inşallah sıkıntı yaşamaz hiç bir hamile
Bana muhasebeci mız soyledı canım ama genede ihmal etmemek lazım arastırcam bendeCanım kanunda doğumdan önce 10 doğumdan sonra 8 yazıyor ikiz gebelikler için. Doğumdan sonra 10 olduğunu nerden duydun acaba ben de araştırayım.
Biz 11+4 te ogrendik degismedi canimMerhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
Canim 4cok iyi. ben 7 kilo aldim ki aşırı yemiyorum düşün yani. Ben hic basaramam 15 kiloyubende şimdiden 4 kilo aldım bile(( acaba çok mu bilmiyorum. birde tam tuzsuz diyetim var ve mümkün olduğu kadar uymaya çalışıyorum diyetime. tatlı sadece haftada 1 yada 2 porsiyon tüketiyorum... bunun üstüne 11 kilo hakkım kaldı.... ((( ama sanırım başaramıcam ve geçicem ben o kiloyu
Bizim 15. Haftada belli oldu.. 12den sonrada belli oluyo ama net olmayabiliyo yada degisiklik olabiliyo ileriki haftalardaMerhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
Bu defa kesin iki erkekmi dedi canim kiz erkek guzel olurdu senin icin saglikla nasip etsin rabbim pasalarini insallahBenim 18. Haftada kesinleşti. 16 da bir kız bir erkek dedi dr. Şimdi 2 erkek.
Rabbim sağlıkla kucagimizaalmayı nasip etsin inşaAllah.
Sağol canim benimkiler bir kız bir erkek. Bulantilarim benim de 11. Haftadan itibaren azalmışti. Bulantının olup olmaması hiçbir şeyin göstergesi değil sıkıntı etme kendine de bebislere de annesi. Onlar gayet iyiler Allahın izniyle sadece vücudun bu olağanüstü degisiklige uyum sağlamaya başlıyor.hayırlı olsun seninde cinsiyetleri ne peki seninkilerin birde bulantım aşırıydı benim 10. haftaya girdim azaldı 2 gündür acaba normalmi bunlarda bazen niye bulanmıyorum gibi düşünüyorum
Kizlar merhaba,bende ikiz hamileyim,2 haftadir sari ve kokulu akintim var,bugunde idrarimi yaparken yanma oldu,sizdede bu sorun varmi?
çok sık enfeksiyon geçiren biri olarak ben cevaplayayım: kokulu olması sanırım bi enfeksiyon olduğunu gösteriyor,yanma da aynı şekilde. yani çok sıkıntı olacak bişey değil ama ilaç kullanman gerekir diye düşünüyorum,doktorun kesin idrar tahlili isteyecektir,ilk fırsatta doktora gitmeni tavsiye ederim
Buzim 12 hafta 3lu test de kemik ilcimune bakarak erekek dedi.simdi 18 haftamdayim ve biri halen gostermiyor biz genede ikiside erkek diye seviyorus bakalim detayli oltrasonda belki gosterir kendini rabbim hayirlison versin oglusalrima da raziim gelsinlerMerhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
temiz çıkması iyi,bende hep bişeyler çıkıyor :) yakında geçer sıkıntıların suyu da artırırsın inş.İdrar ve kultur tahlili yaptik temiz cikti,hic su icemiyorum ondanda oluyordur sanirim yarim litre bile icemiyorum mide bulantısından.
Gostermeyenler hep kiz cikiyor canimBuzim 12 hafta 3lu test de kemik ilcimune bakarak erekek dedi.simdi 18 haftamdayim ve biri halen gostermiyor biz genede ikiside erkek diye seviyorus bakalim detayli oltrasonda belki gosterir kendini rabbim hayirlison versin oglusalrima da raziim gelsinler
canim bende akinti yok ama surekli yanma oluyor. bende senin giibi bulantidan su icemiyorum ondan sanirim yanma da. normalde cok su icen biriydim ama bulanti sagolsun. günde bir litre icsem ona da razi olacagim ama yok yani olmuyor. enfeksiyon olmasam bariKizlar merhaba,bende ikiz hamileyim,2 haftadir sari ve kokulu akintim var,bugunde idrarimi yaparken yanma oldu,sizdede bu sorun varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?