2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Hamileliğin başından beri var sulu şekilde hemde progestan kullandığım için olduğuna kanaat getirdim doktorumla birlikte tabi :) ama benim bi arkadaş vardı tek gebelikte en başından beri sürekli akıntı yaşadı ki o progestan falan kullanmadı hiç doktorla karara bağlamak lazım şu akıntı durumunu çünkü normal bi durum da olabiliyor anormal bi durumda

Bende o haftalarda yaşıyordum doktorum magnezyuma başlatmıştı çok sık olması istenmez ama yinede danışmanda fayda var

Bende o haftalarda yaşıyordum doktorum magnezyuma başlatmıştı çok sık olması istenmez ama yinede danışmanda fayda var
Canim seninde sık oluomuydu daha önce kasiklarimda agri oldugu icin drum magosit die bi ilac vermisti magnezyum yani iki gunde bi iciyorum drumu yarin aricam ins bisey cikmaz masallah senin haftalarini bizde gorebilsek ne mutlu bize

Bebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilar

Bebeğe su takviyesi gibi bi durum yok zaten suyu bebek idrarı ile oluşturuyor. Arkadaşımın bebeğinin suyu 3 aydan itibaren azdı hiç bisi yapamadilar
Kremalicorek canim cok gecmiş olsun Allahin izniyle hersey yoluna girer ins moralini yuksek tut bebeklerin seninle olcak ins annesi zamani geldiginde alicaksin ins hamilelerin dualarini yuce rabbim geri çevirmezmis dualarimda olcacaksin cnim birbirimie dua kardesligi edelim hayirlisi ile heesey yoluna girer ins

Bende su pedlerden alicam bugun eczaneden denicem bakalim insallah aorun yoktur yarin da doktor randevum var ona soylerim bakalim ne dicek.
Ben forumda biri yazmis oradan okumustum yinede bir arastir universiteye gittim falan yazmisti. Insallah sorun olmaz

Anlamiyorum nasil bu kadar negatif konusabiliyorlar. Esimin kuzeni hamile, 2 hafta once suyun cok azalmis dendi, kiz dogru duzgun dinlenmedi bile, bir sonraki dr rendevusunda su artmis dendi.

Bende anlayamiyorum .. onlar icin vazgecmek kolay .. bende kotu dusunmuyorum bi sekilde suyu articak kremalicorek in bebisinin

bende de aynı akıntı durumu var çamaşırlarım hep ıslak ama ben normal zannediyordum. o ped dediğiniz neydi ben orayı kaçırmışım ne işe yarıyordu onlar... Korktum şimdi bende

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı küçülmüş bebişlerim büyümüş kıpır kıpırdılar nasıl hareket ediyorlar oynuyorlar çok güzeldi yalnız hala kuzumun birinin kalbi diğerine göre daha yavaşatıyor doktorum iyi dedi çok şükürkontrollerimiz de ayda bir artık

Korkma bebegim ben onu gunde 15 20 kere yasiorum yinede doktoruna soyle ilac verir erken die

canım 10 gün havuç suyu iç İbrahim saraçoğlu dior.. sabah akşam iç yükselecektir.. videosu var yuo tube da izle.. dene derim.. inşş çoğalacak suyun..

Korkma bebegim ben onu gunde 15 20 kere yasiorum yinede doktoruna soyle ilac verir erken die
Canim 26 haftada yasiomuydun peki ay ićime su serptin normal bişey o zaman bu kasilma icin bi ilac vermistu ama o ilk haftalarda kasiklarim agriodu magnezyum iciorum iki gunde bir ins onun faydasi vardir bode benim kontrolume iki hafta var bu sebebpten gitmelimiyim tekrar bilemedim

bende de aynı akıntı durumu var çamaşırlarım hep ıslak ama ben normal zannediyordum. o ped dediğiniz neydi ben orayı kaçırmışım ne işe yarıyordu onlar... Korktum şimdi bende
Yok yok korkma canim ya. Herkeste ayni olacak diye birsey yok sonucta. Bak hic yasamayip sona gelenler de var. Akinti normalmis ben icim rahatalsin diye test edicem. Eczanede varmis alsense diyeb bulabilirsem alicam bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…