- 15 Şubat 2012
- 242
- 296
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.821
Bebek arabasını alan ya da karar vermeyi başaran ikiz anneleri hangi marka aldınız acaba? Ben kesin arka arkaya olandan alacağım ama markaya bir türlü karar veremedim de
Benim 20. Haftamda bile ben söylemeden pek hamile olduğumu anlamiyorlardi. Tabi biraz bol giyinmeklede alakali. Şuan benim gobegim bu kadar var yada yok. Ama çok şükür bebeklerimin gelişimi ilerde.
merhaba güzel anneler.. bende cuma günü doktoruma gittim. kızım 1100 gr oğlum 1005 gr olmuş. gelişimleri iyi dedi. ama kızımın suyuna iyi yeterli dedi oğlumun suyunu biraz az gördü haftaya tekrar çağırdı içime kurt düştübol bol sıvı tüket dedi bide soluna yat hareketlerini iyice takip et dedi. beni paranoyak yaptı bile elimden gelse hiç uyumasın hep hareket etsin istiyorum ki içim ferahlasın...
Insallah canimmmher hafta daha da güçleniyorlar inşaAllah az kaldı :)
Cevreden biesey diyen yok ta ben tek gebelikte ayni gobegi gorunce sasirdim birazUmut ayni soruyu bende doktoruma sordum, dr bana onemli olan bebeklerin kilosu ve gelismesi karninin buyuklugunu dusunme bile dedi. Ozellile ilk hamileliginse daha yavas olmasi normal. Bide cevredekiler ikizi duyunca gobegimizin iki kati buyuk olmasini bekliyor, sen onlara kulak asma
72 yim canim 66 ile hamile kaldim. Normal diyorsaniz sorun yokyok cok sukur hep 1 2 gun ilerden gidiyor meleklerim.Canim gayet normal benimde boyleydi simdi biraz daha buyuk... sen kac kg dasin suan .. dr un bebek gelisimlerine iyi diyosa takma bence ..
Benimde cok sukur son adete göre 1 hafta önde gidiyorlar her gittiğimizde birsz biraz one geciyorlar. Sanirim karin icim buyuk benimBenim 20. Haftamda bile ben söylemeden pek hamile olduğumu anlamiyorlardi. Tabi biraz bol giyinmeklede alakali. Şuan benim gobegim bu kadar var yada yok. Ama çok şükür bebeklerimin gelişimi ilerde.
Bence gayet normal ilk gebelikte kucuk olur ikincide buyuk olur ucuncuyu sen dusun artik canim icinde genis olabilir tatlim bebekler saglikli olsunda
Ayyyy canim o aciyi cok iyi bilir ilk hamileligimde 85 le doguma girdim oglum 4.600 dogdu 7 bucuk aydan sonra yavastan kasinti basladi ikinci oglumda yasamadim ikizlerde yasarmiyim bilmiyorum az kaldi annesi meleklerin o aciyi unutturacak :)Hayırlı haftalarımız olsun inşallahkaşıntıyla başım dertte yarın dermatolojiye gitcem çatlakların üzerinde birkaç yerde tahriş var fena son ay çektiğimi bütün hamileliğim boyunca yaşamadım ama hamdolsun eminim daha kötüsü vardır
maşallah 1 kg ı geçmişler ne güzel :) endişelenme canım doktorun ne yapabileceğini söylemiş zaten. en az 2,5 lt su iç günde.merhaba güzel anneler.. bende cuma günü doktoruma gittim. kızım 1100 gr oğlum 1005 gr olmuş. gelişimleri iyi dedi. ama kızımın suyuna iyi yeterli dedi oğlumun suyunu biraz az gördü haftaya tekrar çağırdı içime kurt düştübol bol sıvı tüket dedi bide soluna yat hareketlerini iyice takip et dedi. beni paranoyak yaptı bile elimden gelse hiç uyumasın hep hareket etsin istiyorum ki içim ferahlasın...
