- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.781
Canim yatış pozisyonunun bebeklerin arasındaki gelişimi etkilediğini sanmıyorum çünkü ben hem sağa hem sola yatıyorum benim de kizimla oğlum arasında 100 gr fark var. Dr normal dedi oğlum daha yapılı olacakmis. Bu arada ben de kan sulandirici ıgne kullanıyorum dün kontrolde dr artık kol ya da bacaktan yap iğneni dedi.Kızlar bu haftalarda sırtustu yatıyorm arada bide sol tarafa sizler nasıl yatıyorsunz kızm sol tarafta bi ara soluma çok yattm ondanmıdrki erkek daha çok gelişiyormuş aralarında 1 hafta var yatmayla alakalı olabilir mi birde ben kan sulandrcı kullanıyorm karından. Vurduruyorm bebekler buyumuş koldanmı vursak dedi vuran kişi benm gbi kan sulandrcı kullanan varmı sizler nerden vurduruyorsnz
cnm ben kendim göbekten vuruyorum ve sıkıntı olacağını sanmıyorum karın derisi sezeryanda 7 kat kesiliyor derler ya bebeklere temas edeceğini sanmam ama sağlık personeli ise bunu diyen doktoruna bir sor. bende sağ ve sola yatıyorum hep ama yatmanın gelişimi etkileyeceğini düşünmüyorum öyle olsa doktorlar uyarır. sırt üstü yatmıyorum çünkü tansiyonu düşürüyorKızlar bu haftalarda sırtustu yatıyorm arada bide sol tarafa sizler nasıl yatıyorsunz kızm sol tarafta bi ara soluma çok yattm ondanmıdrki erkek daha çok gelişiyormuş aralarında 1 hafta var yatmayla alakalı olabilir mi birde ben kan sulandrcı kullanıyorm karından. Vurduruyorm bebekler buyumuş koldanmı vursak dedi vuran kişi benm gbi kan sulandrcı kullanan varmı sizler nerden vurduruyorsnz
Bana da doktorum normal dedi ama bilemedm bi önceki kontrolumda aralarnda 3gun vardı smdi 4gun daha eklenmiş oldu kan sulandırcıyı gobekten yaptryordm her yer moraldı beze halini aldı toplanmış içerde ilaçlar galiba koldan onerdi vuran kişi kolumda 2gunde ağrımaya moralmaya başladı bende napcamı şaşırdm sağ kolum da tıkanıklık var o yüzden ondan vurulamıyorm bi tek sol kolum kaldı ona da bişey olmasndan korkuyormCanim yatış pozisyonunun bebeklerin arasındaki gelişimi etkilediğini sanmıyorum çünkü ben hem sağa hem sola yatıyorum benim de kizimla oğlum arasında 100 gr fark var. Dr normal dedi oğlum daha yapılı olacakmis. Bu arada ben de kan sulandirici ıgne kullanıyorum dün kontrolde dr artık kol ya da bacaktan yap iğneni dedi.
