2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

30 luk canım 2 adet bana magnezyum vermedı yarın bır sorim kasılma yok die mş acaba?
Benimkide 30 luk cok kasilma olursa 3 e cikar demisti benim cati agrilarim baskamisti o zaman baska doktor tablet seklinde vermisti bunu kasilma icin vverdi ozeldeki doktor suda eritmeli

Kızlar size bir soru yanlıs mı hatırlıyorum burda bi ara konusu geçmişti doğumdan 1 ay önce mi göğüs kremi kullanmak lazım fikri olan varmı

Evet canim.burada konusmustuk.. dogum yapan bi arkadasimda soyledi bana .. dogumdan bir ay once felan baslarsak sonra goguslerin ucu yara olmazmis

Kızlar size bir soru yanlıs mı hatırlıyorum burda bi ara konusu geçmişti doğumdan 1 ay önce mi göğüs kremi kullanmak lazım fikri olan varmı
Evet canim once baslamalisin ben ilkinde cok kotu olmustum soradan fayda etmio hatta bibay once kina yakiolarmis dogumdan sora hic yara olmuyomus

Evet o bendim canim bu kremi paylasmistim hafizan cok iyi benim gibi :)

Eklentiler

• images-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar görüyorum ki yaşanan olumsuz durumlar hemen herkesi kaosa sürüklüyor haklısınız tabiki insan endişeleniyor ama her hamilelik bambaşka bir hikayedir birinin öyle oldu diye bendede olacak diye birşey yok lütfen herkes önce Allah'a sonra bebişlerine güvensin bu yolculukta ben şunu anladım ne kadar rahat olmak için gayret edersen o kadar iyi tabi olacak olanında önüne geçilmiyor asla bilmişlik değil niyetim sadece herkesin bebişleri için biraz daha rahat olmasını istemek bizi biz daha çok anlıyoruz bir kişi kötüyü düşündüğünde ardından herkes de öyle olmamalı moral vermeliyiz tansiyonu hep yüksekte tutup dua etmeliyiz bence umarım hepimiz meleklerimize sağlıkla kavuşuruz Rabbim şifa bekleyenlere de şifa versin inşallah

Cok haklisin canim cok cabuk demoralize oluyoruz.. malum en hassas noktamiz.. Rabbim nasip edecekse bize yavrularimizi biliyorum hicbirsey engel olamayacak.. ama iste.. korkularimiz.bastirdigimiz yerden cikiveriyor .. en azindan benim oyle.. Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi bizlere bagislasin saglikla insaAllah..

Sonuna kadar haklısın ne kadar moral yüksek olursa insan o kadar daha ii oluo bebişler de

Merhaba bende ikiz annesi olucam insallah keseleri gördük inşallah kalp sesi duymaya gitcez haftaya buraya yazılanları okuyordum ama hiç yazmamistim hem bir başlangıç olsun hemde size teşekkür ne güzel söylediniz birbirimize moral verip rahatlatmaya çalışmak çok önemli Allahım hepimize yavrularını sağlıkla hayirla kucağımiza almayi nasip etsin ne güzel 37.haftayı gormussunuz Rabbim bizede en güzel şekilde hayurlisiyla görmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun 9 aylık yolculuk çok güzel herşeyiyle tadını çıkar doyasıya sonrasında zaten cennetten iki melek gelecek Allah'ın izniyle herşey dahada güzelleşecek

Amin inslh canim gozun aydin bu arada ...ikiz annesi olmak ayricaliktir sende aramiza katildin sansli anne oldun

Ben de korkuyorum rahim ağzından suyun gelmesinden. Bol dua edelim birbirimize arkadaşlar inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebeklerimizi.
Ayy ya bende cok stres oldum camasirim hep islak yarin su pedden alip test yapicam cumaya da randevu aldim zaten. Ama yi ede insan stres oluyor ya.
Kizlar benim hemsire arkadasim dediki su regl gibi gelir istemdisi ..kas yok cunku tutamazsin.. ama idrar coklugunda olur dedi anlasilirmis.. ama o zaman suyu azalan arkadaslar nasil anlamadi diyorum
Bende onu dusundum canim ua camasirim hep islak sanirim su peddedn surekli kullanmak mi gerekir ki.
Canim gecmis olsun insallah hersey yolunda gider. Demediler mi ne yapilmali diye? Bende bir yerde okudum gerekirse su takviyesi yapariz keseye demisler bir arastir istersen kolay mi bu akdar zmana sonra bebeginden vazgecmek
Ayy hepimizi karalar bagladik rabbim.kotu seylerden korusun bizide bebeklerimizi de .. Sana birsey sorayim seninde camasirinda islaklik oluyor muydu surekli normal mi bu durum

Hayirli aksamlar arkadaslar sizde kasilmalar oluomu 26 haftamdaim son 10 gundur falan karnimda sag yada sol taraflarda serrlesme oluo gobegim bi tarafa toplanio sanirim bu kasilma ben kac gundur bebeklerimin başi ayagi die dusunuodum ama netten arasturdigimda kasilma oldugunu ogrendim ve baya sık yasiorum satte 2 defa falan sizdede oluomu acaba tehlikeli biseymi bu korkmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…