2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Doktorun risk gormuyosa ihtiyac duymuyosa neden yaptiricaksin ki canim
İşte ben de durum iyi dedikten sonra bunu yazmasına anlam veremedim canım. Bir doktora daha sorucam.. hep diyorum sizin doktorlara özeniyorum ilgili bir doktora denk gelemedim. odasına girmemizle çıkmamız bir oluyor en fazla 10 dk

ben kullanıyorum canım haftada bir. rahim ağzı uzunluğu kısa çıktığı için vermişti doktor.
Bana rahim ağzıda iyi bebeklerin suyu da iyi dedi ama yine de verdi.. bu haftalarda da kullanılıyor demek. Bir başka doktora daha sorup vurdurayım diyorum.

İnşallah Can'ım :) progestanı fitil olarak doktorum devam ettirdi hep hala daha kullanıyorum magnezyum kullanıyorum son Zamanlar değerini daha çok anlıyorum kan ilacı feramat vitamin ilacı decavit birde epilepsi ilacı kullanıyorum

Teşekkürler cevap için canım. Ben progestanı sabah akşam içiyorum. magnezyum 2 günde 1 dedi doktorum. kan ve vitamin bende kullanıyorum ama üstüne bir de iğne verdi o yüzden sordum canım. magnezyum kasılmalara iyi geliyor mu?

Evet bende migren var kullanmadan önce üç gün deliler gibi baş Ağrı'sı çekerdim magnezyumdan sonra Allah'ın İzniyle bir kez bile ağrımadı

Toplam kac kilo aldin? Surekli dinleniyor musun? Benim ilk hamileleigimde son zamanlarda okadar buyumustuki karnim cok zorlanmistim, simdi nasil olacak merak ediyorum
Benim aşırı büyğme yok karnımda şuan toplamda 12.5 kilo aldım artık sürekli dinleniyorum yürüyemiyorum zaten :)

Bazen bi sıkıntı gormemelerine ragmen biz cok vesveseli panik olunca icimiz rahat etsin diyede olabilir.. neticede yazdiginin bebege bi zarari yok ya.. icin rahat etmiyosa emin olamiosan git baska dr a dedigin gibi canim

Benim aşırı büyğme yok karnımda şuan toplamda 12.5 kilo aldım artık sürekli dinleniyorum yürüyemiyorum zaten :)

MasaAllah suphanAllah canim sana .. guzel haftalara geldin cok.kilo da almadin.. ilk guzel haberi bekliyoruz senden.. cok az kaldi☺

Masallah, insallah hepimiz 36 haftalara geliriz. Alah yardimcin olsun, dualarimiz seninle

MasaAllah suphanAllah canim sana .. guzel haftalara geldin cok.kilo da almadin.. ilk guzel haberi bekliyoruz senden.. cok az kaldi☺
sağolun kızlar darısı sizlerimde başına sağ sağlim bu haftalara geldiğinizi görürüz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…