- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.041
Suyum gelmio azalmisSuyun geliyorken senden dikis mi attilar cnm
Suyum gelmio azalmis
Canım benım cok gecmiş olsunn dualarım seninle inş yükselir bol bol su tüketsen yükselmez mi acabaSuyum gelmio azalmis
Benimkide 30 luk cok kasilma olursa 3 e cikar demisti benim cati agrilarim baskamisti o zaman baska doktor tablet seklinde vermisti bunu kasilma icin vverdi ozeldeki doktor suda eritmeli30 luk canım 2 adet bana magnezyum vermedı yarın bır sorim kasılma yok die mş acaba?
Kızlar size bir soru yanlıs mı hatırlıyorum burda bi ara konusu geçmişti doğumdan 1 ay önce mi göğüs kremi kullanmak lazım fikri olan varmı
Evet canim once baslamalisin ben ilkinde cok kotu olmustum soradan fayda etmio hatta bibay once kina yakiolarmis dogumdan sora hic yara olmuyomusKızlar size bir soru yanlıs mı hatırlıyorum burda bi ara konusu geçmişti doğumdan 1 ay önce mi göğüs kremi kullanmak lazım fikri olan varmı
Evet o bendim canim bu kremi paylasmistim hafizan cok iyi benim gibi :)Kızlar size bir soru yanlıs mı hatırlıyorum burda bi ara konusu geçmişti doğumdan 1 ay önce mi göğüs kremi kullanmak lazım fikri olan varmı
Evet canim once baslamalisin ben ilkinde cok kotu olmustum soradan fayda etmio hatta bibay once kina yakiolarmis dogumdan sora hic yara olmuyomus[/QUOTE
Kınayı ilk kez senden duydum canım vardır bir bildikleri
Kızlar görüyorum ki yaşanan olumsuz durumlar hemen herkesi kaosa sürüklüyor haklısınız tabiki insan endişeleniyor ama her hamilelik bambaşka bir hikayedir birinin öyle oldu diye bendede olacak diye birşey yok lütfen herkes önce Allah'a sonra bebişlerine güvensin bu yolculukta ben şunu anladım ne kadar rahat olmak için gayret edersen o kadar iyi tabi olacak olanında önüne geçilmiyor asla bilmişlik değil niyetim sadece herkesin bebişleri için biraz daha rahat olmasını istemek bizi biz daha çok anlıyoruz bir kişi kötüyü düşündüğünde ardından herkes de öyle olmamalı moral vermeliyiz tansiyonu hep yüksekte tutup dua etmeliyiz bence umarım hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşuruz Rabbim şifa bekleyenlere de şifa versin inşallah
Sonuna kadar haklısın ne kadar moral yüksek olursa insan o kadar daha ii oluo bebişler deKızlar görüyorum ki yaşanan olumsuz durumlar hemen herkesi kaosa sürüklüyor haklısınız tabiki insan endişeleniyor ama her hamilelik bambaşka bir hikayedir birinin öyle oldu diye bendede olacak diye birşey yok lütfen herkes önce Allah'a sonra bebişlerine güvensin bu yolculukta ben şunu anladım ne kadar rahat olmak için gayret edersen o kadar iyi tabi olacak olanında önüne geçilmiyor asla bilmişlik değil niyetim sadece herkesin bebişleri için biraz daha rahat olmasını istemek bizi biz daha çok anlıyoruz bir kişi kötüyü düşündüğünde ardından herkes de öyle olmamalı moral vermeliyiz tansiyonu hep yüksekte tutup dua etmeliyiz bence umarım hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşuruz Rabbim şifa bekleyenlere de şifa versin inşallah
Merhaba bende ikiz annesi olucam insallah keseleri gördük inşallah kalp sesi duymaya gitcez haftaya buraya yazılanları okuyordum ama hiç yazmamistim hem bir başlangıç olsun hemde size teşekkür ne güzel söylediniz birbirimize moral verip rahatlatmaya çalışmak çok önemli Allahım hepimize yavrularını sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin ne güzel 37.haftayı gormussunuz Rabbim bizede en güzel şekilde hayurlisiyla görmeyi nasip etsinKızlar görüyorum ki yaşanan olumsuz durumlar hemen herkesi kaosa sürüklüyor haklısınız tabiki insan endişeleniyor ama her hamilelik bambaşka bir hikayedir birinin öyle oldu diye bendede olacak diye birşey yok lütfen herkes önce Allah'a sonra bebişlerine güvensin bu yolculukta ben şunu anladım ne kadar rahat olmak için gayret edersen o kadar iyi tabi olacak olanında önüne geçilmiyor asla bilmişlik değil niyetim sadece herkesin bebişleri için biraz daha rahat olmasını istemek bizi biz daha çok anlıyoruz bir kişi kötüyü düşündüğünde ardından herkes de öyle olmamalı moral vermeliyiz tansiyonu hep yüksekte tutup dua etmeliyiz bence umarım hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşuruz Rabbim şifa bekleyenlere de şifa versin inşallah
