- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.901
Bir doktora daha danışıp öyle vurdurayım diyorum cnmEvet benim yeni diye sanırım 3 ay olunca bırakıcaz dedi... Ama rahim uzunluğunu korumada da işe yarıyormuş die duymuştum...
Bir doktora daha danışıp öyle vurdurayım diyorum cnm
Perşembe ya da cuma gitmeyi düşünüyorum cnm öğrendiğimde yazarım.Evet bende her zaman 2 doktor taraftarıyım... İnsan birinin göremediğini diğeri görüyor...Bizimlede paylaşırsan sevinirim...
Bir doktora daha danışıp öyle vurdurayım diyorum cnm
İşte ben de durum iyi dedikten sonra bunu yazmasına anlam veremedim canım. Bir doktora daha sorucam.. hep diyorum sizin doktorlara özeniyorum ilgili bir doktora denk gelemedim. odasına girmemizle çıkmamız bir oluyor en fazla 10 dkDoktorun risk gormuyosa ihtiyac duymuyosa neden yaptiricaksin ki canim
Günaydın kızlar Mutlu sabahlar
ben kullanıyorum canım haftada bir. rahim ağzı uzunluğu kısa çıktığı için vermişti doktor.Alıntı yapamadım saolun arkadaşlar ins bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz pit pit larda artar ins :)
Pruluton depot 500mg iğne olan var mı arkadaşlar?
Bana rahim ağzıda iyi bebeklerin suyu da iyi dedi ama yine de verdi.. bu haftalarda da kullanılıyor demek. Bir başka doktora daha sorup vurdurayım diyorum.ben kullanıyorum canım haftada bir. rahim ağzı uzunluğu kısa çıktığı için vermişti doktor.
Biraz zorlanıyorum artık ama az kaldı şükür :) cuma randevumMinicikeller, nasil gidiyor nasil hissediyorsun? Dr rendevun ne zaman?
İnşallah Can'ım :) progestanı fitil olarak doktorum devam ettirdi hep hala daha kullanıyorum magnezyum kullanıyorum son Zamanlar değerini daha çok anlıyorumGünaydın canım ne güzel maşallah bu haftaları görmen darısı bizlere inş. :) güzel haberlerini bekliyoruz
Kullandığın ilaçları yazar mısın canım. kasılma düşük vs için bir ilaç iğne kullanıyor musun?
Teşekkürler cevap için canım. Ben progestanı sabah akşam içiyorum. magnezyum 2 günde 1 dedi doktorum. kan ve vitamin bende kullanıyorum ama üstüne bir de iğne verdi o yüzden sordum canım. magnezyum kasılmalara iyi geliyor mu?İnşallah Can'ım :) progestanı fitil olarak doktorum devam ettirdi hep hala daha kullanıyorum magnezyum kullanıyorum son Zamanlar değerini daha çok anlıyorumkan ilacı feramat vitamin ilacı decavit birde epilepsi ilacı kullanıyorum
Biraz zorlanıyorum artık ama az kaldı şükür :) cuma randevum
Evet bende migren var kullanmadan önce üç gün deliler gibi baş Ağrı'sı çekerdim magnezyumdan sonra Allah'ın İzniyle bir kez bile ağrımadıTeşekkürler cevap için canım. Ben progestanı sabah akşam içiyorum. magnezyum 2 günde 1 dedi doktorum. kan ve vitamin bende kullanıyorum ama üstüne bir de iğne verdi o yüzden sordum canım. magnezyum kasılmalara iyi geliyor mu?
Benim aşırı büyğme yok karnımda şuan toplamda 12.5 kilo aldım artık sürekli dinleniyorum yürüyemiyorum zaten :)Toplam kac kilo aldin? Surekli dinleniyor musun? Benim ilk hamileleigimde son zamanlarda okadar buyumustuki karnim cok zorlanmistim, simdi nasil olacak merak ediyorum
Benim aşırı büyğme yok karnımda şuan toplamda 12.5 kilo aldım artık sürekli dinleniyorum yürüyemiyorum zaten :)
İşte ben de durum iyi dedikten sonra bunu yazmasına anlam veremedim canım. Bir doktora daha sorucam.. hep diyorum sizin doktorlara özeniyorum ilgili bir doktora denk gelemedim. odasına girmemizle çıkmamız bir oluyor en fazla 10 dk
Benim aşırı büyğme yok karnımda şuan toplamda 12.5 kilo aldım artık sürekli dinleniyorum yürüyemiyorum zaten :)
Masallah, insallah hepimiz 36 haftalara geliriz. Alah yardimcin olsun, dualarimiz seninle
sağolun kızlar darısı sizlerimde başına sağ sağlim bu haftalara geldiğinizi görürüz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah:)MasaAllah suphanAllah canim sana .. guzel haftalara geldin cok.kilo da almadin.. ilk guzel haberi bekliyoruz senden.. cok az kaldi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?