- 11 Eylül 2015
- 319
- 514
- 23
- 40
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.801
merhaba 34.hafta önemliymiş,onu bitiririz diye düşünüyorum dedi benim doktorum ama 37yi beklemeyecekler bence diyor. bir de benim gelişimleri yavaş bebeklerimin. 33.haftanın bitişinde biri 1874 biri 1933tü senin nasıl
Canm benm kolumda tıkanıklık oldu eşim yanlış yerden iğne yapmıştı o yüzden doktorum onunda açılması için innohep 0,9luk verdi kan sulanması iyi pıhtılaşmasndan dedi tabi son haftalarda keserler iğneyi inşallah bebişler de ilk kız gösterdi bizde erkek göstermemiştiAnim bende kan sulandirici yaptırıyorum 0.4 ve 86 kg sen kac kilosun ve nekadarlik vurduriyorsun doktor dedimi hic artiraracakmi dozunu.
Ikizlerde olur biri onde gider sağa solla alakali degil bu.
Bide genelde bakiyorum kizlariniz hep solda bendede soladki bebis cinsiyetini gostermiyor surpriz mi olacak artik.
Merhaba kızlar. E eren83 sana da geçmiş olsun. Madem diyet listeleri ve şeker konusu açıldı benim de sorularım olacak. Benim açlık kan şekerim 3. Ayımda rutin kontrolde yüksek çıktı (105) ben 105 değerinin yüksek olduğunu bilmiyordum. Sonra 3 aylık şeker düzeyini gösteren hemoglobin A1c adında bir test var. O testte son 3 aylık şekerim düşük çıktı. Sonra doktor önlem olsun diye şeker takip cihazı aldırdı. Her sabah ve her akşam önce açlık kan şekerimi, yemekten 1 saat sonra ve 2 saat sonra tokluk kan şekerimi ölçüyorum. Tokluk 1. Saatin 140 ın altında tokluk 2. Saatin 120 nin altında çıkması gerekiyormuş. Benim sınırda çıkıyor çoğunlukla. Yani 1. Saat 150 2. Saat 130 civarında çıkıyor. Doktor insülin vermedi. Son iki ayda 3-4 kez tokluk şekerimin 190-180 çıktığı oldu çok panik yaptım. Diyete uymama rağmen böyle çıkınca bebeklere birşey olacak diye endişeleniyorum. Sizlerin şekeri kaç çıkıyor acaba? Ya da doktorlarınız kaçın üzerinde çıkarsa insülin veriyor? Bir de şu var hamilelikte şekerin biraz yükselmesi normalmiş. Bebek için vücut şekeri yükseltirmiş. Biz ikiz annesiyiz. İki Bebek için belki normalden daha yükseliyordur. Doktora ikiz annesinin şekeri kaç olmalı diye sordum. Net bir cevap alamadım. Bilenler paylaşsın :)
Bizimde 19-20.haftalarda aynı sayılırlardı sonra erkek 3gun ileri birkaç haftasonrasnda arada ki fark 1 haftayı bulduCanim ben 2 hafta önce kalp atisi gibi pitpitlarla hissetmeye basladim.soluma yatinca boyle oluyordu giderek artmaya ve daha hissedilir hale gelmeye basladi.su anda bazen otururkende pit diye birsey geliyor tekme sanirim ama kuvvetli degil
Canim ben gece soluma yatıyorum ama bazen sırt ustu de yatiyorum saga da dönüyorum zaten uyku zorlastigi icin hep solda duramiyorum benim kizimda oglumda ayni nerdeyse bence yatisla alakasi yok önceden oglum daha fazlaydi simdi aralarinda cok az fark var
Simdi cok Rahat hissediyorsun dimibende giderek daha net hissediyorum dun portakal suyu ictim oturdum oglustam pit diye biraz tekme yedim en hissedilir olabiydi heralde cok sevdi portakal suyunuevet tekme inşaAllah canım :)
bende 20. haftalarda o pıt pıtları hissetmeye başladım en belirgin şekilde..
hatta oğlum atardı en çok .. kızıma kafam takılırdı .. niye sakin diye ... şimdi her ikiside çok şükür... bazı günler kızım coşuyo bazı günler oğluşum :)
Simdi cok Rahat hissediyorsun dimibende giderek daha net hissediyorum dun portakal suyu ictim oturdum oglustam pit diye biraz tekme yedim en hissedilir olabiydi heralde cok sevdi portakal suyunu
Ay bende esitlendiler diye sevinmistim ay sgalikli olsunlar da napayim artik onemli degil onde arkada olmalari.Bizimde 19-20.haftalarda aynı sayılırlardı sonra erkek 3gun ileri birkaç haftasonrasnda arada ki fark 1 haftayı buldu
Bebisler portakal suyunu cok seviyor demekki bakalim ne zaman pat kut tekmeler baslayacakaaa bende portakal suyunda çok hissediyorum :) mesela sabah kan hapını içtikten sonra emilimi artsın diye azcık portakal sıuyu içiyorum hemen pıt pıt başlıyorlar..
evet canım 20. haftaya göre daha sık hissediyorum ama çok güçlü değil hala .. artık yavaş yavaş ciddi tekmeleri bekliyoruz :) :)
Insallah hayirli sonucalr alirsin canimKızlar ben bugün seer yüklenmesine geldim . Bismillah açken bakıldı 94 çıktı şimdi 75 lık icicek içtim iğrenç tadı yüksek cikicam galiba benim
Kızlar ben bugün seer yüklenmesine geldim . Bismillah açken bakıldı 94 çıktı şimdi 75 lık icicek içtim iğrenç tadı yüksek cikicam galiba benim
Ay bende esitlendiler diye sevinmistim ay sgalikli olsunlar da napayim artik onemli degil onde arkada olmalari.
Bebisler portakal suyunu cok seviyor demekki bakalim ne zaman pat kut tekmeler baslayacak
Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum...Cumartesi sabah uyandım bir baktım kahverengi lekelenme olmuş ama devamı gelmedi doktorum rahim büyüyor ondandır parlak kırmızı olursa hemen haber ver dedi...Ama yüreğim hopladı...Şimdi daha sakinim kızlar normal mi bu hep aklıma birinin kalbimi mi durdu die geliooo kan görünce içim daralıo....
Canim hepimiz yasadik nerdeyse o lekelenmeyi .. dr. una kulak ver.. ben akintida doktorumu arardim yada giderdim doktorum bi sıkıntı yok gayet normal 4.aya kadar bekledigimiz seyler bunlar derdi.. insaAllah kalbini ferah tut bebekler iyiler☺
Çok Teşekkür ederim cevapladığın için öyle duygulandım ki... Beni sizden başka kimde anlamıyor gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?