- 28 Ağustos 2013
- 766
- 916
- 53
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.961
Canim gerekiyorsa dikiş yapılır üzülme. Dikiş ypilarak sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alan sayısız anne var. Dualarimdasin.Korkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldi
Kızlar herkese merhabalar;
aranızda karaciğer enzimlerinde yükselme olan varmıydı? 2 aydır benim bir türlü düşmüyor ama sadece sınırda devam ediyor. Doktorum bundan bişey olmaz ama takip edicez dedi. Tabi birde bana sorun...İçim içimi yiyor.
Bir yandan tiroid bir yandan bu ödüm kopuyor(((
Ben hic rahim boyunun kac oldugunu sormadim doktora .. sadece dikis atilabilir demistiniz bi sıkıntı var mi diye sorarim yok diyor doktorm.. su azalmasi olayi da regl gibi oluyomus birden idrar gibi su gelirmis.. kas olmadigi icin orda.. bi hemsire arkadasimla konustum biraz endiselendigim icin. Rabbim korusun bebeklerimizi insaAllahMerhabalar herkesedoktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah bu arada ikiz gebelikler için rahim boyu sınırı 2.5
Bana kasılma olmasın dıe adalat verdi canım günde 2 kere içiorum inş bebişlerimiz beklıcek 37 lere kadar hepınız dualarımdasınız.bol bol dua et canımBenimde kasilmalarim cogaldi hergun bir suru kasilma yasiyorum napmam lazim sizdede varmi kizlar
canim bizler icin kanamalar lekelenmeler cok normal. bende iki hafta önce kanama ysamistim biraz, dinlendim gecti şükür. dünde cok az kahve lekelenme oldu ama kafaya takmiyorum artik. sende rahat ol ve kendini cok yorma dinlenkızlar merhaba bende 13 haftama girmek üzereyim ikiz gebelik ,11 haftamda kanamam olmuştu şimdilerde kahverengi lekelenmeler oluyor,pazartesi işe başladım,tavsiyeleriniz varmı bana
Ben daha 12.haftadayim hep yatiyorum,hic birsey yapmiyorum.
çok teşekkür ederim cevabın için ,Hayırlısı olsun herkes için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahcanim bizler icin kanamalar lekelenmeler cok normal. bende iki hafta önce kanama ysamistim biraz, dinlendim gecti şükür. dünde cok az kahve lekelenme oldu ama kafaya takmiyorum artik. sende rahat ol ve kendini cok yorma dinlen
Canim senin kaclarda benim ths 0.47 canim doktor birdaha ths istedi insallah cok dusuk degildir canimTroid dusuklugu cikti bende.. doktor ilac kullanmami.istemedi ama takip edicez dedi .. seninde doktorun bisey olmaz dediyse sorun yapma bence.. hamilelikle alakali olarak tepkiler oluyo vucudumuzda illaki
Slm Canım.Herkez farklıdır ama bende de hep kansızlık vardır kendimi bildim bileli ve ilaçla kolay kolay düzelmiyor ne yazıkki.Hamileliğimin 6.haftasında başlayıp 3 kere tekrarlayan kanamayla tabi bu daha ileri gitti ve dr um bana ferritin diyeydi sanırım biraz pahalı 15dk süren bir serum taktı.sonraki üç ayda kan sayımım hızla yükseldi.Ve şuan günde tek kan hapı kullanmama rağmen gayet iyi gidiyor.istersen dr na serumu bir sor kansızlık zaten halsiz olan bizleri dahada halsiz bırakıyor.kizlar ya bisey kafama takildi. bugün ilcedeki doğum doktoruna gittim, kan degerim düşük çıktı. bende talasemi taşıyıcıliği var genel olarak kan degerim hep düşüktür. doktor simdiden demir ilaci kullanmam gerektigini söyledi. ilac verdi.
kendi tüp bebek doktoruma en son gittigimde bende kansizlik oldugunu söyledim. bebeklerin gelsimini etkiler mi dedim suanda kullanma kullansanda faydasi olmaz dedi. ne yapsam bilemedim
Canım ben 12.haftada magnezyum başladım benimki biraz erken oldu ama kanamalardan sonra sürekli bacaklarımda çekilme oluyordu.magnezyumu dışardan takviye vermediysede yiyeceklerden almaya çalış.Kızlar bana doktorum magnezyum ya da kalsiyum vermedi. Birkaç gündür dişlerim sızlıyor. Bir de afedersiniz alt tarafta Ağrı'm var. Sanki çürümüş bir yerin üzerine bastırır gibi ağrıyor. Bugün bir ikiz ammesiyle konuştum. O ağrı için magnezyum içiyordum dedi. Siz hangi ay ya da haftadan beri kalsiyum ya da magnezyum kullanıyorsunuz? Kullandıklarınızın adı nedir? Bi de böyle ağrınız oldu mu?
Canım çok geçmiş olsun.Dualarımız seninle inşaAllah iyi haberlerle dönersin.Panikleme çünkü farklı dr farklı ölçümler yapabiliyor.Benide geçen hafta az daha hastaneye yatırıyordu farklı bir dr gereksiz yere ciğer geliştirici vuracaktı vs.Kendi dr ma gittim hiç birşey yok işe dön çalış dedi hatta..Seninde sdce büyüme ağrlarıdır inşaAllah.Korkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldi
Canim senin kaclarda benim ths 0.47 canim doktor birdaha ths istedi insallah cok dusuk degildir canim
Canım kasılmaların nst de mi çıktı.Yoksa kendin farkedip mi doktora gittin.Riskli bi durum olana kadar normal hayatima devam ettim ben 29. Haftaya kadar sonra kasilmalar artti ve hep yatis biraz evde biraz hastanede
Korkuyorum evet çünkü hişsediorum. Gittim doktora rahim boyu incelmiş 4ten3e dusmus bir bebeğimin suyu sinirdaymis. Yarın hemen kendi doktoruna git belki yatış belki dikiş yapar dedi..... korktuğum başıma geldi
Canim senin kaclarda benim ths 0.47 canim doktor birdaha ths istedi insallah cok dusuk degildir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?