- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.001
Canim yaptiranlar dikisten sonra daha rahatladiklarini soyluyorlar moralini yuksek tut onlar seninle olacak korkma bak 25.haftaya da gelmisler bu haftalarda dogup yasayan bile bir suru bebek var onlari dusun canim iyi haberlerini bekliyoruzYatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Cok gecmis olsun moralini yüksek tut annesi seni hissediyor bebeğin..Yatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Cabim ben 12.hafta kullanmaya basladi. Dmeir ilacini. 16 da ikiye cikardik sayisinikizlar ya bisey kafama takildi. bugün ilcedeki doğum doktoruna gittim, kan degerim düşük çıktı. bende talasemi taşıyıcıliği var genel olarak kan degerim hep düşüktür. doktor simdiden demir ilaci kullanmam gerektigini söyledi. ilac verdi.
kendi tüp bebek doktoruma en son gittigimde bende kansizlik oldugunu söyledim. bebeklerin gelsimini etkiler mi dedim suanda kullanma kullansanda faydasi olmaz dedi. ne yapsam bilemedim
Canim benimde cok dusuktu 0.07 cikmisti ama basta dusebiliyormus 12.haftada nornale döndü. 0.50 cikti. Tekrar kontrol ettir ozellikel cogul gebelikte basta cok dusuyormus sonra normale dönüyormuş.Canim senin kaclarda benim ths 0.47 canim doktor birdaha ths istedi insallah cok dusuk degildir canim
Canim banada vermedi ben magnezyumu cok bacak sorunu yasayinca kendim eczaneden aldim günlük 1 iciyorum bazen de 2 iciyorum. Eritilip icilenlerden. Ama arkadasim solgar onermisti.Kızlar bana doktorum magnezyum ya da kalsiyum vermedi. Birkaç gündür dişlerim sızlıyor. Bir de afedersiniz alt tarafta Ağrı'm var. Sanki çürümüş bir yerin üzerine bastırır gibi ağrıyor. Bugün bir ikiz ammesiyle konuştum. O ağrı için magnezyum içiyordum dedi. Siz hangi ay ya da haftadan beri kalsiyum ya da magnezyum kullanıyorsunuz? Kullandıklarınızın adı nedir? Bi de böyle ağrınız oldu mu?
Normalde sıkıntılı canim ama basta duusp sonra duzelebiliyor.benim 12.haftadan sonra yukseldi biraz.benimde tsh 0,39 ama bir şey söylemedi doktorum bu tsh'ın yüksekliği kötü diye biliyordum düşüklüğü de mi sıkıntılı???
Gecmis olsun canim rabbim bebeklerini sana bagislasin. Insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz bu süreciYatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Canim ilk zamanalr benimde oyleydi sonrasinda o biraz hafifliyor sonra baska agrilar basliyor. Bende ilk zamanlar azıcık ayakta kalayim kopacak gibi oluyorduMerhaba arkadaşlar
Benim kasık ve bel ağrılarım çok fazla doktorum normal bu donemde dedi içim rahatladı ama biraz fazla ayakta kalayım (10-15 dk ) sancıdan yere yıkılıyorum resmen sizdede bu kadar oldu mu ve ne zaman geçti
Allah korusun cnm dualarım sizinle. Rabbim yardım etsin güzel haberler ver inşallah.Yatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Aynen canım inan saatlerdir yatıyorum ev iş yemek aldı basini gidiyorCabim ben 12.hafta kullanmaya basladi. Dmeir ilacini. 16 da ikiye cikardik sayisini
Canim benimde cok dusuktu 0.07 cikmisti ama basta dusebiliyormus 12.haftada nornale döndü. 0.50 cikti. Tekrar kontrol ettir ozellikel cogul gebelikte basta cok dusuyormus sonra normale dönüyormuş.
Canim banada vermedi ben magnezyumu cok bacak sorunu yasayinca kendim eczaneden aldim günlük 1 iciyorum bazen de 2 iciyorum. Eritilip icilenlerden. Ama arkadasim solgar onermisti.
Normalde sıkıntılı canim ama basta duusp sonra duzelebiliyor.benim 12.haftadan sonra yukseldi biraz.
Gecmis olsun canim rabbim bebeklerini sana bagislasin. Insallah sorunsuz bir sekilde atlatirsiniz bu süreci
Canim ilk zamanalr benimde oyleydi sonrasinda o biraz hafifliyor sonra baska agrilar basliyor. Bende ilk zamanlar azıcık ayakta kalayim kopacak gibi oluyordu
İnşaallah canımBen de korkuyorum rahim ağzından suyun gelmesinden. Bol dua edelim birbirimize arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Kasilma nasıl bir şey cnm nasıl hissediliyor? Olsa anlamam gibime geliyorRiskli bi durum olana kadar normal hayatima devam ettim ben 29. Haftaya kadar sonra kasilmalar artti ve hep yatis biraz evde biraz hastanede
Canım kontrol 2 haftada 1 ve her seferinde bakıp iyi diyor doktor. Korkularım var benimde. Sana sebep olarak ne demişlerdi ya da neye dikkat etmeliyiz? Ve su geldiğini nasıl anlarım? Belli olacak derecede çok mu.Rahim agzinizi vajinal olcturun bjr anda aciliyor ve su geliyor ben 21 haftamda kaybettim bebeklerimi gecen sene.
Rahim agzinizi vajinal olcturun bjr anda aciliyor ve su geliyor ben 21 haftamda kaybettim bebeklerimi gecen sene.
Bendede oluyo az az hep.. anlamadim artik bu doktorlari.. benim doktorumda karindan bakiyo hep... ve hep normal dedi... 2 gun sonra doktora gidicem endiseliyim bende korkmaya basladim hayrolsun insaAllahBenim çamaşırim da hep ıslaklık var. Su gelse nasıl ayırt edebilirim ki?
geçmiş olsun canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah... Herşey güzel olacak Allahın izniyleYatisim yapıldı dikiş atilcak bir bebeğimin suyu azalmış kaybedebikudim
Her haftada gitsek olacaksa oluyor demek ki. Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Rabbime emanetiz.Bendede oluyo az az hep.. anlamadim artik bu doktorlari.. benim doktorumda karindan bakiyo hep... ve hep normal dedi... 2 gun sonra doktora gidicem endiseliyim bende korkmaya basladim hayrolsun insaAllah
Her haftada gitsek olacaksa oluyor demek ki. Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Rabbime emanetiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?