- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #9.061
Yok Can'ım çift yumurta :)Tatlim seninki tek yumurtami bebisler
Hamileliğin başından beri var sulu şekilde hemde progestan kullandığım için olduğuna kanaat getirdim doktorumla birlikte tabi :) ama benim bi arkadaş vardı tek gebelikte en başından beri sürekli akıntı yaşadı ki o progestan falan kullanmadı hiç doktorla karara bağlamak lazım şu akıntı durumunu çünkü normal bi durum da olabiliyor anormal bi durumdaAyy ya bende cok stres oldum camasirim hep islak yarin su pedden alip test yapicam cumaya da randevu aldim zaten. Ama yi ede insan stres oluyor ya.
Bende onu dusundum canim ua camasirim hep islak sanirim su peddedn surekli kullanmak mi gerekir ki.
Canim gecmis olsun insallah hersey yolunda gider. Demediler mi ne yapilmali diye? Bende bir yerde okudum gerekirse su takviyesi yapariz keseye demisler bir arastir istersen kolay mi bu akdar zmana sonra bebeginden vazgecmek
Ayy hepimizi karalar bagladik rabbim.kotu seylerden korusun bizide bebeklerimizi de .. Sana birsey sorayim seninde camasirinda islaklik oluyor muydu surekli normal mi bu durum
Bende o haftalarda yaşıyordum doktorum magnezyuma başlatmıştı çok sık olması istenmez ama yinede danışmanda fayda varHayirli aksamlar arkadaslar sizde kasilmalar oluomu 26 haftamdaim son 10 gundur falan karnimda sag yada sol taraflarda serrlesme oluo gobegim bi tarafa toplanio sanirim bu kasilma ben kac gundur bebeklerimin başi ayagi die dusunuodum ama netten arasturdigimda kasilma oldugunu ogrendim ve baya sık yasiorum satte 2 defa falan sizdede oluomu acaba tehlikeli biseymi bu korkmaya basladim
Canim seninde sık oluomuydu daha önce kasiklarimda agri oldugu icin drum magosit die bi ilac vermisti magnezyum yani iki gunde bi iciyorum drumu yarin aricam ins bisey cikmaz masallah senin haftalarini bizde gorebilsek ne mutlu bizeBende o haftalarda yaşıyordum doktorum magnezyuma başlatmıştı çok sık olması istenmez ama yinede danışmanda fayda var
Bebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilarAyy ya bende cok stres oldum camasirim hep islak yarin su pedden alip test yapicam cumaya da randevu aldim zaten. Ama yi ede insan stres oluyor ya.
Bende onu dusundum canim ua camasirim hep islak sanirim su peddedn surekli kullanmak mi gerekir ki.
Canim gecmis olsun insallah hersey yolunda gider. Demediler mi ne yapilmali diye? Bende bir yerde okudum gerekirse su takviyesi yapariz keseye demisler bir arastir istersen kolay mi bu akdar zmana sonra bebeginden vazgecmek
Ayy hepimizi karalar bagladik rabbim.kotu seylerden korusun bizide bebeklerimizi de .. Sana birsey sorayim seninde camasirinda islaklik oluyor muydu surekli normal mi bu durum
Kremalicorek canim cok gecmiş olsun Allahin izniyle hersey yoluna girer ins moralini yuksek tut bebeklerin seninle olcak ins annesi zamani geldiginde alicaksin ins hamilelerin dualarini yuce rabbim geri çevirmezmis dualarimda olcacaksin cnim birbirimie dua kardesligi edelim hayirlisi ile heesey yoluna girer insBebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilar
Bende su pedlerden alicam bugun eczaneden denicem bakalim insallah aorun yoktur yarin da doktor randevum var ona soylerim bakalim ne dicek.Hamileliğin başından beri var sulu şekilde hemde progestan kullandığım için olduğuna kanaat getirdim doktorumla birlikte tabi :) ama benim bi arkadaş vardı tek gebelikte en başından beri sürekli akıntı yaşadı ki o progestan falan kullanmadı hiç doktorla karara bağlamak lazım şu akıntı durumunu çünkü normal bi durum da olabiliyor anormal bi durumda
Ben forumda biri yazmis oradan okumustum yinede bir arastir universiteye gittim falan yazmisti. Insallah sorun olmazBebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilar
Günaydın Canım.İyimisin gecen nasıl geçti.Hayırlısı ile atlatırsın inşaAllah bu sıkıntıyı.Bebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilar
Suyum gelmio azalmis
Anlamiyorum nasil bu kadar negatif konusabiliyorlar. Esimin kuzeni hamile, 2 hafta once suyun cok azalmis dendi, kiz dogru duzgun dinlenmedi bile, bir sonraki dr rendevusunda su artmis dendi.
