2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

canım seninde hayırlı olsun stres olma bence kaç kiloyka hamile kaldın şuanda kaç kilosun benimde kilom var biraz ama dikkat etmeye çalışıyorum bazende edemiyorum tek onlar sağlıklı doğsunlarda inşallah sıkıntı yaşamaz hiç bir hamile

Merhaba kızlar. E eren83 sana da geçmiş olsun. Madem diyet listeleri ve şeker konusu açıldı benim de sorularım olacak. Benim açlık kan şekerim 3. Ayımda rutin kontrolde yüksek çıktı (105) ben 105 değerinin yüksek olduğunu bilmiyordum. Sonra 3 aylık şeker düzeyini gösteren hemoglobin A1c adında bir test var. O testte son 3 aylık şekerim düşük çıktı. Sonra doktor önlem olsun diye şeker takip cihazı aldırdı. Her sabah ve her akşam önce açlık kan şekerimi, yemekten 1 saat sonra ve 2 saat sonra tokluk kan şekerimi ölçüyorum. Tokluk 1. Saatin 140 ın altında tokluk 2. Saatin 120 nin altında çıkması gerekiyormuş. Benim sınırda çıkıyor çoğunlukla. Yani 1. Saat 150 2. Saat 130 civarında çıkıyor. Doktor insülin vermedi. Son iki ayda 3-4 kez tokluk şekerimin 190-180 çıktığı oldu çok panik yaptım. Diyete uymama rağmen böyle çıkınca bebeklere birşey olacak diye endişeleniyorum. Sizlerin şekeri kaç çıkıyor acaba? Ya da doktorlarınız kaçın üzerinde çıkarsa insülin veriyor? Bir de şu var hamilelikte şekerin biraz yükselmesi normalmiş. Bebek için vücut şekeri yükseltirmiş. Biz ikiz annesiyiz. İki Bebek için belki normalden daha yükseliyordur. Doktora ikiz annesinin şekeri kaç olmalı diye sordum. Net bir cevap alamadım. Bilenler paylaşsın :)

canım ben 73 kilo ile hamile kaldım. Şuan 77 kiloyum... ve tansiyon problemmim de çıktı o yüzden hem endokrin hem kadındoğuma gidiyorum. ve ikiside fazla kilo almammı istemiyorlar

Merhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
Biz 11+4 te ogrendik degismedi canim

Canim 4cok iyi. ben 7 kilo aldim ki aşırı yemiyorum düşün yani. Ben hic basaramam 15 kiloyu

Selinlerim canim naptin doktorun ne dedi insallah bir sorun yoktur minnaklarin cinsiyetleri aynimi iki kizmi geliyor saglikla nasip etsin rabbim saglikla kalin

Benim 18. Haftada kesinleşti. 16 da bir kız bir erkek dedi dr. Şimdi 2 erkek.
Rabbim sağlıkla kucagimizaalmayı nasip etsin inşaAllah.
Bu defa kesin iki erkekmi dedi canim kiz erkek guzel olurdu senin icin saglikla nasip etsin rabbim pasalarini insallah

hayırlı olsun seninde cinsiyetleri ne peki seninkilerin birde bulantım aşırıydı benim 10. haftaya girdim azaldı 2 gündür acaba normalmi bunlarda bazen niye bulanmıyorum gibi düşünüyorum
Sağol canim benimkiler bir kız bir erkek. Bulantilarim benim de 11. Haftadan itibaren azalmışti. Bulantının olup olmaması hiçbir şeyin göstergesi değil sıkıntı etme kendine de bebislere de annesi. Onlar gayet iyiler Allahın izniyle sadece vücudun bu olağanüstü degisiklige uyum sağlamaya başlıyor.

Kizlar merhaba,bende ikiz hamileyim,2 haftadir sari ve kokulu akintim var,bugunde idrarimi yaparken yanma oldu,sizdede bu sorun varmi?

Kizlar merhaba,bende ikiz hamileyim,2 haftadir sari ve kokulu akintim var,bugunde idrarimi yaparken yanma oldu,sizdede bu sorun varmi?

çok sık enfeksiyon geçiren biri olarak ben cevaplayayım: kokulu olması sanırım bi enfeksiyon olduğunu gösteriyor,yanma da aynı şekilde. yani çok sıkıntı olacak bişey değil ama ilaç kullanman gerekir diye düşünüyorum,doktorun kesin idrar tahlili isteyecektir,ilk fırsatta doktora gitmeni tavsiye ederim

İdrar ve kultur tahlili yaptik temiz cikti,hic su icemiyorum ondanda oluyordur sanirim yarim litre bile icemiyorum mide bulantısından.

Merhaba hepinize bir şey soracağım kaç haftalıkken cinsiyetler belli oluyor ikizlerde bilen var mı ?? Acabaa??
Buzim 12 hafta 3lu test de kemik ilcimune bakarak erekek dedi.simdi 18 haftamdayim ve biri halen gostermiyor biz genede ikiside erkek diye seviyorus bakalim detayli oltrasonda belki gosterir kendini rabbim hayirlison versin oglusalrima da raziim gelsinler

Gostermeyenler hep kiz cikiyor canim

canim bende akinti yok ama surekli yanma oluyor. bende senin giibi bulantidan su icemiyorum ondan sanirim yanma da. normalde cok su icen biriydim ama bulanti sagolsun. günde bir litre icsem ona da razi olacagim ama yok yani olmuyor. enfeksiyon olmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…