- 14 Ağustos 2014
- 212
- 202
- 103
- 38
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.881
20 deyiz 16 da 18 de baktı vajinal daha doğru Sonuç dedi :)
Normal cnm benimBana da 12. Hafta da bakti cuma 15. hafta olacak bakmazsa sorucam doktoruma
sağol canimsenin normal gebelik mi
benim tup bebek
Bizde oyle dusunuyoruz canim ya gercekten stres yapiyor bunlar bizi.umuttttt ben gerek gormiyorum tekrar ayri bi doktora gitmene zaten doktorun ayrinitli bakuyor biraz tecrubeli bisey olsa derdi .
Biz tup bebek yapanlar olarak saniyolarki hep para bol bizde gidin gidn hersey yapin.
Canim bizim 8.haftadan beri her kontrolde bakiliyor.son kontrolde unuttu doktor ayrintili bakarken. Bende bahane ariyordum pazartesi tekrar gidicek olcsun diyeArkadaşlar sizlere rahim boyu ölçümü yapildi mi kacinci haftalarda yapiliyor
benim hamileliğin başından beri aynı. ilk hamileliğimde de aynıydı. süt hormonları fazla çalışıyo :)Kizlar benim 2 3 tir gogus uclarimda beyazlik var ya sut gibi. Bu kadar erken sut gelmesi normal mi?var mi bunu yasayan. Demin dustan sonra epey vardi
Alıntı yapamadım saolun arkadaşlar ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz pit pit larda artar ins :)
Pruluton depot 500mg iğne olan var mı arkadaşlar?
Alıntı yapamadım saolun arkadaşlar ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz pit pit larda artar ins :)
Evet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridr
Erken dogumu onlemek icin.
20 olduk canim cok sukurSiz kaç haftalik oldunuzumuttttt
Cok sukur hicbir sorun görülmedi canim doktorumda oyle dedi sanirim boşa para harcamaya gerek yok. Sorunlar gecmistir insallah bebeklerindeki."umuttttt" bende 2 haftada 1 detaylı ultrasona giriyorum. bebeklerde sorun olduğu için farklı bir doktora gittim. aynı şeylere bakıldı. aynı sonuçlar çıktı. eğer bebeklerde sorun yoksa farklı bir yere gitmeye gerek yok bence.
Benim 1 haftadir basladi bugun dus sonrasi da belirgin olunca korktum birazcik. Ama arastirdim normalmisbenim hamileliğin başından beri aynı. ilk hamileliğimde de aynıydı. süt hormonları fazla çalışıyo :)
Herkese merhaba. Ben de kontrole gittim ve haftaya artik izne ayrılıyorum darısı çalışan arkadaşlara..bebeklerimden biri 1344 digeri 1120 gr. Boylari 38-36 cm..uzun olacaklar diyor her seferinde..ve sezeryan olacagimizi söyledi iki haftada 1 cagirdi artik ölçüm yapacak ikizler belli olmaz dedi..bir de kramp giriyor yaa bugün baska bir vitamin daha yazdı..akinti için fitil yazdı...
kola mı bence böyle birşey yapma :) sırf hareketlensinler diye kafein yükleme boşa :)
Ben 2 hafta sonra basliycam haftada 1.
bebeklerin suyu mu yoksa akıntı mı diye gittim bebeklerin suyu değil dedi ama bu iğneden verdiBen 10. 12. Haftaya kadar akintilarim sebebiyle oluyordum .. bu haftalardada mi olmak gerekiyormus .. neden peki merak ettim bebekler icin mi?
bana bir şey demedi ben de stresten unuttum dr ne derse he diyorumErken dogumu onlemek icin.
canım progestan gibi düşük olmasın diye değil mi bu iğne.. ben 21. haftadayım ama..Evet ben kullanıyorum 3 günde bir yaptırıyorum transferden sonra hiç bırakmadım...
canım progestan gibi düşük olmasın diye değil mi bu iğne.. ben 21. haftadayım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?