2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

O kadar sıkıntı etme canim 16.haftaya kadar bende icmedim.cok şükür hicbir sorun olmadi simdi o kadar bogazim kuruyor ki acisini cikarir derecede su iciyorum. Gece uyku arasi bile 1 lt yetmiyor bazen.

O kadar sıkıntı etme canim 16.haftaya kadar bende icmedim.cok şükür hicbir sorun olmadi simdi o kadar bogazim kuruyor ki acisini cikarir derecede su iciyorum. Gece uyku arasi bile 1 lt yetmiyor bazen.
bende sürekli susuyorum gece sabah cok fszla agiz kurulugu oluyor ama icemiyorum. kendimi oruc gibi hissediyorum bazen

Benimkideeee göstrmdi bu hftya kadar Ama kizmis cok sevindim bi kız bi ogln

Evet cnm biz ayni haftalardayiz,herseyden tiksiniyorum,dusa bile giremiyorum cildircam su kokusu sabun sampuan kafami yastikdan kaldiramiyorum.

Selinlerim canim naptin doktorun ne dedi insallah bir sorun yoktur minnaklarin cinsiyetleri aynimi iki kizmi geliyor saglikla nasip etsin rabbim saglikla kalin
. Bebislerim kocaman olmus masallah,ikiside 160 Gr civari ve dr 16 hafta 4 gunluk olarak olctu. Serklaj olayina gerek yok dedi, vucudunu dinle dedi, yorgun hissediyorsan dinlen dedi. Kilo konusunda 10larca kilo almadigin surece sorun yok dedi, bebeklerin kilosu benim icin daha onemli dedi, hala 1 kiz, 1 erkek. Allahima bin sukur olsun onlari saglikli gormek Cok guzel. Senin dr ne dedi?

bende sürekli susuyorum gece sabah cok fszla agiz kurulugu oluyor ama icemiyorum. kendimi oruc gibi hissediyorum bazen
15 ten sonra azalacak canim gecmese de. ben hic gecmeyecek sanmaya başlamıştım ama gecti cok şükür. Hala var ozellikle ac kaldığımda ama olsun. Ben hep 9 ay olsun raziyim demistim o yuzden sorun etmiyorum ama suyu biraz zorla ozellile yemekten sonra icmeye çalış ki o arada su ihtiyaci da gitsin.
Ay masallah artik hizli buyudukleri surece girdin 15 17 arasi ikizlerde ideal diyorlar ama 15 le bitirirsek insallah. Hayirlisi ile saglikla gelsinler benim bebislerimde 1 kiz 1 erkek

Massalah pasana ve prensine canim benim doktor soylemedi canim universite hastanesine gittim orasi erkenden soylemiyoruz dedi haftaya tekrar gidecem canim cok merak ediyorum sagliklilar cok sukur boylari biri 11.5cm kilo 140 grm 15+1 hafta digeri 12 cm kilo 160 grm 15+4 haftada canim haftaya cuma 16 + olurlar insallah ogrenirim tatlim rabbim minnaklarimizi korusun insallah saglikla

Kandilimiz mübarek olsun. Bugün kontrolumuz vardı. 770 ve 680 gr olmuş bebişlerim. 30 cm de boylari
Kızımız bir türlü sabit duramadigindan net foto alamadık amaaa oglusum profilden poz verdi teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20160521-WA0003.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 55
Kandilimiz mübarek olsun. Bugün kontrolumuz vardı. 770 ve 680 gr olmuş bebişlerim. 30 cm de boylari
Kızımız bir türlü sabit duramadigindan net foto alamadık amaaa oglusum profilden poz verdi teyzeleri
Massalah kuzularina annesi rabbim saglikla nasip etsin cumlemizin bebeklerini minnaklarini insallah.. amin

Kızlar bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Yani içimizde oluşan hangi his aslında bebeklerimiz

Kızlar bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Yani içimizde oluşan hangi his aslında bebeklerimiz
Ben daha hissetmiyorum hareketlerini ama bazen gobusum altinda sertlesme yada kasilma gibi oluyor neden oldugunu anlamadim acaba ikiz oldugu icinmi bilmiyorum

selam ikiz anneleri, nasıl gidiyor hamilelik, benim gibi sona yaklaşanlar zorlanıyor musunuz sizde, doktorunuz hangi haftaya kadar dayanacağınızı söylüyor.
merhaba 34.hafta önemliymiş,onu bitiririz diye düşünüyorum dedi benim doktorum ama 37yi beklemeyecekler bence diyor. bir de benim gelişimleri yavaş bebeklerimin. 33.haftanın bitişinde biri 1874 biri 1933tü senin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…