- 28 Eylül 2015
- 59
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
Arkadaslar detayli ultrason 250 ozel klinik hemde bi kere gidin ayrilmayackasinizEwt Bakırköy de ki ahmet gül cnm internette özel Güngören hastahanesini gördüm aradım 300 dedi cektireceginiz gün gelin dedi randevu lu değilmiş bende orda cektiririm büyük ihtimal
Arkadaslar detayli ultrason 250 ozel klinik hemde bi kere gidin ayrilmayackasiniz
Gelinimiz Ahmet Gül de yaptı. Memnun kaldı. Ama onun doktoru Oray'a yönlendirmişti. Bizde hiç kafamızı karıştırmadık doktorun önerdiğini aradıkEwt Bakırköy de ki ahmet gül cnm internette özel Güngören hastahanesini gördüm aradım 300 dedi cektireceginiz gün gelin dedi randevu lu değilmiş bende orda cektiririm büyük ihtimal
Canım ilk dönem bende crinone proluton climara Forte folidoce kullandım 3ay kontrolünde bitirdi doktorum.. şimdi clexan iğne demir hapı ve decavit kullanıyorum clexanı doğurana kadar kullanıcakmışım napalım bebekler iyi olsundaHangi ilaçları kullanıyosun cnm? Ya ben şuanda o kadar çok ilaç kullanıyorum ki acaba ne zaman azaltıcaklar yada bitiricekler çok meral ediyorum da. Hibor, folio, coraspin, estrofem, proluton depot/crinone jel dönüşümlü. Herkes bu kadar çok kullanıyomu
Evet tek isteğimiz o cnm. Clexane ve hibor içerik olarak aynı demekki büyük ihtimal bende doğuma kadar kullanıcam. Şu jelden artık bıktım da aslında tek derdim bian önce onun bitmesi. İnşallah bnmkini de 3 ayın sonunda bıraktırır:) şunun şurasında 2 haftam kaldıCanım ilk dönem bende crinone proluton climara Forte folidoce kullandım 3ay kontrolünde bitirdi doktorum.. şimdi clexan iğne demir hapı ve decavit kullanıyorum clexanı doğurana kadar kullanıcakmışım napalım bebekler iyi olsunda
valla ilk defa böyle bişi duydum canım ama bebim bebişler genelde solda tek yumurta ikizi %90 erkek dedi doktorumuzKizlar diyorlar sol taraftan bakınca kız sağ erkek oluyo doğru mu sizce
Sabır biraz :) ama dediğini ilk defa duyuyorum ve tamamen hurafe. Benimkiler önce ortadaydı sonra sol yaptılar en son sağa geçtiler :)Kizlar diyorlar sol taraftan bakınca kız sağ erkek oluyo doğru mu sizce
İkiz olunca iki katını da yeni duydum ya :) Ben ankaradayım doktorum perinotolog. Ekstradan detaylı ultrasona gerek yok ben bakıyorum dedi. Sadece muayene ücreti veriyorum. Bu hastaneler kimi nasıl soyacaklarına şaşırmışlar Allah yardımcımız olsun vallaHangi klinik cnm ikiz olunca iki katına çıkıyor fiyatlar
benim kız sağ altta erkek sol üstte. sanırım bu tez yanlış canım.Kizlar diyorlar sol taraftan bakınca kız sağ erkek oluyo doğru mu sizce
Masallah bebislerine, tetanoz asisinin birincisini bende yaptirdim, hic acimiyor , cuma 2. Sini olacagim.kızlar günaydındün perinatologta detaylı usg vardı. bebeklerimi uzun uzuun gördüm. çok şükür herşey yolunda. kızın yeri biraz dar ama oğlum yayıla yayıla yatıyordu. sağlıklı olsunlar daha ne istenir ki. bu arada ne kadar uçuk fiyatlardan bahsediyorsunuz. ben ikiz gebelik diye 2 kat hiç duymamıştım. 300tl ödedim. 1 saat bakıldı.
yarında tetanoz aşısını yaptıracağım. biraz korkuyorum. o kadar iğne olmama rağmen fobim var.
