- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #8.981
Canim senin kaclarda benim ths 0.47 canim doktor birdaha ths istedi insallah cok dusuk degildir canim
Kızlar tsh değerleriniz normal değerlerde hatta gayet iyi bu bir.İkincisi sırf tsh la ölçülmez t3 ve t4 de önemli tsh benim 0,087 şuan hiper tiroidim ilaçlarımı ayarlasakda yükselmiyor ama dr hamilelikte düşük tsh olabileceğini diğer hormonların yalancı tsh düşüklüğüne yol açtığını söyledi.ve sıkıntı etmemi söyledi.Yükselmesinden se bırak düşsün bile dedi :))) çok şükür ki herşeyin çözümü bir şekilde var.benimde tsh 0,39 ama bir şey söylemedi doktorum bu tsh'ın yüksekliği kötü diye biliyordum düşüklüğü de mi sıkıntılı???
benim tiroid takipteydi. dün ilaca başladık. şimdide karaciğer fonksiyonlarım takipte bakalım ne olacak... inş bişey çıkmazTroid dusuklugu cikti bende.. doktor ilac kullanmami.istemedi ama takip edicez dedi .. seninde doktorun bisey olmaz dediyse sorun yapma bence.. hamilelikle alakali olarak tepkiler oluyo vucudumuzda illaki
benim de kan degerim hep düsüktür en fazla sınıra kadar yülseldiğini bilirim. doktorlarin tutumlari aklimi karistirdi. ilcedeki doktor degerin düsük kullanman gerek dedi,normal olsa 3.aydan sonra kullanirdin dedi. en iyisi kullanmak sanirim. haftaya tüp bebek doktoruma randevum var. hemde 12.haftam oluyor o zmana ladar cokta yok zatenSlm Canım.Herkez farklıdır ama bende de hep kansızlık vardır kendimi bildim bileli ve ilaçla kolay kolay düzelmiyor ne yazıkki.Hamileliğimin 6.haftasında başlayıp 3 kere tekrarlayan kanamayla tabi bu daha ileri gitti ve dr um bana ferritin diyeydi sanırım biraz pahalı 15dk süren bir serum taktı.sonraki üç ayda kan sayımım hızla yükseldi.Ve şuan günde tek kan hapı kullanmama rağmen gayet iyi gidiyor.istersen dr na serumu bir sor kansızlık zaten halsiz olan bizleri dahada halsiz bırakıyor.
Ben cok kasilma olunca 3 e cikariyorum kaclik seninki 30 mg mi magnezyumunda faydasi oluyomus gunde bi tne iciyordum ikiye cikardim inslh oyle olur hayal gelio 37 lerBana kasılma olmasın dıe adalat verdi canım günde 2 kere içiorum inş bebişlerimiz beklıcek 37 lere kadar hepınız dualarımdasınız.bol bol dua et canım
Sinir derken benimki 31 haftalikken 2.8 di iyimi kotumuMerhabalar herkesedoktora gidecekler güzel haberlerle dönsünler inşallah bu arada ikiz gebelikler için rahim boyu sınırı 2.5
Kendim farkettim canim hani boyle sertlesip kucuk tepecikler olusuyorya karinda hatta dakka tutmustum bes dakkada bir geliodu yada on dk da nst de de cikti 80 lere sora ilac serum bi haftaya yakin yattim hastanede sora kendi iategimle ciktim simdi hala yatis diyolar haftaya yatmayi dusunuyorum hastaneye bakalim inslhCanım kasılmaların nst de mi çıktı.Yoksa kendin farkedip mi doktora gittin.
Kendim farkettim canim hani boyle sertlesip kucuk tepecikler olusuyorya karinda hatta dakka tutmustum bes dakkada bir geliodu yada on dk da nst de de cikti 80 lere sora ilac serum bi haftaya yakin yattim hastanede sora kendi iategimle ciktim simdi hala yatis diyolar haftaya yatmayi dusunuyorum hastaneye bakalim inslh
Yatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
2.5 altı riskli iki Bebek olduğu için bebeğin pozisyonuna göre de ölçüm etkileniyor tabi her zaman dikkatli olmakta fayda varSinir derken benimki 31 haftalikken 2.8 di iyimi kotumu
Geçmiş olsun tatlım bizim bebişler Nazlı fazla ilgi istiyor yaramazlar herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyleYatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Geçmiş olsun tatlım bizim bebişler Nazlı fazla ilgi istiyor yaramazlar herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle
Allah şifalar versin canım, sen moralini yüksek tut. Rabbim yardımcınız olsun.Yatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Çok gecmiş olsun canım. İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan atlatırsın. Dualarımız seninle.Yatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
HayırSizde dikis varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?