- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.841
maşallah ya ne güzel işte,doğmadan benimkiler de 2kiloyu rahat bi şekilde geçerler inşallah :)32. hafta sonunda biri 2270 biri 2050 idi
Sağol Can'ım. Senin değerlerin kaç çıkıyor ? Geçen ay kanamam vardı 2 gün hastanede yatmıştım. Doktor çok fazla yürüme genelde yat demişti. Geçen gün şekerim yükselince yürüyüşü deneyelim dedik kanamam da bitince cesaret geldi. Son 1 haftadır yemekten sonra yarım saat yürüyorum. Şekerimi acayip indirdi. En azından sınırın altına indi. Eğer sıkıntın olmazsa yürüyüşü de dene.
Çok teşekkür ederim söylediğiniz herşey çok moral oluyor...Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin....merhaba endişelenme lütfen zaten doktorunda olabilir demiş. Ben lekelenme şikayeti yaşamadım ihiç ancak burda birçok arkadaşın başına geldi ve dinlenerek atlattılar. Dua et, dinlen ve aklına kötü düşünceler getirme, pozitif düşün. 12. haftaya kadar daha dikkatli olmak gerek ama inan bu haftalar geçiyor :) ben hareketlerini hissettiğimden başlara göre çok daha rahatım şuan. bu günümüze çok şükür.
Benim kızım balık gibi kayardı sanki içimde daha hareketlerini elbiselerinin üstünde göreceksin inş hepsi ayrı güzel Rabbim o gunleri de gosterir insaAllah
Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.
Sağlıkla gelsinler de çekeriz napalımAyyyy canim o aciyi cok iyi bilir ilk hamileligimde 85 le doguma girdim oglum 4.600 dogdu 7 bucuk aydan sonra yavastan kasinti basladi ikinci oglumda yasamadim ikizlerde yasarmiyim bilmiyorum az kaldi annesi meleklerin o aciyi unutturacak :)
canim tekli olarak hangi marka nasil birsey aldin. ben daha yolun basindayim ama ufak ufak arastiriyorum. bende tekli dusunuyorum. dedigin gibi arac icin alinacak zaten. bebek arabasiyla bitlikte kullanacagim bisey daha mantikli geldi ama bakalimcnm ben tekli aldım ana kucakları ile birlikte. Eğer ikiliye karar verdiysen prego ibiza iyi bir seçenek. bende son iki haftaya kadar ikili almayı düşünüyordum o yüzden çok araştırdım. pregonun arkalı önlüsü diğer arkalı önlülere göre geniş.beni vazgeçiren katlanınca oturak kısımları falan büyük kalıyor o nedenleydi, birde onlara ana kucağı monte edilmiyor ama zaten araç için ana kucağı almak zorundayız. oyüzden teklide karar kıldık. sen prego ibizaya bak derim
Evet canım biri altta biri üstte erkekler . Alttaki de ses yok ama üsttekini solda hissediyorum :) Bizim ayrıntılı 1 hafta sonra inş güzel geçer. Cevap veriyordur diye düşünüyorum ben de. çok hissedemiyorum ama..Benimde detaylida doktor oyle bastiriyoduki hem karnim hem kemiklerim acimisti donsunler diye☺☺ belkide annesi ses veriyo yavrularin sana..☺☺ iki erkek dimi senin hala..
Bakalim ilerledikce nasil olacak karnimCanım bence çok güzel benim karnım kızımda bu kadar yoktu instagram da gordugun un ya haftası yanlıştır yada iç karnı dardır benim iç karnım genişmis ve hamileliğin 7. Aydan sonra belirginlesmisti
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi naisp etsin canimHerkese merhabaBende 15 haftalik ikiz hamileyim çok şükür tüp bebek yöntemiyle oldu.
Herkese merhabaBende 15 haftalik ikiz hamileyim çok şükür tüp bebek yöntemiyle oldu.
Canim ben soluma yattigimda cogunlukla pitir pitir hareket ediyorlar ama ayaktayken yada otururken cok nadir tepkiler var o da yeni yeni basladi daha dun aksam portakal suyu ictim hafifyen otururken bir tekme yedim ama surekli hareketlerini hissetmiyorum. bazen kasilmalar oluyorumuttttt cnm sen bebeklerini ne kadar sıklıkla hissediyorsun?
cnm bizim ki araçlar quinny zapp xtra 2, ana kucakları maxi cosi. youtubedan videolarını izleyebilirsin. ikilimi teklimi alacağına karar verirsen araba ondan sonra kolay seçiliyor. dediğin gibi daha sana çok var, araştırırsın :)canim tekli olarak hangi marka nasil birsey aldin. ben daha yolun basindayim ama ufak ufak arastiriyorum. bende tekli dusunuyorum. dedigin gibi arac icin alinacak zaten. bebek arabasiyla bitlikte kullanacagim bisey daha mantikli geldi ama bakalim
rica ederim cnm. bu arada senin oğlan maşallah baya önden gidiyor. bizimki genelde benzer kiloları ikisi de kız olduğundan. hatta bi gittiğimizde biri geçmiş oluyor diğerinde öbürü :) yarışıyorlar.Maşallah canm inşallah hep böyle devam eder gelişimleri iğneyi sorduğun için de çok teşekkür ederim ben koldan vurdurdm bugun ama arada bi gobektende vurduruyum sorun olmuyorsa bende 5 gün önce gitmiştm kızm 790 oğlum da 930 grmdı inşallah kızımda 5gunde ilerlemiştr
Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.
soluma yatıyorum ama hissetmiyorum ben içerde balon patlaması gibi oluyor sırt üstü yatınca onu bebek diye yoruyorum ben :)Canim ben soluma yattigimda cogunlukla pitir pitir hareket ediyorlar ama ayaktayken yada otururken cok nadir tepkiler var o da yeni yeni basladi daha dun aksam portakal suyu ictim hafifyen otururken bir tekme yedim ama surekli hareketlerini hissetmiyorum. bazen kasilmalar oluyor
şu an bilinçli cevap verdiği dönem değil ama rahatsız olduğunu gösteriyor olabilir. ilerleyen haftalarda iletişim kurabiliyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?