2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

şu an bilinçli cevap verdiği dönem değil ama rahatsız olduğunu gösteriyor olabilir. ilerleyen haftalarda iletişim kurabiliyorsun canım
bende aynı şeyi düşünüyorum rahatsız olmuş olabilirler. Mesela bugün biz ultrasona girmeden hareketleri falan yoktu herhalde uyuyorlardı. sonra ultrason sırasında hareket etmeye başladılar muhtemelen ultrasonun verdiği ısıdan falan rahatsız oldular

Doktor bazen baya sallıyor ya da sert bastırıyor. Dönüyorlar o zaman. Şuan tam hissedemiyorum bebeklerimi.. ah ah inş hissederim en kısa zamanda :)

Ben ultrasona girmeden mutlaka kola iciyorum yada cikolata yiyorum. Cok hareketli oluyorlar =)

rica ederim cnm. bu arada senin oğlan maşallah baya önden gidiyor. bizimki genelde benzer kiloları ikisi de kız olduğundan. hatta bi gittiğimizde biri geçmiş oluyor diğerinde öbürü :) yarışıyorlar.
Evet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridr

Evet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridr
bence kızının gelişimi yavaş değildir oğlun önde olabilir. bide farklı yerlerde ölçülüyorsa kiloları oda etkiliyor. mesela 2 hafta önce kendi doktorum yaklaşık 750 ye 800 gibi demişti, bugünki doktor ikisi de 870 dedi. yani bana da 2 haftada az kilo almışlar gibi geldi önce sonra cihazlar farklı olduğundan olabilir diye düşündüm. bide farklı doktor olduğu için odaklanmaları aynı olmuyordur diye düşünüyorum. protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmek gerekir. bence doktorun aradaki kilo farkını önemli bulmadıysa sorun yok

Ben ultrasona girmeden mutlaka kola iciyorum yada cikolata yiyorum. Cok hareketli oluyorlar =)
kola mı bence böyle birşey yapma :) sırf hareketlensinler diye kafein yükleme boşa :) bizim ultrasonlar hep hareketli geçiyor zaten, hatta bugün doktor kolunu ölçecem bir turlu durmuyor diye sitem etti :)

Kilo durumun ne canim gobegin var miydi onceden benim okudugum kadariyla zayiflar daha cabuk hissediyor eger onceden gobek varsa daha zor hissediliyor benim biraz gobek vardi ondan yeni yeni hissetmeye basladim. Ama normal merak etme. Balon patlamalari falan hep bebekler sirt ustu yatinca bendede oyle oluyor. Ama hareket etmeyecekse hicbirseye tepki vermiyor. Ben ilk hissedeyim diye nutella kavanozuna düştüm 7 8 kasik yedim heralde. Sonuc tik yok. Ama gecen gece magmezyumu ictim soluma bir uzandim nasil pit pitlar sorma...

Erkek bebek daha çok besleniyor ama ikizlerde biri genelde iri doğar normal dedi kız bebekler daha minyonmsu olur dedi tam gününde ilerliyor kızm oğlum ilerde

Evet maalesef olabiliyormuş. Ben de doğum sonrası takip ettiricem. İnşallah normale döneriz.

Alıntı yapamadım saolun arkadaşlar ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz pit pit larda artar ins :)

Pruluton depot 500mg iğne olan var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar sizlere rahim boyu ölçümü yapildi mi kacinci haftalarda yapiliyor

kızlar ben şeker yuklemesı yaptırdım. doktor gozun aydın sorun yok dedı. aslında super ıyı değil sınır 180 galıba 2 saate benım 170 cıkmıs. 75 lik 3 saat yaptırdım ;

açlık 90
ilk saat 130
2 saat 170
3 saat 91 cıkmıs sızın nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…