2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

umuttttt ben gerek gormiyorum tekrar ayri bi doktora gitmene zaten doktorun ayrinitli bakuyor biraz tecrubeli bisey olsa derdi .
Biz tup bebek yapanlar olarak saniyolarki hep para bol bizde gidin gidn hersey yapin.
Bizde oyle dusunuyoruz canim ya gercekten stres yapiyor bunlar bizi.
Arkadaşlar sizlere rahim boyu ölçümü yapildi mi kacinci haftalarda yapiliyor
Canim bizim 8.haftadan beri her kontrolde bakiliyor.son kontrolde unuttu doktor ayrintili bakarken. Bende bahane ariyordum pazartesi tekrar gidicek olcsun diye

Kizlar benim 2 3 tir gogus uclarimda beyazlik var ya sut gibi. Bu kadar erken sut gelmesi normal mi?var mi bunu yasayan. Demin dustan sonra epey vardi

"umuttttt" bende 2 haftada 1 detaylı ultrasona giriyorum. bebeklerde sorun olduğu için farklı bir doktora gittim. aynı şeylere bakıldı. aynı sonuçlar çıktı. eğer bebeklerde sorun yoksa farklı bir yere gitmeye gerek yok bence.

Kizlar benim 2 3 tir gogus uclarimda beyazlik var ya sut gibi. Bu kadar erken sut gelmesi normal mi?var mi bunu yasayan. Demin dustan sonra epey vardi
benim hamileliğin başından beri aynı. ilk hamileliğimde de aynıydı. süt hormonları fazla çalışıyo :)

Alıntı yapamadım saolun arkadaşlar ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz pit pit larda artar ins :)

Pruluton depot 500mg iğne olan var mı arkadaşlar?

Ben 10. 12. Haftaya kadar akintilarim sebebiyle oluyordum .. bu haftalardada mi olmak gerekiyormus .. neden peki merak ettim bebekler icin mi?

Evet canm benm de o yüzden kafama takılıyor kızımn gelişimi neden yavaş çok mu yavaşki yoğurt muz gelişim için iyi diye okumuştm bi yerde onlara ağrlık verdm dünden beridr

Bizimde oyle kiz gununde yada 1 2 gun onde oglan 1 hafta felan onden gidiyo kilosuda fazla hatta.. kizlar daha narin olur ondan demisti dr

Siz kaç haftalik oldunuz umuttttt
20 olduk canim cok sukur
Cok sukur hicbir sorun görülmedi canim doktorumda oyle dedi sanirim boşa para harcamaya gerek yok. Sorunlar gecmistir insallah bebeklerindeki.
benim hamileliğin başından beri aynı. ilk hamileliğimde de aynıydı. süt hormonları fazla çalışıyo :)
Benim 1 haftadir basladi bugun dus sonrasi da belirgin olunca korktum birazcik. Ama arastirdim normalmis

Herkese merhaba. Ben de kontrole gittim ve haftaya artik izne ayrılıyorum darısı çalışan arkadaşlara..bebeklerimden biri 1344 digeri 1120 gr. Boylari 38-36 cm..uzun olacaklar diyor her seferinde..ve sezeryan olacagimizi söyledi iki haftada 1 cagirdi artik ölçüm yapacak ikizler belli olmaz dedi..bir de kramp giriyor yaa bugün baska bir vitamin daha yazdı..akinti için fitil yazdı...

Hayirli olsun canim, bol bol dinlen. Bende dun mudurumle konustum Agustos sonundan itibaren isi birakiyorum.

Ben 2 hafta sonra basliycam haftada 1.

neden olarak ne dedi canım doktorun?

Ben 10. 12. Haftaya kadar akintilarim sebebiyle oluyordum .. bu haftalardada mi olmak gerekiyormus .. neden peki merak ettim bebekler icin mi?
bebeklerin suyu mu yoksa akıntı mı diye gittim bebeklerin suyu değil dedi ama bu iğneden verdi
Erken dogumu onlemek icin.
bana bir şey demedi ben de stresten unuttum dr ne derse he diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…