2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar 20+0 sizce karnimin buyuklugu nasil? Gecen gun instgramda tek gebelik gordum bundan daha fazlaydi dedim benim bebeklerim mi kucuk acaba? Sizin nasildi?

Umut ayni soruyu bende doktoruma sordum, dr bana onemli olan bebeklerin kilosu ve gelismesi karninin buyuklugunu dusunme bile dedi. Ozellile ilk hamileliginse daha yavas olmasi normal. Bide cevredekiler ikizi duyunca gobegimizin iki kati buyuk olmasini bekliyor, sen onlara kulak asma

Kizlar 20+0 sizce karnimin buyuklugu nasil? Gecen gun instgramda tek gebelik gordum bundan daha fazlaydi dedim benim bebeklerim mi kucuk acaba? Sizin nasildi?

Canim gayet normal benimde boyleydi simdi biraz daha buyuk... sen kac kg dasin suan .. dr un bebek gelisimlerine iyi diyosa takma bence ..

merhaba güzel anneler.. bende cuma günü doktoruma gittim. kızım 1100 gr oğlum 1005 gr olmuş. gelişimleri iyi dedi. ama kızımın suyuna iyi yeterli dedi oğlumun suyunu biraz az gördü haftaya tekrar çağırdı içime kurt düştü bol bol sıvı tüket dedi bide soluna yat hareketlerini iyice takip et dedi. beni paranoyak yaptı bile elimden gelse hiç uyumasın hep hareket etsin istiyorum ki içim ferahlasın...

Benim 20. Haftamda bile ben söylemeden pek hamile olduğumu anlamiyorlardi. Tabi biraz bol giyinmeklede alakali. Şuan benim gobegim bu kadar var yada yok. Ama çok şükür bebeklerimin gelişimi ilerde.

Masallah bebeislere kocaman olmuslar. dr un dedigi gibi bol bol sivi tuket cogu zaman sivi miktari yukseliyor.

her hafta daha da güçleniyorlar inşaAllah az kaldı :)
Insallah canimmm
Cevreden biesey diyen yok ta ben tek gebelikte ayni gobegi gorunce sasirdim biraz
Canim gayet normal benimde boyleydi simdi biraz daha buyuk... sen kac kg dasin suan .. dr un bebek gelisimlerine iyi diyosa takma bence ..
72 yim canim 66 ile hamile kaldim. Normal diyorsaniz sorun yokyok cok sukur hep 1 2 gun ilerden gidiyor meleklerim.
Benim 20. Haftamda bile ben söylemeden pek hamile olduğumu anlamiyorlardi. Tabi biraz bol giyinmeklede alakali. Şuan benim gobegim bu kadar var yada yok. Ama çok şükür bebeklerimin gelişimi ilerde.
Benimde cok sukur son adete göre 1 hafta önde gidiyorlar her gittiğimizde birsz biraz one geciyorlar. Sanirim karin icim buyuk benim

Bence gayet normal ilk gebelikte kucuk olur ikincide buyuk olur ucuncuyu sen dusun artik canim icinde genis olabilir tatlim bebekler saglikli olsunda

Benimde 3. Gebeligim 16 +1 digeri 15+5 olduk :) tabi aksama biraz daha buyuyor gaz oluyor :) 63 kilo ile basladim 65 kiloyum

Eklentiler

• 20160514_233929-1-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 49
Ayyyy canim o aciyi cok iyi bilir ilk hamileligimde 85 le doguma girdim oglum 4.600 dogdu 7 bucuk aydan sonra yavastan kasinti basladi ikinci oglumda yasamadim ikizlerde yasarmiyim bilmiyorum az kaldi annesi meleklerin o aciyi unutturacak :)

maşallah 1 kg ı geçmişler ne güzel :) endişelenme canım doktorun ne yapabileceğini söylemiş zaten. en az 2,5 lt su iç günde.

merhaba endişelenme lütfen zaten doktorunda olabilir demiş. Ben lekelenme şikayeti yaşamadım ihiç ancak burda birçok arkadaşın başına geldi ve dinlenerek atlattılar. Dua et, dinlen ve aklına kötü düşünceler getirme, pozitif düşün. 12. haftaya kadar daha dikkatli olmak gerek ama inan bu haftalar geçiyor :) ben hareketlerini hissettiğimden başlara göre çok daha rahatım şuan. bu günümüze çok şükür.

günaydın anneler. doktora gittik bizde kızların ikisi de 870 gr olmuş. 35 cm boyları var :) doktor herşey normal tek gebelik gibi ikisinin gelişimi de dedi. Günlerine göre ikisi de 3-4 gün büyüklermiş. birde kan sulandırıcı iğneyi sordum ben hala göbekten devam etmem sorun olur mu diye, hiç bir şey olmaz zaten derinin kaç kat kalınlığı var iğnenin ucu küçücük bir de rahim kalınlığı var endişelenme dedi. Bizden haberler bu kadar :)

Bebek arabasını alan ya da karar vermeyi başaran ikiz anneleri hangi marka aldınız acaba? Ben kesin arka arkaya olandan alacağım ama markaya bir türlü karar veremedim de
cnm ben tekli aldım ana kucakları ile birlikte. Eğer ikiliye karar verdiysen prego ibiza iyi bir seçenek. bende son iki haftaya kadar ikili almayı düşünüyordum o yüzden çok araştırdım. pregonun arkalı önlüsü diğer arkalı önlülere göre geniş.beni vazgeçiren katlanınca oturak kısımları falan büyük kalıyor o nedenleydi, birde onlara ana kucağı monte edilmiyor ama zaten araç için ana kucağı almak zorundayız. oyüzden teklide karar kıldık. sen prego ibizaya bak derim

Sağol Can'ım. Senin değerlerin kaç çıkıyor ? Geçen ay kanamam vardı 2 gün hastanede yatmıştım. Doktor çok fazla yürüme genelde yat demişti. Geçen gün şekerim yükselince yürüyüşü deneyelim dedik kanamam da bitince cesaret geldi. Son 1 haftadır yemekten sonra yarım saat yürüyorum. Şekerimi acayip indirdi. En azından sınırın altına indi. Eğer sıkıntın olmazsa yürüyüşü de dene.

Benim kızım balık gibi kayardı sanki içimde daha hareketlerini elbiselerinin üstünde göreceksin inş hepsi ayrı güzel bu günlerin..

Maşallah canm inşallah hep böyle devam eder gelişimleri iğneyi sorduğun için de çok teşekkür ederim ben koldan vurdurdm bugun ama arada bi gobektende vurduruyum sorun olmuyorsa bende 5 gün önce gitmiştm kızm 790 oğlum da 930 grmdı inşallah kızımda 5gunde ilerlemiştr

Canım bence çok güzel benim karnım kızımda bu kadar yoktu instagram da gordugun un ya haftası yanlıştır yada iç karnı dardır benim iç karnım genişmis ve hamileliğin 7. Aydan sonra belirginlesmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…