amin canım inşallah. sanırım oturarak uyuma günlerine yaklaşıyoruzAmin gercekten de ben de dusunemiyorum grlecek gunleri. Simdiden boyleysek. Sirt ustu yatmaya korkuyorum ama saga donsem ayri agri sola donsem ayri agrisıkıntıdan uyuyamiyorum artik dayanamayacak noktaya gelince uyuyorum ama bu defa da kabus goruyorum hep bebeklerimle ilgili aklim fikrim her anim tek dusuncem onlar. Zaman cabucak gecsin hayirlisiyla dogsunlar istiyorum
aklıma takıldı. tetanoz aşısını olmadan önce tahlil filan yapıldı mı canım? yapılan tahlillerle aşının bir bağlantısı var mı merak ediyorum. mesela crp, alt,ast, hemogram vs. bunlarda ki bir sıkıntı aşının yapılmasını erteletiyor diye duymuştum da bilmemedim. ne kadar doğru.Masallah bebislerine, tetanoz asisinin birincisini bende yaptirdim, hic acimiyor , cuma 2. Sini olacagim.
bana yapmadilar . Ama tahlil yapilani da duymadim cnm,aklıma takıldı. tetanoz aşısını olmadan önce tahlil filan yapıldı mı canım? yapılan tahlillerle aşının bir bağlantısı var mı merak ediyorum. mesela crp, alt,ast, hemogram vs. bunlarda ki bir sıkıntı aşının yapılmasını erteletiyor diye duymuştum da bilmemedim. ne kadar doğru.
Bir buçuk haftam var canım kontrole ama dayanamayıp bu hafta gitme ihtimalim de çok yüksek :) GEne göstermesse hastaneyi terketmemeyi düşünmüyorum gösterene kadar bekliycem :)) İçimden bir ses kız diyor ama hayırlısı olur inşallah.amin canım inşallah. sanırım oturarak uyuma günlerine yaklaşıyoruzbende kabus görüyordum. gebelikte bunlar doğalmış. ve bbeklerimizi çok düşünüyoruz ondan diye düşünüyordum bende bu arada diğerinin cinsiyeti ne zaman belli olacak
Bıraktırır jelide inşallah canım bende o jelden bıkmıştım neyseki bittiEvet tek isteğimiz o cnm. Clexane ve hibor içerik olarak aynı demekki büyük ihtimal bende doğuma kadar kullanıcam. Şu jelden artık bıktım da aslında tek derdim bian önce onun bitmesi. İnşallah bnmkini de 3 ayın sonunda bıraktırır:) şunun şurasında 2 haftam kaldı
teşekkür ederim canımbana yapmadilar . Ama tahlil yapilani da duymadim cnm,
aynen öyle farklı cinsiyet olunca masraf zaten 2 katıydı daha da katlanıyor sanki. ben bir çok şeyi tamamladım gibi. alınca da durduramıyor insanBir buçuk haftam var canım kontrole ama dayanamayıp bu hafta gitme ihtimalim de çok yüksek :) GEne göstermesse hastaneyi terketmemeyi düşünmüyorum gösterene kadar bekliycem :)) İçimden bir ses kız diyor ama hayırlısı olur inşallah.
Ben bi kaç parça bişeyler almaya başladım. İki tane olacağı için fazla fazla almak istiyorsun. Farklı cinsiyette daha çok masraf demekmiş onu farkettim :) Allah kolaylık versin hepimize
Gelinimiz Ahmet Gül de yaptı. Memnun kaldı. Ama onun doktoru Oray'a yönlendirmişti. Bizde hiç kafamızı karıştırmadık doktorun önerdiğini aradık
İkiz olunca iki katını da yeni duydum ya :) Ben ankaradayım doktorum perinotolog. Ekstradan detaylı ultrasona gerek yok ben bakıyorum dedi. Sadece muayene ücreti veriyorum. Bu hastaneler kimi nasıl soyacaklarına şaşırmışlar Allah yardımcımız olsun valla
Öncelikle sağlıklı olsunlar tabi. Ama özellikle alışveri yaparken kız eşyalarına bayılıyorum o zaman böyle içimden kız geçiyor hep :)teşekkür ederim canım
aynen öyle farklı cinsiyet olunca masraf zaten 2 katıydı daha da katlanıyor sanki. ben bir çok şeyi tamamladım gibi. alınca da durduramıyor insanhayırlısı canım. bencede kız olabilir. çok nazlı çıktı sağlıklı olsunda canım kız erkek fark etmiyordur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?