- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.861
bende aynı şeyi düşünüyorum rahatsız olmuş olabilirler. Mesela bugün biz ultrasona girmeden hareketleri falan yoktu herhalde uyuyorlardı. sonra ultrason sırasında hareket etmeye başladılar muhtemelen ultrasonun verdiği ısıdan falan rahatsız oldularşu an bilinçli cevap verdiği dönem değil ama rahatsız olduğunu gösteriyor olabilir. ilerleyen haftalarda iletişim kurabiliyorsun canım
Doktor bazen baya sallıyor ya da sert bastırıyor. Dönüyorlar o zaman. Şuan tam hissedemiyorum bebeklerimi.. ah ah inş hissederim en kısa zamanda :)bende aynı şeyi düşünüyorum rahatsız olmuş olabilirler. Mesela bugün biz ultrasona girmeden hareketleri falan yoktu herhalde uyuyorlardı. sonra ultrason sırasında hareket etmeye başladılar muhtemelen ultrasonun verdiği ısıdan falan rahatsız oldular
Hareket edemeyeceğimiz kesin :)Bakalim ilerledikce nasil olacak karnim
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi naisp etsin canim
Bakalim ilerledikce nasil olacak karnim
Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi naisp etsin canim
Bende canim hayirli olsun[/QUOTE
Rahim boyu ölçümü yapildi mi size
bende aynı şeyi düşünüyorum rahatsız olmuş olabilirler. Mesela bugün biz ultrasona girmeden hareketleri falan yoktu herhalde uyuyorlardı. sonra ultrason sırasında hareket etmeye başladılar muhtemelen ultrasonun verdiği ısıdan falan rahatsız oldular
Evet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridrrica ederim cnm. bu arada senin oğlan maşallah baya önden gidiyor. bizimki genelde benzer kiloları ikisi de kız olduğundan. hatta bi gittiğimizde biri geçmiş oluyor diğerinde öbürü :) yarışıyorlar.
bence kızının gelişimi yavaş değildir oğlun önde olabilir. bide farklı yerlerde ölçülüyorsa kiloları oda etkiliyor. mesela 2 hafta önce kendi doktorum yaklaşık 750 ye 800 gibi demişti, bugünki doktor ikisi de 870 dedi. yani bana da 2 haftada az kilo almışlar gibi geldi önce sonra cihazlar farklı olduğundan olabilir diye düşündüm. bide farklı doktor olduğu için odaklanmaları aynı olmuyordur diye düşünüyorum. protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek gerekir. bence doktorun aradaki kilo farkını önemli bulmadıysa sorun yokEvet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridr
kola mı bence böyle birşey yapma :) sırf hareketlensinler diye kafein yükleme boşa :) bizim ultrasonlar hep hareketli geçiyor zaten, hatta bugün doktor kolunu ölçecem bir turlu durmuyor diye sitem etti :)Ben ultrasona girmeden mutlaka kola iciyorum yada cikolata yiyorum. Cok hareketli oluyorlar =)
normal bence daha bu haftalarda yeni başlıyor, zamanla artacak :)Doktor bazen baya sallıyor ya da sert bastırıyor. Dönüyorlar o zaman. Şuan tam hissedemiyorum bebeklerimi.. ah ah inş hissederim en kısa zamanda :)
Kilo durumun ne canim gobegin var miydi onceden benim okudugum kadariyla zayiflar daha cabuk hissediyor eger onceden gobek varsa daha zor hissediliyor benim biraz gobek vardi ondan yeni yeni hissetmeye basladim. Ama normal merak etme. Balon patlamalari falan hep bebekler sirt ustu yatinca bendede oyle oluyor. Ama hareket etmeyecekse hicbirseye tepki vermiyor. Ben ilk hissedeyim diye nutella kavanozuna düştüm 7 8 kasik yedim heralde. Sonuc tik yok. Ama gecen gece magmezyumu ictim soluma bir uzandim nasil pit pitlar sorma...soluma yatıyorum ama hissetmiyorum ben içerde balon patlaması gibi oluyor sırt üstü yatınca onu bebek diye yoruyorum ben :)
inşallah o haftaları görebiliriz Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inş :)
Erkek bebek daha çok besleniyor ama ikizlerde biri genelde iri doğar normal dedi kız bebekler daha minyonmsu olur dedi tam gününde ilerliyor kızm oğlum ilerdebence kızının gelişimi yavaş değildir oğlun önde olabilir. bide farklı yerlerde ölçülüyorsa kiloları oda etkiliyor. mesela 2 hafta önce kendi doktorum yaklaşık 750 ye 800 gibi demişti, bugünki doktor ikisi de 870 dedi. yani bana da 2 haftada az kilo almışlar gibi geldi önce sonra cihazlar farklı olduğundan olabilir diye düşündüm. bide farklı doktor olduğu için odaklanmaları aynı olmuyordur diye düşünüyorum. protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek gerekir. bence doktorun aradaki kilo farkını önemli bulmadıysa sorun yok
Evet maalesef olabiliyormuş. Ben de doğum sonrası takip ettiricem. İnşallah normale döneriz.şuan diyetle birlikte götürdüğümden değerlerim normal . Yarın kontrolüm var. Normalde zaten çok hareketsiz sayılmam ben. Bakalım artık elşmşzden gelenş yapacağız tontikler için:) ancak doğumdan sonra 3 ay içinde bir şeker yüklemesi daha yaptırmamı söyledi doktor. Sonra takip eden 3 yılda yılda1 kez yaptırmam gerekiyormuş. gebelik şekeri olanların normal şekere dönme olasılığı oluyormuş maalesef.
Artık her gittiğimde bakıyor dr
20 deyiz 16 da 18 de baktı vajinal daha doğru Sonuç dedi :)Kaç haftalik oldunuz ? Kacinci haftada basladi bakmaya bide vajinal mi bakiyor ? Çok soru sordum ama benim kafami bu konu çok kurcaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?