Ben sırt ustu yatıyorm tansiyonum o halde arada Bi yukselıyor keşke. Duşse canm :) bana da doktorm 3-4aylıkken sorduğmda vurunablrsn şuan demişti ama ilerisini söylemedi vuran kişide 2gun önce bebekler buyudğu için koldan vuralm dedi bende korktm koldan yaptrmaya başladm ama hafif ağrı ve moralma var tek kolum sağlm diğerinde tıkanklık varcnm ben kendim göbekten vuruyorum ve sıkıntı olacağını sanmıyorum karın derisi sezeryanda 7 kat kesiliyor derler ya bebeklere temas edeceğini sanmam ama sağlık personeli ise bunu diyen doktoruna bir sor. bende sağ ve sola yatıyorum hep ama yatmanın gelişimi etkileyeceğini düşünmüyorum öyle olsa doktorlar uyarır. sırt üstü yatmıyorum çünkü tansiyonu düşürüyor
Benim de çok bulantım var. Ben 1 kilo verdim. 47 kiloyum. Eşim tüp bebek doktoruma çok zayıf taşıyabilecek mi dediğinde doktor gulmustu. Yaşı genç taşır dedi (yaş 32 bu arada). Ben sabah çok aç kalmamaya çalışıyorum çok midem bulanirsa birkaç çubuk kraker yiyorum. Aç karina su içmek midemi bulandiriyor.gece yatmadan önce birşeyler yemiyorum yoksa kesin çıkartıyorum.Slm kizlar tecrubeleronize ihtiyacim var.mide bulantilariniz ne zaman basladi ve ne gibi cozumler buldunuz yada bulabildinizmi? Ben bugun baya bir mide bulantisiyla basladim gune. Nasil olcak bilmiyorum. Birde zayif olan varmi benim gibi ben 45 kilo civarindayim:) nasil tasicam diye dusunuyorum:)
Ben bebeklerimi sanki icimde misir patliyormus gibi hissediyorum bazende sanki icimde kelebek ucmaya calisiyormus gibiKızlar bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Yani içimizde oluşan hangi his aslında bebeklerimiz
Kızlar bu haftalarda sırtustu yatıyorm arada bide sol tarafa sizler nasıl yatıyorsunz kızm sol tarafta bi ara soluma çok yattm ondanmıdrki erkek daha çok gelişiyormuş aralarında 1 hafta var yatmayla alakalı olabilir mi birde ben kan sulandrcı kullanıyorm karından. Vurduruyorm bebekler buyumuş koldanmı vursak dedi vuran kişi benm gbi kan sulandrcı kullanan varmı sizler nerden vurduruyorsnz
Canim ben 2 hafta önce kalp atisi gibi pitpitlarla hissetmeye basladim.soluma yatinca boyle oluyordu giderek artmaya ve daha hissedilir hale gelmeye basladi.su anda bazen otururkende pit diye birsey geliyor tekme sanirim ama kuvvetli degilKızlar bebeklerin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Yani içimizde oluşan hangi his aslında bebeklerimiz
Canim ben gece soluma yatıyorum ama bazen sırt ustu de yatiyorum saga da dönüyorum zaten uyku zorlastigi icin hep solda duramiyorum benim kizimda oglumda ayni nerdeyse bence yatisla alakasi yok önceden oglum daha fazlaydi simdi aralarinda cok az fark varKızlar bu haftalarda sırtustu yatıyorm arada bide sol tarafa sizler nasıl yatıyorsunz kızm sol tarafta bi ara soluma çok yattm ondanmıdrki erkek daha çok gelişiyormuş aralarında 1 hafta var yatmayla alakalı olabilir mi birde ben kan sulandrcı kullanıyorm karından. Vurduruyorm bebekler buyumuş koldanmı vursak dedi vuran kişi benm gbi kan sulandrcı kullanan varmı sizler nerden vurduruyorsnz
Anim bende kan sulandirici yaptırıyorum 0.4 ve 86 kg sen kac kilosun ve nekadarlik vurduriyorsun doktor dedimi hic artiraracakmi dozunu.
Ikizlerde olur biri onde gider sağa solla alakali degil bu.
Bide genelde bakiyorum kizlariniz hep solda bendede soladki bebis cinsiyetini gostermiyor surpriz mi olacak artik.
Benim doktorumda 2 hafta önceki kontrolümde artık sırt üstü yatmak yok. Mümkün olduğu kadar sola yat dedi. Bende yatarken karnımın altına yastık koyuyorum öyle daha kolay oluyor.
Canim ben 2 hafta önce kalp atisi gibi pitpitlarla hissetmeye basladim.soluma yatinca boyle oluyordu giderek artmaya ve daha hissedilir hale gelmeye basladi.su anda bazen otururkende pit diye birsey geliyor tekme sanirim ama kuvvetli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?