- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.941
doktoru aramadım canım cunku doktor gormeden ya bebek buyuyor olur dıcek ya gel bakayım dıcek. bend eyarın devlete gıdeyım bırsey varsa doktoruma gıderım dedım cunku doktorum cok yakın degıl bana.Canim doktorunu aradin mi peki..
Cok sukur canim 33 haftayi gormussun tatlim insallah 36 haftalara gelirsiniz saglikla kalinBenimde kasilmalarim cogaldi hergun bir suru kasilma yasiyorum napmam lazim sizdede varmi kizlar
Sen ogrendinmi cinsiyetlerini tatlim aralarinda 4 gun var benimde aralarinda 3 gun var himm miyom oylemi yapiyormus bende miyom yok ama saglikla al minnaklarini tatlim :)
Hangisi kiz 15+0 olanmi canim gostermeyen 14+4 olanmi canim rabbim gonlune gore saglikla nasip etsin insallah cnmBiri kesin Kiz dedi üç doktor da diğeri artik bi dahakine kesinleşir. Sağol canim hepimiz insaAllah kucagimiza aliriz
Bana daha olcum filan yapilmadi ne zaman basliyorlar senin olculmeye basladimi doktorunKizlar bu arada rahim boyunuz kaç ölçüldü
Anladim tatlim rabbim cumlemize sifa versin insallah bana yapilmadi olcum 16+ olduk bilemicem ben bu durumu insallah hic birimiz kotu bir sonucla karsilasmayiz insallah.. amin15 +0 olan Kiz canim benim 12 hafta da ölçüldü bide bugün ölçüldü ama başka bir doktora gittim sirf rahim boyu konusunu kafaya taktigim için.. 12 haftada bakiliyor ilk olarak sonra sık sık bakilmasi lazimmis malum ikiz olunca rahim acilmasi olabiliyormuş
Inslh canim magnezyumu ikiye cikardim gunde uc tane adalat kullaniorum rabbim nasip ederse goruruz inslhCok sukur canim 33 haftayi gormussun tatlim insallah 36 haftalara gelirsiniz saglikla kalin
Canım sen neden kendine sıkıntı yapıyosun çok korkuyorsan şimdi git hastaneye ama kendine ve bebeklerine stres yapma bendede oluyo doktorada gittim Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda bebekler büyüdüğü için rahim genişleyip ağrı yapıyormuş hem bu haftalarda çok normalmiş hep kötüyü çağırmayalım her şey güzel olacak inşallah Sadece bol bol dua et ve dinlen Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah Amindoktoru aramadım canım cunku doktor gormeden ya bebek buyuyor olur dıcek ya gel bakayım dıcek. bend eyarın devlete gıdeyım bırsey varsa doktoruma gıderım dedım cunku doktorum cok yakın degıl bana.
sankı belımde yakı varda yanıyor gıbı agrıyor açılma boylemı oluyor cok korkuyorum
Korkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldiCanım sen neden kendine sıkıntı yapıyosun çok korkuyorsan şimdi git hastaneye ama kendine ve bebeklerine stres yapma bendede oluyo doktorada gittim Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda bebekler büyüdüğü için rahim genişleyip ağrı yapıyormuş hem bu haftalarda çok normalmiş hep kötüyü çağırmayalım her şey güzel olacak inşallah Sadece bol bol dua et ve dinlen Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah Amin
Canım iyi olur inşallah kalbini ferah tut çok kötü olsaydı seni eve göndermezlerdi değilmi inşallah yarın doktorundan güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle CanımKorkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldi
Riskli bi durum olana kadar normal hayatima devam ettim ben 29. Haftaya kadar sonra kasilmalar artti ve hep yatis biraz evde biraz hastanedeHanimlar surekli yatiyormusunuz,kendi ev islerinizi ve yemeginizi yapabiliyornusunuz?
Riskli bi durum olana kadar normal hayatima devam ettim ben 29. Haftaya kadar sonra kasilmalar artti ve hep yatis biraz evde biraz hastanede
Kendin mi karar verdin buna yoksa dr'un mu soyledi yatmadi? Her bunye farkli oldugu icin ayni olmuyor tepkilerde olmasi gerekenlerde ama dr'un dediyse de mutlaka yap canim bende ilk gebeligimde hep yattim surekli raporluydum ise gidemiyordum kanamam vardi yaklasik 6-7 ay surdu simdi biraz daha iyi ilkine kiyasla tabi bide galiba stres cok etkiliyor o zaman hem oncesinde bebek kaybetmistik hem calisiyordum bu sefer yine endiselerim kaygilarim oluyor ama kendimi motive etmeye calisiyorum hep iyi dusunmeye bebeklerimin saglikla dunyaya geldigi kucagimda oldugu zamanlari hayale etmeye calisiyorum boylece daha pozitif olunuyor. Kizlar elinizden geldigince rahat olun nolur kafaniza takmamak icin kendinizi oyalayacak baska ugraslar bulun nolur cunku biz ne kadsr iyiysek miniklerimizde o kadar iyi ve saglikli bunu unutmayin. Allah hepimize saglikli zamaninda dogumlar nasip etsin . Amin.Ben daha 12.haftadayim hep yatiyorum,hic birsey yapmiyorum.
Korkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?