2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Her gün doktora gidemeyiz ki bu akşam üstü gidicem ins iyidir bebeklerim ve suları ama hep ıslaklık var ve dr hep normal diyor su gelsede yapilcak bir şey yok bu haftada diyor yine aynı şeyleri söyleyecek. Allahım yardım etsin hepimize.
Her ıslaklık ta endişeleniyorum

Yasiodum hatta daha erken basladi gunde 4 ...5 ten fazlasi kotu derler ama diyorumya en azi benim 10 falan takma kafana ikizlerde erken baslar magnezyumu hergun iciyorum artik ikiye cikti benim magnezyum sen artarsa besi falan gecerse git bekleme ona gore ilac veriyolar

Himm ii o zaman herkeste oluosa ama benim 5i geciodur semsert oluo bi taraf ve 4 5 snye suruo birde gobek deligimin cevresindw hafif acima hissi oluo sabah kalkinca karnim acio ya birde masallah sen baya ilerlemissin az kalmis ins zamanjnda dogarlar bebeklerin sen kac haftada bi gidoosun dra ben 3 haftada bi gidiyorum bana bise demio hersey normal dio sadece ozel hastanedeim ama ne bilim sanki biraz gec cagiriomus gibi gelio bana

Cnm şimdiden geçmiş olsun inşallah sağlıkla al kucağına bebeklerini bize güzel haberler ver. Rabbim yardımcınız olsun.

Canimm hadi guzel haberlerini bekliyoruz.. yavrularina kavusacaksin az kaldi.. saglikla kucagina al insaAllah

Allah OTE="Bebilerim, post: 46654191, member: 739234"]Kızlar ben yarın sabah ameliyat A giriyorum dualarınızı esirgemeyin benden bebeklerim arası cok acılmıs kılosu Dr mecbur alcaz dedı.inşallah size hastaneden cıkınca guzel haberlerini de vercem.hepınız hakkınızı helal edın dualarınızı bekliyorum[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun canim kac hafta oldun

Rabbim
hayırlısı ile kucağına versin bebeklerini insalah. Meryem süresini oku ameliyata girmeden yada okuyabilen başka birine okut...

Kizlar kasilmalar bende 26. Haftada basladi.
31. Hafta cok artinca doktorum adalat diye bi ilac verdi gunde iki sefer aliyorum. Bol dinlenmek gerekiyor. Şükür 35. Haftaya geldik

hakkında hayırlısı canım. allaha emanet olun ve güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Allah yardimciniz olsun canim, insallah bebislerin kuveze girmez en kisa zamanda hep beraber evinize gidersiniz.

Kizlar kasilmalar bende 26. Haftada basladi.
31. Hafta cok artinca doktorum adalat diye bi ilac verdi gunde iki sefer aliyorum. Bol dinlenmek gerekiyor. Şükür 35. Haftaya geldik
Canim.benimde bi kac gundur var 26 haftamdaim 4 5 kere oluo gunde sen masallah cok ii haftalardasin oncesi gitmismiyfin doktora normalmi yani bu haftalarda olmasi

Hayirlisiyla bebeklerini kucagina al canim sag salim saglicakla inş dualarimdasin guzel haberlerini bekliuoruz canim Allaha emanet sen ve bebeklerin

Rabbim senin ve bebeklerinin yâr ve yardımcısı olsun tek sağlıklı dogsunlarda gerisi önemli değil
Geçmiş olsun şimdiden

Canım Rabbim hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasib etsin inşaAllah.Dualarımız seninle.

Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere benim İkizlerim çift yumurta
Simdi doktorun cinsiyetleri farklı olabilir dedi tabi bende bu ihtimali çok sevdim (kimse kızmasın)
Peki ikisininde aynı cinsiyette olma ihtimali var mı yada aranizda bunu yasayan

Benim çift yumurta ve ikiside erkek cnm. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah.

Oyle canim gercekten ya sirf o yuzden bugun ped alip test yapicam icim rahatlasin diye. Banada hep sulari iyi diyorlar. Benimde yarin kontrolum var. Aslinda 2haffta var da ben yarin gidicem.
Canim ciger gelistirici falan oldun mu bi haftalarda da gerkeiyor mu?rabbim bebekelrini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Canim ayni olabilir tabiki neden olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…