- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.921
Aminnn insaAllah canim☺sağolun kızlar darısı sizlerimde başına sağ sağlim bu haftalara geldiğinizi görürüz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah:)
Ne guzel son haftaların canım minnoslarına kavuşmana az kaldı kısmetse Rabbim nazardan korusun seni ve kızlarınıİnşallah Can'ım :) progestanı fitil olarak doktorum devam ettirdi hep hala daha kullanıyorum magnezyum kullanıyorum son Zamanlar değerini daha çok anlıyorumkan ilacı feramat vitamin ilacı decavit birde epilepsi ilacı kullanıyorum
Amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah seninde az kalmış sağsalim gelsinler :)Ne guzel son haftaların canım minnoslarına kavuşmana az kaldı kısmetse Rabbim nazardan korusun seni ve kızlarını
Canim bebeklerini hissedebiliyor musun benim sağ yanimda bazen bir yumru oluşuyor sanki oraya toplaniyorlar gibiBende canim hayirli olsun
Canim bebeklerini hissedebiliyor musun benim sağ yanimda bazen bir yumru oluşuyor sanki oraya toplaniyorlar gibi
Ikinci hamileliginmi 2 oglun ikizmi canim yanlis hatirlamiyorsam 2 oglun var degilmi tatlim ben daha hissetmiyorum ama sertlesme oluyor neden oluyor bilmiyorum bu cuma doktora gidecem hem cinsiyeti hemde neden kasiliyor gibi bir sertlesme oluyor onu soracam saglikla kalin canimBen yaklasik birkac haftadir hissediyorum, ozellikele yattigimda. Bu benim ikinci hamileligim sanirim oyuzden daha kolay
maşallah canım ya, sağlıkla sıhhale doğsun kuzularımız. İnşallah bizlerde görürüz o haftaları.sağolun kızlar darısı sizlerimde başına sağ sağlim bu haftalara geldiğinizi görürüz inşallah hepimiz sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah:)
Ikinci hamileliginmi 2 oglun ikizmi canim yanlis hatirlamiyorsam 2 oglun var degilmi tatlim ben daha hissetmiyorum ama sertlesme oluyor neden oluyor bilmiyorum bu cuma doktora gidecem hem cinsiyeti hemde neden kasiliyor gibi bir sertlesme oluyor onu soracam saglikla kalin canim
Ikinci hamileliginmi 2 oglun ikizmi canim yanlis hatirlamiyorsam 2 oglun var degilmi tatlim ben daha hissetmiyorum ama sertlesme oluyor neden oluyor bilmiyorum bu cuma doktora gidecem hem cinsiyeti hemde neden kasiliyor gibi bir sertlesme oluyor onu soracam saglikla kalin canim
maşallah canım. Rabbim evlat edinmen hürmetine verdi belkide bu evlatlarını :) Rabbim ayırmasın.Canim ilk oglumu evlat edindik, ikincisi tup bebek oldu. Bu ikinci hamileligim.
Bu arada Cuma gununu merakla bekliyorum, bakalim dr ne diyecek.
16+2 digeri 15+6 canim sen kac haftadasin benim yazimin altinda haftam yaziyor tatlim takvim kurdumKacinci haftaniz
Himm bende ikiz sandim canim rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin 4 evladinida bende merak ediyorum canim cuma gunu icin heyecanliyim :) saglikla kalinCanim ilk oglumu evlat edindik, ikincisi tup bebek oldu. Bu ikinci hamileligim.
Bu arada Cuma gununu merakla bekliyorum, bakalim dr ne diyecek.
16+2 digeri 15+6 canim sen kac haftadasin benim yazimin altinda haftam yaziyor tatlim takvim kurdum
Amin canm stres tüm olumsuzlukların başı unutmamak lazım Rabbime güven rahat ol inşallah sende göreceksin bu haftaları :)Minicikeller maasallah sana ne guzel buyudu bebeklerin haftan cok iyi ve aldigin kiloda ins bizde goruruz o haftalari ilerleyen haftalara gelmis birilerini gormek umut oluyor bana ama bir yandan da stres yapmaktan kendimi alamiyorum Allah korusun saglikla sihhatle buyutsun kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi :)
Amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah seninde az kalmış sağsalim gelsinler :)
Sen ogrendinmi cinsiyetlerini tatlim aralarinda 4 gun var benimde aralarinda 3 gun var himm miyom oylemi yapiyormus bende miyom yok ama saglikla al minnaklarini tatlim :)Ay evet ben simdi farkettimaz önce doktordan geldim 15+0 biri 14+4 biri bu arada bende kasilma sertleşme gibi olan şey miyomlarimmis
Kızlar;
benım bugun belim ara ara karnım cok ağrıyor... sabah kalktım hareket yok dıe cok agladım kı sımdı hareketlerı var amma agrılarım devam eıdyor .. Açılma oluyor olabılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?