2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Canm benm kolumda tıkanıklık oldu eşim yanlış yerden iğne yapmıştı o yüzden doktorum onunda açılması için innohep 0,9luk verdi kan sulanması iyi pıhtılaşmasndan dedi tabi son haftalarda keserler iğneyi inşallah bebişler de ilk kız gösterdi bizde erkek göstermemişti

canım çok teşekkür ederim. Sanada çok geçmiş olsu. Bende senin gibi aynı ekilde şeker ölçüm cihazıyla aynı takibimi yapıyorum . benim doktorumun söylediği açlık: 95 in altında. 1. saat tokluk 140 ın altında. 1. saat toklukda 120 nin altında çıkmalı dedi. yarın tekrar kontrolüm var. bence doktorum gerekseydi verirsi insülin. Eğer sonuçlarını biliyorsa bence doktoruna güven içini ferha tut.

Bizimde 19-20.haftalarda aynı sayılırlardı sonra erkek 3gun ileri birkaç haftasonrasnda arada ki fark 1 haftayı buldu

Simdi cok Rahat hissediyorsun dimibende giderek daha net hissediyorum dun portakal suyu ictim oturdum oglustam pit diye biraz tekme yedim en hissedilir olabiydi heralde cok sevdi portakal suyunu

Simdi cok Rahat hissediyorsun dimibende giderek daha net hissediyorum dun portakal suyu ictim oturdum oglustam pit diye biraz tekme yedim en hissedilir olabiydi heralde cok sevdi portakal suyunu

aaa bende portakal suyunda çok hissediyorum :) mesela sabah kan hapını içtikten sonra emilimi artsın diye azcık portakal sıuyu içiyorum hemen pıt pıt başlıyorlar..

evet canım 20. haftaya göre daha sık hissediyorum ama çok güçlü değil hala .. artık yavaş yavaş ciddi tekmeleri bekliyoruz :) :)

Kızlar ben bugün seer yüklenmesine geldim . Bismillah açken bakıldı 94 çıktı şimdi 75 lık icicek içtim iğrenç tadı yüksek cikicam galiba benim

Bizimde 19-20.haftalarda aynı sayılırlardı sonra erkek 3gun ileri birkaç haftasonrasnda arada ki fark 1 haftayı buldu
Ay bende esitlendiler diye sevinmistim ay sgalikli olsunlar da napayim artik onemli degil onde arkada olmalari.
Bebisler portakal suyunu cok seviyor demekki bakalim ne zaman pat kut tekmeler baslayacak

Kızlar ben bugün seer yüklenmesine geldim . Bismillah açken bakıldı 94 çıktı şimdi 75 lık icicek içtim iğrenç tadı yüksek cikicam galiba benim

hayırlı sonuçlarla gel inşaAllah canım.. şeker yüklemesinde bende tereddütlüyüm yüksek çıkabilir bendede.. bakalım cumartesi gidicez yaptırırsa görürüz artık..

Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum...Cumartesi sabah uyandım bir baktım kahverengi lekelenme olmuş ama devamı gelmedi doktorum rahim büyüyor ondandır parlak kırmızı olursa hemen haber ver dedi...Ama yüreğim hopladı...Şimdi daha sakinim kızlar normal mi bu hep aklıma birinin kalbimi mi durdu die geliooo kan görünce içim daralıo....

Canim hepimiz yasadik nerdeyse o lekelenmeyi .. dr. una kulak ver.. ben akintida doktorumu arardim yada giderdim doktorum bi sıkıntı yok gayet normal 4.aya kadar bekledigimiz seyler bunlar derdi.. insaAllah kalbini ferah tut bebekler iyiler☺

Çok Teşekkür ederim cevapladığın için öyle duygulandım ki... Beni sizden başka kimde anlamıyor gerçekten...

Çok Teşekkür ederim cevapladığın için öyle duygulandım ki... Beni sizden başka kimde anlamıyor gerçekten...

Ah canim ya seni cok iyi anliyorum suan.. bende her akintida birine bisey mi oldu kalbimi durdu diye korkulara kapilirdim.. hatta bi keresinde kanamam oldu dusuk yapiyorum diye cok korkmustum .. kimse beni anlamiyo derdim bende o zaman .. her anim korkuyla geciyodu anlayacagin.. cok sukur bugunlere geldik..

Simdi korkularim bittimi bitmedi tabiki.. hala korkuyorum .. ama sunu asla unutma canim Rabbim bize bebeklerimizi nasip edecekse asla ve asla hicbirsey hicbir sebep kanama akinti her ne olursa olsun onlari kucagimiza almamiza engel olmayacak..

Rabbim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Yavrularimiz gelicekler kucagimiza ve biz o gunleri bebeklerimizi konusacagiz insaAllah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…