2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Ne guzel son haftaların canım minnoslarına kavuşmana az kaldı kısmetse Rabbim nazardan korusun seni ve kızlarını

Minicikeller maasallah sana ne guzel buyudu bebeklerin haftan cok iyi ve aldigin kiloda ins bizde goruruz o haftalari ilerleyen haftalara gelmis birilerini gormek umut oluyor bana ama bir yandan da stres yapmaktan kendimi alamiyorum Allah korusun saglikla sihhatle buyutsun kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi :)

Ben yaklasik birkac haftadir hissediyorum, ozellikele yattigimda. Bu benim ikinci hamileligim sanirim oyuzden daha kolay
Ikinci hamileliginmi 2 oglun ikizmi canim yanlis hatirlamiyorsam 2 oglun var degilmi tatlim ben daha hissetmiyorum ama sertlesme oluyor neden oluyor bilmiyorum bu cuma doktora gidecem hem cinsiyeti hemde neden kasiliyor gibi bir sertlesme oluyor onu soracam saglikla kalin canim

sağolun kızlar darısı sizlerimde başına sağ sağlim bu haftalara geldiğinizi görürüz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah:)
maşallah canım ya, sağlıkla sıhhale doğsun kuzularımız. İnşallah bizlerde görürüz o haftaları.

Kacinci haftaniz

Canim ilk oglumu evlat edindik, ikincisi tup bebek oldu. Bu ikinci hamileligim.

Bu arada Cuma gununu merakla bekliyorum, bakalim dr ne diyecek.

maşallah canım. Rabbim evlat edinmen hürmetine verdi belkide bu evlatlarını :) Rabbim ayırmasın.

Himm bende ikiz sandim canim rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin 4 evladinida bende merak ediyorum canim cuma gunu icin heyecanliyim :) saglikla kalin

Amin canm stres tüm olumsuzlukların başı unutmamak lazım Rabbime güven rahat ol inşallah sende göreceksin bu haftaları :)

Amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah seninde az kalmış sağsalim gelsinler :)

sayfanın ablaları olacak kızların ve senden gelecek haberler hepimize enerji veriyo gerçekten.. Rabbim bize de göstersin inşallah o günleri... miniklerine de kocaman bir maşallah tabi

Ay evet ben simdi farkettim az önce doktordan geldim 15+0 biri 14+4 biri bu arada bende kasilma sertleşme gibi olan şey miyomlarimmis
Sen ogrendinmi cinsiyetlerini tatlim aralarinda 4 gun var benimde aralarinda 3 gun var himm miyom oylemi yapiyormus bende miyom yok ama saglikla al minnaklarini tatlim :)

Kızlar;

benım bugun belim ara ara karnım cok ağrıyor... sabah kalktım hareket yok dıe cok agladım kı sımdı hareketlerı var amma agrılarım devam eıdyor .. Açılma oluyor olabılır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…