bende de aynı akıntı durumu var çamaşırlarım hep ıslak ama ben normal zannediyordum. o ped dediğiniz neydi ben orayı kaçırmışım ne işe yarıyordu onlar... Korktum şimdi bendeAyy ya bende cok stres oldum camasirim hep islak yarin su pedden alip test yapicam cumaya da randevu aldim zaten. Ama yi ede insan stres oluyor ya.
Korkma bebegim ben onu gunde 15 20 kere yasiorum yinede doktoruna soyle ilac verir erken dieHayirli aksamlar arkadaslar sizde kasilmalar oluomu 26 haftamdaim son 10 gundur falan karnimda sag yada sol taraflarda serrlesme oluo gobegim bi tarafa toplanio sanirim bu kasilma ben kac gundur bebeklerimin başi ayagi die dusunuodum ama netten arasturdigimda kasilma oldugunu ogrendim ve baya sık yasiorum satte 2 defa falan sizdede oluomu acaba tehlikeli biseymi bu korkmaya basladim
canım havuç suyu için suyu için sabah akşam 10 gün içince artıyormuş.. İbrahim saraçoğlu dior.. bir araştırın..Bende anlayamiyorum .. onlar icin vazgecmek kolay .. bende kotu dusunmuyorum bi sekilde suyu articak kremalicorek in bebisinin
canım 10 gün havuç suyu iç İbrahim saraçoğlu dior.. sabah akşam iç yükselecektir.. videosu var yuo tube da izle.. dene derim.. inşş çoğalacak suyun..Eve geldim... ağrıdan ölüyorum bukadar ağrılı birşey olduğunu bilmiyordum. Dikiş atılması degilmi tek sorun alttaki bebeğimin suyu azalmis . Benimde camasirim islakti ve doktorlar hep iyi öyle bisi olsa sıvın azalır dediler. 1 hafta önce süper olan suyum şimdi az bebeğimden vazgeçebilir iz dediler((( nasıl vazgeçer im bi kzimdan hayallerini vardı ((
Simdi baktim evet oyleymis ne emin konusuyo .. kesinlikle denemelisincanım havuç suyu için suyu için sabah akşam 10 gün içince artıyormuş.. İbrahim saraçoğlu dior.. bir araştırın..
Canim 26 haftada yasiomuydun peki ay ićime su serptin normal bişey o zaman bu kasilma icin bi ilac vermistu ama o ilk haftalarda kasiklarim agriodu magnezyum iciorum iki gunde bir ins onun faydasi vardir bode benim kontrolume iki hafta var bu sebebpten gitmelimiyim tekrar bilemedimKorkma bebegim ben onu gunde 15 20 kere yasiorum yinede doktoruna soyle ilac verir erken die
Yok yok korkma canim ya. Herkeste ayni olacak diye birsey yok sonucta. Bak hic yasamayip sona gelenler de var. Akinti normalmis ben icim rahatalsin diye test edicem. Eczanede varmis alsense diyeb bulabilirsem alicam bugunbende de aynı akıntı durumu var çamaşırlarım hep ıslak ama ben normal zannediyordum. o ped dediğiniz neydi ben orayı kaçırmışım ne işe yarıyordu onlar... Korktum şimdi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?