2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Bu hafta dr.a gidince sorucam bende.. her gidisimde soyluyorum gerci rahim agziyla yada sulariyla ilgili bi problem olmadi suana kadar.. ama goruyorum ki bazi arkadaslarin birden oluyo rahim agzi acilmasi yada suyun azalmasi.. ister istemez icimize bi kurt dusuyo ne zaman ne olacak diye Rabbimize emanetiz .. tum sıkıntılardan esirgesin insaAllah yavrularimizi

Ben 4 gun once doktor kontrolundeydim,hersey cok iyi dedi,bebekler sulari rahim agzi,sebinerek eve dondum,4 gun gecti sabah uyandigimda altima kacirdim sandim yemek kasigi kadar islakti camasirim,ayaga kalktim hafif akinti gibi akti,berrak suydu renksiz,acil doktora gittim turlusol kagidi koydu mor oldu bebegin suyu dedi,muayene etti 1 cm acilmissin dedi,4 gun hastanede yattim igne serum,geceden dogum agrilarim basladi sabahinda 10 cm acilnisim,acil doguma alindim,biri 400 biri 360 gr iki kiz bebegimi dogurup kaybettim herseyleri tamdi bildigin bebeklerdi(

Kasilma nasıl bir şey cnm nasıl hissediliyor? Olsa anlamam gibime geliyor
Bende anlamiyodum canim poposu yada kafasi sanip seviorum meger kasilmaymis karninda sertlesip kucuk tepecikler olusuyo poposunu dayamis gibi ardindan nefes darligi oluuo sora bi dk sora falan gecio

Aynen canım inan saatlerdir yatıyorum ev iş yemek aldı basini gidiyor

Sonra başka agrilar baslıyor demissin ne gibi ağrılar en çok hangi bölgede oluyor?
Hep ayni canim esim sagolsun herseyime destek. Rahime baski oluyor canim bel agrisi baskalasiyor otuurp kalkarken zorlaniyorsun. Kalkarken kuyruksokumu batiyor. Gogus agrilari yasaniyor. Kasiklarda agriyabiliyor. Mide agriyor
Kasilma nasıl bir şey cnm nasıl hissediliyor? Olsa anlamam gibime geliyor
Canim boyle kramp gibi karnin sertlesiyor bende 2 3 hafatdir yasiyorum gunde 4 5 defa normalmis. Benim hep saga dogru bir sertlesme oluyor mesela. Yani yasayabilirsin ve yasayinca anlarsin bende anlamam saniyordum ama anliyor insan.
Benim çamaşırim da hep ıslaklık var. Su gelse nasıl ayırt edebilirim ki?
Canim benimde oyle ya hep islaklik var normal sandim ben de onu. Korktum simdi hep normal diyor doktor ama.

Kizlar benim hemsire arkadasim dediki su regl gibi gelir istemdisi ..kas yok cunku tutamazsin.. ama idrar coklugunda olur dedi anlasilirmis.. ama o zaman suyu azalan arkadaslar nasil anlamadi diyorum

Amin. Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun.

Canım Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu bebekler sana sağlıkla gelir. Allah yardımcın olsun.

Eve geldim... ağrıdan ölüyorum bukadar ağrılı birşey olduğunu bilmiyordum. Dikiş atılması degilmi tek sorun alttaki bebeğimin suyu azalmis . Benimde camasirim islakti ve doktorlar hep iyi öyle bisi olsa sıvın azalır dediler. 1 hafta önce süper olan suyum şimdi az bebeğimden vazgeçebilir iz dediler((( nasıl vazgeçer im bi kzimdan hayallerini vardı ((

Canim cok gecmis olsun. Rabbim bebeklerini saglikla kavustursun insaAllah suyu azalan bebegin icin bisey yapilamiyormu belki articak bikac gune .. cok su ic dediler mi? Bide suyu az icmekle alakasi varmiymis bu durumun .. bi sebep soyledimi? Evet sen daha yeni gitmistin doktora.. nasil birden boyle azalabiliyo anlayamadim

Rabbim yardımcın olsun cnm kızlarını da seni de korusun inşallah Allah.
Bana da iyi diyor dr hep ama korkuyorum ben. Rabbim bebeklerimizi de bizi de korusun ins.

çok geçmiş olsun canım neden hemen eve geldin ki bir süre kalsaydın hastanede en azından gözetim altında olurdun. benim bildiğim serklaj olunca en az bir gece hastanede kalınıyor. Rahim ağzı uzunluğu kaç olmuştu ki serklaj yaptılar. çok dikkat et canım stres hiç bitmiyor hayırlısıyla bir an önce bitseydi şu 9 ay.

Çok geçmiş olsun. ....Rabbim hepinizi esirgesin...

Canim rabbim sifa versin kizlarina insallah 30 lu haftalarida gorursunuz canim rahat ol hic ayaga kalkma wc disinda rabbim sizi korusun .. ecmain

Suyun geliyorken senden dikis mi attilar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…