merhaba endişelenme lütfen zaten doktorunda olabilir demiş. Ben lekelenme şikayeti yaşamadım ihiç ancak burda birçok arkadaşın başına geldi ve dinlenerek atlattılar. Dua et, dinlen ve aklına kötü düşünceler getirme, pozitif düşün. 12. haftaya kadar daha dikkatli olmak gerek ama inan bu haftalar geçiyor :) ben hareketlerini hissettiğimden başlara göre çok daha rahatım şuan. bu günümüze çok şükür.Günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum...Cumartesi sabah uyandım bir baktım kahverengi lekelenme olmuş ama devamı gelmedi doktorum rahim büyüyor ondandır parlak kırmızı olursa hemen haber ver dedi...Ama yüreğim hopladı...Şimdi daha sakinim kızlar normal mi bu hep aklıma birinin kalbimi mi durdu die geliooo kan görünce içim daralıo....
cnm ben tekli aldım ana kucakları ile birlikte. Eğer ikiliye karar verdiysen prego ibiza iyi bir seçenek. bende son iki haftaya kadar ikili almayı düşünüyordum o yüzden çok araştırdım. pregonun arkalı önlüsü diğer arkalı önlülere göre geniş.beni vazgeçiren katlanınca oturak kısımları falan büyük kalıyor o nedenleydi, birde onlara ana kucağı monte edilmiyor ama zaten araç için ana kucağı almak zorundayız. oyüzden teklide karar kıldık. sen prego ibizaya bak derimBebek arabasını alan ya da karar vermeyi başaran ikiz anneleri hangi marka aldınız acaba? Ben kesin arka arkaya olandan alacağım ama markaya bir türlü karar veremedim de
Sağol Can'ım. Senin değerlerin kaç çıkıyor ? Geçen ay kanamam vardı 2 gün hastanede yatmıştım. Doktor çok fazla yürüme genelde yat demişti. Geçen gün şekerim yükselince yürüyüşü deneyelim dedik kanamam da bitince cesaret geldi. Son 1 haftadır yemekten sonra yarım saat yürüyorum. Şekerimi acayip indirdi. En azından sınırın altına indi. Eğer sıkıntın olmazsa yürüyüşü de dene.canım çok teşekkür ederim. Sanada çok geçmiş olsu. Bende senin gibi aynı ekilde şeker ölçüm cihazıyla aynı takibimi yapıyorum . benim doktorumun söylediği açlık: 95 in altında. 1. saat tokluk 140 ın altında. 1. saat toklukda 120 nin altında çıkmalı dedi. yarın tekrar kontrolüm var. bence doktorum gerekseydi verirsi insülin. Eğer sonuçlarını biliyorsa bence doktoruna güven içini ferha tut.
Benim kızım balık gibi kayardı sanki içimde daha hareketlerini elbiselerinin üstünde göreceksin inş hepsi ayrı güzel bu günlerin..aaa bende portakal suyunda çok hissediyorum :) mesela sabah kan hapını içtikten sonra emilimi artsın diye azcık portakal sıuyu içiyorum hemen pıt pıt başlıyorlar..
evet canım 20. haftaya göre daha sık hissediyorum ama çok güçlü değil hala .. artık yavaş yavaş ciddi tekmeleri bekliyoruz :) :)
Maşallah canm inşallah hep böyle devam eder gelişimleri iğneyi sorduğun için de çok teşekkür ederim ben koldan vurdurdm bugun ama arada bi gobektende vurduruyum sorun olmuyorsa bende 5 gün önce gitmiştm kızm 790 oğlum da 930 grmdı inşallah kızımda 5gunde ilerlemiştrgünaydın anneler. doktora gittik bizde kızların ikisi de 870 gr olmuş. 35 cm boyları var :) doktor herşey normal tek gebelik gibi ikisinin gelişimi de dedi. Günlerine göre ikisi de 3-4 gün büyüklermiş. birde kan sulandırıcı iğneyi sordum ben hala göbekten devam etmem sorun olur mu diye, hiç bir şey olmaz zaten derinin kaç kat kalınlığı var iğnenin ucu küçücük bir de rahim kalınlığı var endişelenme dedi. Bizden haberler bu kadar :)
Canım bence çok güzel benim karnım kızımda bu kadar yoktu instagram da gordugun un ya haftası yanlıştır yada iç karnı dardır benim iç karnım genişmis ve hamileliğin 7. Aydan sonra belirginlesmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?