2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

şuan diyetle birlikte götürdüğümden değerlerim normal . Yarın kontrolüm var. Normalde zaten çok hareketsiz sayılmam ben. Bakalım artık elşmşzden gelenş yapacağız tontikler için:) ancak doğumdan sonra 3 ay içinde bir şeker yüklemesi daha yaptırmamı söyledi doktor. Sonra takip eden 3 yılda yılda1 kez yaptırmam gerekiyormuş. gebelik şekeri olanların normal şekere dönme olasılığı oluyormuş maalesef.

Maşaallah arkadaşlar hepinizin haftaları büyük rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin..
artık benim son haftalarımda hepiniz yavruları kucağınıza almış olursunuz
Sanırım benimle aynı gün birisi daha var 30 aralık dogum tarihli olan ismini jatırlayamadım simdi

Merhaba arkadaşlar bebeğini hisseden annelere sorum :)
Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.

Çok teşekkür ederim söylediğiniz herşey çok moral oluyor...Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin....

Ultrasonda bebek dönsün diye dr bazen karnıma hafif vuruyor. Şimdi ben de yaptığımda arkadan bişi hissediyorum bebek mi acaba ? :) cevap mı veriyor ki.

Benimde detaylida doktor oyle bastiriyoduki hem karnim hem kemiklerim acimisti donsunler diye☺☺ belkide annesi ses veriyo yavrularin sana..☺☺ iki erkek dimi senin hala..

Ayyyy canim o aciyi cok iyi bilir ilk hamileligimde 85 le doguma girdim oglum 4.600 dogdu 7 bucuk aydan sonra yavastan kasinti basladi ikinci oglumda yasamadim ikizlerde yasarmiyim bilmiyorum az kaldi annesi meleklerin o aciyi unutturacak :)
Sağlıkla gelsinler de çekeriz napalım

canim tekli olarak hangi marka nasil birsey aldin. ben daha yolun basindayim ama ufak ufak arastiriyorum. bende tekli dusunuyorum. dedigin gibi arac icin alinacak zaten. bebek arabasiyla bitlikte kullanacagim bisey daha mantikli geldi ama bakalim

Benimde detaylida doktor oyle bastiriyoduki hem karnim hem kemiklerim acimisti donsunler diye☺☺ belkide annesi ses veriyo yavrularin sana..☺☺ iki erkek dimi senin hala..
Evet canım biri altta biri üstte erkekler . Alttaki de ses yok ama üsttekini solda hissediyorum :) Bizim ayrıntılı 1 hafta sonra inş güzel geçer. Cevap veriyordur diye düşünüyorum ben de. çok hissedemiyorum ama..

Canım bence çok güzel benim karnım kızımda bu kadar yoktu instagram da gordugun un ya haftası yanlıştır yada iç karnı dardır benim iç karnım genişmis ve hamileliğin 7. Aydan sonra belirginlesmisti
Bakalim ilerledikce nasil olacak karnim
Herkese merhaba Bende 15 haftalik ikiz hamileyim çok şükür tüp bebek yöntemiyle oldu.
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi naisp etsin canim

Kizlar ayrintili ultrason yaptiranlara birsey danismak istiyorum. Benim doktorum ayrintili bakiyor her defasında tum organlarını inceliyor rapor yazıyor. Kalp bobrek damarlar kemikler sulari plasentalari her muayenemiz 45 dk sürüyor. Ayrintili ultrasonda bunun diisnda birsey yapiliyor mu?
Tup bebek doktoru ayribtili icin randevu almamizi istedi baska bir yerden 400 tl. Simdi biz tekrar ayriyeten ayrintili yaptirmalimiyiz sizce? Zaten ayrintili bakan doktora sorduk ben riskli birsey görsem baska bir goz gorsun derdim ama siz bilirsiniz ayni seylere bakilacak dedi yinede emin olamadik. Sizce gidilmeli mi baska bir yerede?

umuttttt cnm sen bebeklerini ne kadar sıklıkla hissediyorsun?
Canim ben soluma yattigimda cogunlukla pitir pitir hareket ediyorlar ama ayaktayken yada otururken cok nadir tepkiler var o da yeni yeni basladi daha dun aksam portakal suyu ictim hafifyen otururken bir tekme yedim ama surekli hareketlerini hissetmiyorum. bazen kasilmalar oluyor

canim tekli olarak hangi marka nasil birsey aldin. ben daha yolun basindayim ama ufak ufak arastiriyorum. bende tekli dusunuyorum. dedigin gibi arac icin alinacak zaten. bebek arabasiyla bitlikte kullanacagim bisey daha mantikli geldi ama bakalim
cnm bizim ki araçlar quinny zapp xtra 2, ana kucakları maxi cosi. youtubedan videolarını izleyebilirsin. ikilimi teklimi alacağına karar verirsen araba ondan sonra kolay seçiliyor. dediğin gibi daha sana çok var, araştırırsın :)

rica ederim cnm. bu arada senin oğlan maşallah baya önden gidiyor. bizimki genelde benzer kiloları ikisi de kız olduğundan. hatta bi gittiğimizde biri geçmiş oluyor diğerinde öbürü :) yarışıyorlar.

şu an bilinçli cevap verdiği dönem değil ama rahatsız olduğunu gösteriyor olabilir. ilerleyen haftalarda iletişim kurabiliyorsun canım

soluma yatıyorum ama hissetmiyorum ben içerde balon patlaması gibi oluyor sırt üstü yatınca onu bebek diye yoruyorum ben :)

şu an bilinçli cevap verdiği dönem değil ama rahatsız olduğunu gösteriyor olabilir. ilerleyen haftalarda iletişim kurabiliyorsun canım

inşallah o haftaları görebiliriz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…