Hayırlı olsun 9 aylık yolculuk çok güzel herşeyiyle tadını çıkar doyasıya sonrasında zaten cennetten iki melek gelecek Allah'ın izniyle herşey dahada güzelleşecekMerhaba bende ikiz annesi olucam insallah keseleri gördük inşallah kalp sesi duymaya gitcez haftaya buraya yazılanları okuyordum ama hiç yazmamistim hem bir başlangıç olsun hemde size teşekkür ne güzel söylediniz birbirimize moral verip rahatlatmaya çalışmak çok önemli Allahım hepimize yavrularını sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin ne güzel 37.haftayı gormussunuz Rabbim bizede en güzel şekilde hayurlisiyla görmeyi nasip etsin
Amin inslh canim gozun aydin bu arada ...ikiz annesi olmak ayricaliktir sende aramiza katildin sansli anne oldunMerhaba bende ikiz annesi olucam insallah keseleri gördük inşallah kalp sesi duymaya gitcez haftaya buraya yazılanları okuyordum ama hiç yazmamistim hem bir başlangıç olsun hemde size teşekkür ne güzel söylediniz birbirimize moral verip rahatlatmaya çalışmak çok önemli Allahım hepimize yavrularını sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin ne güzel 37.haftayı gormussunuz Rabbim bizede en güzel şekilde hayurlisiyla görmeyi nasip etsin
Tatlim seninki tek yumurtami bebislerHayırlı olsun 9 aylık yolculuk çok güzel herşeyiyle tadını çıkar doyasıya sonrasında zaten cennetten iki melek gelecek Allah'ın izniyle herşey dahada güzelleşecek
Ayy ya bende cok stres oldum camasirim hep islak yarin su pedden alip test yapicam cumaya da randevu aldim zaten. Ama yi ede insan stres oluyor ya.Ben de korkuyorum rahim ağzından suyun gelmesinden. Bol dua edelim birbirimize arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Bende onu dusundum canim ua camasirim hep islak sanirim su peddedn surekli kullanmak mi gerekir ki.Kizlar benim hemsire arkadasim dediki su regl gibi gelir istemdisi ..kas yok cunku tutamazsin.. ama idrar coklugunda olur dedi anlasilirmis.. ama o zaman suyu azalan arkadaslar nasil anlamadi diyorum
Canim gecmis olsun insallah hersey yolunda gider. Demediler mi ne yapilmali diye? Bende bir yerde okudum gerekirse su takviyesi yapariz keseye demisler bir arastir istersen kolay mi bu akdar zmana sonra bebeginden vazgecmekEve geldim... ağrıdan ölüyorum bukadar ağrılı birşey olduğunu bilmiyordum. Dikiş atılması degilmi tek sorun alttaki bebeğimin suyu azalmis . Benimde camasirim islakti ve doktorlar hep iyi öyle bisi olsa sıvın azalır dediler. 1 hafta önce süper olan suyum şimdi az bebeğimden vazgeçebilir iz dediler((( nasıl vazgeçer im bi kzimdan hayallerini vardı ((
Ayy hepimizi karalar bagladik rabbim.kotu seylerden korusun bizide bebeklerimizi de .. Sana birsey sorayim seninde camasirinda islaklik oluyor muydu surekli normal mi bu durumKızlar görüyorum ki yaşanan olumsuz durumlar hemen herkesi kaosa sürüklüyor haklısınız tabiki insan endişeleniyor ama her hamilelik bambaşka bir hikayedir birinin öyle oldu diye bendede olacak diye birşey yok lütfen herkes önce Allah'a sonra bebişlerine güvensin bu yolculukta ben şunu anladım ne kadar rahat olmak için gayret edersen o kadar iyi tabi olacak olanında önüne geçilmiyor asla bilmişlik değil niyetim sadece herkesin bebişleri için biraz daha rahat olmasını istemek bizi biz daha çok anlıyoruz bir kişi kötüyü düşündüğünde ardından herkes de öyle olmamalı moral vermeliyiz tansiyonu hep yüksekte tutup dua etmeliyiz bence umarım hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşuruz Rabbim şifa bekleyenlere de şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?